ioannis8558 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Εκανα το update και ολα καλα οσον αφορα το λογισμικό.. Τι πρέπει να κάνω τώρα για να περαστουν οι χαρτες v.2?? kαι εγω ακριβως στην ιδια κατασταση ειμαι, περασα την ανανεομενη εκδοση αλλα παρολο που κατεβασα νεους χαρτες ελλαδος (ηταν 127ΜΒ αντι για 90κατι που ηταν πριν) δεν εχει αναβαθμιστει σε εκδοση (2) ..ειναι ακομη στην (1.χ.χ..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 α ωραία την κάνω και εγώ στο trophy wp7 μου.. επιτέλους. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 (edited) απο marketplace nokia drive update + nokia maps update σε εμενα μονο τους χαρτες της Ελλαδας εκανα update κατι αλλους που ειχα δεν γινονταν update. Edited March 20, 2012 by PARASwrite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis8558 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 ολα οκ! και μενα δουλευουν οι χαρτες οφφλινε πλεον! πηρε κατι το ματι μου οτι υπαρχει βελτιωση στην καμερα με την προσθεση του πανοραματος...πως το ενεργοποιουμε αυτο? επισης, οσοι την εχετε πανω απο μια μερα την νεα εκδοση.. βλεπετε οντως διαφορα στην αυτονομια ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 ολα οκ! και μενα δουλευουν οι χαρτες οφφλινε πλεον! πηρε κατι το ματι μου οτι υπαρχει βελτιωση στην καμερα με την προσθεση του πανοραματος...πως το ενεργοποιουμε αυτο? επισης, οσοι την εχετε πανω απο μια μερα την νεα εκδοση.. βλεπετε οντως διαφορα στην αυτονομια ε? κατεβαζεις την εφαρμογη nokia creative studio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Δουλευει μια χαρα σε htc trophy, πλεον χωρις ιντερνετ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 ναι, όντως μια χαρά. έκδοση 2 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 ολα οκ! και μενα δουλευουν οι χαρτες οφφλινε πλεον! πηρε κατι το ματι μου οτι υπαρχει βελτιωση στην καμερα με την προσθεση του πανοραματος...πως το ενεργοποιουμε αυτο? επισης, οσοι την εχετε πανω απο μια μερα την νεα εκδοση.. βλεπετε οντως διαφορα στην αυτονομια ε? ΤΕΡΑΣΤΙΑ απλα Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis8558 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 (edited) ΤΕΡΑΣΤΙΑ απλα σημερα το βραδυ θα εχει την 1η φορτιση του με την νεα εκδοση θα γραψω εντυπωσεις αυριο το βραδυ :) ευελπιστω σε ομορφη αυτονομια! edit: μετα απο λιγο ψαξιμο online ειδα πως τρεχοντας το diagnostics για την μπαταρια θα πρεπε να εχω μια ενδειξη για τα mah της μπαταριας η οποια δεν θα πρεπε να ναι κατω απο 1000.. εμενα παντως δεν μου βγαζει καμια ενδειξη για τα mah, μου βγαζει αυτο: http://i1114.photobucket.com/albums/k522/arlinkolljiov/2012-03-21110635.png λειπει και σε καποιον αλλον η ενδειξη των mah η εγω ημουν ο τυχερος? Edited March 21, 2012 by ioannis8558 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Μπορείτε εδώ να δείτε και την δική μου άποψη για το Lumia 800 , το έχω λατρέψει αυτό το τηλέφωνο ! http://goo.gl/pjSMQ Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 (edited) σημερα το βραδυ θα εχει την 1η φορτιση του με την νεα εκδοση θα γραψω εντυπωσεις αυριο το βραδυ :) ευελπιστω σε ομορφη αυτονομια! edit: μετα απο λιγο ψαξιμο online ειδα πως τρεχοντας το diagnostics για την μπαταρια θα πρεπε να εχω μια ενδειξη για τα mah της μπαταριας η οποια δεν θα πρεπε να ναι κατω απο 1000.. εμενα παντως δεν μου βγαζει καμια ενδειξη για τα mah, μου βγαζει αυτο: http://i1114.photobucket.com/albums/k522/arlinkolljiov/2012-03-21110635.png λειπει και σε καποιον αλλον η ενδειξη των mah η εγω ημουν ο τυχερος? Eγώ έχω κανονικά την ένδειξη mAh... Δείχνει μάλιστα την συνολική χωρητικότητα της μπαταρίας, κι αυτή που απομένει τώρα... Αλλά στο Current (Discharging) μου δείχνει σχεδόν το διπλάσιο νούμερο από ότι εσένα... Edited March 21, 2012 by EOL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis8558 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Eγώ έχω κανονικά την ένδειξη mAh... Δείχνει μάλιστα την συνολική χωρητικότητα της μπαταρίας, κι αυτή που απομένει τώρα... Αλλά στο Current (Discharging) μου δείχνει σχεδόν το διπλάσιο νούμερο από ότι εσένα... οποτε μολις ακουσα και καλα και κακα νεα χαχα.. δεν ξερω γιατι δεν μου το δειχνει εμενα, ισως επειδη ειναι ακομη στην 1η φορτιση και θελει να κανει κανεναν ολοκληρωμενο κυκλο για να εχει αποψη χαχα.. βασικα αφου σου βγαζει μεγαλυτερο αριθμο καταναλωσης τοτε λογικα θα εχεις περισσοτερες ανοιχτες εφαρμογες στο background (αυτο μου ρχεται ως 1η ιδεα στο μυαλο..εκτος και αν δεν εχεις κανει την αναβαθμιση στην καινουργια εκδοση.. πριν την αναβαθμιση και μενα μου εδειχνε ολες τις πληροφοριες κανονικα αλλα με αρκετα μεγαλυτερη καταναλωση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 η νέα αναβάθμιση έχει έρθει στην Ελλάδα? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis8558 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 (edited) η νέα αναβάθμιση έχει έρθει στην Ελλάδα? αποτι ξερω οχι official, την περνας manual επισης πηρα τηλ στο Νοκια Care και τους εκανα μια ερωτηση για την μπαταρια.. και μου λενε να παω απο κει να μου την περασουν αυτοι την "ενημερωση"..και πως θα παρει 1 ωρα αν ολα οκ αλλα υπαρχει και ενδεχομενο να χρειαστει να σταλει στην Αθηνα το οποιο αν γινει θα κανει εως και 20 μερες να μου επιστραφει το κινητο (δεν τους ειπα οτι την εχω περασει μονος μου...20 μερες..ακους εκει..για 10 λεπτα υποθεση να μεινεις κοντα ενα μηνα χωρις το Lumiaκι..:lol:) Edited March 21, 2012 by ioannis8558 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 οποτε μολις ακουσα και καλα και κακα νεα χαχα.. δεν ξερω γιατι δεν μου το δειχνει εμενα, ισως επειδη ειναι ακομη στην 1η φορτιση και θελει να κανει κανεναν ολοκληρωμενο κυκλο για να εχει αποψη χαχα.. βασικα αφου σου βγαζει μεγαλυτερο αριθμο καταναλωσης τοτε λογικα θα εχεις περισσοτερες ανοιχτες εφαρμογες στο background (αυτο μου ρχεται ως 1η ιδεα στο μυαλο..εκτος και αν δεν εχεις κανει την αναβαθμιση στην καινουργια εκδοση.. πριν την αναβαθμιση και μενα μου εδειχνε ολες τις πληροφοριες κανονικα αλλα με αρκετα μεγαλυτερη καταναλωση) Στις πληροφορίες της συσκευής γράφει: Αριθμός ΛΣ: 7.10.8107.79 Αριθμός αναθεώρησης υλικολογισμικού: 1600.24863.8107.11501 Αυτό είναι το τελευταίο ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Στις πληροφορίες της συσκευής γράφει: Αριθμός ΛΣ: 7.10.8107.79 Αριθμός αναθεώρησης υλικολογισμικού: 1600.24863.8107.11501 Αυτό είναι το τελευταίο ή όχι; αυτη ειναι η τελευταια --> 1600.2487.8107.12070 Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis8558 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 (edited) Στις πληροφορίες της συσκευής γράφει: Αριθμός ΛΣ: 7.10.8107.79 Αριθμός αναθεώρησης υλικολογισμικού: 1600.24863.8107.11501 Αυτό είναι το τελευταίο ή όχι; και μερικες σελιδες πισω καποιο παιδι εχει κανει post εναν οδηγο για το πως να τη περασεις edit: στον βρηκα: http://nokiainnovation.com/2012/03/guide-how-to-get-the-latest-lumia-800-update-now/ Edited March 21, 2012 by ioannis8558 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 βασικα και αλλοι δεν εχουν την ενδειξη της μπαταριας, τωρα δεν ξερω αν αυτο ειναι προβλημα η οχι η μπαταρια μετα το update γινεται 1439 mAh επισης ενα προβλημα που δεν εχει φτιαξει ειναι το wifi σε κατασταση κλειδωματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis8558 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 βασικα και αλλοι δεν εχουν την ενδειξη της μπαταριας, τωρα δεν ξερω αν αυτο ειναι προβλημα η οχι η μπαταρια μετα το update γινεται 1439 mAh επισης ενα προβλημα που δεν εχει φτιαξει ειναι το wifi σε κατασταση κλειδωματος τι προβλημα υπαρχει το wifi στην οθονη κλειδωματος? ξεσυνδεεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 εμένα μια χαρά λειτουργεί το wifi και όταν το κλειδώνω και όταν το ξεκλειδώνω.. Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 ναι που ξενσυνδεεται. σε εμενα ακομα το κανει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 και μερικες σελιδες πισω καποιο παιδι εχει κανει post εναν οδηγο για το πως να τη περασεις edit: στον βρηκα: http://nokiainnovation.com/2012/03/guide-how-to-get-the-latest-lumia-800-update-now/ Σε ευχαριστώ πολύ για τον οδηγό... Για να πω την αλήθεια όμως, φοβάμαι να το κάνω καθώς το τηλέφωνο δεν το έχω ούτε μία εβδομάδα και διάβασα σε σχόλια πως μερικοί έχουν κάποια προβληματάκια και δεν είναι και σίγουρο το θέμα της εγγύησης. Θα περιμένω μερικές μέρες μπας και γίνει διαθέσιμη επίσημη μέσω zune (ήδη στην Αγγλία διάβασα πως την δίνουν), και αν δεν την φέρουν θα δω τι θα κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Σε ευχαριστώ πολύ για τον οδηγό... Για να πω την αλήθεια όμως, φοβάμαι να το κάνω καθώς το τηλέφωνο δεν το έχω ούτε μία εβδομάδα και διάβασα σε σχόλια πως μερικοί έχουν κάποια προβληματάκια και δεν είναι και σίγουρο το θέμα της εγγύησης. Θα περιμένω μερικές μέρες μπας και γίνει διαθέσιμη επίσημη μέσω zune (ήδη στην Αγγλία διάβασα πως την δίνουν), και αν δεν την φέρουν θα δω τι θα κάνω... εγω απο την Αγγλια απο τοτε που πειρα το nokia ποτε δεν μου ηρθε καποιο update μεχρι που την εκανα με το χερι. και να φανταστης οτι τα ιδια αρχεια εχουν και στα nokia store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 (edited) εγω απο την Αγγλια απο τοτε που πειρα το nokia ποτε δεν μου ηρθε καποιο update μεχρι που την εκανα με το χερι. και να φανταστης οτι τα ιδια αρχεια εχουν και στα nokia store. Στο xda το διάβασα για μερικούς από Αγγλία... Θα περιμένω μερικές μέρες και θα δώ... Edited March 21, 2012 by EOL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Eγώ έχω κανονικά την ένδειξη mAh... Δείχνει μάλιστα την συνολική χωρητικότητα της μπαταρίας, κι αυτή που απομένει τώρα... Αλλά στο Current (Discharging) μου δείχνει σχεδόν το διπλάσιο νούμερο από ότι εσένα... άμα εχεις την συνολική χωρητικότητα της μπαταρίας δεν εχεις την τελευταία αναβάθμιση για αυτό καταναλώνει και την διπλάσια ενεργεια Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts