kostas007 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=index&directoryId=3372&treeId=0 U8800Pro V100R001C00B512G001(Overseas Normal)(Gingerbread) 2011-11-26 το μωρο μου βγηκε http://www.huaweidevice.com/tcpsdownload/downLoadCenter?category=&flay=software&downloadID=NDMyNDc= αυτο ειναι το επισημο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 αυτο ειναι το επισημο? της wind?οχι,αλλα ναι, ειναι επισημο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas007 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 αν πατησω αναβαθμιση μεσω wifi γιατι δε τη κανει απο κει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 αν πατησω αναβαθμιση μεσω wifi γιατι δε τη κανει απο κει? γιατι δεν λειτουργει το OTA προφανως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarlis Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Καλησπέρα και από εμένα παιδιά . Σήμερα παρέλαβα και εγώ το κινητό , μία ερώτηση μιας και από διαφορές στις εκδόσεις δεν σκαμπάζω . Αξίζει να γίνει η αναβάθμισή ή τζάμπα η ταλαιπωρία ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Καλησπέρα και από εμένα παιδιά . Σήμερα παρέλαβα και εγώ το κινητό , μία ερώτηση μιας και από διαφορές στις εκδόσεις δεν σκαμπάζω . Αξίζει να γίνει η αναβάθμισή ή τζάμπα η ταλαιπωρία ; αξιζει με το παραπανω αλλα εχουν αναφερθει καποια θεματακια,που δεν με ενοχλουν διοτι λυνονται με αλλα apps αλλα μπορει να θελεις root,που και αυτο γινεται. διαβασε εδω και μετα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317280&page=37 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Καλησπέρα και από εμένα παιδιά . Σήμερα παρέλαβα και εγώ το κινητό , μία ερώτηση μιας και από διαφορές στις εκδόσεις δεν σκαμπάζω . Αξίζει να γίνει η αναβάθμισή ή τζάμπα η ταλαιπωρία ; αν εισαι προσεκτικος και ακολουθησεις βημα-βημα τις οδηγιες στα πρωτα ποστ,θα αποζημιωθεις με το παραπανω ;) τωρα για ενα ελληνικο πληκτρολογιο,δεν χαλασε ο κοσμος! τοσα εχει το μαρκετ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas007 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=index&directoryId=3372&treeId=0 U8800Pro V100R001C00B512G001(Overseas Normal)(Gingerbread) 2011-11-26 το μωρο μου βγηκε http://www.huaweidevice.com/tcpsdownload/downLoadCenter?category=&flay=software&downloadID=NDMyNDc= δεν εβγαλα ακρη με τις οδηγιες στο Pdf μπορει κανεις να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 δεν εβγαλα ακρη με τις οδηγιες στο Pdf μπορει κανεις να βοηθησει? με 2.2 εισαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas007 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 με 2.2 εισαι; 2.2.2 λεει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 (edited) 2.2.2 λεει! τι ακρη ρε Kωστα δεν εβγαλες; στα Αγγλικα ειναι αυτη την φορα. την ξεζιπαρες; φτιαξε ενα φακελο στην εξωτερικη sd με το ονομα dload βαλε μεσα τα αρχεια απο step 1 και απο step 2 αφου το rename σε UPDATE_g.APP (dload \ UPDATE.APP(step 1) and dload \ UPDATE_g.APP)(step 2) χυμα Edited November 26, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas007 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 α καλα.εγω εβαλα το αρχειο απο το στεπ 1 πρωτα,εκανα αναβαθμιση,και μετα εβαλα το αρχειο απο το στεπ 2 :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 το 2 εχει την rom μεσα,επρεπε να το καταλαβεις συνονοματε μην με κανεις ρεζιλι:) και τα δυο μαζι θελει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarlis Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 (edited) Τελικά έκανα το update , μια βοήθεια μόνο στο ποιο keyboard να βάλω για τα Ελληνικά. Edited November 26, 2011 by skarlis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Τελικά έκανα το update , μια βοήθεια μόνο στο ποιο beyboard να βάλω για τα Ελληνικά. https://market.android.com/details?id=com.klye.ime.latin&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Τελικά να την βάλει κανείς την U8800Pro V100R001C00B512G001(Overseas Normal)(Gingerbread) ή έχει κάποιο πρόβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Αν εισαι στην 2.2 βαλτην! Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Δεν καταλαβαίνω όμως κάτι : Κάνω copy το αρχείο από Step1\UPDATE.APP και το βάζω στο dload\ ΟΚ έως εδώ Μετά που θα βρω το UPDATE_g.APP για να το κάνω copy στο dload\, αφού δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο μέσα στο step1 και σε κανένα άλλο step2 και step3. Τέλος στις οδηγίες δεν λέει να κάνουμε κάτι με το αρχείο στο step3, και αναρωτιέμαι γιατί υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) Το λεει, μετονομαζεις το αρχειο του step2 σε UPDATE_g.APP To step3 ειναι προαιρετικο, εγω δεν το εχω βαλει. Aπ'οτι ειδα το pdf τους με τις οδηγιες ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, φουλ στα λαθη και στις αοριστιες. Το κιζενικο με μεταφραση google πιο πολυ νοημα εβγαζε :p Edited November 27, 2011 by Sheik Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Στο pdf λέει : 2.1.2 Make a “dload” directory on SD card root directory , Copy the “Step 1\ dload\UPDATE.APP” and “Step 1\ dload\UPDATE_g.APP” to SD card “dload\UPDATE_g.APP”. Και μετά αφού τελείωσει το βήμα αυτό λέει : After accomplish , pull out the SD card. 2.1.4 Delete the formal upgrade fileUPDATE.APP UPDATE_g.APPin the directory dload , and copy “step 2/dload/UPDATE.APP” to SD card ““dload\UPDATE.APP”. then repeat step 2.1.3 , upgrade sign package for china area . 2.1.5 After upgrade success , Restart the handsetAccomplish all of the upgrade of version Android 2.3.5 . Εσείς έχετε άλλες οδηγίες, ή εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι σωστά ότι πρέπει να κάνω rename το UPDATE.APP του step2 σε UPDATE_g.APP στο 1ο βήμα. Εγώ έχω καταλάβει ότι το UPDATE.APP του step2 το χρησιμοποιώ στο 2ο βήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) Στο pdf λέει : 2.1.2 Make a “dload” directory on SD card root directory , Copy the “Step 1\ dload\UPDATE.APP” and “Step 1\ dload\UPDATE_g.APP” to SD card “dload\UPDATE_g.APP”. Και μετά αφού τελείωσει το βήμα αυτό λέει : After accomplish , pull out the SD card. 2.1.4 Delete the formal upgrade file UPDATE.APP UPDATE_g.APP in the directory dload , and copy “step 2/dload/UPDATE.APP” to SD card ““dload\UPDATE.APP”. then repeat step 2.1.3 , upgrade sign package for china area . 2.1.5 After upgrade success , Restart the handset Accomplish all of the upgrade of version Android 2.3.5 . Εσείς έχετε άλλες οδηγίες, ή εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι. Το UPDATE.APP του step2 καταλαβαίνων ότι το χρησιμοποιώ στο 2ο βήμα. Αυτο σου λεω, ειναι απαραδεκτες οι οδηγιες. Μπερδευουν καταρχην τα step1 και 2 σαν βηματα της αναβαθμισης, με τα step 1,2,3 των φακελων.Οτι να'ναι. Για να ισχυσουν κανονικα, θα επρεπε το zip να ειχε μεσα ΔΥΟ φακελους και οχι τρεις. step1(με 2 αρχεια) και step2 και μαλιστα να το ειχαν ηδη μετονομασει το αρχειο σε update_g.app, ελεος δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι? Μπερδευουν τον κοσμο ετσι οι πανηλιθιοι. Εσυ κανε αυτο που σου ειπα. Ο φακελος dload θα εχει μεσα 2 αρχεια.Το update.app απο τον φακελο step1 και το ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΜΕΝΟ update_g.app απο τον φακελο step2. Το step 3 δεν χρειαζεται.Αν παρ'ολα αυτα θελεις να το κανεις, αφου γινει το παραπανω βημα, σβησε τα 2 αρχεια και βαλε μεσα το update.app απο το step 3 . Edited November 27, 2011 by Sheik Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 ΟΚ σ' ευχαριστώ. Εάν κανείς τρέξει και το step3 ας κάνει post, να μας πει τι γίνεται... Τελικά έχουν δίκιο όσοι λένε ότι η γλώσσα του μέλλοντος είναι τα κινέζικα. Ευτυχώς που υπάρχει στο μεταξύ και η μετάφραση του google!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas007 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 το στεπ 3 τι υποτιθεται κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) Μια τελευταία ερώτηση Αφού τελείωσω με το βήμα 1 δηλ. τα δύο αρχεία UPDATE.APP (step1) και το renamed UPADATE_g.APP από step2, όταν κάνω το update θα χρειαστεί να ξαναβάλω το αρχείο UPDATE.APP (step2) και να ξανακάνω reboot ? Η αφού το έχω βάλει ως renamed Upadate_g.App στο βήμα 1 δεν χρειάζεται να κάνω το βήμα 2των απαράδεκτων οδηγιών? το στεπ 3 τι υποτιθεται κανει? ϊσως να το λένε οι κινέζικες οδηγίες.... -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited November 27, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) απλα και κατανοητα! αγνοησε τις οδηγιες του pdf, φτιαξε ενα φακελο με ονομα dload στην sd, μετονομασε το αρχειο update.app του στεπ 2 σε update_g.app, αφου το μετονομασεις το περνεις μαζι με το update.app του step1 kai το βαζεις στο φακελο dload sthn sd card. μετα πας στο τηλεφωνο-> ρυθμισεις->αποθηκευτικος χωρος->(τερμα κατω πατας:αναβαθμιση λογισμικου) και περιμενεις μεχρι να κανει επανεκινιση. αφου ανοιξει,βγαζεις την sd ,σβηνεις τα 2 αρχεια που ειχες βαλει στο φακελο dload,kai αντιγραφεις το update.app απο το step3. πας παλι ρυθμισεις-αποθηκευτικος χωρος-αναβαθμιση λογισμικου και περιμενεις να κανει επανεκινηση. και εισαι οκ!:) το στεπ 3 το εχω περασει ,προφανως αλλαζει το λογοτυπο της εκινισης και τιποτε αλλο. παρατηρησετο πριν περασεις το στεπ3,θα δεις οτι εχει αλλο λογοτυπο στην εκινηση, ετσι θελω να πιστευω! akale διορθωσεμε! Edited November 27, 2011 by gp_r5gt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts