Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 800

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πραγματικα απτα λιγα σωστα που εχει κανει η apple ειναι ο τροπος με τον οποιο δινει τα updates.

ενω οι αλλοι μπλεκουν μεσα τους συνδρομητες κινητης

Ετσι ακριβώς.καμια σχέση με τα υπόλοιπα.

Φτιαχνεις έναν λογαριασμο στο iTunes,πετάς και τη πιστωτική η χρεώστικη μεσα,χωρις πολλές ερωτήσεις,ευκολα,γρήγορα και απλα και εισαι αρχηγός.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προφανώς κάποιο λάθος υπάρχει από μεριάς διαδικασίας γιατί και στο Zune είναι τόσο απλό όσο λες και εσύ.

Απλά πετάς την πιστωτική μέσα και κάνεις αγορές. Τώρα γιατί δεν σου την δέχεται, δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Εδώ την δέχτηκε κανονικά με την πρώτη. :(

http://www.zune.net/el-GR/support/account/creditcardautherror.htm

Πραγματικα απτα λιγα σωστα που εχει κανει η apple ειναι ο τροπος με τον οποιο δινει τα updates.

ενω οι αλλοι μπλεκουν μεσα τους συνδρομητες κινητης

Τα updates έρχονται όλα από την Microsoft μέσω Zune, χωρίς να επεμβαίνουν οι κατασκευαστές. Μπορούν να ζητήσουν Interim builds, τα Service Releases να καθυστερήσουν αν δεν έχουν ολοκληρώσει το testing στο δίκτυό τους αλλά ποτέ major updates.

To Zune τα έχει όλα μαζεμένα,updates,synchonization,music/video/podcasts και παρέχει στην Αμερική/Καναδά και λίγες ακόμη χώρες το Zune Pass το οποίο όταν έρθει Ελλάδα θα είναι το πρώτο που θα βάλω. Με 15ευρώ Unlimited music για ένα μήνα

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα. Για να προσθέσουμε κάτι σε υπάρχον μήνυμα μας χρησιμοποιούμε την Τροποποίηση.
Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p

Δεν ξέρω

Ελληνικο email έχω,τα κάνω όπως λεει,αλλα τίποτα.

Δεν ξέρω

Ελληνικο email έχω,τα κάνω όπως λεει,αλλα τίποτα.

Μπες εδω https://www.windowsphone.com

κανε εισοδο με το Live ID -> Λογαριασμος-> επεξεργασια στοιχειων πληρωμης περνα την καρτα σου και εισαι οκ

Σήμερα δοκίμασα να αλλάξω το φόντο από σκούρο σε ανοιχτό, και νάτο το κιτρίνισμα στην οθόνη,

μια γραμμή περίπου 1cm στην δεξιά πλευρά, το έχει και κάποιος άλλος το πρόβλημα?

Τα καταφεραααααααα....ευχαριστω παιδια.

Ερώτηση,στο μενου μου χέι βάλει αρχικό πάνω απο κάθε εφαρμογη,δηλαδη αν μια εφαρμογη ξεκινάει απο α απο κάτω ειναι όλες οι εφαρμογές απο α,αλλάζει αυτο?

Κανένα προγράμμα για φακέλους?

Επισης ήχο μηνύματος μπορούμε να αλλάξουμε με καποιο τροπο?

Σήμερα δοκίμασα να αλλάξω το φόντο από σκούρο σε ανοιχτό, και νάτο το κιτρίνισμα στην οθόνη,

μια γραμμή περίπου 1cm στην δεξιά πλευρά, το έχει και κάποιος άλλος το πρόβλημα?

Από τη στιγμή που το πήρα το κινητό (περίπου 6 μήνες) μόνο το ανοιχτό φόντο χρησιμοποιώ κ δεν έχω δει κάτι τέτοιο...

Ερώτηση,στο μενου μου χέι βάλει αρχικό πάνω απο κάθε εφαρμογη,δηλαδη αν μια εφαρμογη ξεκινάει απο α απο κάτω ειναι όλες οι εφαρμογές απο α,αλλάζει αυτο?

1) δυστυχώς μόνο με επαναφορά τηλεφώνου, μάλλον πάνο από κάποιες εφαρμογές βγάζει το μενού αλφαβητικά

2) απ'οτι ξέρω μόνο με custom rom

3) Πήγαινε στο Zune κάνε κλικ στο εικονίδιο του Η/Υ στην συλλογή θα βρεις τα τραγούδια που έχεις, δεξί κλικ σε όποιο θες για ήχο κλήσης, επεξεργασία στο είδος τραγουδιού γράψε ringtone πάτα οκ

Σύρτο στο εικονίδιο του τηλ κάνε συνχρ και είσαι έτοιμος

Από τη στιγμή που το πήρα το κινητό (περίπου 6 μήνες) μόνο το ανοιχτό φόντο χρησιμοποιώ κ δεν έχω δει κάτι τέτοιο...

Αν έχεις το Diagnostics πήγαινε στο τεστ της οθόνης (LCD White) τρεξτο και ακούμπα την οθόνη κάθε φορά αλλάζει χρώμα όταν δεις το μπλε αν έχει κάποια σκιά τότε έχει πρόβλημα (κιτρίνισμα)

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα. Για να προσθέσουμε κάτι σε υπάρχον μήνυμα μας χρησιμοποιούμε την Τροποποίηση.

3) Πήγαινε στο Zune κάνε κλικ στο εικονίδιο του Η/Υ στην συλλογή θα βρεις τα τραγούδια που έχεις, δεξί κλικ σε όποιο θες για ήχο κλήσης, επεξεργασία στο είδος τραγουδιού γράψε ringtone πάτα οκ

Σύρτο στο εικονίδιο του τηλ κάνε συνχρ και είσαι έτοιμος

για μηνύματα δεν μπορεί να βάλει άλλο ήχο, μόνο για κλήση

για μηνύματα δεν μπορεί να βάλει άλλο ήχο, μόνο για κλήση

οταν λες αλλον ηχο εννοεις καποιο δικο του Mp3? γιατι διαφορετικο ηχο απο τον default βαζεις απ'τις ρυθμισεις > ηχοι κλησεων

Coolpad F1 (8297W)

Όταν μεγαλώσει η λίστα για να τις βρίσκεις γρήγορα τοποθετεί γράμματα. Θα έρθει λειτουργία Hubs/Folders στο Apollo το καλοκαίρι.

Υπάρχει custom πρόγραμμα για φακέλους/Hubs αλλά μόνο για Homebrew.

Ήχο μηνύματος όχι. Κλήσης μόνο με περιορισμούς στις επιλογές του. Είναι από τα αδύνατα σημεία η παραμετροποίηση ακόμη. Λίγη υπομονή στο Apollo σε ελάχιστους μήνες, η πλατφόρμα είναι νέα, έχει έναν χρόνο και κάτι μήνες. :)

Είναι όμορφο αλλά η τεχνολογία AMOLED είναι ενεργοβόρα στο άσπρο.

:)

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by impreza_sti
Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p

Είναι όμορφο αλλά η τεχνολογία AMOLED είναι ενεργοβόρα στο άσπρο.

:)

Ισχυει επιπλεον η απλη amoled οχι η clear black ορισμενων nokia δεν εχει ασπρο αλλα μια αποχρωση του ασπρου :ρ

ν

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Γι αυτό προτιμώ τις SLCD :) Δεν έχω τόσο πόρωση με τα μαύρα όσο με το gamut και την εξοικονόμηση

Η clear black lcd του 710 ειναι παρα πολυ καλη

η μονη εταιρια που εχει αξοιοπησει την amoled ειναι η νοκια παντως

http://www.youtube.com/watch?v=yE5pLjrivP8

μακαρι να βγει για wp:)

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Ρε παιδιά έχει κανένας κολλήματα μετά από το τελευταίο update?

Εγώ μολις παω να πάρω τηλεφωνο και πατήσω τον πρώτο αριθμό κολάει κάθε φορα για κανα δευτερόλεπτο στους επόμενους είναι οι

Και στο πρώτο γράμμα που πατάω σε μηνυμα κολλάει

Μόνο εγώ το έχω?

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

οταν λες αλλον ηχο εννοεις καποιο δικο του Mp3? γιατι διαφορετικο ηχο απο τον default βαζεις απ'τις ρυθμισεις > ηχοι κλησεων

ναι, σορυ αν δεν έγινα κατανοητός - εννοούσα ότι για μηνύματα μπορεί να βάλει μόνο κάποιους προ εγκατεστημένους ήχους.

Όχι δεν γίνεται αλλά έτει και αλλιώς δεν μπορεί να σου στείλει κανείς τίποτα αφού είναι κλειδωμένο Edited by b16b

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Ρε παιδιά έχει κανένας κολλήματα μετά από το τελευταίο update?

Εγώ μολις παω να πάρω τηλεφωνο και πατήσω τον πρώτο αριθμό κολάει κάθε φορα για κανα δευτερόλεπτο στους επόμενους είναι οι

Και στο πρώτο γράμμα που πατάω σε μηνυμα κολλάει

Μόνο εγώ το έχω?

Εμενα δεν μου κανει τιποτα απο αυτα που αναφερεις.

Εμενα δεν μου κανει τιποτα απο αυτα που αναφερεις.

ουτε εμενα, super smooth

Ερώτημα, το BT μπορεί να είναι ανοιχτό αλλά κρυφό;

παντως με το συστημα του αυτοκινητου συνδεεται απιστευτα γρηγορα το bluetooth

και εχω προσβαση σε επαφες για κληση, μουσικη και εικονες. πιστευα λογω του κλειδωματος

δεν θα υποστηριζοταν αλλαααα.. ολα τελεια :)

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

Θα ηθελα να βγαλω εντελως το pin να ανοιγει το τηλ χωρις να ζηταει το pin.Γινεται και πως????
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Settings - κάνεις slide στα applications - μετά μπαίνεις phone και έχει SIM security το βάζεις Off[/quoteThanks
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Την οικονομία μπαταρίας που εμφανίζει και μια καρδούλα στο εικονίδιο της μπαταρίας,την χρησιμοποιείται?

Την οικονομία μπαταρίας που εμφανίζει και μια καρδούλα στο εικονίδιο της μπαταρίας,την χρησιμοποιείται?

εμενα προσωπικα μετα την αναβαθμιση δεν μου εχει χρειαστει καθολου.

με wifi και bluetooth ανοιχτα περιπου κατα τη μιση διαρκεια της χρησης του

μου βγαζει 1,3-1,5 μερες μεχρι να ξαναθελησει φορτισμα (δηλ να παει 10-15%)

παντως θελω να δοκιμασω μετα απο μια πληρη φορτιση, να ανοιξω την οικονομια

της μπαταριας και να δω ποσο θα κρατησει :)

Coolpad F1 (8297W)