Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με σώζεις!! :Ρ

Βλεπω πάντως οτι το CM ειναι πολυ κατώτερο στα settings τουλαχιστον σε σχεση με το MIUI αλλα αυτη η λογικη χωρις app drawer με σκοτώνει!

Μου λεει application not installed..Θελει τπτ permissions?Τα τσεκαρα ολα!

δεν ειναι σιγουρο πως θα λειτουργησει,,,,,ανοιξε ροοτ explorer ,πηγαινε system/app ,,βαλε την εφαρμογη μεσα και permissions

read,write,-

read,- ,-

read,- ,-

καλυτερο απ'ολα ειναι το titanium

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Βαλε mail και password και πηγαινε στο inbox σου να ανοιξεις το verification (πηγε στα spam). Εγω την κατεβαζω.

θα εχει ελληνικα ομως?

δοκιμασε την να μας πεις:p

να παρακαλας να εχει Αγγλικα

edit:που εισαι καλε;;;;;;

σε εχασα!

Edited by akalos

κατεβασε αυτο

http://www.mediafire.com/?xhhyc3zj9ahbk93

το καλυτερο titanium που εχω χρησιμοποιησει

αν θες βοηθεια για το πως λειτουργει,,πες μου

παλιοτερη version αλλα λειτουργει τελεια

κορυφαια εφαρμογη

Τελικα MIUI με Launcher GO και ολα καλα..μαρεσε περισοτερο απο το CM..To ξερω το titanium αλλα αφου ειχα το μαμα backup τα πηρα απο εκει..ειχα κατι κρατημενα apk στην sd τα υπολοιπα παλι ξανα κατεβασμα!!Εχω θεμα ομως...στο lockscreen αναμεσα απο το 2012 02 09 βγαζει ενα κινεζικο γραμμα..
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

αλλα, δεν μας λες τι ακριβως θες να κανεις??

οπως διαβαζεις ,,στο τηλεφωνο μας ,υπαρχουν επιλογες για ολα τα γουστα..

θες να φτιαξεις τη ρομ που εχεις???

θες να πας στην κινεζικη official 2.3 ,και να την φτιαξεις???

εχεις και αλλες 2 επιλογες σε rom,,αλλα αν δεν θες το ραδιοφωνο ,και επισης μπορει να συναντησεις καποια αλλα μικροπροβληματακια τα οποια εχουν αναφερθει παλιοτερα,,,,,,,γι αυτο λεω οτι ,πρεπει να ξερεις τι θες απο τη συσκευη σου

custom rom ειναι

η CM7.....εκπληκτικη ρομ,,με σχεδον απεριοριστες δυνατοτητες,,επισης μπορουμε να την κανουμε ακομα πιο καλη ,προσθετωντας κανα δυο πραγματακια.....την CM7 την παιζω στα δαχτυλα ,μπορεις να ασχολησε μαζι της μεχρι εκει που δεν παιρνει σε theming και να την εχεις οπως γουσταρεις (ειμαι με cyanogen σε αλλο κινητο 8 μηνες ,και γνωριζω καλα τις δυνατοτητες της)

και τελος ,η μεγαλη μου αγαπη η MIUI,,,, δεν θελω να πω τιποτα για αυτην,σου μιλαει απο μονη της,οτι πιο ομορφο εχω δει σε τηλ. μεχρι τωρα, την πρωτοειδα οταν την περασα σε ενα φιλο στη δουλεια με u8800,,Και δεν ηθελα να του το δωσω πισω το τηλ... ηταν και ο λογος που πηρα αυτο το τηλ.

αυτα,,τωρα,,διαλεξε

Λοιπόν gkalen θα ξεκινήσουμε από τα βασικά. Εδώ και καιρό παιδεύομαι με το rooting, δεν έχω καταφέρει να το κάνω και ξέρω πως είναι απαραίτητο για modding.

Στη συνέχεια σκέφτομαι για miui αφού λες και εσύ ότι είναι τόσο καλή και overclocking.

Αν μπορείς να με βοηθήσεις με το root και τα άλλα αργότερα!

Λοιπόν gkalen θα ξεκινήσουμε από τα βασικά. Εδώ και καιρό παιδεύομαι με το rooting, δεν έχω καταφέρει να το κάνω και ξέρω πως είναι απαραίτητο για modding.

Στη συνέχεια σκέφτομαι για miui αφού λες και εσύ ότι είναι τόσο καλή και overclocking.

Αν μπορείς να με βοηθήσεις με το root και τα άλλα αργότερα!

αν θες Miui δεν χρειαζεται να το ροοταρεις ,,πρεπει να αναβαθμισεις,,και μετα περνας οτι ρομ θες

αν θες να μεινεις με μαμα και να την φτιαξεις ,τοτε χρειαζεται το ροοτ..

που ακριβως κολλας στο ροοτ???

και βασικο ,να ξερεις τι θα χασεις και τι θα κερδισεις ,,,αν τα εχεις καταλαβει ολα ,,αποφασισε τι θες να κανεις

εγω τρελαινομαι για miui αλλα θα κανω υπομονη μεχρι το πασχα να δω τοτε πως θα εχουν εξελιχθει τα πραγματα ,,και βλεπω,,το σιγουρο ειναι οτι σε καποια φαση κι εγω θα αποχωριστω τη μαμα ρομ,,που την εχω αγαπησει πολυ γιατι εκανα πολυ δουλεια επανω της,,,αλλα ετσι εχουν τα πραγματα

απλα υπαρχουν και ανθρωποι που δεν ξερουν να κανουν πολλα πολλα ,,και θελουν απλα να δουλευει το τηλεφωνο τους σωστα ,χωρις αλλαγες ρομ και τετοια,,,αυτο πρεπει να το σεβαστουμε και αυτους προσπαθω πιο πολυ να βοηθησω,,και ειναι πολλοι απ'αυτους,,,,μην νομιζεται οτι ολοι ειναι παλαβοι σαν κι εμας,,,,φλασαρισματα ,αλλαγες ρομ , και τετοια

Edited by gkalen

Τελικα MIUI με Launcher GO και ολα καλα..μαρεσε περισοτερο απο το CM..

Αμα βρεις κανενα θεμα που αξιζει, σφυρα και απο δω.

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Αμα βρεις κανενα θεμα που αξιζει, σφυρα και απο δω.

Εχω ακομα δρομο να το στήσω apps gidgets...αλλα ειμαι με ICS απο τη πρωτη στιγμη...εχεις κανα tweak που τους ξεφυγε??

Εχω ακομα δρομο να το στήσω apps gidgets...αλλα ειμαι με ICS απο τη πρωτη στιγμη...εχεις κανα tweak που τους ξεφυγε??

Για tweaks ο gkalen ειναι ο ειδικος, δεν τα εχω ψαξει πολυ.

Αρε ****το ενα app drawer να έβαζαν με το short by name που έχει το go launcher θα ήταν το τέλειο ρομ!

αμα γουσταρετε σας φτιαχνω τωρα ενα init.d για τη miui ,full tweaked,,,δυο πραγματακια εχει μεσα μονο,μπορω να σας την κανω 30% καλυτερη

αμα γουσταρετε σας φτιαχνω τωρα ενα init.d για τη miui ,full tweaked,,,δυο πραγματακια εχει μεσα μονο,μπορω να σας την κανω 30% καλυτερη

Θα σε αγαπήσουμε μετά!! :P Εβαλα μονο ρομ μανατζερ για το launcher που μου ειπες χτες και sd boost 2048kb απο rom toolbox!nothing more!!

σε λιγο το'χω ετοιμο

παρτε το

http://www.mediafire.com/?bvn3ucuu6a16v1h

θα βαλετε αυτα που λειπουν στο υπαρχον init.d και θα δωσετε permissions (ta 9 κουτακια τσεκαρισμενα ,στο καθενα απο τα αρχεια που θα βαλετε μεσα )

Edited by gkalen

σε λιγο το'χω ετοιμο

παρτε το

http://www.mediafire.com/?bvn3ucuu6a16v1h

Θεος....System/etc και ενα ενα permission και τα 9 ε?

Θεος....System/etc και ενα ενα permission και τα 9 ε?

σωστος ,τα 5 ειναι τα ιδια που ειχε το ρομ,,τα αλλα προσθεσα εγω

δεν τελειωσαμε ,αυτο για αρχη θα σας δειξω καποια αλλα πραγματα σε λιγο

Edited by gkalen

σωστος ,τα 5 ειναι τα ιδια που ειχε το ρομ,,τα αλλα προσθεσα εγω

Εβαλα permission σε οτι βρηκα..παντος καλο θα ηταν μια φορα να μας πεις που τα βρηκες και τι ακριβος κανει το καθενα του!!

Μονο απο το οτι εκανε να κανει reboot οσο εγραφα το πανω ποστ διχνει ποσο τουμπανο το εκανες! :Ρ

Πολυ διαβασμα...αυριο με το καφε!! :Ρ τωρα περιμενουμε τη αλλο μας εχεις??

Προβλημα..ειπα να δοκιμασω να στρωσω μπας και στρωσω λιγο το Launcher το μαμα του MIUI και εκει που παλευα να κανω φακελους αρχησε να κρασαρει το τηλεφωνο Δεν με αφηνει να παρω τηλ και οταν με περνουν κρασαρει!!

False alarm..εκανα ρεσταρτ και εστωσε!!

Edited by Pikachukaki

Πολυ διαβασμα...αυριο με το καφε!! :Ρ τωρα περιμενουμε τη αλλο μας εχεις??

σε λιγο θα σας εξηγησω,περισσοτερα,,,,,αs πουμε εσυ τωρα που τρεχεις την εφαρμογη ram manager pro,,,δεν χρειαζεται να εχεις στο Init.d το αρχειο s97ramscript,,,πρεπει να το σβησεις και να ανοιξεις την εφαρμογη ram manager pro και να επιλεξεις την πρωτη επιλογη (balance,,for everyday use),,,και να τικαρεις την επιλογη non killable launcher,,και μετα confirm και εισαι ενταξει...

το s97ramscript ειναι του juwe11 ,οπως και η εφαρμογη ram manager pro(ειναι το ιδιο πραγμα δηλαδη),,,,,χρησιμοποιηστε καλυτερα την εφαρμογη γιατι ειναι πιο καινουργια ,ενω το s97ramscript που εχετε στο init.d ειναι παλιο...ειναι το τελευταιο που εβγαλε ο juwe11 και το ειχαμε ολοι δωρεαν,,μετα ομως το εκανε πληρωτεα εφαρμογη ,που ειναι το ram manager pro

αυτα για την ιστορια ,,παω να μασουλησω τιποτα και επανερχομαι σε λιγο με αλλα πραγματακια

Το handcent sms σε εσενα δουλευει?

Αν και δεν το ειχα τωρα το εβαλα και δουλευει!!Αλλα γενικα δν βρηκα κατι για sms καλο οποτε ειμαι στο stock

Αν και δεν το ειχα τωρα το εβαλα και δουλευει!!Αλλα γενικα δν βρηκα κατι για sms καλο οποτε ειμαι στο stock

το stock δεν στελνει 160 χαρακτηρες :mad: