akalos Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 (edited) ποια miui περασες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1404372 περασα και http://forums.miuiandroid.com/showthread.php?2618-Theme-Ultimate-iPhone-theme-21-10-REVOLUTION-7-0 και το iphoneισα τελειως ας το διαλα για Αndroid πια! :lol: EDIT:πρεπει να εισαι σε 2.3.5 εαν δεν κανω λαθος για να πας σε Miui/CM7 Edited January 1, 2012 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1404372 περασα και http://forums.miuiandroid.com/showthread.php?2618-Theme-Ultimate-iPhone-theme-21-10-REVOLUTION-7-0 και το iphoneισα τελειως ας το διαλα για Αndroid πια! :lol: EDIT:πρεπει να εισαι σε 2.3.5 εαν δεν κανω λαθος για να πας σε Miui/CM7 ευχαριστω και παλι.την κατω την multi σωστα?και το iphone θεμα και αυτο απο την sd ε?και τα 2 δηλαδη σε 2.3.5 ειμαι ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 ευχαριστω και παλι.την κατω την multi σωστα?και το iphone θεμα και αυτο απο την sd ε?και τα 2 δηλαδη σε 2.3.5 ειμαι ναι http://www.fileserve.com/file/7XVCjNX/MIUI_multi.1.12.16_u8800pro.zip αμα περασεις την rom και πανε ολα καλα,παιξε και μες τις ρυθμισεις λιγο να τις μαθεις,και μετα θα περασεις και το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 οκ ελπιζω να πανε ολα καλα τα εχω δει ολα με το ρημαδι...αλλα φταιω εγω εννοειται!αυτην κατεβαζω ηδη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas007 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 πω.εκανα *******.εκανα αναβαθμιση και σβηστηκαν τα παντα απο μεσα και εχασα ολες τις επαφες πριν κανω αναβαθμιση ειχα κανει copy paste ολα τα περιεχομενα απο τη μνημη και απο την sd στο Pc πως τα ξαναπερναω?γιατι με copy paste παλι δε τα βρηκε,. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Τις επαφες δε τις εχεις στο gmail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas007 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 οχι.τελικα τις ειχα στο προηγουμενο κινητο.ευτυχως δηλαδη :P τωρα δοκιμασα να κανω root ,αλλα με το που μπαινω στην ροζ οθονη,δε μου εμφανιζει το δισκο στο My computer επειδη μαλλον δε βρισκει drivers... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 akalos τελικα αλλη φαση η miui αλλο τηλεφωνο ξεφευγει απο το κλασσικο android και μεχρι στιγμης δεν με προβληματιζει κατι.και εχει πολλη ελευθερη μνημη.μονο που πηγα να περασω το θεμα που προτεινες στην sd και μου εβγαλε ο δισκος εχει προστασια εγραφης!περιεργο.......και επισης εχει το εικονιδιο superuser αλλα το titanium δεν λειτουργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 akalos τελικα αλλη φαση η miui αλλο τηλεφωνο ξεφευγει απο το κλασσικο android και μεχρι στιγμης δεν με προβληματιζει κατι.και εχει πολλη ελευθερη μνημη.μονο που πηγα να περασω το θεμα που προτεινες στην sd και μου εβγαλε ο δισκος εχει προστασια εγραφης!περιεργο. καπου εχει ενα φακελο miui\themes στην sd εκει θα το βαλεις και θα το προσθεσεις. τα αλλα δεν γνωριζω,δεν εχω καποιο προβλημα,εκτος του οτι δεν βλεπει και τις δυο καρτες μου ταυτοχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 καπου εχει ενα φακελο miui\themes στην sd εκει θα το βαλεις και θα το προσθεσεις. τα αλλα δεν γνωριζω,δεν εχω καποιο προβλημα,εκτος του οτι δεν βλεπει και τις δυο καρτες μου ταυτοχρονα. το ιδιο εχω και εγω δεν τις βλεπει.αλλα δεν ειναι μονο το θεμα οτι και να παω να βαλω στην sd μου λεει εχει προστασια εγραφης.τραγουδι,εφαρμογη οτι να ειναι.παντως ειναι πανεμορφη αλλα αναγκαστικα την εβγαλα λογω αυτου του προβληματος και τωρα ειμαι με cm7 παλι εστω και χωρις....βιντεο ληψη.αντε μπας και βγει κατι πιο καλο.δεν μπορουμε να γυρισουμε και σε 2.2.2.το καταφερε καποιος στα σιγουρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 (edited) το ιδιο εχω και εγω δεν τις βλεπει.αλλα δεν ειναι μονο το θεμα οτι και να παω να βαλω στην sd μου λεει εχει προστασια εγραφης.τραγουδι,εφαρμογη οτι να ειναι.παντως ειναι πανεμορφη αλλα αναγκαστικα την εβγαλα λογω αυτου του προβληματος και τωρα ειμαι με cm7 παλι εστω και χωρις....βιντεο ληψη.αντε μπας και βγει κατι πιο καλο.δεν μπορουμε να γυρισουμε και σε 2.2.2.το καταφερε καποιος στα σιγουρα? παντως συμφωνα με τους κινεζους φιλους μας,ισχυουν τα εξης 1.CM7 relatively stable, strong gaming performance; 2.MIUI very beautiful, unlimited theme, 3D performance generally; 3 glory 2.3.6 stable performance in the game strong; 4 official 12/31 version, locked powder screen, no root, but you can brush back to the original official version 2.3.5 ολα αυτα προς το παρον γιατο μπορει να αλλαξουν αργοτερα. θαρρω πως θα παρατησω το xda και θα παρακολουθω εξελιξεις στο link πιο ενημερωμενο μου φαινεται αλλα..... Edited January 2, 2012 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 παντως συμφωνα με τους κινεζους φιλους μας,ισχυουν τα εξης 1.CM7 relatively stable, strong gaming performance; 2.MIUI very beautiful, unlimited theme, 3D performance generally; 3 glory 2.3.6 stable performance in the game strong; 4 official 12/31 version, locked powder screen, no root, but you can brush back to the original official version 2.3.5 ολα αυτα προς το παρον γιατο μπορει να αλλαξουν αργοτερα. θαρρω πως θα παρατησω το xda και θα παρακολουθω εξελιξεις στο link πιο ενημερωμενο μου φαινεται αλλα..... ε ειναι κατευθειαν απο την πηγη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskampou Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Καλησπέρα, Χρειάζομαι βοήθεια για να κάνω update το λογισμικό του X5 pro μου από 2.2 froyo σε 2.3 gingerbread. Ξέρω πως κάπου στο συγκεκριμένο θέμα θα έχει αναφερθεί ξανά αυτή η διαδικασία αλλά δεν ειχα την υπομονή να διαβάσω 50 σελίδες. Επειδή είμαι καινούργιος στο θέμα του modding θα ήθελα οδηγίες βήμα βήμα. Υ.Γ: Είχα κάνει μια απόπειρα στο παρελθόν. Έγινε η αναβάθμιση κανονικά αλλά δεν λειτουργούσαν wi-fi και bluetooth. Μετά απο προσπάθεια να το επαναφέρω το έφτασα στο σημείο να μην κάνει καν εκκίνηση. Τελικά το πήγα στην wind και μου το αντικατέστησαν. Ελπίζω αυτή την φορά, και με την βοήθεια σας, να το κάνω σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 (edited) Δεν είμαι σπίτι να σου στείλω λινκ άλλα και εγω είχα πρόβλημα με την 2.3.5 δεν έμπαινα σε πολλά δίκτυα. Και έπαθα οτι και εσύ άλλα με την βοήθεια των παιδιών έδω μεσα το επανέφερα. Edited January 2, 2012 by tolisfar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas007 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 τελικα καταφερε κανεις να κανει root μετα την τελευταια 540? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 θαρρω πως θα παρατησω το xda και θα παρακολουθω εξελιξεις στο link πιο ενημερωμενο μου φαινεται αλλα..... Δεν εχεις και αδικο!!Βεβαια λιγο ψιλοχαμος γινετε εκει μεσα αλλα μαλλον επειδη ειναι η πρωτη φορα που μπηκα εκει!!Θα συνηθισω. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Όντως εκεί γίνονται πολύ περισσότερα, και υπάρχουν πολλες πληροφορίες και υλικό σχετικά με το U8800, αλλά αυτά τα κινέζικα δεν παλεύονται(εκτός και αν τα γνωρίζεις) και η μετάφραση από google δε λέει και πολλά. Άσε που και δυσκολο να κατεβάσεις μιας και χρησιμοποιούν επίσης κινέζικο hoster ο οποίος λειτουργεί λίγο διαφορετικά από αυτούς που έχουμε συνηθίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 (edited) [HOW-TO] Remove the FPS limit on stock-ROMs-it removes the FPS limit disabling the vsync. (stock 2.3.5 + root + CWM recovery + kernel .35 by genokolar) The rom now is really smoot, like CM7, and fast. το δοκιμασε καποιος με stock 512G?? ============================================== καλα η CM7 ΠΕΤΑΕΙ δεν το συζητω αλλα το γκομενακι ειναι ομορφο και τσαχπινικο.(μιαου):lol: δυσκολη επιλογη. Edited January 4, 2012 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarlis Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Λοιπόν παιδιά μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα το παρακάτω αρχείο uncapfps.sh το οποιο βάζοντάς το στο /system/etc με δικαιώματα 755 τρέχοντας το τα fps πάνε στα 55. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά που το κάνω restart πρέπει να το ξανά τρέξω. Ξέρει κανείς πως μπορεί να τρέχει αυτόματα; Ευχαριστώ . [HOW-TO] Remove the FPS limit on stock-ROMs-it removes the FPS limit disabling the vsync. (stock 2.3.5 + root + CWM recovery + kernel .35 by genokolar) The rom now is really smoot, like CM7, and fast. το δοκιμασε καποιος με stock 512G?? ============================================== καλα η CM7 ΠΕΤΑΕΙ δεν το συζητω αλλα το γκομενακι ειναι ομορφο και τσαχπινικο.(μιαου):lol: δυσκολη επιλογη. Είναι το ίδιο αρχείο που έχω ποστάρει στο παραπάνω ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Είναι το ίδιο αρχείο που έχω ποστάρει στο παραπάνω ποστ. και το αποτελεσμα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Εγω έχω αράξει σε miui.αν μου έπαιζε βιντεο θα είχα cm7.αναμενουμε....αυτήν πιο πάνω που ποσταρατε παίδες τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas007 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 τελικα ξερει κανεις πως κανω root την "U8800+ V100R001C00B540G001" Οταν μπαινω σε pink screen δεν εμφανιζεται ο εξτρα δισκος στο My computer ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valas_tolo Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 καλησπερα παιδες! ασχετο με το topic αλλα βρηκα 2 προγραμματακια πολυ special και ηθελα να τα μοιραστω μαζι σας...! 1.applanet ολες οι εφαρμογες του market και μη δωρεαν μεσω της εφαρμογης. ουτε κατεβασμα απο pc ουτε τπτ... 2.log me in πληρης ελεγχος του υπολογιστη μεσω του κινητου. μιλαμε τα παντα! σου βγαζει στην οθονη του κινητου την επιφανεια εργασιας του υπολογιστη....!!! προφανως οι πιο παλιοι κ ψαγμενοι θα τα ξερουν,οι νεωτεροι να τα δοκιμασουν ανεπιφυλακτα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarlis Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 και το αποτελεσμα;; 55fps απλά πρέπει να το τρέχεις σε κάθε επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) εγω παντως εχω φτιαξει φακελο init.d και εχω μεσα το αρχειο z89uncapfps με permissions 777 (ολα τσεκαρισμενα) και εχω γραψει στο τελος του build.prop(open in text editor με root explorer) το εξης.....debug.gr.swapinterval=0 και κανενα προβλημα ουτε να το τρεχεις στην επανεκινηση ουτε τιποτα,,,55.5-55.6 fps κανονικα. παιζω pes 2012 και modern compat black pegasus ,,,τελειοτατα περιμενω και την καρτα μνημης που εχω παραγγειλει απο e-bay (16gb class 10) και μετα θα δοκιμασω κι αλλα.... αλλα εμενα το αρχειο ειναι z89uncapfps και οχι uncapfps.sh,, μαλλον θα το τρεχεις με script manager αφου ειναi .sh το αρχειο.....εγω θα δοκιμαζα να το μετονομασω σβηνοντας την καταληξη .sh στο τελος και ετσι δεν χρειασεσαι script manager,(εκτος αν τρεχεις κι αλλα scripts) Edited January 5, 2012 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts