ioannis8558 Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 UK εκδοση ακομα στην .11451 μαλλον δεν θα μου ερθει ποτε το update Τι παραπάνω προσφέρει η νέα αυτή έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Τι παραπάνω προσφέρει η νέα αυτή έκδοση; εχουν βγει αλλες 2 και εγω δεν εχω παρει καμια. προσφερουν : μεγαλωνουν την μπαταρια (γιατι τωρα δουλευει το 65% της μπαταριας) βελτιωνεται η καμερα πανοραμικη φωτογραφια βελτιωνονται τα μπασα του ηχιου αναβουν τα soft keys αυτα νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapman Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Ceron, Zubei, ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Είναι σφάλμα πάντως, να μην υπάρχει τερματισμός της μουσικής! Άμα δεν το πάρεις χαμπάρι, άνετα μπορείς να μείνεις χωρίς μπαταρία. Πρέπει να διορθωθεί,... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 (edited) παιδιά όταν κάνουμε μια εφαρμογή uninstall παραμένουν κατάλοιπα στο κινητό... και αν ναι πως μπορούμε να τα διαγράψουμε? & κάτι άλλο... ποια είναι η τελευταία επίσημη ενημέρωση του λογισμικού που έχουμε? .11501?? Edited March 18, 2012 by thanospc Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Έχει δοκιμάσει να βάλει κάποιος screen protector στο lumia 800; Μου φαίνεται πολύ ομαλή η κίνηση του δακτύλου πάνω στο κρύσταλλο της οθόνης και φοβάμαι μήπως χαλάει αυτή η αίσθηση με την ζελατίνη. Δεν έχω προλάβει ακόμα να τεστάρω την κάμερα σε εξωτερικές πρωινές λήψεις... Ποια είναι η γνώμη σας για την κάμερα και την απόδοσή της; Επίσης με ανοιχτή την διακίνηση δεδομένων, πόσο σας βγάζει η μπαταρία; Στο δικο μου εχω βαλει...το ειχα περιπου 2 βδομαδες χωρις και οταν μου ηρθε απο ebay την εβαλα. Δυστυχως δεν καλυπτει ολοκληρη την οθονη αλλα μονο το πραγματικο μερος της οθονης. Δηλαδη το γυρω γυρω απο την οθονη μαυρο πλαισιο δεν καλυπτεται. Ο λογος (συμφωνα με οσα αναφερουν στο ebay) ειναι λογω της κυρτοτητας της οθονης. Αν δηλαδη καλυπτε ολη την οθονη θα ξεκολουσε. Η αληθεια ειναι πως εχει καποια βαση αυτο... Δυστυχως ομως καταλαβα και διαφορα στην αφη...χανει. Ισως επειδη κιολας το δαχτυλο σου δε "γλιστραει" το ιδιο ομορφα και ομαλα οπως οταν δεν εχεις. Πιστευω χανεις σε αισθηση 10% κ βαλε... (Δε ξερω αν ειναι μουφιτσα το screen protector μου παντως φαινεται προσεγμενο) Παράθεση Γιώργος S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis8558 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 (edited) Στο δικο μου εχω βαλει...το ειχα περιπου 2 βδομαδες χωρις και οταν μου ηρθε απο ebay την εβαλα. Δυστυχως δεν καλυπτει ολοκληρη την οθονη αλλα μονο το πραγματικο μερος της οθονης. Δηλαδη το γυρω γυρω απο την οθονη μαυρο πλαισιο δεν καλυπτεται. Ο λογος (συμφωνα με οσα αναφερουν στο ebay) ειναι λογω της κυρτοτητας της οθονης. Αν δηλαδη καλυπτε ολη την οθονη θα ξεκολουσε. Η αληθεια ειναι πως εχει καποια βαση αυτο... Δυστυχως ομως καταλαβα και διαφορα στην αφη...χανει. Ισως επειδη κιολας το δαχτυλο σου δε "γλιστραει" το ιδιο ομορφα και ομαλα οπως οταν δεν εχεις. Πιστευω χανεις σε αισθηση 10% κ βαλε... (Δε ξερω αν ειναι μουφιτσα το screen protector μου παντως φαινεται προσεγμενο) λογικο ειναι να υπαρχει απωλεια ποιοτητας.. :-/ εγω ακομα το εχω μονο με τη θηκουλα του.. αλλα λογικα συντομα θα παραγγειλω και καποιο protector.. ισως να παρω ενα καλο γυρω στις 4 λιρες και οχι μια εξάδα στα 1,50 που επαιρνα μεχρι τωρα για οποιο κινητο ειχα εχουν βγει αλλες 2 και εγω δεν εχω παρει καμια. προσφερουν : μεγαλωνουν την μπαταρια (γιατι τωρα δουλευει το 65% της μπαταριας) βελτιωνεται η καμερα πανοραμικη φωτογραφια βελτιωνονται τα μπασα του ηχιου αναβουν τα soft keys αυτα νομιζω πω.. δηλαδη παραπανω απο αρκετες αλλαγες! ειδικα αυτο για την μπαταρια ειναι SOS.. οποτε απ'οτι καταλαβαινω αξιζει να το πειραξω για του περασω την νεα εκδοση.. γιατι ποιος ξερει ποτε θα αξιωθει να περασει απο ελλαδα...... με το θεμα της εγγυησης χανουμε κατι αν περαστει αυτη η νεα εκδοση? οχι ε? Edited March 19, 2012 by ioannis8558 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Ceron, Zubei, ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Είναι σφάλμα πάντως, να μην υπάρχει τερματισμός της μουσικής! Άμα δεν το πάρεις χαμπάρι, άνετα μπορείς να μείνεις χωρίς μπαταρία. Πρέπει να διορθωθεί,... Δεν μενεις απο μπαταρια μην ανησυχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Στο δικο μου εχω βαλει...το ειχα περιπου 2 βδομαδες χωρις και οταν μου ηρθε απο ebay την εβαλα. Δυστυχως δεν καλυπτει ολοκληρη την οθονη αλλα μονο το πραγματικο μερος της οθονης. Δηλαδη το γυρω γυρω απο την οθονη μαυρο πλαισιο δεν καλυπτεται. Ο λογος (συμφωνα με οσα αναφερουν στο ebay) ειναι λογω της κυρτοτητας της οθονης. Αν δηλαδη καλυπτε ολη την οθονη θα ξεκολουσε. Η αληθεια ειναι πως εχει καποια βαση αυτο... Δυστυχως ομως καταλαβα και διαφορα στην αφη...χανει. Ισως επειδη κιολας το δαχτυλο σου δε "γλιστραει" το ιδιο ομορφα και ομαλα οπως οταν δεν εχεις. Πιστευω χανεις σε αισθηση 10% κ βαλε... (Δε ξερω αν ειναι μουφιτσα το screen protector μου παντως φαινεται προσεγμενο) Eγώ σκέφτομαι να παραγγείλω μια zagg... Έχω ακούσει ότι τα αξίζει τα λεφτά της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Παιδιά καλησπέρα!πήρα το Lumia δωράκι στην κοπέλα μου. Επειδή δεν έχω τον χρόνο να διαβάσω όλο το τόπικ, θέλω να ρωτήσω, το Nokia Drive θέλει σύνδεση στο ίντερνετ για εύρεση κάποιου προορισμού; γιατί πόσο και να προσπαθώ, ενώ μου δείχνει τη θέση μου στον απλό χάρτη, μέσω του gps, για πλοήγηση σε ένα μέρος, μου ζητάει σύνδεση... Στο Ν9 μου όμως δεν απαιτείται...μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει; δεν εχω ξαναχρησιμοποιήσει windows phone.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Παιδιά καλησπέρα!πήρα το Lumia δωράκι στην κοπέλα μου. Επειδή δεν έχω τον χρόνο να διαβάσω όλο το τόπικ, θέλω να ρωτήσω, το Nokia Drive θέλει σύνδεση στο ίντερνετ για εύρεση κάποιου προορισμού; γιατί πόσο και να προσπαθώ, ενώ μου δείχνει τη θέση μου στον απλό χάρτη, μέσω του gps, για πλοήγηση σε ένα μέρος, μου ζητάει σύνδεση... Στο Ν9 μου όμως δεν απαιτείται...μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει; δεν εχω ξαναχρησιμοποιήσει windows phone.. Καταναλώνει κάτι ελάχιστα φίλε... Αυτή την εβδομάδα θα βγει όμως το update που θα το κάνει να δουλεύει τελείως offline Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Καταναλώνει κάτι ελάχιστα φίλε... Αυτή την εβδομάδα θα βγει όμως το update που θα το κάνει να δουλεύει τελείως offline Σευχαριστώ πολύ! για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 πω.. δηλαδη παραπανω απο αρκετες αλλαγες! ειδικα αυτο για την μπαταρια ειναι SOS.. οποτε απ'οτι καταλαβαινω αξιζει να το πειραξω για του περασω την νεα εκδοση.. γιατι ποιος ξερει ποτε θα αξιωθει να περασει απο ελλαδα...... με το θεμα της εγγυησης χανουμε κατι αν περαστει αυτη η νεα εκδοση? οχι ε? για να το πειραξεις πρεπει να του περασεις αλλη ρομ. το update δεν καταστρεφει την εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Ξέρει κανείς πως μπορώ να εγκαταστήσω το skype?? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctg Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Ξέρει κανείς πως μπορώ να εγκαταστήσω το skype?? http://blogs.skype.com/en/2012/02/skype_brings_voice_and_video_c.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis8558 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 για να το πειραξεις πρεπει να του περασεις αλλη ρομ. το update δεν καταστρεφει την εγγυηση. Τέλεια, ευχαριστω πολύ θα το κανω μεστο σ/κ που μας ερχεται :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 το update βγηκε και σε αλλες χωρες στην Ευρωπη και αμερικη αλλα εμενα δεν μου ηρθε τιποτα ακομα μαλλον στο επομενο κυμα Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Στο Skype και βιντεοκλήση, ο συνομιλητής θα βλέπει μόνο από την πίσω κάμερα; Θα πρέπει να καθόμαστε σε καθρέφτη δηλαδή... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 ελπίζω όταν βγουν τα windows phone 8 το lumia μας να αναβαθμιστεί και αυτό.. Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 παιδια ποιος ειναι ο πιο προσφατος οδηγος για αναβαθμιση σε 1600.2487.8107.12070? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Τέλεια, ευχαριστω πολύ θα το κανω μεστο σ/κ που μας ερχεται :-) το update βγηκε και σε αλλες χωρες στην Ευρωπη και αμερικη αλλα εμενα δεν μου ηρθε τιποτα ακομα μαλλον στο επομενο κυμα παιδια ποιος ειναι ο πιο προσφατος οδηγος για αναβαθμιση σε 1600.2487.8107.12070? εγω το εκανα με το χερι γιατι απο τοτε που πηρα το τηλεφωνο ποτε δεν πηρα καποιο update απο την nokia εδω ειναι ο οδηγος εχω 10 λεπτα που το εκανα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Βγήκε το νοκια drive v2 αλλά θελει ξανά κατέβασμα του χάρτη.. Αυτό κανω τωαρα Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Μόλις έκανα κι εγώ την ενημέρωση και κατέβασα από την αρχή χάρτες... Τώρα κάνει κανονικά δρομολόγηση με όλες τις συνδέσεις δεδομένων κλειστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boton Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Μια χαρά και σε μένα...κατέβασε τους χαρτες, εκλεισα wifi/3g και δουλευει κομπλε...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Παρατήρησα κι ένα λάθος στους Χάρτες... Πάτησα να βρει το ΤΕΙ Αθήνας, έβγαλε μερικά αποτελέσματα ένα εκ των οποίων έχει το ΤΕΙ σε λάθος θέση στον χάρτη! Πάντως θα βόλευε αν είχε ένα πιο ωραίο μενού ώστε να μπορείς να αποθηκεύεις προορισμούς κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Εκανα το update και ολα καλα οσον αφορα το λογισμικό.. Τι πρέπει να κάνω τώρα για να περαστουν οι χαρτες v.2?? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts