Sorteps Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Να ρωτήσω, αξίζει η αγορά ενός Asus Eee Pad Transformer TF101 στα 320 ευρώ , υπάρχει και κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα που μπορώ να κοιτάξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakarame Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 υπαρχει και το νεο c97. πως το βλεπεις? http://www.gadgetsdealer.com/product149178.html για φτηνο 10ιντσο για τις διακοπες? c91 δαγκωτο? pdf θελω να διαβαζω κυριως, ΜΕ εικονες, δηλ περιοδικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 (edited) υπαρχει και το νεο c97. πως το βλεπεις? http://www.gadgetsdealer.com/product149178.html ξεφυγαμε λιγο.. παντως καλη η συγκεκριμενη μαρκα.. βλεπω υπαρχει μεχρι και συγκεκριμενο θεμα.. α οχι δολλαρια ηταν.. καλο το μαγαζι αυτο? βλεπω ολοι απο merimobiles αγοραζουν Edited July 9, 2012 by durutti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 (edited) Καλησπέρα σε όλους, Ψάχνω να αγοράσω Tablet 10.1 και έχω επικεντρωθεί σε 3 προτάσεις. Αυτές είναι: Cube U30GT Zenithink C97 (είναι βέβαια 9.7 αυτό) Window N101 Χρήση Επειδή ασχολούμαι με κάτι αρθράκια που γράφω σε Sites, σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω για word (on the bed ή μάλλον on the xaplostra!), ενδέχεται λίγο photoshop αν δουλεύει κανονικά στο tablet και έπειτα browsing, ελάχιστα σε παιχνίδια (εκτός και αν βρώ τρόπο να παίζω το Football Manager μέσω του pc μου στο σπίτι, κάτι είχα ακούσει για μια εφαρμογή που πριν 2-3 μήνες έπαιζε μόνο το Skyrim) και λίγο σε ταινίες και σειρές. Θα με βόλευε λοιπόν το BT Keyboard (το Zenithink δεν έχει build in βλέπω) και το mouse. Για το Window N101 άκουσα πως δεν φαίνεται καλά σε καταστάσεις με φως, δεν έχει light senson όπως το Cube (δεν γνωρίζω αν έχει το Zenithic) και ότι έχει κάποιο πρόβλημα με το flash σε σελίδες Για το Zenithink αν εξαιρέσεις το build in bT που δεν έχει, μαθαίνω πως είναι πολύ καλό. Έμαθα επίσης πως έχει χειρότερη μπαταρία από τα άλλα 2, και κρατάει 5-6 ώρες το πολύ... Για το Cube ξέρω πως είναι πολύ γρήγορο, δεν έχει gps (καλά ότι ότι το θέλουμε, έχουμε τα κινητά) και πως δεν φορτίζει από USB Αυτά. Όποιος έχει ένα από τα 3, θα ήταν χρήσιμο να γράψει μια άποψη! ΥΓ Σχετικά με σελίδες, έχω ακούσει καλά λόγια για: http://www.merimobiles.com/ http://www.spemall.com/ http://www.redtabletpc.com/ Αν διαφωνείτε, γράψτε! Edited July 15, 2012 by lanc3lot Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mojotzotzo Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Samsung Galaxy Tab II 10,1 P5110 Wifi Για αυτό έχουμε κάποια γνώμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 προτιμησε καλυτερα asus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mojotzotzo Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Kάποια πιο συγκεκριμένη πρόταση? πχ βλέπω στα ίδια λεφτά αυτό: http://public.gr/productcomparison/compareProducts.jsp?category=cat830002pp&compare=prod3880007pp%2Cprod4020054pp αλλά πλην κάμερας(που δεν με ενδιαφέρει) δεν βλέπω με πρώτη ματιά κάτι καλύτερο Το σάμσουγνκ υστερεί σε αξιοπιστία? Αυτό που κατάλαβα από διάφορα reviews είναι ότι δεν ήταν το άλμα μπροστά σε σχέση με τον πύχη που έχει θέσει η εταιρεία(με το προηγούμενο samsung 10,1 για παράδειγμα) αλλά όχι ότι είναι προβληματική ή οτιδήποτε άλλο η συσκευή από μόνη της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 asus transformer οικονομικο asus prime πιο ακριβο νομιζω οι καλυτερες επιλογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Χαίρεται! Ενδιαφέρομαι για τάμπλετ με android και 3G. Τα nexus 7 και asus transformer prime που μου αρέσουν δεν έχουν 3G και με προβληματίζει αυτό γιατί δε θέλω να χω νετ μέσω κινητού. Υπάρχει κάποια καλή πρόταση με 3G (και το ιδανικότερο θα ήταν να χει το dock του asus); Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 @apatris Ποσες ιντσες οθονη θελεις και μεχρι ποσα χρηματα διαθετεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 @apatris Ποσες ιντσες οθονη θελεις και μεχρι ποσα χρηματα διαθετεις? Καταρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Τα χρήματα και οι ίντσες δεν είναι το θέμα μου αν και αυτά με 7 είναι σίγουρα ευκολότερο να τα μεταφέρεις. Το θέλω για σερφάρισμα όταν δεν είμαι σπίτι γιατί με κινητό είναι ταλαιπωρία (εκτός ίσως απο το note της samsung?) , για ταινίες σε ταξίδια και παιχνίδια σε μετακινήσεις εντός της πόλης να περνάει η ώρα. Το πληκτρολόγιο του prime και το mouse στο dock του είναι ατού (το αγοράζεις αντί λαπτοπ π.χ.). Το είδα και απο κοντά και μου άρεσε. Απλά στη παρουσίαση εδώ ειπώθηκε οτι δεν έχει 3g. Δεν θέλω απλ. Τι επιλογές έχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 (edited) Με dock και 3g υπαρχει μονο το asus transformer TF101G που ειναι ομως καπως παλιο. Επισης μπορεις να παρεις οποιoδηποτε tablet με 3g και να προσθεσεις ενα bluetooth πληκτρολογιο. ΥΓ: την τελευταια ωρα πληκτρολογω απο το ipad μου και απο οτι βλεπω (και σε αυτο το μηνυμα :P ) ενα bluetooth πληκτρολογιο και εγω θα το χρειαζομουν. Επισης ξανασκεψου το για ipad καθως υπαρχει μεγαλη ποικιλια docks και ειναι και τελειο! Edited July 21, 2012 by terrah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Με dock και 3g μπορεις υπαρχει μονο το asus transformer TF101G που ειναι ομως καπως παλιο. Επισης μπορεις να παρεις οποιδηποτε tablet με 3g και να προσθεσεις ενα bluetooth πληκτρολογιο. Ευχαριστώ και πάλι. ASUS Transformer Pad 300T 3G + WiFi 32GB White + Dock <- αυτό σε τι διαφέρει απο το πραιμ; Γιατί απο την γρήγορη ματιά που έριξα δεν έχουν διαφορές πέρα του οτι έχει 3g και είναι νεότερο μοντέλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Ευχαριστώ και πάλι. ASUS Transformer Pad 300T 3G + WiFi 32GB White + Dock <- αυτό σε τι διαφέρει απο το πραιμ; Γιατί απο την γρήγορη ματιά που έριξα δεν έχουν διαφορές πέρα του οτι έχει 3g και είναι νεότερο μοντέλο; Εε νομιζω οτι απλα υποτιθεται οτι ειναι καπως φθηνοτερο (πχ πλαστικη πλατη αντι την μεταλλικη του prime), αλλα ειναι πανω κατω τα ιδια. Που το βρηκες αυτο (τη 3g εκδοση)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Εε νομιζω οτι απλα υποτιθεται οτι ειναι καπως φθηνοτερο (πχ πλαστικη πλατη αντι την μεταλλικη του prime), αλλα ειναι πανω κατω τα ιδια. Που το βρηκες αυτο (τη 3g εκδοση)? Mediamarkt.nl kai saturn.nl όπου και μένω. Θα πάω να το δω βασικά γιατί το σατουρν το χει προσφορά στα 500. (mediamarkt στα 600) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Mediamarkt.nl kai saturn.nl όπου και μένω. Θα πάω να το δω βασικά γιατί το σατουρν το χει προσφορά στα 500. (mediamarkt στα 600) Α δεν φανταστηκα, οτι δεν εμενες ελλαδα. Ειναι πολυ καλo tablet αυτο που λες παντως (αμα κρινω απο τη WiFi εκδοση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Α δεν φανταστηκα, οτι δεν εμενες ελλαδα. Ειναι πολυ καλo tablet αυτο που λες παντως (αμα κρινω απο τη WiFi εκδοση) Τελικά πήρα το ινφινιτυ μιας και είχε διαφορά 100 ευρώ...αν και δεν έχει 3τζ (μου κόπηκε η όρεξη για 3τζ γιατί θέλει να παιδευτώ), με 64 γκίκα αντί για 32. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasans Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Καλησπέρα σε όλους, Μου ζητήθηκε να ψάξω για αγορά tablet για επαγγελματικούς λόγους αλλά από tablet δεν έχω ασχοληθεί ποτέ και δεν έχω ιδέα. :O Ψάχνω για κάτι το οποίο θα το χειρίζονται πάνω από 3 άτομα, άρα θα πρέπει να είναι λίγο ανθεκτικό, να έχει ικανοποιητική διάρκεια μπαταρίας, και να συνδέεται απαραίτητα 3g. Όριο στην τιμή θεωρητικά δεν έχω, αλλά πρακτικά δεν θέλω να περάσει την τιμή του καινούργιου ipad. ;) Έχετε καμία καλή πρόταση; Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Καλησπέρα σε όλους, Μου ζητήθηκε να ψάξω για αγορά tablet για επαγγελματικούς λόγους αλλά από tablet δεν έχω ασχοληθεί ποτέ και δεν έχω ιδέα. :O Ψάχνω για κάτι το οποίο θα το χειρίζονται πάνω από 3 άτομα, άρα θα πρέπει να είναι λίγο ανθεκτικό, να έχει ικανοποιητική διάρκεια μπαταρίας, και να συνδέεται απαραίτητα 3g. Όριο στην τιμή θεωρητικά δεν έχω, αλλά πρακτικά δεν θέλω να περάσει την τιμή του καινούργιου ipad. ;) Έχετε καμία καλή πρόταση; Ευχαριστώ :) Πως σου φένεται το Google Nexus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 και να συνδέεται απαραίτητα 3g το google nexus δεν εχει 3g. διαβασε και λιγο τι ζηταει ο αλλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 @tasans οταν λες για επαγγελματικη χρηση, τι ενοεις? θελεις να τρεχεις καποιες συγκεκριμενες εφαρμογες? Να εχει πληκτρολογιο? Επειδη παντως για επαγγελματικη χρηση το μυαλο μoυ παει σε windows θα σου προτεινα ειτε αμα μπορεις να καθυστερησεις την αγορα μεχρι τον οκτωβριο που θα βγουν τα win8 tablets ή να παρεις τωρα το acer w501 και να του περασεις τοτε τα 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasans Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις. @terrah με το επαγγελματική χρήση εννοούσα ότι δεν με ενδιαφέρουν παιχνίδια κάμερες κλπ. Το θέλω κυρίως για συνεχή παρακολούθηση social networks, site administration και να μπορεί να τρέχει κάποια σουίτα office. Ξέρω ότι κάποιο win8 tablet θα είναι ότι πρέπει για αυτές τις δουλειές αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το καθυστερήσω τόσο:( Τα μόνα που βλέπω να είναι συμπαθητικά είναι τα: Motorola Xoom 2, Asus Eee Pad Transformer TF101G, και το ipad 2. Απο samsung tab είχα δεί μόνο το πρώτο που είχε βγάλει και μου φάνηκε ψιλοπατάτα, τα επόμενα δεν τα έχω δεί. Αυτά που έβαλα είναι ανθεκτικά και με καλή διάρκεια μπαταρίας; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Για παρακολουθηση social networks ολα καλα ειναι. Για office εμενα με καλυπτει το ipad (με τις εφαρμογες pages,numbers κλπ), στο android δεν εχω βρει ακομη μια ικανοποιητηικη εφαρμογη office. To site administration δεν ξερω μεσα απο τι λογισμικο γινεται οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω.Απο τα δυο που λες θα προτιμουσα μαλλον το transformer που εχει το πληκτρολογιο και του δινει και δυνατοτητα για ανετη πληκτρολογηση και παραπανω μπταρια.Το ipad 2 βεβαια (που εχω κιολας :D ) νομιζω οτι παιζει σε αλλη κατηγορια(μπαταρια,ποιοτητα κατασκευης,εφαρμογες κα) αλλα νομιζω πως ειναι λιγοτερο ευελικτο(πιο κλειστο οικοσυστημα πχελλειψη file manager). Τελος θα σου ξαναπροτεινω αυτο http://www.skroutz.gr/s/344995/Acer-Iconia-W501.html που νομιζω οτι θα σα βολεψει πιο πολυ για τη χρηση που θελεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasans Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Με φοβίζει λίγο το acer λόγω των windows 7 που έχει πάνω και επειδή δεν έχω και καλή εμπειρία απο τέτοιους είδους υλοποιήσεις των windows. Φυσικά και εννοείτε ότι δεν θα μπορώ να κάνω οποιοδήποτε παραμετροποίηση και φλασάρισμα σε αυτή την συσκευή οπότε άν είναι να πάρει τα win 8 θα πρέπει να έρθουν απο acer ή MS. Την έλλειψη του file manager για να καταλάβω εάν θέλω να ανεβάσω ένα αρχείο σε κάποια σελίδα δεν θα με αφήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 (edited) Με φοβίζει λίγο το acer λόγω των windows 7 που έχει πάνω και επειδή δεν έχω και καλή εμπειρία απο τέτοιους είδους υλοποιήσεις των windows. Φυσικά και εννοείτε ότι δεν θα μπορώ να κάνω οποιοδήποτε παραμετροποίηση και φλασάρισμα σε αυτή την συσκευή οπότε άν είναι να πάρει τα win 8 θα πρέπει να έρθουν απο acer ή MS. Την έλλειψη του file manager για να καταλάβω εάν θέλω να ανεβάσω ένα αρχείο σε κάποια σελίδα δεν θα με αφήσει; win 8 θα μπορεις να περασεις κανονικα στο acer. Ήδη εχουν περασει τα consumer preview. Το ipad δεν θα σε αφησει να ανεβασεις καποιο αρχειο. Edited July 27, 2012 by terrah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts