ταξιδιωτης22 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Πραγματικα απτα λιγα σωστα που εχει κανει η apple ειναι ο τροπος με τον οποιο δινει τα updates. ενω οι αλλοι μπλεκουν μεσα τους συνδρομητες κινητης Ετσι ακριβώς.καμια σχέση με τα υπόλοιπα. Φτιαχνεις έναν λογαριασμο στο iTunes,πετάς και τη πιστωτική η χρεώστικη μεσα,χωρις πολλές ερωτήσεις,ευκολα,γρήγορα και απλα και εισαι αρχηγός. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 (edited) Προφανώς κάποιο λάθος υπάρχει από μεριάς διαδικασίας γιατί και στο Zune είναι τόσο απλό όσο λες και εσύ. Απλά πετάς την πιστωτική μέσα και κάνεις αγορές. Τώρα γιατί δεν σου την δέχεται, δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Εδώ την δέχτηκε κανονικά με την πρώτη. :( http://www.zune.net/el-GR/support/account/creditcardautherror.htm Πραγματικα απτα λιγα σωστα που εχει κανει η apple ειναι ο τροπος με τον οποιο δινει τα updates. ενω οι αλλοι μπλεκουν μεσα τους συνδρομητες κινητης Τα updates έρχονται όλα από την Microsoft μέσω Zune, χωρίς να επεμβαίνουν οι κατασκευαστές. Μπορούν να ζητήσουν Interim builds, τα Service Releases να καθυστερήσουν αν δεν έχουν ολοκληρώσει το testing στο δίκτυό τους αλλά ποτέ major updates. To Zune τα έχει όλα μαζεμένα,updates,synchonization,music/video/podcasts και παρέχει στην Αμερική/Καναδά και λίγες ακόμη χώρες το Zune Pass το οποίο όταν έρθει Ελλάδα θα είναι το πρώτο που θα βάλω. Με 15ευρώ Unlimited music για ένα μήνα Edited April 5, 2012 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα. Για να προσθέσουμε κάτι σε υπάρχον μήνυμα μας χρησιμοποιούμε την Τροποποίηση. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Δεν ξέρω Ελληνικο email έχω,τα κάνω όπως λεει,αλλα τίποτα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shark69 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Δεν ξέρω Ελληνικο email έχω,τα κάνω όπως λεει,αλλα τίποτα. Μπες εδω https://www.windowsphone.com κανε εισοδο με το Live ID -> Λογαριασμος-> επεξεργασια στοιχειων πληρωμης περνα την καρτα σου και εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shark69 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Σήμερα δοκίμασα να αλλάξω το φόντο από σκούρο σε ανοιχτό, και νάτο το κιτρίνισμα στην οθόνη, μια γραμμή περίπου 1cm στην δεξιά πλευρά, το έχει και κάποιος άλλος το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Τα καταφεραααααααα....ευχαριστω παιδια. Ερώτηση,στο μενου μου χέι βάλει αρχικό πάνω απο κάθε εφαρμογη,δηλαδη αν μια εφαρμογη ξεκινάει απο α απο κάτω ειναι όλες οι εφαρμογές απο α,αλλάζει αυτο? Κανένα προγράμμα για φακέλους? Επισης ήχο μηνύματος μπορούμε να αλλάξουμε με καποιο τροπο? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Σήμερα δοκίμασα να αλλάξω το φόντο από σκούρο σε ανοιχτό, και νάτο το κιτρίνισμα στην οθόνη, μια γραμμή περίπου 1cm στην δεξιά πλευρά, το έχει και κάποιος άλλος το πρόβλημα? Από τη στιγμή που το πήρα το κινητό (περίπου 6 μήνες) μόνο το ανοιχτό φόντο χρησιμοποιώ κ δεν έχω δει κάτι τέτοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shark69 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 (edited) Τα καταφεραααααααα....ευχαριστω παιδια. Ερώτηση,στο μενου μου χέι βάλει αρχικό πάνω απο κάθε εφαρμογη,δηλαδη αν μια εφαρμογη ξεκινάει απο α απο κάτω ειναι όλες οι εφαρμογές απο α,αλλάζει αυτο? Κανένα προγράμμα για φακέλους? Επισης ήχο μηνύματος μπορούμε να αλλάξουμε με καποιο τροπο? 1) δυστυχώς μόνο με επαναφορά τηλεφώνου, μάλλον πάνο από κάποιες εφαρμογές βγάζει το μενού αλφαβητικά 2) απ'οτι ξέρω μόνο με custom rom 3) Πήγαινε στο Zune κάνε κλικ στο εικονίδιο του Η/Υ στην συλλογή θα βρεις τα τραγούδια που έχεις, δεξί κλικ σε όποιο θες για ήχο κλήσης, επεξεργασία στο είδος τραγουδιού γράψε ringtone πάτα οκ Σύρτο στο εικονίδιο του τηλ κάνε συνχρ και είσαι έτοιμος Από τη στιγμή που το πήρα το κινητό (περίπου 6 μήνες) μόνο το ανοιχτό φόντο χρησιμοποιώ κ δεν έχω δει κάτι τέτοιο... Αν έχεις το Diagnostics πήγαινε στο τεστ της οθόνης (LCD White) τρεξτο και ακούμπα την οθόνη κάθε φορά αλλάζει χρώμα όταν δεις το μπλε αν έχει κάποια σκιά τότε έχει πρόβλημα (κιτρίνισμα) Edited April 5, 2012 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα. Για να προσθέσουμε κάτι σε υπάρχον μήνυμα μας χρησιμοποιούμε την Τροποποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 3) Πήγαινε στο Zune κάνε κλικ στο εικονίδιο του Η/Υ στην συλλογή θα βρεις τα τραγούδια που έχεις, δεξί κλικ σε όποιο θες για ήχο κλήσης, επεξεργασία στο είδος τραγουδιού γράψε ringtone πάτα οκ Σύρτο στο εικονίδιο του τηλ κάνε συνχρ και είσαι έτοιμος για μηνύματα δεν μπορεί να βάλει άλλο ήχο, μόνο για κλήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 για μηνύματα δεν μπορεί να βάλει άλλο ήχο, μόνο για κλήση οταν λες αλλον ηχο εννοεις καποιο δικο του Mp3? γιατι διαφορετικο ηχο απο τον default βαζεις απ'τις ρυθμισεις > ηχοι κλησεων Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 (edited) Τα καταφεραααααααα....ευχαριστω παιδια. Ερώτηση,στο μενου μου χέι βάλει αρχικό πάνω απο κάθε εφαρμογη,δηλαδη αν μια εφαρμογη ξεκινάει απο α απο κάτω ειναι όλες οι εφαρμογές απο α,αλλάζει αυτο? Κανένα προγράμμα για φακέλους? Επισης ήχο μηνύματος μπορούμε να αλλάξουμε με καποιο τροπο? Όταν μεγαλώσει η λίστα για να τις βρίσκεις γρήγορα τοποθετεί γράμματα. Θα έρθει λειτουργία Hubs/Folders στο Apollo το καλοκαίρι. Υπάρχει custom πρόγραμμα για φακέλους/Hubs αλλά μόνο για Homebrew. Ήχο μηνύματος όχι. Κλήσης μόνο με περιορισμούς στις επιλογές του. Είναι από τα αδύνατα σημεία η παραμετροποίηση ακόμη. Λίγη υπομονή στο Apollo σε ελάχιστους μήνες, η πλατφόρμα είναι νέα, έχει έναν χρόνο και κάτι μήνες. :) Από τη στιγμή που το πήρα το κινητό (περίπου 6 μήνες) μόνο το ανοιχτό φόντο χρησιμοποιώ κ δεν έχω δει κάτι τέτοιο... Είναι όμορφο αλλά η τεχνολογία AMOLED είναι ενεργοβόρα στο άσπρο. :) --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited April 5, 2012 by impreza_sti Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Είναι όμορφο αλλά η τεχνολογία AMOLED είναι ενεργοβόρα στο άσπρο. :) Ισχυει επιπλεον η απλη amoled οχι η clear black ορισμενων nokia δεν εχει ασπρο αλλα μια αποχρωση του ασπρου :ρ ν Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Γι αυτό προτιμώ τις SLCD :) Δεν έχω τόσο πόρωση με τα μαύρα όσο με το gamut και την εξοικονόμηση Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Γι αυτό προτιμώ τις SLCD :) Δεν έχω τόσο πόρωση με τα μαύρα όσο με το gamut και την εξοικονόμηση Η clear black lcd του 710 ειναι παρα πολυ καλη η μονη εταιρια που εχει αξοιοπησει την amoled ειναι η νοκια παντως http://www.youtube.com/watch?v=yE5pLjrivP8 μακαρι να βγει για wp:) Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Ρε παιδιά έχει κανένας κολλήματα μετά από το τελευταίο update? Εγώ μολις παω να πάρω τηλεφωνο και πατήσω τον πρώτο αριθμό κολάει κάθε φορα για κανα δευτερόλεπτο στους επόμενους είναι οι Και στο πρώτο γράμμα που πατάω σε μηνυμα κολλάει Μόνο εγώ το έχω? Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 οταν λες αλλον ηχο εννοεις καποιο δικο του Mp3? γιατι διαφορετικο ηχο απο τον default βαζεις απ'τις ρυθμισεις > ηχοι κλησεων ναι, σορυ αν δεν έγινα κατανοητός - εννοούσα ότι για μηνύματα μπορεί να βάλει μόνο κάποιους προ εγκατεστημένους ήχους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Ερώτημα, το BT μπορεί να είναι ανοιχτό αλλά κρυφό; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 (edited) Όχι δεν γίνεται αλλά έτει και αλλιώς δεν μπορεί να σου στείλει κανείς τίποτα αφού είναι κλειδωμένο Edited April 6, 2012 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Ρε παιδιά έχει κανένας κολλήματα μετά από το τελευταίο update? Εγώ μολις παω να πάρω τηλεφωνο και πατήσω τον πρώτο αριθμό κολάει κάθε φορα για κανα δευτερόλεπτο στους επόμενους είναι οι Και στο πρώτο γράμμα που πατάω σε μηνυμα κολλάει Μόνο εγώ το έχω? Εμενα δεν μου κανει τιποτα απο αυτα που αναφερεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 (edited) Εμενα δεν μου κανει τιποτα απο αυτα που αναφερεις. ουτε εμενα, super smooth Ερώτημα, το BT μπορεί να είναι ανοιχτό αλλά κρυφό; παντως με το συστημα του αυτοκινητου συνδεεται απιστευτα γρηγορα το bluetooth και εχω προσβαση σε επαφες για κληση, μουσικη και εικονες. πιστευα λογω του κλειδωματος δεν θα υποστηριζοταν αλλαααα.. ολα τελεια :) Edited April 6, 2012 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Θα ηθελα να βγαλω εντελως το pin να ανοιγει το τηλ χωρις να ζηταει το pin.Γινεται και πως???? Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Settings - κάνεις slide στα applications - μετά μπαίνεις phone και έχει SIM security το βάζεις Off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Settings - κάνεις slide στα applications - μετά μπαίνεις phone και έχει SIM security το βάζεις Off[/quoteThanks Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Την οικονομία μπαταρίας που εμφανίζει και μια καρδούλα στο εικονίδιο της μπαταρίας,την χρησιμοποιείται? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Την οικονομία μπαταρίας που εμφανίζει και μια καρδούλα στο εικονίδιο της μπαταρίας,την χρησιμοποιείται? εμενα προσωπικα μετα την αναβαθμιση δεν μου εχει χρειαστει καθολου. με wifi και bluetooth ανοιχτα περιπου κατα τη μιση διαρκεια της χρησης του μου βγαζει 1,3-1,5 μερες μεχρι να ξαναθελησει φορτισμα (δηλ να παει 10-15%) παντως θελω να δοκιμασω μετα απο μια πληρη φορτιση, να ανοιξω την οικονομια της μπαταριας και να δω ποσο θα κρατησει :) Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts