alextrela Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να βγάλει αυτη την συσκευή γιατι πρέπει πρωτα να βγάλει αντικαταστάτη για τα 1020,1320,1520 άρα αν υπάρχει τέτοια συσκευή θα βγει μετά απο το δεύτερο τρίμηνο του '15... Βασικά εγώ πιστεύω ότι αυτη η είδηση είναι fake Μα δεν θα βγει τώρα(εντος 14) Την άνοιξη προφανώς θα βγει διότι απλά τα 10 τότε θα βγούνε και θα είναι έτοιμα. Το 1020/1520/1320 είναι συγκεκριμένης κατηγοριας(φωτοκινητο-phablet) συσκευές. Ο διάδοχος του 930 όποτε έρθει θα είναι η βασική mainstream συσκευή- βιτρίνα της εταιρίας.;) Και επιβάλλεται να βγει να το πω και αλλιώς. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Αν το βγάλει πάλι χωρίς glance screen ή έστω κάποιο (σωστό )είδος notification να το χαίρεται Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Αν το βγάλει πάλι χωρίς glance screen ή έστω κάποιο (σωστό )είδος notification να το χαίρεται Εννοείται Μανο ότι όταν βγει και θα μας ζητάει 600+ το λιγότερο 2 ημέρες αυτονομία συν glance η led notification να έχει. Σε αυτα εκπτώσεις δεν κάνω. Συν να λύσει τα θέματα με θερμοκρασίες υπό Nokia Brand. Αλλιώς δεν έχει ούτε δοκιμή. Γενικότερα τα Nokia κουσούρια να φύγουν ολοκληρωτικά. Την καλημέρα μου :) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Εννοείται Μανο ότι όταν βγει και θα μας ζητάει 600+ το λιγότερο 2 ημέρες αυτονομία συν glance η led notification να έχει. Σε αυτα εκπτώσεις δεν κάνω. Συν να λύσει τα θέματα με θερμοκρασίες υπό Nokia Brand. Αλλιώς δεν έχει ούτε δοκιμή. Γενικότερα τα Nokia κουσούρια να φύγουν ολοκληρωτικά. Την καλημέρα μου :) Μια πρώτη ιδέα θα πάρουμε απ το lumia 535 που ανακοινώθηκε αλλά στα γρήγορα που κοίταξα δεν είδα glance, λες να το βγάλει η MS στα νέα κινητά που βγαίνουν μόνο με το όνομα της για να μη θυμίζει Nokia? Είδες εσύ να έχει? Τη Καλημέρα μου :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Στα entry ουτε τα 520, 625, 630 εχουν glance. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Μια πρώτη ιδέα θα πάρουμε απ το lumia 535 που ανακοινώθηκε αλλά στα γρήγορα που κοίταξα δεν είδα glance, λες να το βγάλει η MS στα νέα κινητά που βγαίνουν μόνο με το όνομα της για να μη θυμίζει Nokia? Είδες εσύ να έχει? Τη Καλημέρα μου :) Εδώ δεν έχει το 735,ενώ έχει το 830. Αυτούς τους διαχωρισμούς να τους αφήσει στην άκρη η MS. Δεν έχουν θέση σήμερα. Μέχρι τη Βαρκελώνη τέλη Φλεβάρη θα έχουμε στάνταρ μια νεα ναυαρχίδα. Είδωμεν. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Αχα Μάλιστα δε το ήξερα αυτό καθώς ότι έχω πάρει είχε (920,925.820.1020.1520)και μάλιστα το 930 δε το πήρα και για αυτό το λόγο(βασικό για μένα ). Οπότε μένει να δούμε τι καλό θα βγάλει κ ανάλογα θα πορευθούμε. ..... Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Το 930 ουσιαστικά ειναι απο specs ένα 1520 με 5' οθόνη αλλα χωρίς glance,και με μικρή μπαταρία που ίσα βγαζει μερα... Δεν είναι πρώτη φορά που η MS ανακοινώνει συσκευές παραπλήσιες αλλα με μερικές διαφορες μεταξύ τους στην ίδια σειρά... Τωρα εγώ έχω ξαναπεί ότι καλύτερα θα ήταν να βγάλει ένα μοντέλο σε κάθε σειρά παρα να βγαζει συσκευές με ελειψεις απλά να μεγαλώνει την γκάμα...τουλάχιστον στις μικρές και μεσαίες κατηγορίες.. Εγώ το έχω ξαναπεί περιμένω μόνο του 1520 την αναβάθμιση... Αλλα μέχρι τότε μάλλον θα δούμε ακομα πολλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Εεε... χμ... Για την ακρίβεια η πρώτη φορά είναι που ανακοινώνει συσκευή με παραπλήσια χαρ/κα η MS γιατί είναι η πρώτη φορά που ανακοινώνει WP συσκευή... :Ρ Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Λέτε να ανακοινώσουν κάνα 1030 αυτές τις μέρες? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Λέτε να ανακοινώσουν κάνα 1030 αυτές τις μέρες? Mπα... Δεν έχει ακουστεί κάτι! Για Lumia 1330 ακούγεται αλλά χωρίς να ξέρουμε το πότε! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Είδα 1 link στο Facebook που παρακολουθώ και κάτι έλεγε για προσκλήσεις για 1 mysterious phone κάτι για 1030,αλλά μάλλον δε θα είδα καλά καθώς είμαι έξω κ μπαίνω απ το κινητό. Μάλλον για το 1330 θα έλεγε, τσάμπα η χαρά :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Θεωρώ ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο γίνεται και πιο πιθανό το ενδεχόμενο ότι η Microsoft να μην βγάλει ναυαρχίδα μέχρι τα Windows 10... Μέχρι τότε θα προσπαθήσει να ανεβάσει τα ποσοστά της στις αναπτυσσόμενες χώρες με low-end και mid-range smartphones... Και όταν παρουσίασει τα Windows 10 θα ρίξει στην αγορά αρχικά ένα εκ των 940/1030 μαζί με το 1530 :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Υπάρχει προγραμματισμένη εκδήλωση για τις 19/11 στην Αγγλία όπου μάλλον εκεί θα δούμε την επόμενη Microsoft συσκευή. Μάλιστα δίνουν προσκλήσεις για την εκδήλωση μέσω Twitter από τον λογαριασμό Lumia UK. https://twitter.com/lumiauk/status/532141983955836928 Προσωπικά πάντως δεν περιμένω ναυαρχίδα για τον ίδιο λόγο που ανέφερε στο προηγούμενο ποστ ο alex. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Θεωρώ ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο γίνεται και πιο πιθανό το ενδεχόμενο ότι η Microsoft να μην βγάλει ναυαρχίδα μέχρι τα Windows 10... Μέχρι τότε θα προσπαθήσει να ανεβάσει τα ποσοστά της στις αναπτυσσόμενες χώρες με low-end και mid-range smartphones... Και όταν παρουσίασει τα Windows 10 θα ρίξει στην αγορά αρχικά ένα εκ των 940/1030 μαζί με το 1530 :) Μα πώς θα ανεβάσει τα ποσοστά της αν δεν κυκλοφορήσει νέες συσκευές? Η αγορά διψάει για ναυαρχιδες. Άλλωστε με αυτές φτιάχνεις όνομα. Και τι σημασία παίζουν τα Windows 10 αφού ούτως ή άλλως όλα θα τα πάρουν (άρα και οι νέες συσκευές) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Η αγορά διψάει για ναυαρχιδες. Μέγα λάθος... Σε όλες τις μεγάλες αγορές υπάρχει κορεσμός από ναυαρχίδες... Τα ποσοστά αγορών τους μειώνονται συνέχεια... Το ενδιαφέρον είναι σε αναπτυσσόμενες χώρες με low end και mid range... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 στα lumia κυριαρχούν οι budget συσκευές ... όλοι γκρινιάζουν για ναυαρχίδα αλλά άμα βγεί θα την πάρουν ; τα νούμερα λένε πως όχι ναυαρχίδες υπάρχουν πάντως 930 και 1520 θα δούμε ultra high end Lumia ξανά με windows 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Μέγα λάθος... Σε όλες τις μεγάλες αγορές υπάρχει κορεσμός από ναυαρχίδες... Τα ποσοστά αγορών τους μειώνονται συνέχεια... Το ενδιαφέρον είναι σε αναπτυσσόμενες χώρες με low end και mid range... Όπου εκεί να συμπληρώσω μπορεί πιο εύκολα να πάρει ποσοστά απ το Android καθώς το λειτουργικό είναι πιο αέρινο και συνάμα έτσι θα φέρει και κόσμο που αν μείνει ευχαριστημενος θα πάει και σε πιο ακριβά μοντέλα. Γιατί όπως και να το κάνουμε τι λειτουργικό εκτός από ελλείψεις σε διάφορους τομείς για να χτυπήσει στα ίσια ναυαρχίδες του Android δεν έχει και αναγνωρισιμοτητα κάτι που γίνεται πιο εύκολα αν εξαπλώνεται στις μάζες με φθηνά, φρέσκα και trendy κινητά που θα το πείσουν για τη ποιότητα του κάνοντας τον να κάνει το επόμενο βήμα στα ακριβά μοντέλα. Και έχει όλα τα φόντα να το πετύχει καθώς το λειτουργικό όπως είπα είναι αέρινο και αυτό είναι μεγάλο αβαντάζ στις μικρές κατηγορίες που έχουν συνηθίσει τα κολλήματα ή τα lag των μέχρι πρότινος Android(γιατί και εκεί βελτιώνονται τα πράγματα) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Μέγα λάθος... Σε όλες τις μεγάλες αγορές υπάρχει κορεσμός από ναυαρχίδες... Τα ποσοστά αγορών τους μειώνονται συνέχεια... Το ενδιαφέρον είναι σε αναπτυσσόμενες χώρες με low end και mid range... Δεν το έθεσα σωστά. Η αγορά που διαμορφώνει τάσεις και ρεύμα διψάει για ναυαρχίδες. Εννοείται πως οι πωλήσει τους (και στο Android) είναι κατά πολλοί κατώτερες των "μικρών" κατηγοριών. Ξαναλέω όμως πως αυτές είναι που φτιάχνουν ονομα και σου δίνουν ώθηση. Σε αυτα είμαι κάθετος και μη τολμήσεις να με διαψεύσεις.....:lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Χαχαχαχα... Αν το θέτεις έτσι οκ :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 εγώ θα ήθελα να δω από την MS μια συσκευή με 4,5inc. με φυσικά κουμπιά (όχι on screen) και 1GB Ram. δηλαδή κάτι σαν το 535 με λίγο μικρότερη οθόνη και 3 όμορφα κουμπάκια, που νομίζω ειναι ποιο πιασάρικη σε όσους κάνουν μετάβαση τώρα σε smartphones Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Ωπ... Τι έχουμε εδώ? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Ωπ... Τι έχουμε εδώ? https://vine.co/v/Oi3ep33d31e Ενδιαφέρον! Λογικά θα έχει να κάνει με την εκδήλωση στις 19/11 στην Αγγλία. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Πολύ ηχο-κεντρικό το Vine... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2014 Πολύ ηχο-κεντρικό το Vine... Τελικά καμία σχέση με νέα συσκευή η χθεσινή ανάρτηση στο Vine! Promo του binaural sound recording του 930 με την βοήθεια μιας σκωτσέζικης μπάντας! https://www.youtube.com/watch?v=hwoUsO5m2_Q Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts