valas_tolo Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 παιδια εριξα μια ματια στο e-bay και εχει τη μανα του και τον πατερα του απο αξεσουαρ.. ομορφαααααααντρα μου!!! ριξτε μια ματια γιατι δεν αξιζει με την καμια να πατε σε μαγαζια εδω. ψαξτε ομως για το απλο οχι το pro, εχει πολυ περισσοτερα αποτελεσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 παιδια εριξα μια ματια στο e-bay και εχει τη μανα του και τον πατερα του απο αξεσουαρ.. ομορφαααααααντρα μου!!! ριξτε μια ματια γιατι δεν αξιζει με την καμια να πατε σε μαγαζια εδω. ψαξτε ομως για το απλο οχι το pro, εχει πολυ περισσοτερα αποτελεσματα. Εννοείται βρε φιλαράκι! Ε-bay και παλι e-bay. Εχει θήκες για το χ5 απο 2€ που τις ιδιες πουλανε ελληνικα ιντερνετικα μαγαζακια 12-13€. Εγώ καιρό τώρα εχω παρει μαι σουπερ σπεσιαλ θηκη (απο αγγλία ήρθε) με 5 λίρες και δώρο προστατευτικα αυτοκολλητα οθονη και πανακι καθαρισμου, τί να λεμε τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Παιδιά εχω θεμα με τον ενσωματωμενο browser. Κάποιες φορές τον ανοιγω και δείχνει άσπρη οθόνη και δεν ξεκολαει (παρόλο που οποτε τον κλεινω παταω exit), και χρειαζεται επανεκκινηση. Ποιον browser να εγκαταστησω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdf7 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Έχω το IDEOS X5 PRO.. Μήπως γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να αλλάξω χρώμα στο backround; Για παράδειγμα όταν μπαίνω στις ρυθμίσεις τα γράμματα είναι μαύρα και το φόντο άσπρο.. Έχω δει ότι σε ίδιες συσκευές να γίνεται το αντίθετο.. Μπορείτε να μου πείτε πώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valas_tolo Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Έχω το IDEOS X5 PRO.. Μήπως γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να αλλάξω χρώμα στο backround; Για παράδειγμα όταν μπαίνω στις ρυθμίσεις τα γράμματα είναι μαύρα και το φόντο άσπρο.. Έχω δει ότι σε ίδιες συσκευές να γίνεται το αντίθετο.. Μπορείτε να μου πείτε πώς; γινεται αν κανεις αναβαθμιση σε 2.3.5 η αν περασεις καποια custom rom. στην 2.2.2 που εχει απο τη wind ειναι λευκο το φοντο. ρε παιδια εχω προβλημα με τη cm7. δεν τραβαει video η camera. τραβαει φωτο κανονικα αλλα οταν παταω εγγραφη video ειτε κολλαει η εικονα κ δεν κανει τιποτα ειτε μου βγαζει μαυρη οθονη... ξερει κανεις τι γινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Έχω το IDEOS X5 PRO.. Μήπως γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να αλλάξω χρώμα στο backround; Για παράδειγμα όταν μπαίνω στις ρυθμίσεις τα γράμματα είναι μαύρα και το φόντο άσπρο.. Έχω δει ότι σε ίδιες συσκευές να γίνεται το αντίθετο.. Μπορείτε να μου πείτε πώς; βαλε το dolphin hd browser κ θα με θυμηθείς για θήκη έχει ξανανφερθει, ψαξτε για sikai tpu!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdf7 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) γινεται αν κανεις αναβαθμιση σε 2.3.5 η αν περασεις καποια custom rom. στην 2.2.2 που εχει απο τη wind ειναι λευκο το φοντο. ρε παιδια εχω προβλημα με τη cm7. δεν τραβαει video η camera. τραβαει φωτο κανονικα αλλα οταν παταω εγγραφη video ειτε κολλαει η εικονα κ δεν κανει τιποτα ειτε μου βγαζει μαυρη οθονη... ξερει κανεις τι γινετε? Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. Μήπως μπορείς να μου πεις τι απ τα δύο είναι πιο εύκολο και πώς γίνεται γιατί δε γνωρίζω.. Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δε νομίζω ότι αλλάζει αυτό που ήθελα GeorgT.. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited December 28, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) Παιδιά εχω θεμα με τον ενσωματωμενο browser. Κάποιες φορές τον ανοιγω και δείχνει άσπρη οθόνη και δεν ξεκολαει (παρόλο που οποτε τον κλεινω παταω exit), και χρειαζεται επανεκκινηση. Ποιον browser να εγκαταστησω ? Μπορεις να πας στις ρυθμισεις- εφαρμογες- διαχειρηση εφαρμογων, να βρεις την εφαρμογη internet και να πατησεις την επιλογη αναγκαστικη διακοπη. Παντως οι dolphin hd και opera mobile ειναι πολυ καλυτεροι. Επισης αν χρησιμοποιεις και το δικτυο κινητης εκτος απο wifi για browsing, ο opera mini κανει συμπιεση δεδομενων μεσω server και σου εξοικονομει αρκετα Mb. @ valas_tolo Εγω δεν εχω προβλημα, δοκιμασες κανενα reboot? Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. Μήπως μπορείς να μου πεις τι απ τα δύο είναι πιο εύκολο και πώς γίνεται γιατί δε γνωρίζω.. Και τα δυο ευκολα ειναι. Η official σε καλυπτει σε θεμα εγγυησης ενω η CM7 οχι, ομως ειναι σαφως πιο γρηγορη, εχεις δικαιωματα root, μπορεις να υπερχρονισεις τον επεξεργαστη και εχει αρκετα περισσοτερες ρυθμισεις για να φερεις την συσκευη στα μετρα σου μονο που δεν λειτουργει το ραδιοφωνο. Διαλεξε τι θελεις και εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε. Edited December 28, 2011 by Sofoklas Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Και σε εμενα κολλαει το βιντεο.χμμμ τι κανουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdf7 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Και τα δυο ευκολα ειναι. Η official σε καλυπτει σε θεμα εγγυησης ενω η CM7 οχι, ομως ειναι σαφως πιο γρηγορη, εχεις δικαιωματα root, μπορεις να υπερχρονισεις τον επεξεργαστη και εχει αρκετα περισσοτερες ρυθμισεις για να φερεις την συσκευη στα μετρα σου μονο που δεν λειτουργει το ραδιοφωνο. Διαλεξε τι θελεις και εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε. Βασικά δεν έχω και ιδιαίτερες γνώσεις και δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς πως πρέπει να κάνω.. Εγώ έλεγα αν μπορείτε να μου προτείνετε κάτι πιο απλό σαν θέμα ή κάποια ρύθμιση που όμως να μην μετατρέπουν το υπόλοιπο μενού.. Μόνο αυτό ήθελα να αλλάξω, όχι ότι είναι κάτι τραγικό απλά δε μ' αρέσει ο τρόπος που φαίνεται.. Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Στην 2.2.2 της wind πως γυριζουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valas_tolo Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) Ακου, η official ειναι αναβαθμιση που συντομα θα μπορεις να κανεις κ μεσω του κινητου σου.αν το μονο σου προβλημα ειναι το μενου κανε αυτο. Αν αποφασισεις πες μου να σου πω τι να κανεις. Και σε εμενα κολλαει το βιντεο.χμμμ τι κανουμε; Παιδες βρηκαμε ακρη για το video? Ενταξει δεν καιγομαι κιολας αλλα αν βρουμε λυση καλο θα ηταν. Εννοείται βρε φιλαράκι! Ε-bay και παλι e-bay. Εχει θήκες για το χ5 απο 2€ που τις ιδιες πουλανε ελληνικα ιντερνετικα μαγαζακια 12-13€. Εγώ καιρό τώρα εχω παρει μαι σουπερ σπεσιαλ θηκη (απο αγγλία ήρθε) με 5 λίρες και δώρο προστατευτικα αυτοκολλητα οθονη και πανακι καθαρισμου, τί να λεμε τώρα... Ποσο πηγαν τα μεταφορικα? Μετα απο ποσες μερες κ με τι ηρθαν? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited December 28, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdf7 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Βασικά δεν έχω και ιδιαίτερες γνώσεις και δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς πως πρέπει να κάνω.. Εγώ έλεγα αν μπορείτε να μου προτείνετε κάτι πιο απλό σαν θέμα ή κάποια ρύθμιση που όμως να μην μετατρέπουν το υπόλοιπο μενού.. Μόνο αυτό ήθελα να αλλάξω, όχι ότι είναι κάτι τραγικό απλά δε μ' αρέσει ο τρόπος που φαίνεται.. Ευχαριστώ.. Ακου, η official ειναι αναβαθμιση που συντομα θα μπορεις να κανεις κ μεσω του κινητου σου.αν το μονο σου προβλημα ειναι το μενου κανε αυτο. Αν αποφασισεις πες μου να σου πω τι να κανεις. Αν είναι απλά μια αναβάθμιση που δεν αλλάζει άλλες λειτουργίες στο κινητό και απλά αλλάζει αυτό που θέλω αν μπορείς πες μου τι πρέπει να κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valas_tolo Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 θα σου αλλαξει την εκδοση του android κ απο 2.2.2 θα την παει 2.3.5 γενικα,για μενα,ειναι πολυ πιο ομορφη. προσεξε,πριν κανεις οτιδηποτε να σου πω πως ΔΕΝ ξερω σε περιπτωση που δεν σου αρεσει πως να την αλλαξεις κ να βαλεις την προηγουμενη κ επισης δεν θυμαμαι αν και ποια δεδομενα χανονται κατα την αναβαθμιση(παιχνιδια, εφαρμογες κλπ) επισης οταν την περασεις χανεται το touchpal κ εγω οποιο κατεβασα εστελνα 60 αντι για 160 χαρακτηρες ανα sms. αν θες πες μου κ σου στελνω pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdf7 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 θα σου αλλαξει την εκδοση του android κ απο 2.2.2 θα την παει 2.3.5 γενικα,για μενα,ειναι πολυ πιο ομορφη. προσεξε,πριν κανεις οτιδηποτε να σου πω πως ΔΕΝ ξερω σε περιπτωση που δεν σου αρεσει πως να την αλλαξεις κ να βαλεις την προηγουμενη κ επισης δεν θυμαμαι αν και ποια δεδομενα χανονται κατα την αναβαθμιση(παιχνιδια, εφαρμογες κλπ) επισης οταν την περασεις χανεται το touchpal κ εγω οποιο κατεβασα εστελνα 60 αντι για 160 χαρακτηρες ανα sms. αν θες πες μου κ σου στελνω pm Έψαχνα κάτι πιο απλό, αν υπήρχε κάποια ρύθμιση στη συσκευή που δεν ήξερα ή κάτι τέτοιο.. Αφού δεν είναι σίγουρο ότι μπορείς να επιστρέψεις στην προηγούμενη άστο καλύτερα.. Ευχαριστώ πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 επισης οταν την περασεις χανεται το touchpal κ εγω οποιο κατεβασα εστελνα 60 αντι για 160 χαρακτηρες ανα sms. αν θες πες μου κ σου στελνω pm Το touchpal απο εδω Βαλε και την εφαρμογη Handcent sms ειναι πολυ καλυτερη απο την stock. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valas_tolo Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) Έψαχνα κάτι πιο απλό, αν υπήρχε κάποια ρύθμιση στη συσκευή που δεν ήξερα ή κάτι τέτοιο.. Αφού δεν είναι σίγουρο ότι μπορείς να επιστρέψεις στην προηγούμενη άστο καλύτερα.. Ευχαριστώ πάντως... Μπορεις να επιστρεψεις,εγω δεν ξερω πως... οχι ετσι οπως εισαι τωρα δεν αλλαζει το φοντο,στο ειχα πει κιολας νομιζω. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να κοιτας συχνα για ενημερωση μεσω διαδυκτιου κ καποια στιγμη θα ειναι διαθεσιμη. Το touchpal απο εδω Βαλε και την εφαρμογη Handcent sms ειναι πολυ καλυτερη απο την stock. εβαλα 3 – 4 εφαρμογες κ ολες το ιδιο 60 χαρακτηρες διαθεσιμοι. Οπως κ να εχει ευχαριστω. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited December 28, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 καταφερα και πεθανα το κινητο μου...πηγα να το γυρισω στην 2.2.2 και τωρα αναβει 1 δευτερολεπτο γραφει ideos και τερμα.μαυρη οθονη.και δεν μπαινει σε recovery.μονο στην ροζ οθονη.υπαρχει λυση η να το πεταξω απο το μπαλκονι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Δοκίμασε να ξανακάνεις την υποβάθμιση σε 2.2. Αν έχεις το ίδιο πρόβλημα, κάνε ξανά αναβάθμιση σε 2.3. Από τη στιγμή που μπαίνει σε ροζ οθόνη μπορείς να το επαναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 πως να την κανω?αυτο πηγα να κανω και το τελειωσα.αν μπορεις φιλε εναν μικρο οδηγο εστω και σε πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 εβαλα 3 – 4 εφαρμογες κ ολες το ιδιο 60 χαρακτηρες διαθεσιμοι. Οπως κ να εχει ευχαριστω. Στο handcent sms: settings - send message settings - greek sms mode - enable Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 πως να το επαναφερω?πλεον μονο ροz οθονη με αφηνει και δεν γινεται recovery!καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 εβαλα 3 – 4 εφαρμογες κ ολες το ιδιο 60 χαρακτηρες διαθεσιμοι. Οπως κ να εχει ευχαριστω. Με το handsent εχεις 160 χαρακτηρες... Ψαχτο λιγο καλυτερα το προγραμμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valas_tolo Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) πως να το επαναφερω?πλεον μονο ροz οθονη με αφηνει και δεν γινεται recovery!καποιος? σε ροζ οθονη μπορεις να περασεις παλι το image του recovery? Με το handsent εχεις 160 χαρακτηρες... Ψαχτο λιγο καλυτερα το προγραμμα!! εχω cm7 τωρα κ ειναι ενταξει,ευχαριστω. με την καμερα εχω προβλημα,δεν τραβαει βιντεο... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 28, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Eμενα δεν παιζει με την cm7. Mενει στο αρχικο εικονιδιο της haweui και κανει συνεχως επανεκκινησεις. Εχω βαλει mui 1.6 με ελληνικα. Ξερει κανεις το γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts