Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Οκ.

Ευχαριστω!

Η huawei όπως φαίνεται έχει κλειδώσει στις τελευταίες εκδόσεις των ρομ της τη λειτουργία φορτώματος του διαμερίσματος Ιmage. Υπάρχει όμως τρόπος πρόσβασης στο συγκεκριμένο διαμέρισμα ακόμη(βέβαια υπάρχει η προϋπόθεση του να είναι rooted η συσκευή).

Αν βέβαια η ρομ δεν έχει να προσφέρει τίποτα σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση τότε προτείνεται η επιστροφή, μιας και είναι η εύκολη λύση.

παιδια καποιος?δεν μπορω ουτε titanium να κατεβασω να κανω τιποτα.οτι και εκδοση μαρκετ να βαλω δεν μου δουλευει!

προφανως δεν υπαρχει λυση.οποτε πισω σε 2.3.5....αναγκαστικα

Edited by tolisfar

παιζει!

ολα φαινεται να δουλευουν ρολοι εκτος το ραδιο φυσικα

......

Υπαρχει καποιος συγκεκριμενο λογος που ολες οι ρομ κυκλοφορουν χωρις υποστηριξη ραδιοφωνου ? Ειναι ο μονος λογος που δεν εχω ακομη αναβαθμιστει, χρησιμοπιω ολη μερα το ραδιο !

παιδια καποιος?δεν μπορω ουτε titanium να κατεβασω να κανω τιποτα.οτι και εκδοση μαρκετ να βαλω δεν μου δουλευει!

προφανως δεν υπαρχει λυση.οποτε πισω σε 2.3.5....αναγκαστικα

Τι να το κανεις το market?

βαλε applanet που ειναι ολα δωρεαν...!

Τι να το κανεις το θα ειναι για παντα ετσιmarket?

βαλε applanet που ειναι ολα δωρεαν...!

Μη νομιζεις οτι θα ειναι ετσι για παντα,,γι αυτο κατεβασε τωρα οτι μπορεις και φυλαξε το.....ετσι ηταν και περυσι και μετα απο 2 μηνες δεν ξανασυνδεθηκε....

Και οσο για τον οδηγο, για να τα εχεις ολα με μαμα ρομ(2.2.2) ..πιστευω μεχρι αυριο να τον εχω ετοιμο

Edited by gkalen

Στο site της Huawei υπάρχει στο Software Download section μια έκδοση λογισμικού για το U8800 (X5 ....X5 pro...?) , με το χαρακτηριστικό όνομα αρχείου ...: U8800 V100R001C00B522G001(Normal)(Gingerbread)

Μπορεί κάποιος να μας πει τι ακριβώς είναι ???? :confused:

Στο site της Huawei υπάρχει στο Software Download section μια έκδοση λογισμικού για το U8800 (X5 ....X5 pro...?) , με το χαρακτηριστικό όνομα αρχείου ...: U8800 V100R001C00B522G001(Normal)(Gingerbread)

Μπορεί κάποιος να μας πει τι ακριβώς είναι ???? :confused:

H 522 είναι για το απλό Χ5, όταν είναι για το pro ή το plus(+) το γράφει.

Πολυ γρηγορη.

Antutu εβγαλε 3116 με 1024 cpu.

Με την 2.3.5 εβγαζε 2400.

Φίλε μου πια rom ακριβώς έβαλες και έβγαλες τα 3116 στο antutu?Εγω με 2.2.2 και βγάζει 2000-2100.Αν μπορείς δώσε μου λινκ και αν γίνετε τα βήματα να την περάσω.

Ευχαριστώ..

Που είναι βρε παίδες η 2.3.5 για το 8800 pro? Έβαλα την απλή από λάθος και δεν δουλεύει το WiFi. Αν δε παίξει πως θα γυρίσω στην 2.2;

Υπαρχει καποιος συγκεκριμενο λογος που ολες οι ρομ κυκλοφορουν χωρις υποστηριξη ραδιοφωνου ? Ειναι ο μονος λογος που δεν εχω ακομη αναβαθμιστει, χρησιμοπιω ολη μερα το ραδιο !

δεν υπαρχει επισημη υποστηριξη απο google λενε

Που είναι βρε παίδες η 2.3.5 για το 8800 pro?

υπαρχει η B512,B540,MIUI 1.12.16,κτλ

εσυ ποια εβαλες;

Καλημερα παιδια.. να κανω μια ερωτηση που την εχω ξανακανει..?!

Για να βαλω κ εγω την καινουρια εκδοση 8α χασω την εγγυηση.?

Αν ναι.. η αναβα8μηση απ το κινιτο απο μονο του ποοοτε 8α γινει..? ξερουμε..?

Καλημερα παιδια.. να κανω μια ερωτηση που την εχω ξανακανει..?!

Για να βαλω κ εγω την καινουρια εκδοση 8α χασω την εγγυηση.?

Αν ναι.. η αναβα8μηση απ το κινιτο απο μονο του ποοοτε 8α γινει..? ξερουμε..?

Αν βαλεις την επισημη 2.3.5 (εχουν δωσει τα παιδια links) δεν χανεις τγν εγγυηση.χωρις root εννοειται.

τουλαχιστον ετσι μου ειπαν εμενα απο τη wind.

Φίλε μου πια rom ακριβώς έβαλες και έβγαλες τα 3116 στο antutu?Εγω με 2.2.2 και βγάζει 2000-2100.Αν μπορείς δώσε μου λινκ και αν γίνετε τα βήματα να την περάσω.

Ευχαριστώ..

Πρεπει πρωτα να αναβαθμισεις σε 2.3.5 (512)

http://www.megaupload.com/?d=55XORRPE

Ακολουθεις τις οδηγιες που εχει μεσα.(Aν κολλησεις καπου εδω ειμαστε)

Υστερα πρεπει να περασεις την CWM 5.0.2.7 recovery.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3849981#post3849981

Tελος Το λινκ για την Rom ειναι : http://sourceforge.net/projects/genoandroid/files/

Το αρχειο ειναι το : 20120107-cm-7.1.0-u8800pro-Geno-en.zip

Υ.Γ Με την 2.2.2 2400 εβγαζα.

Αυτη ειναι πολυ πιο γρηγορη λογω οτι ξεκλειδωνει τα fps και μπορεις να παιξεις με overclock.

Edited by scoupegt_13

αυτην εχω και εγω πλεον αλλα χωρις overclock κτλ.δεν σκαμπαζω απο τετοια.αληθεια ο φιλος gkalen ο οδηγος που θα ποσταρει θα ειναι και σε επιστροφη σε 2.2.2 η λαθος καταλαβα?

Πρεπει πρωτα να αναβαθμισεις σε 2.3.5 (512)

http://www.megaupload.com/?d=55XORRPE

Ακολουθεις τις οδηγιες που εχει μεσα.(Aν κολλησεις καπου εδω ειμαστε)

Υστερα πρεπει να περασεις την CWM 5.0.2.7 recovery.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3849981#post3849981

Tελος Το λινκ για την Rom ειναι : http://sourceforge.net/projects/genoandroid/files/

Το αρχειο ειναι το : 20120107-cm-7.1.0-u8800pro-Geno-en.zip

Υ.Γ Με την 2.2.2 2400 εβγαζα.

Αυτη ειναι πολυ πιο γρηγορη λογω οτι ξεκλειδωνει τα fps και μπορεις να παιξεις με overclock.

Ωραίος φίλε μου να σε καλά.Ξεκινώ κατέβασμα και αρχίζω να περνάω σιγά σιγά τα αρχεία που μου είπες...Ευχαριστώ πολύ

Edit:

Έχω βάλει εδώ και 10 λεπτά να κάνει update το πρώτο step και έβαλα στο φάκελο το UPDATE.APP και ξανα το UPDATE.APP που το έκανα μετανομασία σε UPDATE_g.AP.Εχουμε 2 αρχεία μέσα δηλαδή στην κάρτα μνήμης.Εκανα ότι γράφει και ενώ λεει 2 λεπτά για το update έχει 10 λεπτά και το κινητό ανοίγει λέει firmware update restarting και ξανα το ίδιο.Ανοιγει κλείνει συνέχεια και κάνει αυτό..Τι πρέπει να κάνω τώρα?

Edit2:

To arxeio pdf ta exei ligo mperdemena mesa.Leei apo step 1 to arxeio UPDATE.APP kai pali apo step 1 to arxeio UPDATE_g.APP.Enw eprepe na pei apo step 2 kanoume metanomasia to arxeio UPDATE.APP se UPDATE_g.APP.Twra pou ta ekana etsi ola kala.Ksekinaw me recovery.

Edit 3:

Etoimo kai to recovery image.Katebasa rom alla den exei kapou odigies gia na tin perasw.Mpainw xda na brw kanena tutorial kai enimerwnw...

Edit4:

Έκανα install και την rom.Αλλα τώρα όταν πάω να ανοίξω το κινητό βγάζει ένα μπλε android γράφει κάτι mod και γυρνάει εδώ και 15 λεπτά και δεν κάνει τίποτα άλλο.Λίγη βοήθεια?

Εdit5:

Ετοιμη και η rom δεν είχα κάνει data wipe.Τρέχω ένα bench να δω τι θα βγάλει.

Edited by king2009

Μαλλον ξεχασες να κανεις wipe cache/data.

Το ειχα παθει κ εγω.

μπες σε recovery καντα κ ξαναπερασε τη rom.

Λογικα θα εισαι κομπλε.

Ναι τελικά αυτό ήταν.Τώρα μπήκα στο μενου αλλά είναι λίγο παράξενο που πρέπει να πας προς τα κάτω για τις εφαρμογές δεν είναι αριστερά δεξιά..

Ερώτηση:

Σε τελείως άσπρη οθόνη βλέπετε πολύ αχνά κάτι γραμμές στην οθόνη?Να ξέρω αν είναι απο ελλάτωμα η όχι.