cptspy Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 να ρωτησω κατι....ήχος κλήσης δεν μπορεί να μπει κανένας εκτός από τους δικούς του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkarajohn Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 να ρωτησω κατι....ήχος κλήσης δεν μπορεί να μπει κανένας εκτός από τους δικούς του; Φυσικά και μπορείς: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=356325 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis7trophy Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Καλημέρα. Το κινητό (Lumia 800) με την τελευταία αναβάθμιση που έγινε 7.10.8862.144 άρχισε να μου παρουσιάζει μικροπροβλήματα. Η μπαταρία εκεί που ήταν στο 90% μέσα σε 3-4 ώρες έπεφτε στο 30 % χωρίς να το ακουμπήσω το κινητό με κλειστό wifi και 3G. Μου το έκανε κανα δυο φορές αυτό... Όταν το φορτίζω και είμαι στο ίντερνετ τρώει γερά κολλήματα και αναγκάζομαι να το κάνω επανεκκίνηση και μόλις το ανοίγω (με λίγο ζόρι γιατί κρατάω αρκετή ώρα το κουμπί ενεργοποίησης) χάνει το φόντο(από το bing) και το live tile του καιρού γίνεται μάυρο. Όταν το φορτίζω στον υπολογιστή εκεί δεν μπορώ να το δουλέψω καν κολλάει σαν τρελό λες και δεν πιάνει η αφή και μόλις το αποσυνδέσω από το pc, δουλεύει κανονικά.. Τι να κάνω? Εκτός από reset γιατί πρέπει να ξαναπερνάω πάλι προγράμματα κτλ... Παράθεση HTC 7 Trophy - Nokia Lumia 800 - iPhone 4 - BlackBerry Z10 - Nokia Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 βγηκε νεο fw για τα ελληνικα unbranded 1750.823.8862.13110.οποιος το περασει να πει εντυπωσεις και διαφορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Αυτή τη στιγμή κάνει αναβάθμιση σε μένα. Μόλις 2 μήνες από όταν ανακοινώθηκε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritomihalos85 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Και γω τις τελευταίες 3 μέρες με καθόλου σχεδόν χρήση και στο battery saver μου κρατάει με το ζόρι 16 ώρες η μπαταρία.Πριν απ αυτές τις μέρες μου κρατούσε άνετα 2 μέρες.Τι μπορεί να έγινε ξαφνικά??Την τελευταία αναβάθμιση την πέρασα πριν 10 μέρες και το κινητό το έχω 3 μήνες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TanasiousR Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Για δες τις εργασίες παρασκηνίου, μήπως τρέχουν εφαρμογές που δεν χρειάζεται να τρέχουν. Εγώ που έχω την αναβάθμιση εδω και 2 μήνες παρατήρησα μια πολύ μικρή πτώση στη ζωή της μπαταρίας. Της τάξης του 5-10%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis7trophy Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Πάντως για 4 μήνες περίπου που το έχω η μπαταρία έχει πέσει γενικά λίγο (άσχετα από τις δυο φορές που μου έπεσε σε λίγες ώρες κατα 60-70%). Το φορτίζω σε καθημερινή βάση με χρήση ίντερνετ μισή με μία ώρα, χωρίς παιχνίδια και με εργασία παρασκηνίου ΜΟΝΟ τον καιρό. Το iPhone 4 που έχω και είναι και 2,5 χρόνων κρατάει περισσότερο με την ίδια χρήση... Δηλαδή το Νόκια στα ίδια χρόνια χρήσης θα με αναγκάσει να κουβαλάω φορτιστή όπου πηγαίνω. :mad: Παράθεση HTC 7 Trophy - Nokia Lumia 800 - iPhone 4 - BlackBerry Z10 - Nokia Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkarajohn Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 βγηκε νεο fw για τα ελληνικα unbranded 1750.823.8862.13110.οποιος το περασει να πει εντυπωσεις και διαφορες Θα το λαβουμε και μεις που εχουμε το 8858.12460 μεσω αναβαθμισης Zune ξερωγω, η μονο με φλασαρισμα...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 κανενας δεν περασε το καινουργιο fw; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitos1992 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 καλησπερα σας, κοιταζω καιρο που γραφετε και δν εχω σκεφτει να γραψω ποτε.! ειπα σημερα να απαντησω ομως, μιας κ εχω περασει τ τελευταιο fw που ειναι το 1750.823.8862.144 οπως γραφει η συσκευη μου... Το περασα κανονικα μεσω zune (τις 3 που βγηκαν οταν βγηκαν τα 7,8 τις περασα με force update). Λοιπον...οταν εκανα τις αναβαθμισεις για να γινει απο 7,5 σε 7,8 παρατηρουσα διαφορες ασταθειες, κολλουσε πολυ περισσοτερο, εβλεπα ενα φιλο μου που ειχε ακομα τα 7,5 και η διαφορα ηταν μεγαλη, επισης η μπαταρια τελειωνε πιο γρηγορα. Ομως τωρα πανε αυτα με αυτη τν μικρη αναβαθμιση, οσοι εχετε προβληματα με κολληματα και με τν μπαταρια αυτη η αναβαθμιση λογικα θα σας λυσει το προβλημα. επισης κατι ασχετο δικο μου, εχω ενα προβληματακια με τον internet explorer. δεν μου ανοιγει καινουριες tabs. αν καποιος εχει παρομοιο προβλημα ας μ δωσει τ φωτα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkarajohn Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 καλησπερα σας, κοιταζω καιρο που γραφετε και δν εχω σκεφτει να γραψω ποτε.! ειπα σημερα να απαντησω ομως, μιας κ εχω περασει τ τελευταιο fw που ειναι το 1750.823.8862.144 οπως γραφει η συσκευη μου... Το περασα κανονικα μεσω zune (τις 3 που βγηκαν οταν βγηκαν τα 7,8 τις περασα με force update). Λοιπον...οταν εκανα τις αναβαθμισεις για να γινει απο 7,5 σε 7,8 παρατηρουσα διαφορες ασταθειες, κολλουσε πολυ περισσοτερο, εβλεπα ενα φιλο μου που ειχε ακομα τα 7,5 και η διαφορα ηταν μεγαλη, επισης η μπαταρια τελειωνε πιο γρηγορα. Ομως τωρα πανε αυτα με αυτη τν μικρη αναβαθμιση, οσοι εχετε προβληματα με κολληματα και με τν μπαταρια αυτη η αναβαθμιση λογικα θα σας λυσει το προβλημα. επισης κατι ασχετο δικο μου, εχω ενα προβληματακια με τον internet explorer. δεν μου ανοιγει καινουριες tabs. αν καποιος εχει παρομοιο προβλημα ας μ δωσει τ φωτα του. Ρε φιλε πως εκανες αναβαθμιση το fw...??? Αφου παραμενει στην 8858.124....... Η εκτως και ενωεις την εκδοση ΛΣ. Περασε κανενας το καινουριο 8862.131 fw...??? Θα το παρουμε και μεσω Ζune κανονικά...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 προς το παρων το εβγαλαν απο το navifirm.λογικα πιστεθω θα το παρουμε ολοι το νεο fw μεσω zune. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitos1992 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 ναι, σορρυ λαθος μου, το ΛΣ ειναι στν εκδοση 8862.144 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 θελω να βαλω το viber στης εργασιες παρασκηνιου και δεν με αφηνει.μονο τους μετρητες μπορω.ολα τα αλλα τα εχει με γκρι.καμια βοηθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Εξακολουθώ και παίρνω μήνυμα από το Zune "Your phone is up to date. Current phone software version: 7.10 (8779)" . Τί θα γίνει με την περίπτωση μου επιτέλους ???? Στο force update δεν βγάζει κάτι... το πήγα σε Nokia Care και μου είπαν οτι θέλουν 16 euro για να μου περάσουν το 7.8 !!!! Υπάρχει κανένας με Lumia 800 που να ΜΗΝ του έχει έρθει ακόμα ή είμαι ο τελευταίος ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfog Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Εξακολουθώ και παίρνω μήνυμα από το Zune "Your phone is up to date. Current phone software version: 7.10 (8779)" . Τί θα γίνει με την περίπτωση μου επιτέλους ???? Στο force update δεν βγάζει κάτι... το πήγα σε Nokia Care και μου είπαν οτι θέλουν 16 euro για να μου περάσουν το 7.8 !!!! Υπάρχει κανένας με Lumia 800 που να ΜΗΝ του έχει έρθει ακόμα ή είμαι ο τελευταίος ???? Φίλε και σε μένα δεν έχει φανεί ακόμα η αναβάθμιση!!!:X Ελληνικό unbranded και το zune μου βγάζει your phone is up to date!!! Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα 7.5, αλλά για το ****το θα ήθελα να είχα και την επιλογή για αναβάθμιση σε 7.8... Παράθεση A man's dreams are an index to his greatness... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Σε μένα έγινε η αναβάθμιση εδώ και μια βδομάδα περίπου, 8862.144 αναφέρει. Νόμιζα ότι ήμουν από τους τελευταίους πάντως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnthiP Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κατι. Εχω το χρώμα cyan .. και ψαχνοντας στο ebay είδα οτι πουλανε πισω καπακια στα χρωματα τα υπολοιπα που βγαινει τ κινητο. Είναι έυκολο να το κανει καποιος μονος του ή θα πρέπει να παει σε ειδικο να το ανοιξει;; Και αν φυσικα συμφερει να γινει. Δειτε τι εννοω εδω.. --> http://viewitem.eim.ebay.gr/New-Housing-Battery-Back-Cover-Door-Button-flex-cable-For-Nokia-Lumia-800-N800/281090045214/item Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grmako Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κατι. Εχω το χρώμα cyan .. και ψαχνοντας στο ebay είδα οτι πουλανε πισω καπακια στα χρωματα τα υπολοιπα που βγαινει τ κινητο. Είναι έυκολο να το κανει καποιος μονος του ή θα πρέπει να παει σε ειδικο να το ανοιξει;; Και αν φυσικα συμφερει να γινει. Δειτε τι εννοω εδω.. --> http://viewitem.eim.ebay.gr/New-Housing-Battery-Back-Cover-Door-Button-flex-cable-For-Nokia-Lumia-800-N800/281090045214/item Πιστεύω πως αυτό το βίντεο θα σε κατατοπίσει πλήρως: Δεν πρόκειται για πυρηνική φυσική, αλλά σίγουρα πρέπει να πιάνουν τα χέρια σου πιστεύω για να κάνεις κάτι τέτοιο... εγώ δεν ξερω αν θα ήμουν σε θέση να διακινδυνεύσω να πάει κάτι στραβά... καλύτερα να πάρεις μια θηκούλα που να καλύπτει όλα τα μέρη του κινητού (και έτσι να αλλάξει χρώμα όλο το κινητό) παρά να μπεις σε αυτή τη διαδικασία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cptspy Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Φυσικά και μπορείς: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=356325 ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια,να σαι καλά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnthiP Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Πιστεύω πως αυτό το βίντεο θα σε κατατοπίσει πλήρως: Δεν πρόκειται για πυρηνική φυσική, αλλά σίγουρα πρέπει να πιάνουν τα χέρια σου πιστεύω για να κάνεις κάτι τέτοιο... εγώ δεν ξερω αν θα ήμουν σε θέση να διακινδυνεύσω να πάει κάτι στραβά... καλύτερα να πάρεις μια θηκούλα που να καλύπτει όλα τα μέρη του κινητού (και έτσι να αλλάξει χρώμα όλο το κινητό) παρά να μπεις σε αυτή τη διαδικασία... Αααα ειναι πολυ περιπλοκο....!! Πωπω.. οκ καλα το ανοιγεις αλλα για να αφαιρεσεις ολα αυτα τα πραγματα απο μεσα... θελεις ιδιαιτερη προσοχη. Anyway.. ευχαριστω πολυ .. Μια θηκουλα θα του βαλω και ειμαστε οκ.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitos1992 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 παιδια εχω το FW 8852.12430 πως να βαλω το πιο καινουριο; δν παιζει να μπει μεσω zune? πιο πισω λετε οτι εχετε το 8858.12460 και οτι εχει βγει και το 8862.13110... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Φίλε και σε μένα δεν έχει φανεί ακόμα η αναβάθμιση!!!:X Ελληνικό unbranded και το zune μου βγάζει your phone is up to date!!! Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα 7.5, αλλά για το ****το θα ήθελα να είχα και την επιλογή για αναβάθμιση σε 7.8... Ακόμα up to date λέει οτι είμαι στην 7.10 (8779) !!!! Τί θα γίνει ρε ****το ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkarajohn Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 παιδια εχω το FW 8852.12430 πως να βαλω το πιο καινουριο; δν παιζει να μπει μεσω zune? πιο πισω λετε οτι εχετε το 8858.12460 και οτι εχει βγει και το 8862.13110... Το επίσημο fw φιλε ειναι το 8858.124** Τωρα αν ειναι τα δυο τελευταια ψηφια 30 η 40 η 50 η 60 η..... εξαρτατε απο το κινητο. Το βασικο νουμερο ειναι το 8858.124 Οσο για το 8862.131 θα το παρουμε καποια στιγμη μεσω Zune η οποιος βιαζεται και το θελει τωρα το περναει με το Nokia Care Suite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts