valas_tolo Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 μηπως δεν μου το αφηνει το eset.εχει κανενα ιο?προσπαθησα πολλες φορες.παντως βαζω και το δικο σου βαζω και απο το λινκ που μου εδωσε ο κωστας το παιδι πιο πριν αλλα τιποτα!μονο σε ροζ οθονη.αλλη επιλογη δεν υπαρχει?τι αλλο να κανω? μισο,εβαλα την καρτα παλι και φαινεται να κανει αναβαθμιση σε 2.3.5!περιμενω,αντε να δουμε να ησυχασετε και εσεις..... πως κανει αναβαθμιση,μπηκε σε recovery...? μακαρι,περιμενε λιγο και πες μας. το eset κλειστο παντως,δεν εχει ιο το αρχειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas981 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 εκανα φορματ εκανα φακελο image και περασα τα 4 αρχεια που εχει μεσα το λινκ?σωστα? τα links σε οδηγουν για το απλο και οχι για το pro,και δεν ξερουμε και ποιας Miui.... απλα σου εδειξα το τροπο να το κανεις αλλα πρεπει να βρει τα αρχεια της rom που ειχες πριν. αρα πας στο xda,απο εκει που κατεβασας την Miui ΣΟΥ και ζητας να σου δωσουν τα αρχεια που θελεις. ελπιζω τουλαχιστον να δουλεψει ετσι. εγω εχω τα αρχεια της MIUI Multilingual 1.12.16 που δεν ξερω εαν ειναι τα ιδια για την Miui us που ειχες εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) οχι δεν μπηκε σε recovery απλα εβαλα στην καρτα μνημης τα πρωτα 2 step και πατησα τα 3 κουμπια ταυτοχρονα και ξεκινησε αναβαθμιση!περιμενω....... ανοιξε!2.3.5 να κανω και το στεπ 3? Edited December 29, 2011 by tolisfar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas981 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 μισο,εβαλα την καρτα παλι και φαινεται να κανει αναβαθμιση σε 2.3.5!περιμενω,αντε να δουμε να ησυχασετε και εσεις..... μακαρι να πανε ολα καλα και να μαθουμε κατι απο αυτο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valas_tolo Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 οχι δεν μπηκε σε recovery απλα εβαλα στην καρτα μνημης τα πρωτα 2 step και πατησα τα 3 κουμπια ταυτοχρονα και ξεκινησε αναβαθμιση!περιμενω....... ανοιξε!2.3.5 να κανω και το στεπ 3? Μπραβο ρε συ! Αν κανεις το step 3 θα ξεκινησει το τηλεφωνο σε κινεζικα αλλα αλλαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas981 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 . ανοιξε!2.3.5 να κανω και το στεπ 3? να περασεις το[Recovery] Unofficial CWM Recovery 5.0.2.7[u8800pro&u8800]και να παρεις backup την rom,μετα κανε οτι θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 μακαρι να πανε ολα καλα και να μαθουμε κατι απο αυτο:) τωρα παω να κανω το step 3.απλα με την 2.3.5 ειχα προβλημα με το wi fi.το πολυ να μην κανω ουτε root ουτε τιποτα η ανα περασω την miui που μου εστειλες!τωρα θα μπαινει σε recovery λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valas_tolo Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 τωρα παω να κανω το step 3.απλα με την 2.3.5 ειχα προβλημα με το wi fi.το πολυ να μην κανω ουτε root ουτε τιποτα η ανα περασω την miui που μου εστειλες!τωρα θα μπαινει σε recovery λετε? κανε αυτο που σου λεει ο kostas981... για μενα μετα περασε τη cm7. η αν δεν εχεις προβλημα με το wifi αστο οπως ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas981 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 τωρα παω να κανω το step 3.απλα με την 2.3.5 ειχα προβλημα με το wi fi.το πολυ να μην κανω ουτε root ουτε τιποτα η ανα περασω την miui που μου εστειλες!τωρα θα μπαινει σε recovery λετε? να το περασεις,μετα backup,μετα περνα οτι θελεις .... over!! υ.γ για καποιο λογο δεν σου εβλεπε την εξωτερικη καρτα και σου εκανε τα νουμερα αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 οκ παιδες με ολα αυτα εφτασα τα χιλια+ ποστ.σας ευχαριστω για την υπομονη σας.θα τεσταρω το wi fi και βλεπω.με την cm7.1 δεν δουλευε το βιντεο.πρωτα βεβαια CWM Recovery 5.0.2.7 και μετα buck up φυσικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valas_tolo Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 ρε παιδια με τη cm7 εχω προβλημα με: 1.δεν τραβαει βιντεο η καμερα 2.gr caller id απο market(πολυ καλη εφαρμογη...) 3.ipasta απο market ολα αυτα δουλευαν κανονικα με 2.3.5 καμια γνωμη? (τα εχω κανει ολα απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση αλλα τιποτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Ξέρουμε πότε θα βγεί σε official η 2.3.5 με αναβάθμιση over the air?Επίσης στο android assistant μου γράφει ότι η μνήμη είναι 350mb και όχι 512 όπως γράφει στα χαρακτηριστικά του κινητού.Ξέρει κάποιος τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 μη ψαχνεται λυση για το πρόβλημα με το βιντεο τις καμερας, ειναι bug της συγκεκριμενης ρομ κ θα ληθει προφανως με κάποια αναβαθμηση! Εγω δε τη βαζω λογο του ραδιου, δε περίμενα τσαμπα το προ για να μην εχω ράδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valas_tolo Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 μη ψαχνεται λυση για το πρόβλημα με το βιντεο τις καμερας, ειναι bug της συγκεκριμενης ρομ κ θα ληθει προφανως με κάποια αναβαθμηση! Εγω δε τη βαζω λογο του ραδιου, δε περίμενα τσαμπα το προ για να μην εχω ράδιο τι εχεις 2.3.5 η miui? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Εγώ βλέπω να μένω με 2. 3. 5 μετα αυτό που έπαθα. Θέλω να τεσταρω το wi fi μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valas_tolo Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Εγώ βλέπω να μένω με 2. 3. 5 μετα αυτό που έπαθα. Θέλω να τεσταρω το wi fi μόνο. να σε ρωτησω,μετα απο οτι εκανες σημερα, εισαι root? κανε μου μια χαρη,κατεβασε απο market το fps2D τρεξτο κ πες μου τι average σου βγαζει,απο περιεργεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Avg. 29 και το άλλο 2.18 αν χρειάζεται. Όχι καλό ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valas_tolo Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) Avg. 29 και το άλλο 2.18 αν χρειάζεται. Όχι καλό ε; οχι... ειναι ακριβως το προβλημα που ειχα εγω. αν δεν παιζεις παιχνιδια βεβαια,ουτε που θα το καταλαβεις. κατσε λιγο,γιατι ειμαι σιγουρος οτι αγχωθηκες σημερα(και με το δικιο σου) κ βλεπεις αργοτερα αν θα βαλεις καποια custom η cm7 παντως σε μενα δεν τραβαει βιντεο κ δεν μου ανοιγει 2 εφαρμογες που πριν τις ειχα κανονικα. Edited December 29, 2011 by valas_tolo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) εκανες wipe data/cache? γιατι εγω ξεχασα να τα κανω κ μου κολλησε αλλα μετα ολα οκ,δουλεψε. Eκανα Ρε φιλε , αλλα τιποτα. Τις αλλες Rom μου τις παιζει , εκτος απ αυτη. Τι να πω... Οσο για το fps2d το δοκιμασα και εγω και εχω avg=54 και stdev=7.39. Βεβαια ειμαι με Μui που ξεκλειδωνει τα fps. Edited December 29, 2011 by scoupegt_13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Με ποια είσαι; πηγα να περάσω μια αλλά μου έβγαζε adored δεν την περνούσε. Έχει ελληνικα είναι καλή; αν και με αυτα που πέρασα σήμερα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valas_tolo Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Eκανα Ρε φιλε , αλλα τιποτα. Τις αλλες Rom μου τις παιζει , εκτος απ αυτη. Τι να πω... Οσο για το fps2d το δοκιμασα και εγω και εχω avg=54 και stdev=7.39. Βεβαια ειμαι με Μui που ξεκλειδωνει τα fps. φιλε σε εχασα...! εσυ τι προβλημα εχεις με το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarlis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) Λοιπόν παιδιά μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα το παρακάτω αρχείο uncapfps.sh το οποιο βάζοντάς το στο /system/etc με δικαιώματα 755 τρέχοντας το τα fps πάνε στα 55. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά που το κάνω restart πρέπει να το ξανά τρέξω. Ξέρει κανείς πως μπορεί να τρέχει αυτόματα; Ευχαριστώ . Edited December 30, 2011 by skarlis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 φιλε σε εχασα...! εσυ τι προβλημα εχεις με το κινητο? Εμενα δεν παιζει η CM7. Παει να την φορτωσει αλλα δεν... Εχει το λογοτυπο της hauwei και κανει επανεκκινησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Ξέρουμε πότε θα βγεί σε official η 2.3.5 με αναβάθμιση over the air?Επίσης στο android assistant μου γράφει ότι η μνήμη είναι 350mb και όχι 512 όπως γράφει στα χαρακτηριστικά του κινητού.Ξέρει κάποιος τι παίζει? Κάποιος που να ξέρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) [Practical Tutorial] December 28 touch screen are two ways to upgrade the firmware, no official recovery (pro-measurement available!) απο μεταφραση της google Correction U8800 + touch screen problem Caton Scope: Only U8800 + Upgrade method: 1.1 Prepare a SD card, the remaining space at least 50M, while ensuring that the cell phone battery power remaining 50% or more; 1.2 in the SD card root directory create a folder named update; 1.3 update will be copied to the directory synaptics.img; 1.4 the phone off, the SD card into the phone SD card slot; :confused: τι ειναι παλι τουτο;: Edited December 30, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts