Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μα με την 512 φαινοταν κανονικα πολλες φορες!τελος παντων οποτε....μενουμε ετσι.unroot και περιμενουμε την wind!

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

παιδια κατεβασα αυτο 20120107-cm-7.1.0-u8800pro-Geno-en

περασα αυτο που κατεβασα δηλαδη το .zip στην sd card, μπηκα ρε recovery

εκανα αυτο

Boot into recovery by pressing power and volume up and keeping them pressed until the recovery menu appears

Select "install zip from sdcard" by pressing volume up/down and then pressing power.

Select "choose zip from dcard"

Select the file you downloaded

αλλα στο select file you downloaded δεν το βρισκω...

τι γινετε?

εκανα και wipe data και wipe cache

sorry για το double post αλλα οκ την περασα τελικα την cyanogen 7

και τωρα ξεκιναν οι αποριες

Γινεται να αλλαζει το μενου δεξια και αριστερα και οχι πανω κατω?

Μπορω να βαλω launcher πχ go launcher και διαφορα τετοια?

Επισης τωρα που ειναι ολες οι εφαρμογες που ειχα στην εξωt sd?

γιατι δεν φαινονται?

Edited by navi55

sorry για το double post αλλα οκ την περασα τελικα την cyanogen 7

και τωρα ξεκιναν οι αποριες

Γινεται να αλλαζει το μενου δεξια και αριστερα και οχι πανω κατω?

Μπορω να βαλω launcher πχ go launcher και διαφορα τετοια?

Επισης τωρα που ειναι ολες οι εφαρμογες που ειχα στην εξωt sd?

γιατι δεν φαινονται?

απο οσο ξερω δεν γινεται να αλλαζει το μενου αριστερα δεξια μπορεις ομως μπροστα στις συντομευσεις.

νομιζω ναι launcher βαζεις κανονικα αλλα προσωπικη γνωμη δε χρειαζεται.

πρεπει να εγκαταστησεις παλι τα προγραμματα σου κ οσα υπηρχαν στην εσωτερικη μνημη εχουν σβηστει.

ρωτησε ομως και κανεναν απο τα παιδια που το εχουν ψαξει καλυτερα το θεμα.

Νομίζω ότι σβήνονται. Αν δεν κάνω λάθος κατά την εγκατάσταση γίνεται format του .android-secure(εκεί εγκαθίστανται οι εφαρμογές). Δοκίμασε να κάνεις μια επανεκκίνηση, αν δεν έχουν σβηστεί λογικά θα εμφανιστούν. Διαφορετικά θα πρέπει να τις ξαναπεράσεις.

μαρεσει που πήρα και backup αλλα και παλι ολα έχουν αχταρμας...αλλα χαλαλι του.

Κατι ακομα

τώρα είναι by default 55fps?Γιατί το touch του το νιωθω σαν iphone απο θεμα latency.:D

Πάντως ουτε εφαρμογες που είχα στην εξωτ sd δεν μου εμφανιζονται.

Πάντως launcher πρέπει να έχουμε, ουτε φακέλους δεν μπορω να κανω.:p

Και κατι ακομα δεν μπορω να συγχρονισω-εισαγω το gmail.

Βαζω το κωδικο με το username και μου λεει κατι λαθος.Τι γινεται γιατι τωρα δεν εχω καμια επαφη.

την ιδια στιγμη που δοκιμαζω sign in απο το pc μπαινει...τι γινεται?

μαρεσει που πήρα και backup αλλα και παλι ολα έχουν αχταρμας...αλλα χαλαλι του.

Κατι ακομα

τώρα είναι by default 55fps?Γιατί το touch του το νιωθω σαν iphone απο θεμα latency.:D

Πάντως ουτε εφαρμογες που είχα στην εξωτ sd δεν μου εμφανιζονται.

Πάντως launcher πρέπει να έχουμε, ουτε φακέλους δεν μπορω να κανω.:p

Και κατι ακομα δεν μπορω να συγχρονισω-εισαγω το gmail.

Βαζω το κωδικο με το username και μου λεει κατι λαθος.Τι γινεται γιατι τωρα δεν εχω καμια επαφη.

την ιδια στιγμη που δοκιμαζω sign in απο το pc μπαινει...τι γινεται?

ναι τωρα ειναι 55 fps κ με ενα overclock στα 1.8 κανει παπαδες στα παιχνιδια...!!

εγω με το gmail δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα ουτε με επισημη 2.3.5 ουτε με cm7.

o/c θα το κανω αυριο, θελω να δω με το gmail τι θα γινει

Αν δεν κάνω λάθος είχαν κιάλλοι πρόβλημα και τους είχε πει κάποιος λύση αλλα δεν το βρίσκω τωρα.

ρε αγορινες λιγη βοηθεια. προσπαθω να κανω root το κινητο συμφωνα με τις οδηγιες αλλα δεν τα καταφερνω. η ρομ που φοραει ειναιη 2.2.2 μαμα. δεν μπορω να καταλαβω, παιρνω το recovery το αντικαθιστω με το παλιο που εχει μεσα αλλα τιποτα. εννοειται οτι το ονομαζω ακριβως οπως το αλλο. help?

εχω δωσει οδηγιες για το πως γινεται ροοτ και τα παντα ,με μαμα 2.2.2 ρομ στη σελιδα 56 ,ποστ #834...........ριξε μια ματια..

εγω τωρα που ειμαι με 2.3.5(512)και δεν μου βγαζει το image πλεον σε ροζ οθονη πως το κανω roor?ετσι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3879938#post3879938 δεν μου το εκανε παντως.

Υπάρχει και ο χειροκίνητος τρόπος:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1423422

Σίγουρα δεν είναι ο εύκολος, αλλά αν όλα τα άλλα αποτύχουν δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές.

εχω δωσει οδηγιες για το πως γινεται ροοτ και τα παντα ,με μαμα 2.2.2 ρομ στη σελιδα 56 ,ποστ #834...........ριξε μια ματια..

καλα ολα αυτα αλλα το SuperOneClickv2.2 δεν μου τρεχει σαν administator μου βγαζει σφαλμα.

τελικα το εκανα ως χρητης και τωρα μου ειπε οτι εγινε αλλα παρολο που ας πουμε εβαλε μεσα και το superruster δεν μπορω να επεμβω σε overclocking η στο να αλλαξω την ονομασια της συσκευης για να παιζει παιχνιδια της gamelot

Edited by cocous

καλα ολα αυτα αλλα το SuperOneClickv2.2 δεν μου τρεχει σαν administator μου βγαζει σφαλμα.

τελικα το εκανα ως χρητης και τωρα μου ειπε οτι εγινε αλλα παρολο που ας πουμε εβαλε μεσα και το superruster δεν μπορω να επεμβω σε overclocking η στο να αλλαξω την ονομασια της συσκευης για να παιζει παιχνιδια της gamelot

νομιζω πως με μαμα rom δεν μπορεις να κανεις overclock.

τουλαχιστον εγω δεν τα ειχα καταφερει.

Δε γίνεται, πρέπει να υποστηρίζεται από τον Kernel.

Για να δεις αν είναι η συσκευή root γράφεις την εντολή su στον terminal emulator στη συσκευή, ή από το pc ενώ η συσκευή είναι συνδεδεμένη, ανοίγεις τη γραμμή εντολών dos μεταφέρεσαι με την εντολή cd στο φάκελο που είναι το adb.exe(αν έχεις το superoneclick θα βρίσκεται στον υποφάκελο ADB), δίνεις την εντολή

adb shell

αν σου βγάλει το $ δίνεις την εντολή

su

τότε πρέπει στην θεση του $ να εμφανίζεται η #

αν όχι, η συσκευή δεν είναι rooted.

οποτε η μονη λυση ειναι να περασω στην 2.3.5 απο την 2.2.2 και μετα βαζοντας το recovery θα ειμαι rooting. αν θελω να βαλω καποια αλλη ρομ απο xda γινεται? γιατι για να βαλω καποια αλλη θα πρεπει να περασω το recovery πρωτα αλλα μετα τι κανω για να το κανω root? οσων αφορα τον kernel τον εχει μεσα η ρομ η ειναι αλλο αρχειο? αν θελω στην 2.2.2 να αλλαξω kernel μπορω? συγνωμη που σας ζαλισα αλλα ειμαι καινουριος κατοχος του u8800pro και προσπαθω να καταλαβω τι γινεται. τοσο καιρο ασχολουμουνα με ενα HD2 το οποιο το ειχα περασει και android και γενικα αλλαξει τα φωτα, απλα τωρα ειναι λιγο διαφορετικα τα πραγματα και προσπαθω να παρω τις βασεις.

οποτε η μονη λυση ειναι να περασω στην 2.3.5 απο την 2.2.2 και μετα βαζοντας το recovery θα ειμαι rooting. αν θελω να βαλω καποια αλλη ρομ απο xda γινεται? γιατι για να βαλω καποια αλλη θα πρεπει να περασω το recovery πρωτα αλλα μετα τι κανω για να το κανω root? οσων αφορα τον kernel τον εχει μεσα η ρομ η ειναι αλλο αρχειο? αν θελω στην 2.2.2 να αλλαξω kernel μπορω? συγνωμη που σας ζαλισα αλλα ειμαι καινουριος κατοχος του u8800pro και προσπαθω να καταλαβω τι γινεται. τοσο καιρο ασχολουμουνα με ενα HD2 το οποιο το ειχα περασει και android και γενικα αλλαξει τα φωτα, απλα τωρα ειναι λιγο διαφορετικα τα πραγματα και προσπαθω να παρω τις βασεις.

αφου τα γραφω ολα ,πως γινεται overclock ,τα παντα ολα.....με μαμα ρομ 2.2.2....

καλα τι λετε ,δεν το ειδατε το video......ποιος ειναι αυτος που λεει οτι δεν γινεται????

νομιζεται οτι κοροιδευω????

θα κανω αλλο ενα video,να δειτε πως εχουν τα πραγματα.....

Η ΜΑΜΑ ΡΟΜ 2.2.2 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,,,,,παρτε το χαμπαρι...

οποιος δεν ειναι σιγουρος γι αυτο που λεει,,καλυτερα να μη γραφει τιποτα...

Φιλε cocous, αν δεν σε επιασε και σενα η τρελα του,γρηγορα να το αναβαθμισω και να του περασω ρομ και τετοια,τοτε κανε υπομονη και θα ερθει η ωρα των καλων ρομ....

αν βιαστεις,πιθανως να χασεις ραδιοφωνο,να εχεις προβληματα συνδεσης στο ιντερνετ, στον ηχο,στα ακουστικα,στο σημα,στην καμερα και μπορει και τιποτα αλλο που μου εχει διαφυγει,αυτη τη στιγμη......εκτος και αν οι μονες εφαρμογες που θελεις ειναι το neocore,quadrant,antutu.....τοτε βιασου να προλαβεις το μελλον..

αν θες στειλε π.μ.,,,,,, να μιλησουμε αν θες και στο τηλεφωνο να στα εξηγησω καλυτερα.....το μονο που σου λεω ειναι οτι τωρα που εκανες το ροοτ,ειναι σαν να εχεις τελειωσει, το μονο που θες τωρα ειναι μια καλη συνδεση wifi (για να κατεβασεις τα απαιτουμενα)και καθαρισες...

Αφου εχεις το εικονιδιο superuser τοτε εισαι root .....και για να το σιγουρεψεις,δεν χρεθαζονται πολλα πραγματα ,απλα κατεβασε καποια εφαρμογη απο το μαρκετ που ειναι για rooted συσκευες,οπως το titanium backup,terminal emulator και πολλες αλλες,,,γραψε "root" στην αναζητηση στο μαρκετ και θα βγαλει κι αλλες.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

παιδια η cyanogen δεν εχει ραδιο?:worry:

και επισης δεν εχει δικο του installer οπως πχ ειχε η stock το appinstaller?

δηλαδη για να βαζω ενα .apk καθε φορα θα πρεπει να το βρισκω μεσω file browser?

αφου τα γραφω ολα ,πως γινεται overclock ,τα παντα ολα.....με μαμα ρομ 2.2.2....

καλα τι λετε ,δεν το ειδατε το video......ποιος ειναι αυτος που λεει οτι δεν γινεται????

νομιζεται οτι κοροιδευω????

θα κανω αλλο ενα video,να δειτε πως εχουν τα πραγματα.....

Η ΜΑΜΑ ΡΟΜ 2.2.2 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,,,,,παρτε το χαμπαρι...

οποιος δεν ειναι σιγουρος γι αυτο που λεει,,καλυτερα να μη γραφει τιποτα...

Φιλε cocous, αν δεν σε επιασε και σενα η τρελα του,γρηγορα να το αναβαθμισω και να του περασω ρομ και τετοια,τοτε κανε υπομονη και θα ερθει η ωρα των καλων ρομ....

αν βιαστεις,πιθανως να χασεις ραδιοφωνο,να εχεις προβληματα συνδεσης στο ιντερνετ, στον ηχο,στα ακουστικα,στο σημα,στην καμερα και μπορει και τιποτα αλλο που μου εχει διαφυγει,αυτη τη στιγμη......εκτος και αν οι μονες εφαρμογες που θελεις ειναι το neocore,quadrant,antutu.....τοτε βιασου να προλαβεις το μελλον..

αν θες στειλε π.μ.,,,,,, να μιλησουμε αν θες και στο τηλεφωνο να στα εξηγησω καλυτερα.....το μονο που σου λεω ειναι οτι τωρα που εκανες το ροοτ,ειναι σαν να εχεις τελειωσει, το μονο που θες τωρα ειναι μια καλη συνδεση wifi (για να κατεβασεις τα απαιτουμενα)και καθαρισες...

Αφου εχεις το εικονιδιο superuser τοτε εισαι root .....και για να το σιγουρεψεις,δεν χρεθαζονται πολλα πραγματα ,απλα κατεβασε καποια εφαρμογη απο το μαρκετ που ειναι για rooted συσκευες,οπως το titanium backup,terminal emulator και πολλες αλλες,,,γραψε "root" στην αναζητηση στο μαρκετ και θα βγαλει κι αλλες.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

φιλε μου βρηκα το post σου λιγο επιθετικο...

ολοι εδω προσπαθουμε να βοηθησουμε ο ενας τον αλλο αναλογως με τις γνωσεις που εχει ο καθενας.

σαφως καποιοι γνωριζουν περισσοτερα, αλλοι λιγοτερα ΚΑΝΕΙΣ ομως δεν τα ξερει ολα...

φιλικα,

Δημητρης.

φιλε μου βρηκα το post σου λιγο επιθετικο...

ολοι εδω προσπαθουμε να βοηθησουμε ο ενας τον αλλο αναλογως με τις γνωσεις που εχει ο καθενας.

σαφως καποιοι γνωριζουν περισσοτερα, αλλοι λιγοτερα ΚΑΝΕΙΣ ομως δεν τα ξερει ολα...

φιλικα,

Δημητρης.

Φιλε μου,δεν ειμαι καθολου επιθετικος,απλα επειδη ειμαι ηδη εναμιση χρονο με αντροιντ συσκευες, το πρωτο πραγμα που εμαθα ειναθ ναδιαβαζω αρκετα καλα ωστε να αποφυγω οσο το δυνατον ανεπιθυμητα αποτελεσματα...και το κακο ειναι οτι βλεπω πολλους να παροτρυνουν αλλους να κανουν αναβαθμισεις και να φλασαρουν ρομ,χωρις ομως να λενε για τα προβληματα που συναντας.......εγω παντως προσπαθω να βοηθησω με αυτα που ξερω,οπως ειπα οτι δεν γνωριζω πως μπορεις να γυρισεις πισω σε 2.2 και καποιος ειπε οτι γινεται με καποιο restore που αναρτηθηκε σε καποιο λινκ,αλλα απ οτι εψαξα ουτε ετσι μπορει να γινει downgrade,,,γιατι λενε οτι ειναι ευκολο να γυρισεις σε 2.2 χωρις να ειναι σιγουροι..........εγω παντως οτι εχω γραψει εδω περα ειναι αληθινο και δοκιμασμενο,δεν γραφω οτι να ναι..........

Με αγαπη προς ολους...και σορυ αν παρεξηγηθηκαν καποιοι.....ολα τα γραφω φιλικα και προς αποφυγη λαθων....

Επι την ευκαιρια θελω να ευχαριστησω και τα παιδια που μιλησαμε μεσω π.μ. και τηλεφωνου για τα καλα τους λογια

Edited by gkalen

η αληθεια ειναι οτι με τον τροπο που ποσταρανε καποια παιδια για επιστροφη σε 2.2.2 δεν γινεται και το τηλεφωνο θελει αναβαθμιση απο την αρχη.αλλα σιγουρα δεν εγινε και επιτηδες.ο καθενας οπως μπορει λιγο η πολυ να βοηθησει θελει.εγω εχω βοηθηθει πολυ απο πολλα παιδια εδω μεσα παντως.

η αληθεια ειναι οτι με τον τροπο που ποσταρανε καποια παιδια για επιστροφη σε 2.2.2 δεν γινεται και το τηλεφωνο θελει αναβαθμιση απο την αρχη.αλλα σιγουρα δεν εγινε και επιτηδες.ο καθενας οπως μπορει λιγο η πολυ να βοηθησει θελει.εγω εχω βοηθηθει πολυ απο πολλα παιδια εδω μεσα παντως.

Για μενα η μονη λυση για 2.2.2 downgrade,ειναι καποιος που μπορει να βρει το ρομ της wind,,,μονο με το original της wind,τοτε πιθανως να γινεται....εγω παντως οπου κοιταξα δεν μπορω να το βρω........αν εχει καποιος καποιον γνωστο που δουλευειστο service της wind και μπορει να ξερει κατι.

κατι ακομα παιδια, εχω περασει cyanogen και αμα αλλαξω το build.prop σε desire hd αλλαζοντας μονο τις δυο γραμμες και οχι πχ αποκατο που λεει cyanogenu8800pro έχω πρόβλημα με το wifi ενω δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενο μετα απο 30sec δεν μπορει να κανει τιποτα ιντερνετικο οποτε πρεπει να το κλεισω και να το ανοιξω...Τι μπορω να κανω εκτος απτο να αλλαζω το build.prop?

κατι ακομα παιδια, εχω περασει cyanogen και αμα αλλαξω το build.prop σε desire hd αλλαζοντας μονο τις δυο γραμμες και οχι πχ αποκατο που λεει cyanogenu8800pro έχω πρόβλημα με το wifi ενω δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενο μετα απο 30sec δεν μπορει να κανει τιποτα ιντερνετικο οποτε πρεπει να το κλεισω και να το ανοιξω...Τι μπορω να κανω εκτος απτο να αλλαζω το build.prop?

Δεν υπάρχει περίπτωση φίλε μου να προκαλέι πρόβλημα στο wifi η τροποποίηση του build.prop.Κάτι άλλο παίζει που έχεις πρόβλημα με το wifi.Μήπως έβαλες καμία εφαρμογή για διαχείρηση του wifi και μετά απο αυτό άρχησαν τα προβλήματα?

αν δεν γίνεται uninstall μία εφαρμογή τι μπορεί να φταίει;

της κάνω αναγκαστική διακοπή, πατάω απεγκαταστάση αλλά αυτή εκεί...

Ι need a six month vacation, twice a year.