Jump to content

Αγορά tablet, τι να προτιμήσω;

giandamo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε Kyrlan,τελικά σε άκουσα κ το πήρα.Είμαι πολύ ευχαριστημένος,ανακάλυψα με λιγο ψαξιμο οτι θεμα συνδεσιμότητας δεν υφισταται αφου υπαρχει τροπος για μεταφορα αρχειων μεσω ιού ες μπι.Οσο για το αντρόιντ,τι να πω...ειναι ακριβώς αυτό που λείπει απ'την είπελ,ΠΡΟΣΑΡΜΩΣΙΜΟ!!!Το έχω λατρέψει,αν και δεν το εχχω σετάρει ακόμα ακριβώς οπως θέλω,θελει πολύ διάβασμα το πράγμα,αλλά εν τέλει , αυτή είναι και η μαγεία!Θενκς για τη συμβουλή!
Αγαπάτε Αλλήλους

Καλησπέρα,

λέω και γώ να μπώ στον χορό των tablets. Επειδή δεν φτάνουν τα οικονομικά για μεγάλα πράγματα(ipad,galaxy tab) σκεφτηκα έναν κινέζο για αρχή...

Ποιο προτείνετε και απο πού?

3g δεν με ενδιαφέρει.

gps και bt νομίζω απαραίτητα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Φίλε Kyrlan,τελικά σε άκουσα κ το πήρα.Είμαι πολύ ευχαριστημένος,ανακάλυψα με λιγο ψαξιμο οτι θεμα συνδεσιμότητας δεν υφισταται αφου υπαρχει τροπος για μεταφορα αρχειων μεσω ιού ες μπι.Οσο για το αντρόιντ,τι να πω...ειναι ακριβώς αυτό που λείπει απ'την είπελ,ΠΡΟΣΑΡΜΩΣΙΜΟ!!!Το έχω λατρέψει,αν και δεν το εχχω σετάρει ακόμα ακριβώς οπως θέλω,θελει πολύ διάβασμα το πράγμα,αλλά εν τέλει , αυτή είναι και η μαγεία!Θενκς για τη συμβουλή!

Χαίρομαι που σ'αρέσει :D

Γνωρίζει κανεις καμια συσκευή που να ειναι 7'' , αναλυση 1280χ600(τυπου nexus7)που να διαθετει usb θυρα ή υποδοχή για καρτα μνημης???

Ainol Novo Fire 7 με αναλυση 1280x800, ips οθονη, διπυρηνος a9, 1gb ram, με hdmi, θυρα usb και υποδοχη για καρτα μνημης! Και ολα αυτα σε πολυ καλη τιμη 120-130 ευρω πανω κατω, μπορεις να κοιταξεις το σχετικο θεμα. Προσφατα μου το εκαναν δωρο και ειναι εξαιρετικο για τα λεφτα του με καλη ποιοτητα κατασκευης!

Ainol Novo Fire 7 με αναλυση 1280x800, ips οθονη, διπυρηνος a9, 1gb ram, με hdmi, θυρα usb και υποδοχη για καρτα μνημης! Και ολα αυτα σε πολυ καλη τιμη 120-130 ευρω πανω κατω, μπορεις να κοιταξεις το σχετικο θεμα. Προσφατα μου το εκαναν δωρο και ειναι εξαιρετικο για τα λεφτα του με καλη ποιοτητα κατασκευης!

Δεν νομίζω ότι θα το βρει πια οπουδήποτε.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Δεν νομίζω ότι θα το βρει πια οπουδήποτε.

κι όσα υπάρχουν είναι με καμένα πίξελ απ όσο έχω διαβάσει. άρα μακρυά. Καλύτερα το u30gt mini

κι όσα υπάρχουν είναι με καμένα πίξελ απ όσο έχω διαβάσει. άρα μακρυά. Καλύτερα το u30gt mini

Σταθηκα τόσο τυχερος δηλαδή; :confused:

Σταθηκα τόσο τυχερος δηλαδή; :confused:

σου φεξε:p

http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-7-flame-dual-core-1-5ghz-7-inch-1280-800-ips-screen-android-tablet.html

As Worldwide lack of HD 1280*800 IPS screen,Ainol Novo 7 Flame will be send on 20th-22th Novemer.

σου φεξε:p

http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-7-flame-dual-core-1-5ghz-7-inch-1280-800-ips-screen-android-tablet.html

As Worldwide lack of HD 1280*800 IPS screen,Ainol Novo 7 Flame will be send on 20th-22th Novemer.

Και να σκεφτείς οτι η κοπέλα μου το αγόρασε απο το ιδιο site αλλά την παραγγελία την έκανε μέσα Οκτώβρη και σε 20 μέρες (μαζί με Σαβ/κα) ήρθε άψογο χωρίς προβλήματα. Πάω να παίξω τζόκερ. :lol:

Και να σκεφτείς οτι η κοπέλα μου το αγόρασε απο το ιδιο site αλλά την παραγγελία την έκανε μέσα Οκτώβρη και σε 20 μέρες (μαζί με Σαβ/κα) ήρθε άψογο χωρίς προβλήματα. Πάω να παίξω τζόκερ. :lol:

χαχαχαχ:p μπορείς να μου πεις αν της το στειλαν με singapore ή china post? (φαντάζομαι με σινγκαπούρης)

Γεια σας.

Ολη μερα εχθες και προχθες διαβασα ολες τις σελιδες του νηματος.Και χαρηκα πολυ που επιτελους μετα απο τοσο ψαξιμο

βρηκα τι να αγορασω.Αλλα φτασαμε στο τελος και δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα.

Οποτε Frontier αν τυχων σου πεσει στην αντιληψη κατι παρομοιο με το fire ποσταρισετο μας.Εισαι γνωστης και μας βοηθαει πολυ η γνωμη σου.

Παντα μονο για κινεζικα.Διοτι μεχρι εκει φτανουμε.....

Σε 7" με ενσωματωμένο 3G και ανάλυση 1024 ή ακόμα καλύτερα 1280x800 τι προτείνετε από τα κινέζικα? Υπάρχει κανένα, ή πρέπει ντε κ καλά να πάρω usb modem?

Αυτά που δεν έχουν GPS φαντάζομαι έχουν location services μέσω wifi, ή και 3G (όσα έχουν 3G). Αν είχε 3G, θα έπαιρνα το nexus 7

Σε 7" με ενσωματωμένο 3G και ανάλυση 1024 ή ακόμα καλύτερα 1280x800 τι προτείνετε από τα κινέζικα? Υπάρχει κανένα, ή πρέπει ντε κ καλά να πάρω usb modem?

Αυτά που δεν έχουν GPS φαντάζομαι έχουν location services μέσω wifi, ή και 3G (όσα έχουν 3G). Αν είχε 3G, θα έπαιρνα το nexus 7

Freelander PD10 Typhoon Version, με διπύρηνο MTK6577 και Dual sim στα 160€

Freelander PD10 Typhoon Version, με διπύρηνο MTK6577 και Dual sim στα 160€

ευχαριστώ!

Γιατί όχι τη 3G version με 8gb αντί 4? Υπάρχει κάπου σύγκριση των διαφορετικών εκδόσεων?

ευχαριστώ!

Γιατί όχι τη 3G version με 8gb αντί 4? Υπάρχει κάπου σύγκριση των διαφορετικών εκδόσεων?

αυτό που λες ειναι μονοπύρηνο. αυτό που λεω διπύρηνο

Σωστά! Έχουμε προτεινόμενα μαγαζιά?!

στο pandawill το βρήκα σε καλή τιμή.Απλά ρώτα τους από πριν για τη διαθεσιμότητα, γιατί δεν είναι και γνωστό μοντέλο

Στο spemall φενεται να το εχουν ακομη διαθεσιμο το Ainol novo fire.Ειναι το ιδιο αξιοπιστοι σαν πωλητες?

http://www.spemall.com/Ainol-Novo-7-Burning-Dual-Core-Dual-Camera-Android-4-0-OS-tablet-PC-with-IPS-1280-x-800-pixel-Screen-and-Amlogic8726-M6-Cortex-A9-processor_g.html

Λεει οτι εχουν διαθεσιμο το flame αγγλικη εκδοση και οχι το fire.

Εχει διαφορα το ενα με το αλλο?

Frontier????

Edited by pols

Το Ipadalternative και το Spemall σίγουρα έχουν απόθεμα. Για τους άλλους δεν ξέρω τι γίνεται.

Εννοείς για το Fire ή για το Hero???

Πάντως για το Fire μου απάντησαν απο το Spemall σε mail (πριν 3-4 μέρες) ότι το έχουν διαθέσιμο :blink:, το οποίο είναι λίγο περιέργο γιατί ξέρουμε γενικά για την έλλειψη των IPS οθονών εδώ και πολύ καιρό. Στο site τους εχουν φωτογραφίες που δείχνουν ότι απο τις 6/11 διαθέτουν νεο batch σε μικρότερο κουτι. Το θέμα είναι ότι στα forum δεν λενε και τα καλύτερα για το μαγαζι αυτό. Άντε τώρα να βγάλεις άκρη...

Έχει κανείς κάποια γνώμη / εμπειρία από το Spemall?

EDIT: pols με πρόλαβες!!!

Στο spemall φενεται να το εχουν ακομη διαθεσιμο το Ainol novo fire.Ειναι το ιδιο αξιοπιστοι σαν πωλητες?

http://www.spemall.com/Ainol-Novo-7-Burning-Dual-Core-Dual-Camera-Android-4-0-OS-tablet-PC-with-IPS-1280-x-800-pixel-Screen-and-Amlogic8726-M6-Cortex-A9-processor_g.html

Λεει οτι εχουν διαθεσιμο το flame αγγλικη εκδοση και οχι το fire.

Εχει διαφορα το ενα με το αλλο?

Frontier????

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4386898#post4386898

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Ευχαριστω Frontier για την προσοχη σου στο μυνημα μου.

Πρεπει να πω οτι διαβασα και συγκρινα και αλλα ταμπλετ με το Novo Fire μιας και δεν υπαρχει διαθεσιμο για την ωρα.Και ετσι ισως να προχωρουσα στην αγορα καποιου αλλου.Αλλα το fire με τα χρηματα που κοστιζει δεν παιζεται.Και το προβλημα που μου δημιουργήθηκε

ειναι οτι θελω να το παρω απο το ipadalternative.

Tablet επιασα πρωτη φορα πριν απο μια εβδομαδα που το αγορασε ενας φιλος μου απο το dealextream.Ειναι το C0710.Φτηνο με πολυ χαλια μπαταρια.

Ολα αυτα τα κινεζομαγαζα που αναφερονται εδω μεσα ουτε που τα ηξερα.Συνηθως dealextream,buyinconis,tmart αγοραζω.

Θα περιμενω για την αγορα του fire εστω και μετα τα Χριστουγεννα,δεν με πειραζει.

Τωρα αν κανεις κανα review απο κανα αλλο και σου αφησει το ιδιο καλες εντυπωσεις τοτε ισως αλαξω παλι αποψη.

Ευχαριστω Frontier για την προσοχη σου στο μυνημα μου.

Πρεπει να πω οτι διαβασα και συγκρινα και αλλα ταμπλετ με το Novo Fire μιας και δεν υπαρχει διαθεσιμο για την ωρα.Και ετσι ισως να προχωρουσα στην αγορα καποιου αλλου.Αλλα το fire με τα χρηματα που κοστιζει δεν παιζεται.Και το προβλημα που μου δημιουργήθηκε

ειναι οτι θελω να το παρω απο το ipadalternative.

Tablet επιασα πρωτη φορα πριν απο μια εβδομαδα που το αγορασε ενας φιλος μου απο το dealextream.Ειναι το C0710.Φτηνο με πολυ χαλια μπαταρια.

Ολα αυτα τα κινεζομαγαζα που αναφερονται εδω μεσα ουτε που τα ηξερα.Συνηθως dealextream,buyinconis,tmart αγοραζω.

Θα περιμενω για την αγορα του fire εστω και μετα τα Χριστουγεννα,δεν με πειραζει.

Τωρα αν κανεις κανα review απο κανα αλλο και σου αφησει το ιδιο καλες εντυπωσεις τοτε ισως αλαξω παλι αποψη.

Δεν κάνει τίποτα.

Δυστυχώς το Fire είναι "πλήρες" πακέτο, γιαυτό και είναι δύσκολο να βρεις κάποιο tablet που να προσφέρει τα ίδια σε αυτή την τιμή. Όλα τα Ainol έτσι είναι, τα ίδια διαπίστωσα και με το Aurora II :)

Μια καλή εναλλακτική λύση για το Fire, είναι το Onda V711 που έφερε ο φίλος karafu από iPadAlternative, αν εξαιρέσεις τις κάμερες, έχει ίδιο επεξεργαστή και μνήμη με το Fire (έχει όμως 8GB Flash) και - κατά τη γνώμη μου - είναι πιο κομψό από τα Ainol (μοιάζει πολύ με iPad).

Για λίγα χρήματα παραπάνω, το Onda V712 έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το Fire (δεν έχει Bluetooth).

Τέλος, υπάρχει και το PiPO U1 το οποίο αν εξαιρέσεις τη μικρή μπαταρία (για τον Rk3066 που φοράει) και την απουσία HDMI, είναι καλή επιλογή (η τιμή του είναι παραπλήσια με του V711).

Περισσότερα μπορείς να δεις στο σχετικό νήμα για το Onda V711.

Edited by Frontier

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Γεια το PiPo S2 που το αναφερουν σαν ο φονιας του fire τι λες?

Εχει led οθονη και RK3066 που αναφερεις οτι ειναι ενεργοβορος.

Αλλα εχει 2αρα καμερα και οχι 5αρα.

Στα θελω μου ειναι να εχει hdmi εξοδο και οσο πιο πολα gb τοσο καλυτερα.

Παιδιά ψάχνω για tablet μέχρι 150 max για φίλο...

Το Onda V712 φαίνεται κομπλέ και έχω δει επίσης και το Hyundai Hold X, έχετε άποψη για τα συγκεκριμένα ή για κάποιο άλλο καλό;

Σαν stock θα υπάρχουν σε ipadalternative κλπ? (ξερω πως γράφουν οτι είναι διαθέσιμα αλλα το λέω λόγω IPS οθόνης)...

:)