Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 800

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν είχατε απο πτιν εγκατεστημένο το diagnostics και κάνατε update μέσω cab sender τότε πρέπει να απεγκαταστήσετε και να ξανά εγκαταστήσετε το diagnostics για να ενημερωθεί. Και με το zune update συμβαίνει αυτό.

Μια ισως και ηλιθια ερωτηση.Ταχεια κληση υπαρχει οπως στα sybian δηλ.να βγαινει το πληκτρολογιο να πατας πχ το 7 και μετα το πρασινο και να παιρνει οποιον εχει καταχωρησει??
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Μια ισως και ηλιθια ερωτηση.Ταχεια κληση υπαρχει οπως στα sybian δηλ.να βγαινει το πληκτρολογιο να πατας πχ το 7 και μετα το πρασινο και να παιρνει οποιον εχει καταχωρησει??

Μπορείς να βάλεις στη κεντρική οθόνη Live Tile με τον αριθμό που θέλεις.Δυο κλικ και πήρες.

Πιο γρήγορα δε γίνετε πουθενά.

Αν σε πάρει πίσω και δε το σηκώσεις στο εμφανίζει σαν αναπάντητη και πόσες φορες.

Edited by Ctg

Μπορείς να βάλεις στη κεντρική οθόνη Live Tile με τον αριθμό που θέλεις.Δυο κλικ και πήρες.

Πιο γρήγορα δε γίνετε πουθενά.

Αν σε πάρει πίσω και δε το σηκώσεις στο εμφανίζει σαν αναπάντητη και πόσες φορες.

Και αν σε μια επαφη εγω εχω 5 τηλ αλλα θελω να παρω ενα συγκεκριμενο τι κανω? Σκρολαρω τα πεδια και παταω το τηλ που θελω?Γιατι ετσι δεν με βολευει φιλε μου.

Αν σβησεις το diagnostics υπάρχει μετα τροπος να το ξαναπερασεις; Δεν το βρηκα στο μάρκετ

Edit: το βρηκα :D

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

Και αν σε μια επαφη εγω εχω 5 τηλ αλλα θελω να παρω ενα συγκεκριμενο τι κανω? Σκρολαρω τα πεδια και παταω το τηλ που θελω?Γιατι ετσι δεν με βολευει φιλε μου.

Δε θα σκρολαρεις γιατί θα στα βγάλει φάτσα κάρτα το ένα κάτω από το άλλο,απλά θα κανεις το δεύτερο κλικ στο νούμερο που θέλεις.

Δηλαδή όταν πατούσες το 7 πως ήξερε πιο νούμερο από τα 5 θέλεις ?

Πάλι επέλεγες μάλλον ακόμη μια φορα.

Εδώ δε θέλει καν να βγάλεις πληκτρολόγιο,αρκεί να είσαι στη κεντρική οθόνη και μονο,μπροστά σου.

Δε μπορώ να το εξηγήσω πιο απλά.:p

Καλησπερα! Μολις απεκτησα το κινητακι και εγω! Μπορει καποιος να μου πει ειτε εδω ειτε με PM αν δεν επιτρεπεται πως μπορω να το κανω unlock ωστε να βαλω το xda bt transfer για να μπορω να στελνω εικονες με μπλε δοντι?? Αυτη τη στιγμη το κινητο ειναι απο μαμα και τρεχει 1600.2479.7740.11451 και απο οτι βλεπω ειναι απο Γερμανια γιατι στον παροχο κινητης τηλεφωνιας στις ρυθμισεις μου λεει: Telekom Deutschland

Συγχωρεστε με αν κατι δε λεω σωστα, αλλα πρωτη φορα ασχολουμαι με Windows Phones και ξερω μονο οτι εχω διαβασει σε αυτο το topic!

Edited by costasmarkoglou

παιδιά υπάρχει τρόπος να έχω κάποιο tile στην αρχική οθόνη με το ποσοστό που απομένει στην μπαταρία και ένα άλλο tile που να λέει την ώρα?

Καλησπερα! Μολις απεκτησα το κινητακι και εγω! Μπορει καποιος να μου πει ειτε εδω ειτε με PM αν δεν επιτρεπεται πως μπορω να το κανω unlock ωστε να βαλω το xda bt transfer για να μπορω να στελνω εικονες με μπλε δοντι?? Αυτη τη στιγμη το κινητο ειναι απο μαμα και τρεχει 1600.2479.7740.11451 και απο οτι βλεπω ειναι απο Γερμανια γιατι στον παροχο κινητης τηλεφωνιας στις ρυθμισεις μου λεει: Telekom Deutschland

Συγχωρεστε με αν κατι δε λεω σωστα, αλλα πρωτη φορα ασχολουμαι με Windows Phones και ξερω μονο οτι εχω διαβασει σε αυτο το topic!

δεν το εχουν ξεκλειδωσει ακομα το nokia ωστε να βαλεις αλλη ρομ (custom firmware) ωστε να μπορει να παρει το bt transfer αλλα απο οτι βλεπω εχεις iphone δεν θα σε νοιαζει και πολυ ετσι και αλλιως..

για το dautch telecom μπορεις να βρεις μια official rom unbranded να φλασαρεις ψαξε εδω¨:

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1381

πως βλεπεις το iphone σε σχεση με το lumia 800 τι σου αρεσει στο ενα και τι στο αλλο

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

παιδιά υπάρχει τρόπος να έχω κάποιο tile στην αρχική οθόνη με το ποσοστό που απομένει στην μπαταρία ?

υπαρχει αλλα θελει ξεκλειδωμα

δεν το εχουν ξεκλειδωσει ακομα το nokia ωστε να βαλεις αλλη ρομ (custom firmware) ωστε να μπορει να παρει το bt transfer αλλα απο οτι βλεπω εχεις iphone δεν θα σε νοιαζει και πολυ ετσι και αλλιως..

για το dautch telecom μπορεις να βρεις μια official rom unbranded να φλασαρεις ψαξε εδω¨:

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1381

πως βλεπεις το iphone σε σχεση με το lumia 800 τι σου αρεσει στο ενα και τι στο αλλο

Η αληθεια ειναι οτι το Lumia το πηρα για δωρο οχι για μενα, απλα καθομαι τωρα εγω να κανω updates και κατεβασματα! :lol:

Με μια πολυ πρωτη ματια το κινητο ειναι απιστευτο κατασκευαστικα...Τα υλικα και ο σχεδιασμος αψογος και το μενου και επιλογες φοβερα. Το πηρα και σε μπλε χρωμα και ειναι ολα τα λεφτα...Τελειως διαφορετικο στυλ με το iphone. Στα μειον δυστυχως το ηχειο το οποιο ειναι πολυ χαμηλο και κακης ποιοτητας στους ηχους σε συγκριση με του Iphone 4S..Επισης βλεπω οτι και αυτο εχει το αντιστοιχο του itunes το zune δηλαδη, το οποιο επισης σου σπαει τα νευρα για να κανεις μια πολυ απλη δουλεια η μεταφορα...Αυτα προς το παρων!

Προβλεπεται τωρα συντομα unlock για το Lumia 800???

παντως με την αναβαθμιση βελτιωνεται αισθητα ο ηχος :)
Coolpad F1 (8297W)

Η αληθεια ειναι οτι το Lumia το πηρα για δωρο οχι για μενα, απλα καθομαι τωρα εγω να κανω updates και κατεβασματα! :lol:

Με μια πολυ πρωτη ματια το κινητο ειναι απιστευτο κατασκευαστικα...Τα υλικα και ο σχεδιασμος αψογος και το μενου και επιλογες φοβερα. Το πηρα και σε μπλε χρωμα και ειναι ολα τα λεφτα...Τελειως διαφορετικο στυλ με το iphone. Στα μειον δυστυχως το ηχειο το οποιο ειναι πολυ χαμηλο και κακης ποιοτητας στους ηχους σε συγκριση με του Iphone 4S..Επισης βλεπω οτι και αυτο εχει το αντιστοιχο του itunes το zune δηλαδη, το οποιο επισης σου σπαει τα νευρα για να κανεις μια πολυ απλη δουλεια η μεταφορα...Αυτα προς το παρων!

Προβλεπεται τωρα συντομα unlock για το Lumia 800???

ετσι οπως τα λες θα το σκεφτοσουν να το παρεις και για δικο σου ασχετο αν θα το επαιρνες τελικα.. θα σου περναγε απο το μυαλο παντως..

θα αργησει το ολικο σπασιμο κανενα wp7 δευτερης γενιας δεν εχει σπασει ακομα..

Κωνσταντινος

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

μια βοηθεια χρειαζομαι!δεν ξερω τι ακριβως κανω λαθος και χανω τις μοναδες μου.internet μπαινω με wifi.εχω κατι ανοιχτο και χρεωνομαι?δεν μπορω να καταλαβω και εχω απελπιστει!θελω να ρωτησω και στη Vodaf αλλα αν ξερει καποιος κατι ας βοηθησει Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις.

ετσι οπως τα λες θα το σκεφτοσουν να το παρεις και για δικο σου ασχετο αν θα το επαιρνες τελικα.. θα σου περναγε απο το μυαλο παντως..

θα αργησει το ολικο σπασιμο κανενα wp7 δευτερης γενιας δεν εχει σπασει ακομα..

Στανταρ μου περναει απο το μυαλο να το τσιμπησω κ εγω παντως :lol::lol::lol:

Μια ερωτηση..για ρυθμισεις internet και mms παιρνω τηλ στη vodafone να μου τα στειλουνε ή γινεται να ενημερωθει η συσκευη καπως αλλιως??

Επισης γιατι οταν παω να κατεβασω καποια εφαρμογη απο το Marketplace μου βγαινει error: c101a247?? To windows live id μου παντως δουλευει κανονικα το εχω χρονια....

στο about της diagnostic εφαρμογης τη εκδοση εχετε?

εγω με .12070 εχω 1.7.0.0

Εγώ με .12070 έχω την 1.9.4.0

Εγώ την εφαρμογή diagnostics την είχα και πριν κάνω το update.

Και μου δείχνει κανονικά τα mAh στο battery status και τώρα.

Εγώ με .12070 έχω την 1.9.4.0

Εγώ την εφαρμογή diagnostics την είχα και πριν κάνω το update.

Και μου δείχνει κανονικά τα mAh στο battery status και τώρα.

και εγω την ειχα πριν και μαλιστα με παραξενεψε που εδειχνε και σε εμενα τα mah μετα την αναβαθμιση.

αλλα τωρα με προβληματιζεις με την διαφορα εκδοσης.

Παιδια μετα που θα βγει και για Ελλαδα η νεα εκδοση.. Θα μπορούμε να την περασουμε και εμεις (που ηδη την εχουμε κανει την αναβαθμιση) με καποιο τρόπο έτσι δεν είναι;

Sent from my Galaxy Note via Tapatalk v.2

Coolpad F1 (8297W)

Παιδια μετα που θα βγει και για Ελλαδα η νεα εκδοση.. Θα μπορούμε να την περασουμε και εμεις (που ηδη την εχουμε κανει την αναβαθμιση) με καποιο τρόπο έτσι δεν είναι;

Sent from my Galaxy Note via Tapatalk v.2

Όσοι τη περάσατε τέλος θα το βρισκει αναβαθμισμένο.. Αν και δεν πρέπει να έχει καμία διαφορα η ελληνικη. Αλλιώς ξανά στοκ ρομ και ξανά από την αρχή αλλά δεν θα βρεις πουθενά τη ελλινικη ρομ μόνο σε νοκια καρε

Για το φίλο πιο πάνω υπαρχει προγραμματάκι της νοκια που σου παιρναει αυτόματα ίντερνετ και μμς ρυθμίσεις σε οποίο δυκτυο και να εισαι

Και για το πιο πάνω φίλο άμα εχεις κλειστο το data δεν υπαρχει λόγος να σε χρεώνει

Κωνσταντινος

Γνωρίζει κανείς αν έχει έρθει παραεισαγωγή σε γαλάζιο χρώμα; Στο σκρουτζ το βρίσκω μόνο σε μαύρο.

Πλέον είναι σε τιμή (κάτω από τα 400) που αξίζει να το δοκιμάσει κανείς. Στα 539 που το έχουν τα "μεγάλα" μαγαζιά νομίζω ότι είναι υπερβολικά πολλά, ακόμη και σε σχέση με τον WP7.5 ανταγωνισμό.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Δε θα σκρολαρεις γιατί θα στα βγάλει φάτσα κάρτα το ένα κάτω από το άλλο,απλά θα κανεις το δεύτερο κλικ στο νούμερο που θέλεις.

Δηλαδή όταν πατούσες το 7 πως ήξερε πιο νούμερο από τα 5 θέλεις ?

Πάλι επέλεγες μάλλον ακόμη μια φορα.

Εδώ δε θέλει καν να βγάλεις πληκτρολόγιο,αρκεί να είσαι στη κεντρική οθόνη και μονο,μπροστά σου.

Δε μπορώ να το εξηγήσω πιο απλά.:p

Απλα απο τα 5 νουμερα σε ρωταει πιο θελεις να ειναι.Οποτε απλα πατας 7 και κληση και τελος.

νομιζω με νομιμο τροπο οτι σπαει

Mόνο ξεκλείδωμα για έναν περιορισμένο αριθμό "δοκιμαστικών"¨εφαρμογών γίνεται νόμιμα μέχρι τώρα με το App Hub.

Εγώ μιας και είμαι φοιτητής ακόμα έχω ένα δωρεάν student account με δικαίωμα 3 εφαρμογών.

Περιμένω να ανοίξει ξανά τις άδειες το chevron, ώστε με $10 να έχω 10 εφαρμογές και θα υπερκαλυμμένος. Και όλα εντός εγγύησης...

Mόνο ξεκλείδωμα για έναν περιορισμένο αριθμό "δοκιμαστικών"¨εφαρμογών γίνεται νόμιμα μέχρι τώρα με το App Hub.

Εγώ μιας και είμαι φοιτητής ακόμα έχω ένα δωρεάν student account με δικαίωμα 3 εφαρμογών.

Περιμένω να ανοίξει ξανά τις άδειες το chevron, ώστε με $10 να έχω 10 εφαρμογές και θα υπερκαλυμμένος. Και όλα εντός εγγύησης...

δηλαδη με το student ξεκλειδωνεις μονο 3 συσκευες ξερω εγω.

αλλα μπορεις να περασεις μονο 3 εφαρμογες?