Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν τραβαει κολληματα, απλα εχεις βαλει την μανα σου και τον πατερα σου μεσα και αργει. Ελπιζω να εχεις αρκετο χωρο στην καρτα γιατι ειναι μεγαλο το backup.

Το screenshot ειναι απο την CM7 στα 1.8GHz αλλα τι go launcher μου λες; Με την miui ειναι σαν να εχεις αλλο τηλεφωνο.

με 1.8 η μπαταρια απο 15ωρες λιωσημο θα κραταει σαν το χαλασμενο 3gs μου....οποτε επιμένεις στην MIUI??Αντε καλος θα σε ακουσω ξερεις..ποια όμως??

Εχω 1.7gb αλλα στο CMW Λεει 370mb sd cars space free!!Ο θεος και η ψυχη του!

Τονγκα..Error while making a backup image of /system!

Edited by Pikachukaki
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

http://www.fileserve.com/file/7XVCjNX/MIUI_multi.1.12.16_u8800pro.zip

και MeeUI- 2.0 Dark η iphone theme και πολλα αλλα που μπορεις να τα συνδυασεις μεταξυ τους.

Edited by akalos

με 1.8 η μπαταρια απο 15ωρες λιωσημο θα κραταει σαν το χαλασμενο 3gs μου....οποτε επιμένεις στην MIUI??Αντε καλος θα σε ακουσω ξερεις..ποια όμως??

Εχω 1.7gb αλλα στο CMW Λεει 370mb sd cars space free!!Ο θεος και η ψυχη του!

Δεν χρειαζεται να την εχεις στο 1.8, και με 1GHz πεταει. εγω την ανεβασα για να βγαλω το screenshot και να το ποσταρω εδω :p :p :p

Για την miui:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3925550#post3925550

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Δεν χρειαζεται να την εχεις στο 1.8, και με 1GHz πεταει. εγω την ανεβασα για να βγαλω το screenshot και να το ποσταρω εδω :p :p :p

Για την miui:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3925550#post3925550

1.12.16 χώνω δλδ??γτ στο xda βρηκα 2.1.20

ρε συ,μην με αχγωνεις αλλο

τα εχω βαλει ολα,ειναι η καλυτερη αφου ειναι made by Geno.

αμα θελεις και εχεις ορεξη,βαλε οποια ειναι μετα για δοκιμη και αποφασιζεις.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1404372

με Ελληνικα

Edited by akalos

1.12.16 χώνω δλδ??γτ στο xda βρηκα 2.1.20

Την multilingual. Κατεβασε την απο το link που δινει ο akalos πιο πανω. Η 2.1.20 εχει προβληματα

αφου ειναι made by Geno.

Αυτο...

ρε συ,μην με αχγωνεις αλλο

τα εχω βαλει ολα,ειναι η καλυτερη αφου ειναι made by Geno.αμα θελεις και εχεις ορεξη,βαλε οποια ειναι μετα για δοκιμη και αποφασιζεις.

αχαχχααχ!!!Ειμαι noobie ακομα μην κανουμε καμια λαλακια!! :Ρ συν και σχωραμε αλλα δεν θελω το κιν μου ουτε με meego ουτε iphone...4 χρονια ειχα iphone παλι Iphone θα βλεπω!! :Ρ

Με ανχωνει το οτι δεν ξερω αν το "Downgrade" να το πω ετσι ειναι safe!Δν ξερω αν μαζι με τη rom κανει update κανα baseband τπτ τετειο..κανα bootloader..Ειχαμε κατι τετεια θέματα στο iphone γιαυτο...!

Την multilingual. Κατεβασε την απο το link που δινει ο akalos πιο πανω. Η 2.1.20 εχει προβλήματα

Αυτο...

Οκ δεν θελω προβλήματα και τρέχουμε παλι!! :Ρ Τελειώνει το backup (Επιτελους ειδε την καρτα σωστα με 1.5GB free και παει κανονικα...παλι error έβγαλε!!No sd-ext found.Skipping backup of sd-ext.Generating md5 sum...Α!Και τελιωσε..!!

Edited by Pikachukaki

αχαχχααχ!!!Ειμαι noobie ακομα μην κανουμε καμια λαλακια!! :Ρ συν και σχωραμε αλλα δεν θελω το κιν μου ουτε με meego ουτε iphone...4 χρονια ειχα iphone παλι Iphone θα βλεπω!! :Ρ

Με ανχωνει το οτι δεν ξερω αν το "Downgrade" να το πω ετσι ειναι safe!Δν ξερω αν μαζι με τη rom κανει update κανα baseband τπτ τετειο..κανα bootloader..Ειχαμε κατι τετεια θέματα στο iphone γιαυτο...!

ΟΟΟΟΟτι και να γινει, φακελο dload και εισαι μαμα και παλι.

Δεν ειναι σφαλμα απλα δεν εχεις swap στην sd.

ΟΟΟΟΟτι και να γινει, φακελο dload και εισαι μαμα και παλι.

Δεν ειναι σφαλμα απλα δεν εχεις swap στην sd.

Τωρα δεν την βλεπει μεσα στο λειτουργικο...τουλαχιστον το κρατησε στην εσωτερικη...για να δουμε τη παιζει με την sd!

Ok την είδε!Να βαλω το zip στην εσωτερική γτ και το βραδυ που τα έπαιξε το 2.3.5 δεν εβλεπε τη καρτα το CMW μονο εσωτερικη!!Το γιατι δεν το ξερω!

Οκ δεν θελω προβλήματα και τρέχουμε παλι!! :Ρ Τελειώνει το backup (Επιτελους ειδε την καρτα σωστα με 1.5GB free και παει κανονικα...παλι error έβγαλε!!No sd-ext found.Skipping backup of sd-ext.Generating md5 sum...Α!Και τελιωσε..!!

κανονικα το εχει κανει, κοιταξε την καρτα σου για καλο κακο εαν υπαρχει το αρχειο.

MeeUI- 2.0 τοτε,νομιζω θα σε καλυψει.

Edited by akalos

κανονικα το εχει κανει, κοιταξε την καρτα σου για καλο κακο εαν υπαρχει το αρχειο.

MeeUI- 2.0 τοτε,νομιζω θα σε καλυψει.

To κρατησε στην εσωτερικη..φυγαμε..wipe τα παντα και restore zip! ^_^

ναι κανονικα,γουιπια τωρα

με αγχωνεις παλι :lol::p

install from zip>choose zip.....

Edited by akalos

δεν υπαρχει rom, κινεζικη η μη,official,custom, που να μην την εχω περασει

τωρα θελω την January 25-miui2.3.7c stable version - 35 kernel

αλλα δεν εχω link για κατεβασμα.

:(

http://dl.dbank.com/c0a1olwpq3 ;)

Ολα good...αλλα εχω μια ερωτηση..ολα τα εικονιδια χημαδιο ειναι..δεν ειναι αρχικες οθονες και μεσα το menu με ολα τα app?

το ξερω αυτο αλλα μου ζηταει εγγραφη

Βαλε mail και password και πηγαινε στο inbox σου να ανοιξεις το verification (πηγε στα spam). Εγω την κατεβαζω.

θα εχει ελληνικα ομως?

Να υποθεσω πως ολα ειναι χυμαδιο ε?Δεν εχει το κουμπι που βλεπεις ολα τα app σου??

Να υποθεσω πως ολα ειναι χυμαδιο ε?Δεν εχει το κουμπι που βλεπεις ολα τα app σου??

Ναι, ετσι χυμα. Μπορεις βεβαια να αλλαξεις launcher η να τα τακτοποιησεις σε φακελους. Μπορεις να βαλεις και τον app drawer στην μπαρα ειδοποιησεων αλλα δεν λεει.

Ναι, ετσι χυμα. Μπορεις βεβαια να αλλαξεις launcher η να τα τακτοποιησεις σε φακελους. Μπορεις να βαλεις και τον app drawer στην μπαρα ειδοποιησεων αλλα δεν λεει.

Κατι τετειο καταλαβα και εγω....δεν ειναι το style μου κριμα και ειναι πολυ καλο ρομ ειδικα οι ρυθμίσεις και τα θέματα...κριμα...και το cm ετσι ειναι??

Ασε που δεν εχει και το huawei backup και δεν μπορω να επαναφερω τα apps και της ρυθμισεις μου! :/

Κατι τετειο καταλαβα και εγω....δεν ειναι το style μου κριμα και ειναι πολυ καλο ρομ ειδικα οι ρυθμίσεις και τα θέματα...κριμα...και το cm ετσι ειναι??

Ασε που δεν εχει και το huawei backup και δεν μπορω να επαναφερω τα apps και της ρυθμισεις μου! :/

Ειναι που δεν εισαι πολυ καιρο στο android για να βαρεθεις την κλασικη διαταξη. Η cm ειναι σαν την στοκ, εχει και αυτη αρκετες ρυθμισεις και θεματα.

Ειναι που δεν εισαι πολυ καιρο στο android για να βαρεθεις την κλασικη διαταξη. Η cm ειναι σαν την στοκ, εχει και αυτη αρκετες ρυθμισεις και θεματα.

Μα ενας λογος που μαρεσε το android ειναι οτι βγαζεις εξω οσα θες και τα υπολοιπα μεσα...ετσι χύμα ειναι το iphone και μετα απο τοσα χρονια κουρασε!!

ok οποτε παλι ξεκιναω τα ιδια και update-cm-7.2.0-RC0-u8800pro-Geno-120202-en-fixed??η εχεις να προτείνεις κατι αλλο?

προχωρα... εννοειται δεν παιρνεις backup τωρα.

Μου εδωσε ακυρο το πρωτο zip τωρα βρηκα στο ιδιο ποστ ενα zip απο τον akalo (λογικα τον δικο μας εδω)που fixarei και το phone.apk!!κατεβαινει!!

Εσεις οι ψαγμένοι...ics θα δούμε στο κιν μας η είμαστε πολυ κλαιν για να ασχοληθεί καποιος?

Μπορει καποιος να ανεβασει το apk απο Huawei-Backup??Τhx!

Edited by Pikachukaki

Μου εδωσε ακυρο το πρωτο zip τωρα βρηκα στο ιδιο ποστ ενα zip απο τον akalo (λογικα τον δικο μας εδω)που fixarei και το phone.apk!!κατεβαινει!!

Εσεις οι ψαγμένοι...ics θα δούμε στο κιν μας η είμαστε πολυ κλαιν για να ασχοληθεί καποιος?

Μπορει καποιος να ανεβασει το apk απο Huawei-Backup??Τhx!

ξεζιπαρε το ρομ που θες .και θα δεις μεσα εναν φακελο system,θα τον ανοιξεις και ο πρωτος φακελος (app) εχει μεσα ολες τις εφαρμογες ,παρε οποια θελεις

ξεζιπαρε το ρομ που θες .και θα δεις μεσα εναν φακελο system,θα τον ανοιξεις και ο πρωτος φακελος (app) εχει μεσα ολες τις εφαρμογες ,παρε οποια θελεις

Με σώζεις!! :Ρ

Βλεπω πάντως οτι το CM ειναι πολυ κατώτερο στα settings τουλαχιστον σε σχεση με το MIUI αλλα αυτη η λογικη χωρις app drawer με σκοτώνει!

Μου λεει application not installed..Θελει τπτ permissions?Τα τσεκαρα ολα!

Edited by Pikachukaki