Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 800

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με τη βλακεία που αναφέρεις... έκανα αναβάθμιση στον Τιτάνα μου... Τέλος πάντων, ότι πετυχαίνει στον καθένα.
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ δεν θέλω να το κάνω με force update αλλά να περιμένω. 18η ημέρα από την ανακοίνωση και ακόμα τίποτα. Το ξαναρώτησε κάποιος φίλος πιο πάνω αλλά δεν απάντησε κανένας: υπάρχει κάποιος που η αναβάθμιση του ήρθε κανονικά;

Έχει συγγενής μου το Nokia 800. Πριν λίγες μέρες του είχε ραγίσει η οθόνη και το είχε αφήσει έτσι.. Χτες με τη βροχή του πήρε νερό και δεν ανταποκρίνεται στο άγγιγμα η οθόνη. Έχει συμβεί σε κάποιον το ίδιο; Ξέρουμε το κόστος επισκευής;

Έχει συγγενής μου το Nokia 800. Πριν λίγες μέρες του είχε ραγίσει η οθόνη και το είχε αφήσει έτσι.. Χτες με τη βροχή του πήρε νερό και δεν ανταποκρίνεται στο άγγιγμα η οθόνη. Έχει συμβεί σε κάποιον το ίδιο; Ξέρουμε το κόστος επισκευής;

κοστος επισκευης 50 euro περιπου. στα 50 peripou με τα μεταφορικα μαζι euro απο το ebay καινούρια γνήσια οθόνη NOKIA, και υπάρχουν άπειρα βίντεο αν πιάνουν τα χέρια σου να την αλλάξεις ειναι πανεύκολο 2 βιδουλες στην ουσία.

http://search.eim.ebay.gr/?elc=&kw=lumia+800+screen&ect=

Βασικα ουτε καν 50 euro.

Edited by drkarajohn

Εγώ δεν θέλω να το κάνω με force update αλλά να περιμένω. 18η ημέρα από την ανακοίνωση και ακόμα τίποτα. Το ξαναρώτησε κάποιος φίλος πιο πάνω αλλά δεν απάντησε κανένας: υπάρχει κάποιος που η αναβάθμιση του ήρθε κανονικά;

και γω ακομα περιμενω να ειδοποιηθω.δεν θελω να το κανω με το ζορι.

ειδωμεν...

Symbian, Die hard

Ναι εγώ! :D:D:D Ομως έχω C.V. France, ίσως γι'αυτό.

Μου ήρθε κάπου πριν 2 βδομάδες η αναβάθμιση.

Σήμερα πήγε το κινητό στο Nokia Care, δεν μπορούσα να τερματίσω τις κλήσεις γιατί δεν άνοιγε η οθόνη. Το έχει πάθει κανείς άλλος; Και αν ναι τι έκανε;

Σήμερα πήγε το κινητό στο Nokia Care, δεν μπορούσα να τερματίσω τις κλήσεις γιατί δεν άνοιγε η οθόνη. Το έχει πάθει κανείς άλλος; Και αν ναι τι έκανε;

Τι σου ειπαν φιλε μου?

Το εχω παρει και εγω για 2ο και μου την εχει δωσει με το προβλημα του sensor.

Δεν μπορω να τερματισω μια κληση καθως ενω σβηνει η οθονη δεν ανοιγει ξανα και αναγκαζομαι να το κανω reset .

Αυτο υπηρχε και στην 7.5 και στην 7.8 που εχω βαλει μεσω zune πλεον.

Υπαρχει καποια λυση?

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Μόλις το πάρω πίσω θα σου πω... Για την ώρα δεν ξέρω...

Ανανέωση:

Μόλις μίλησα με το Nokia Care, μου είπε ότι το κινητό θα πάει στα κεντρικά. Θα κάνει κανένα 15 ήμερο για να γυρίσει. Επίσης μου είπε ότι εάν φταίει μόνο ο αισθητήρας εγγύτητας θα τον αλλάξουν, εάν δεν βρουν τι φταίει μάλλον πάω για νέο κινητό...

Edited by TanasiousR

Καλησπέρα παιδιά.Μια ερωτησούλα θέλω να κάνω.Ένας φίλος πήρε το Lumia 800 μετά από παραίνεση δική μου γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένος.Απλά το πήρε την προηγούμενη εβδομάδα και είχε ήδη εγκατεστημένα τα windows phone 7.8.Αλλά η αυτονομία της μπαταρίας του είναι ελάχιστη,ούτε μία ημέρα,με νορμάλ χρήση.Με την ίδια χρήση το δικό μου με windows 7.5 κρατάει άνετα 2-2.5 μέρες.Παίζει να φταίει η αναβάθμιση?.Έχει προσέξει κανείς άλλος το ίδιο πράγμα.??(Σημείωση:Έχουμε ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας όπως και τις υπόλοιπες)

το πήρε την προηγούμενη εβδομάδα και είχε ήδη εγκατεστημένα τα windows phone 7.8

Τι variant ειναι?? cosmote, Vodafone, unbranded??

Sony logo.gif

ρε παιδια μπορει καποιος να μ πει πως μπορω να κανω αυτην την αναβαθμιση???

Ε αν βιαζεσε τοσο πολυ και ειναι εντως εγγύησης το κινητο πηγαινε σε ενα ΝΟΚΙΑ STORE και θα σου το κανουν δωρεαν.

Καλημέρα. Αγόρασα το Lumia 800 από σκρουτζομάγαζο πριν από έναν μήνα και μου ήρθε αναβαθμισμένο με την 7.8 "φορεμένη" και όταν το άνοιξα η γλώσσα ήταν στα ιταλικά και μετά την άλλαξα εγώ. Δεν θα το έλεγα ότι ειναι και τόσο smooth όσο το trophy που είχα με την 7.5. Η αρχική οθόνη με τα tiles αν σκρολάρω πάνω κάτω δείχνει να κολλάει... Επίσης οθόνη εμφανίζει κάτι οριζόντιες γραμμές όσο μειώνεται η φωτεινότητα σε 3-4 σημεία και γενικά έχει ψιλοχάλια οθόνη. Ακόμη και τα live tiles με χαμηλή φωτεινότητα αλλοιώνουν το χρώμα που έχουν . Μήπως φταίει το λογισμικό?? Τι μπορώ να κάνω??? :dizzy:

Φανταστείτε ότι αν υπολογιστής θα έλεγα ότι δεν έχει περασμένα drivers η κάρτα γραφικών... Τώρα για αυτό δεν ξέρω...

Edited by stendor
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
HTC 7 Trophy - Nokia Lumia 800 - iPhone 4 - BlackBerry Z10 - Nokia Lumia 925

Μπα το έχω ενάμιση μήνα... Πρέπει να επικοινωνήσω με εκείνο το μαγαζί ή με Nokia care???

Από ότι είδα όμως το ιντερνετ πολλά lumia 800 εμφανίζουν το ίδιο πρόβλημα και η νοκια κάνει αντικατάσταση οθόνης αλλα το πρόβλημα λένε δεν λύνεται... τι να πω...

Edited by sakis7trophy

Κανε επαναφορα ρυθμισεων αρχικα αν δε διορθωθει η κατασταση, πανε απευθειας στη νοκια. Μη μπλεκεις με μεσαζοντες

Έκανα και hard reset τίποτα.. Οι γραμμές πάλι εκεί.

Έκανα και hard reset τίποτα.. Οι γραμμές πάλι εκεί.

Μπορείς να βγάλεις κάμια φώτο το κινητό να δούμε τι γραμμές εννοείς?

Υπομονη για αναβαθμιση τελος - γνωριζοντας από την σελίδα της ΝΟΚΙΑ οτι το update ειναι εκει...εξω, αποφασισα να ζορισω το zune και να ξεμπερδευω

Ιδου λοιπον ενας πολυ καλος οδηγος http://www.msdonkey.com/windows-phone/how-to-force-the-windows-phone-7-8-update/ (ριξτε μια ματια και στα σχολια του moderator που απαντα σε ερωτησεις μελων)

Σημεια κλειδι για μενα η χρηση χρονομετρου! Μετρηστε απαραιτητα 2-3 φορες τον χρονο που χρειαζεται από την ωρα που ξεκινα το "έλεγχος για ενημερωσεις" μεχρι το μηνυμα οτι η συσκευη σας ειναι ενημερωμενη - πχ 13sec. Στη συνεχεια, παλι με το χρονομετρο ανα χειρας, κοψτε την συνδεση Internet του υπολογιστη 1-2 δευτερολεπτα πριν και θα παρετε ευκολα το μηνυμα οτι υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση :)

Επίσης, κλειστε το internet στο κινητο ΠΡΙΝ την εναρξη της διαδικασιας - 3G & WiFi, διαφορετικα όπως λεει και το αρθρο, ο ελεγχος γινεται μεσω του κινητου και φυσικα δεν θα βρεθει τιποτα. Αν ηταν ετσι, θα μας ειχε ερθει η ΟΤΑ ενημερωση και δεν θα παιζαμε με το zune...

Ενημερωτικα επίσης, η σειρα των αναβαθμισεων λογισμικου στο δικο μου country variant Greece μαυρο Lumia, ήταν αρχικα οι δυο minor αναβαθμισεις του Tango (7.5) με αριθμους Έκδοση ΛΣ 8779.8 και 8783.12. Στη συνεχεια ηρθαν τα 7.8 με αριθμο εκδοσης ΛΣ 8858.136 και "αριθμο αναθεωρησης υλικολογισμικου: 8852.12430" (αυτο το στοιχειο αναφερει και στην σελιδα της ΝΟΚΙΑ και μας μπερδευε αν ηταν 7.8 ή οχι) και τελευταια, αυτοματα(!) μια αναβαθμιση ΝΟΚΙΑ.

Sony logo.gif

Καλησπέρα.

Θέλω να κάνω μια ερώτηση.

Ένα φιλαράκι μου έχει πάρει το Lumia 800 από εξωτερικό (ιταλικό αν δεν κάνω λάθος)

Αν κάνει την αναβάθμιση μέσα από zune θα χαθούν τα ελληνικά?? (το ρωτάω αυτό γιατί από symbian που έχω αυτό γίνετε (χάνεις την ελληνική γλώσσα) , ισχύει και στα windows αυτό?? ή προχωράει σε αναβάθμιση άφοβα??)