c0rpse_grinder Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 εγω ξερω πως σκυλος η δινοσαυρος μια φορα θα γινει η ζημια, για αυτο προτιμω να το εχω μεσα στην θηκουλα του συμφωνω απολυτως.. κατ 'εμε, η αναλογια ρισκου : "ομορφιας" ειναι μια ζυγαρια που κλινει πιο πολυ κατα το ρισκο :p ειδικα απτη στιγμη που εχω το μικροβιο του να αλλαζω συσκευες αρκετα συχνα..το να τις κραταω οσο πιο ανεπαφες γινεται ειναι πολυ σημαντικο για την μεταπωλητικη τους αξια Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 (edited) Είχα ανοιχτό το wifi και το έβαλα σε airplane mode για να κοιμηθώ. Μέσα σε 3 ώρες μείωση 6% η μπαταρία. Πολύ δεν είναι; Δεν μου βγαίνει εμένα από το μυαλό ότι μετά την τελευταία αναβάθμιση κάτι δεν γίνεται σωστά... Εντωμεταξύ από εφαρμογές παρασκηνίου μόνο από το Microsoft weather κάνει ανανέωση από ότι λέει, κι έχω βάλει κι εγώ το rowi που έχει push notification για το twitter. Να κάνω λέτε καμιά επαναφορά εργοστασιακών; Εγω ειμαι πολυ ευχαρηστημενος με την μπαταρια με την χρηση που του κανω γιατι τα εχω ΟΛΑ ανοιχτα και οταν ξαπλωνω το βραδυ εχω και περιπου 30% ακομα. βεβαια το 30% μπορει να γινει ανετα 50++% αν βαλεις battery saver και τα γνωστα κολπα btw αν βγει wp κινητο με μπαταρια πανω απο 2000ma και νορμαλ οθονη θα τρεξω να το παρω τα παει αρκετα καλα στο θεμα μπαταριας σε αντιθεση με το android Edited April 8, 2012 by ceron Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Εγω ειμαι πολυ ευχαρηστημενος με την μπαταρια με την χρηση που του κανω γιατι τα εχω ΟΛΑ ανοιχτα και οταν ξαπλωνω το βραδυ εχω και περιπου 30% ακομα. βεβαια το 30% μπορει να γινει ανετα 50++% αν βαλεις battery saver και τα γνωστα κολπα btw αν βγει wp κινητο με μπαταρια πανω απο 2000ma και νορμαλ οθονη θα τρεξω να το παρω τα παει αρκετα καλα στο θεμα μπαταριας σε αντιθεση με το android Καλά κι έτσι όπως είναι τώρα ευχαριστημένος είμαι. Απλά αντί να βελτιωθούν τα πράγματα με την 12070 όπως περίμενα, χειροτέρεψαν κατά ελάχιστο. Θα κάνω μερικά resets να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Εγω με 12070 και κανονικη χρηση sms/wifi/3g/calls μου πηρε 2 μερες και 2 ωρες και ειχε ακομα 15-20% αποθεμα Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 (edited) παιδια πιστευει κανεις σας πως η συσκευη μας δεν θα αναβαθμιστει σε windows phone 8? εγω το ειχα για δεδομενο αλλα μετα απο κατι αρθρα που διαβασα ανησύχησα καπως επίσης.. Μήπως ξέρει κάποιος τι πρέπει να κανω για να κατεβασω μια εφαρμογή που αγόρασα από άλλη windows phone συσκευή? Edited April 8, 2012 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Όλες οι συσκευές θα αναβαθμιστούν στην επόμενη major έκδοση. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Αυτο ειναι το μονο σίγουρο. Μακάρι παντως να ξεκλειδωναν και το bt Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Όλες οι συσκευές θα αναβαθμιστούν στην επόμενη major έκδοση. oλες της 2ης γενιας που ηρθαν με mango εξαρχης εννοεις ετσι? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 oλες της 2ης γενιας που ηρθαν με mango εξαρχης εννοεις ετσι? Όλες μα όλες, εξαιρουμένων των prototypes Taylor,etc που με περιποίηση θα μπορούν να την δεχτούν και αυτά, αναλόγως hardware revision. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Καλησπερα παιδια. Ειπα, πριν βγει το SGS IΙI, να περασω μια βολτα και απο τα χωραφια των WP δια μεσω του Lumia 800. Εκανα μεσω του Zune ολα τα updates. Ολα καλα μεχρι τωρα... Το μονο που δεν μπορω να εντοπισω ειναι καποια καρτελα με favorite contacts ετσι ωστε να καλω καποιον γρηγορα και να μην αναγκαζομαι να τον βρω μεσα απο τα contacts. Μη μου πειτε οτι πρεπει να βγαλω σαν tiles τις αγαπημενες μου επαφες1;!;! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctg Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Καλησπερα παιδια. Ειπα, πριν βγει το SGS IΙI, να περασω μια βολτα και απο τα χωραφια των WP δια μεσω του Lumia 800. Εκανα μεσω του Zune ολα τα updates. Ολα καλα μεχρι τωρα... Το μονο που δεν μπορω να εντοπισω ειναι καποια καρτελα με favorite contacts ετσι ωστε να καλω καποιον γρηγορα και να μην αναγκαζομαι να τον βρω μεσα απο τα contacts. Μη μου πειτε οτι πρεπει να βγαλω σαν tiles τις αγαπημενες μου επαφες1;!;! Έχω βάλει σε ένα tile τέσσερις επαφές,γρήγορα και εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Έχω βάλει σε ένα tile τέσσερις επαφές,γρήγορα και εύκολα. Πώς γινεται αυτο;; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Πώς γινεται αυτο;; τα βαζεις σε ομαδα πρωτα και μετα pin στη homescreen Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Έχω βάλει σε ένα tile τέσσερις επαφές,γρήγορα και εύκολα. (+1) και εχει διαφοερτικο τροπο που "φαινονται/χανονται" οι ομαδοποιημενες επαφες απ'τις απλες επαφες στο tile. ειναι σαν πατζουροφυλλα στυλ :ninja: Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Μπορει καποιος να μου εξηγησει αναλυτικα πώς γινεται αυτο με την ομαδοποιηση και το Pin? Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctg Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Μπορει καποιος να μου εξηγησει αναλυτικα πώς γινεται αυτο με την ομαδοποιηση και το Pin? Επαφές,πατάς το + και μετά νέα ομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Πως μπορούμε σε ένα tile να βάλουμε 4 εφαρμογές ας πούμε Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meniou Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Πως μπορούμε σε ένα tile να βάλουμε 4 εφαρμογές ας πούμε Εφαρμογές δεν μπαίνουν σε tile ακόμα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Καλημέρα παιδιά ,χρησιμοποίησα αυτό τον τρόπο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1457341 και έκανα unbraded το lumia μου , ήταν γερμανικό (ΤΜ) ,στην αρχή του έβαλα την επίσημη ελληνική η οποία πήρε αμέσως και την αναβάθμιση 12070 μέσω zune ,αλλά την άλλαξα γιατι δεν είχε μέσα nokia music και του έβαλα την επίσημη αγγλική όπου πάλι πηρε την 12070 μόλις το σύνδεσα με το zune, αυτό που παρατήρησα είναι ότι μπορείς να γυρίσεις όποια στιγμή θέλεις στην ρομ που φορούσες,δεν αλλάζει το product code. Πρέπει να έχεις εγκατεστημένο το NCS και το navi firm... Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 παιδια εχω ρωτησει και στο παρελθον αλλα δεν μου απαντησε κανεις.. εχει δοκιμασει κανεις τον ιντερνετ browser "UC Browser" ειναι πολυ καλος υπηρχε και επι εποχης wm6.x περιμενω την γνωμη σας http://techtacy.blogspot.com/2012/04/uc-browser-20-now-live-in-windows-phone.html ps. μην φοβηθητε που λεει κινεζικα στα αγγλικα θα ειναι.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Εφαρμογές δεν μπαίνουν σε tile ακόμα..... Δεν μπαινουν 4 μαζι σε ενα tile. Ξεχωριστο tile για οποιαδηποτε εφαρμογη μπαινει κανονικα. Απλα το διεκρινιζω μηπως δεν καταλαβει καλα ο ταξιδιωτης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Υπαρχει μια μικρη προοδος στο "ξεκλειδωμα" της συσκευης http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1587650&page=3 Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Υπαρχει μια μικρη προοδος στο "ξεκλειδωμα" της συσκευης http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1587650&page=3 αντε μακαρι να δουμε κανα ομορφο νεο συντομα :) επισης για οσους ενδιαφερεστε να περασετε ενα sc.protector στη συσκευη, εγω μολις παρελαβα την 6αδα (μια φθηνη μεσω eBay) και εβαλα ενα. οντως πιανει μονο στη μεση την οθονη αλλα δεν νιωθω να χανει ιδιαιτερα στην αισθηση της αφης. μονο οπτικα ειναι περισσοτερο εμφανες. Δηλαδη αν πας στο φως βλεπεις οτι υπαρχει ζελατινα στην οθονη, εβγαλα μια προχειρη φωτο: http://i1114.photobucket.com/albums/k522/arlinkolljiov/IMG_0642.jpg Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Υπαρχει τροπος να μεταφερω τα μυνηματα απο NOKIA C7 στο LUMIA 800 και αν ναι πως.Υπαρχουν SMS ανθρωπων μου που δεν υπαρχουν πια και θα ηθελα να τα εχω. Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 εχω την εντυπωση πως κατι τετοιο ειναι εφικτο αν αποθηκευτουν τα μηνυματα αυτα στην καρτουλα sim ενω αυτη ειναι στο C7. αλλο τροπο δεν μπορω να σκεφτω καθως οι συσκευες τρεχουν διαφορετικο λογισμικο.. Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts