Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 800

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά από αύριο θα είμαι και εγω στην Lumioπαρεα :-) Εχω μια απορία σχετικά με ποιο screen protector να παραγγείλω καθώς μετα από μια γρήγορη ματιά είδα σε πολλά items στο ebay πως λεν οτι δεν καλύπτεται ολη η οθόνη... Ποια έχετε χρησιμοποιησει εσείς (όσοι έχετε πάρει protector)!? Βασικα, δεν ξερω κατα ποσο ειναι αναγκαία η ζελατινα αλλά επειδή πάντα είχα σε όλες τις συσκευές μου πιστεύω ότι δεν θα αντέξω χωρίς την εξτρα προστασία της ζελατίνας

Θεωρητικά δεν χρειάζεται καθώς έχει Gorilla Glass...

Αν έχεις μια θήκη pouch για όταν το έχεις στην τσέπη θα είσαι κομπλέ λογικά.

Αλλά επειδή κι εγώ είμαι σαν κι εσένα, θέλω τις επόμενες μέρες να παραγγείλω μια zagg invisible shield. Μπορεί να έχει 15ευρώ αλλά είναι η καλύτερη....

Δες βιντεάκια στο youtube για την Gorilla Glass και για την Zagg εντωμεταξύ!

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η μπαταρια ΠΛΕΟΝ ειναι απλα πολυ μπροστα

ειμαι στο 22%

και μου λεει

Time since last charge 1 day 10 hours.

κατι παραπανω απο ευχαριστημενος με πολλα τηλεφωνα μηνυματα αλλα και browsing.

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Για χαρά σε όλους, είμαι καινούριος στο φόρουμ κ είμαι ένας πανευτυχης κάτοχος του lumia 800 σε λευκό.

Ερώτηση εάν γνωρίζει κανείς υπάρχει καμία εφαρμογή να αλλάζουν τα εικονίδια στο μενού;

Edited by Georgdas

Θεωρητικά δεν χρειάζεται καθώς έχει Gorilla Glass...

Αν έχεις μια θήκη pouch για όταν το έχεις στην τσέπη θα είσαι κομπλέ λογικά.

Αλλά επειδή κι εγώ είμαι σαν κι εσένα, θέλω τις επόμενες μέρες να παραγγείλω μια zagg invisible shield. Μπορεί να έχει 15ευρώ αλλά είναι η καλύτερη....

Δες βιντεάκια στο youtube για την Gorilla Glass και για την Zagg εντωμεταξύ!

Γνωριζω για το gorilla glass, και το Galaxy s που είχα έως τωρα και το samsung wave που ειψα πριν το Galaxy, είχαν και τα δυο g.Glass αλλα παρολα αυτα ενα screen protector τους ηταν απαραίτητο. Αυτό το invisible shield το έχω ακούσει αρκετά αλλα δεν ξερω τι γινεται σε περίπτωση που θες να το αντικαταστησεις.. Και μεχρι στιγμής εχω μεινει ευχαριστημενος απτα σχετικά φθηνοτερα πακετακια με μια 6αδα ζελατίνες απτο eBay

Παιδιά διάβασα κάπου ότι το public ή το media markt έχουν προσφορά το Samsung omnia W 199 ευρώ. Το οποίο μάλιστα έχει και μπροστινή κάμερα. Πιστεύεται ότι το Lumia εκτός από design έχει κάτι παραπάνω??? Δε θέλω να κάνω vs το θέμα αλλά σα design εμένα το lumia με έχει κερδίσει. Αλλά πίσω από τη σχεδίαση έχει και άλλα δυνατά σημεία?

το σαμσθνγ ειναι πιο ολοκληρωμενο... εχει την ιδια οθονη με το lumia αλλα χωρις τα φιλτρα της Νοκια εχει μπροστινη καμερα και γυροσκοπιο και χαμηλοτερη τιμη

εχει ομως 5αρα αντι 8αρα καμερα εχι 8 αντι 16gb storage και χειροτερο design πατα οτι εχει αλουμινιο η επιλογη δικια σου..

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Επίσης από όσο ξέρω το λουμια εχει και τους χαρτες της Νοκια που ειναι πολυ καλοι, το σερβις της Νοκια με τα Νοκια Care να ειναι απτα καλυτερα που εχω συναντήσει, καθως και όπως είναι λογικό άλλωστε καλύτερη μεταπωλητικη αξια

το σαμσθνγ ειναι πιο ολοκληρωμενο... εχει την ιδια οθονη με το lumia αλλα χωρις τα φιλτρα της Νοκια εχει μπροστινη καμερα και γυροσκοπιο και χαμηλοτερη τιμη

εχει ομως 5αρα αντι 8αρα καμερα εχι 8 αντι 16gb storage και χειροτερο design πατα οτι εχει αλουμινιο η επιλογη δικια σου..

Νομιζα το omnia w εχει super amoled ενω το lumia έχει amoled με clear black display.. Παντως στα 199 το omnia w ειναι παρα πολύ καλή προσφορά

Edited by ioannis8558

<p>
Επίσης από όσο ξέρω το λουμια εχει και τους χαρτες της Νοκια που ειναι πολυ καλοι, το σερβις της Νοκια με τα Νοκια Care να ειναι απτα καλυτερα που εχω συναντήσει, καθως και όπως είναι λογικό άλλωστε καλύτερη μεταπωλητικη αξια</p><p> </p><p>Νομιζα το omnia w εχει super amoled ενω το lumia έχει amoled με clear black display.. Παντως στα 199 το omnia w ειναι παρα πολύ καλή προσφορά
</p><p> η νοκια δεν βγάζει οθόνες τις παίρνει από Samsung.. Απλά αλαζει το όνομα και βάζει και ένα δικό της φίλτρο και το άσπρο φαίνεται άσπρο αντί άσπρο του πάγου στα samsung</p><p> </p>

Κωνσταντινος

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Δηλαδη το clear black display της Νοκια ειναι ενα φίλτρο που απλα μετατρέπει το ασπρο σε pure white στις συσκευές της;... Good to know.. Λιγο αναποδη η ονομασια του φιλτρου ομως :-P

Δηλαδη το clear black display της Νοκια ειναι ενα φίλτρο που απλα μετατρέπει το ασπρο σε pure white στις συσκευές της;... Good to know.. Λιγο αναποδη η ονομασια του φιλτρου ομως :-P

Φιλε μου το clear black panel φιλτρο που χρησιμοποιηει η Νοκια στα κινητα της σημαινει οτι μπορεις να βλεπεις κατω απο τον ηλιο χωρις καποιο προβλημα (αντανακλασεις). και οτι τα χρωματα ειναι πιο ζωντανα και πιο ακριβη

επισης και η γωνια θεασης ειναι μεγαλυτερη συμφωνα με το official blog της νοκια

δες εδω και θα καταλαβεις.

http://www.youtube.com/watch?v=yysCxuwKK1Q

Edited by ceron

<p>
</p><p> ναι αλλά το σημαντικό είναι πως είνα amoled και έχει φοβερό μαύρο αλλιώς για άσπρο θα έπαιρνες LCD αν και Nokia  έκανε καλή δουλεια.. Αλλά το κακό είναι ότι δεν έχει την super amoled plus που θα έχει το lumia 900 αν και πολύ μεγάλο για 4.3 ίντσες :(</p>

Κωνσταντινος

<p></p><p> ναι αλλά το σημαντικό είναι πως είνα amoled και έχει φοβερό μαύρο αλλιώς για άσπρο θα έπαιρνες LCD αν και Nokia  έκανε καλή δουλεια.. Αλλά το κακό είναι ότι δεν έχει την super amoled plus που θα έχει το lumia 900 αν και πολύ μεγάλο για 4.3 ίντσες :(</p>

Κατάλαβα, ευχαριστω για τιε επεξηγήσεις παιδιά. :-) οι 4.3 μπορει να σου φαίνονται μεγάλες αλλα τελικα βολεύουν πολυ κόσμο. Πχ ο γιος μου εχει το galaxy Note και εχει ξετρελαθεί με την 5.3 ίντσες της οθονης. Παντως, δεν με πειράζει που το lumia900 θα χει την super amoled απλα θα θελα το lumia 800 να παρει κανονικα την αναβαθμιση σε wp 8.0 οταν βγει γιατι διάβασα κατι πως δεν θα αναβαθμιστουν ολες τις συσκευές και ας έχουν 512ραμ

παιδια πηγα να κανς εγγραφη στο xbox live και εκτος το οτι καταλαθος μπερδεψα την ημερομηνια και με θεωρει παιδι απο την αλλη στις επαφες του τηλεφωνου εχω τις επαφες του μσν και δε θελω με τιποτα αυτο πως βγαινουν σας παρακαλω βοηθεια δε ξερω τι να κανω πως κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ?

Καλησπέρα!! :) Είχα την τύχη να παίξω με το lumia 800, σε γνωστό κατάστημα, γνωστού εμπορικού κέντρου, για κανα 10λεπτο... Τι να πω... Πάρα πολύ όμορφο!!! :love: Όπως και το λογισμικό του... Α, ρε Nokia.. Πάλι θα ξηλωθούμε.. :lol:
Huawei Nova 5T

παιδια πηγα να κανς εγγραφη στο xbox live και εκτος το οτι καταλαθος μπερδεψα την ημερομηνια και με θεωρει παιδι απο την αλλη στις επαφες του τηλεφωνου εχω τις επαφες του μσν και δε θελω με τιποτα αυτο πως βγαινουν σας παρακαλω βοηθεια δε ξερω τι να κανω πως κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ?

Για το xbox live acc δεν ξέρω κάτι...

Για τις επαφές όμως, αν μπεις στο πλακάκι "Επαφές" κάτω δεξιά θα δεις 3 τελείες (...), ακούμπησε τες και μπες στις ρυθμίσεις. Πατάς στο "φιλτράρισμα επαφών" και επιλέγεις από ποιον λογαριασμό σου θες να εμφανίζονται.

Ακριβώς...και μη τις σβήσεις γιατι θα στις σβήσει από το msn και θα τις χάσεις...

επιτελους εχω στα χερια μου τη συσκευη, μια ερωτηση σχετικα με κατι μικρο που παρατηρησα.. οταν κανω scroll οπουδιποτε (μενου, επαφες, browser) και σταματησω το δαχτυλο μου σε ενα σημειο, κανει ενα μικρο trembling πανω κατω ολης της οθονης... το εχει δει κανενας αλλος αυτο?

καλησπέρα παιδιά, όταν έχετε ενεργοποιήμενη την δόνηση και σας καλούν δεν αργεί λίγο από την στιγμή που θα κάνει δόνηση μέχρι να ξανακάνει??
1+ Never Settle

επιτελους εχω στα χερια μου τη συσκευη, μια ερωτηση σχετικα με κατι μικρο που παρατηρησα.. οταν κανω scroll οπουδιποτε (μενου, επαφες, browser) και σταματησω το δαχτυλο μου σε ενα σημειο, κανει ενα μικρο trembling πανω κατω ολης της οθονης... το εχει δει κανενας αλλος αυτο?

στο καταστημα μου το εκανε και μενα στο δικο μου δεν το κανει... οποτε ισως φτιαχνε με την αναβαθμιση την πρωτη και οπου να ναι θα εχουμε και αυτη που μολις βγηκε ινδια..

Κωνσταντινος

στο καταστημα μου το εκανε και μενα στο δικο μου δεν το κανει... οποτε ισως φτιαχνε με την αναβαθμιση την πρωτη και οπου να ναι θα εχουμε και αυτη που μολις βγηκε ινδια..

εκανα restart το τηλεφωνο και εξαφανiστηκε αυτο το trembling που ανεφερα.. περιεργο..

οσον αφορα την νεα αναβαθμιση απο ινδια, να υποθεσω δεν υπαρχει κανενα θεμα με τα ελληνικα ετσι?

επισης, με το θεμα της εγγυησης τι γινεται με τα πειραγματα? ποτε χανεται? επισης ειδα οτι η συσκευη μου

ειναι branded στην cosmote.. μηπως ξερει κανεις τι οφελος θα ειχα απο ενα unbranding?

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κανείς πως κλείνει η εφαρμογή της μουσικής (ραδιόφωνο ή mp3)? Μπορεί να μπεί

σε παύση, αλλά πως κλείνει εντελώς? Έτσι, όπως είναι σε παύση υπάρχει περίπτωση να

το ενεργοποιήσεις κατά λάθος και χωρίς να το γνωρίζεις να εξαντλήσεις την μπαταρία! Μου

συνέβει 2 φορές? Κάποιος να βοηθήσει?

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κανείς πως κλείνει η εφαρμογή της μουσικής (ραδιόφωνο ή mp3)? Μπορεί να μπεί

σε παύση, αλλά πως κλείνει εντελώς? Έτσι, όπως είναι σε παύση υπάρχει περίπτωση να

το ενεργοποιήσεις κατά λάθος και χωρίς να το γνωρίζεις να εξαντλήσεις την μπαταρία! Μου

συνέβει 2 φορές? Κάποιος να βοηθήσει?

Ευχαριστώ!

Κατεβασε το free application "Stop the music"

Η μουσική δυστυχώς δεν κλείνει τελείως παρά σε δύο περιπτώσεις:

1) Σβήσεις το κινητό (lol)

2) Αναλάβει τη διαχείρηση του ήχου κάποια άλλη εφαρμογή (π.χ. παίξεις ένα βίντεο και τελειώσει)

Nokia 7110 (2000) -> Samsung E700 (2004) -> Nokia N73 (2007) -> Nokia Lumia 800 (2011) -> ?

Έχει δοκιμάσει να βάλει κάποιος screen protector στο lumia 800;

Μου φαίνεται πολύ ομαλή η κίνηση του δακτύλου πάνω στο κρύσταλλο της οθόνης και φοβάμαι μήπως χαλάει αυτή η αίσθηση με την ζελατίνη.

Δεν έχω προλάβει ακόμα να τεστάρω την κάμερα σε εξωτερικές πρωινές λήψεις... Ποια είναι η γνώμη σας για την κάμερα και την απόδοσή της;

Επίσης με ανοιχτή την διακίνηση δεδομένων, πόσο σας βγάζει η μπαταρία;

Edited by EOL

Έχει δοκιμάσει να βάλει κάποιος screen protector στο lumia 800;

Μου φαίνεται πολύ ομαλή η κίνηση του δακτύλου πάνω στο κρύσταλλο της οθόνης και φοβάμαι μήπως χαλάει αυτή η αίσθηση με την ζελατίνη.

Δεν έχω προλάβει ακόμα να τεστάρω την κάμερα σε εξωτερικές πρωινές λήψεις... Ποια είναι η γνώμη σας για την κάμερα και την απόδοσή της;

Επίσης με ανοιχτή την διακίνηση δεδομένων, πόσο σας βγάζει η μπαταρία;

Δεν νόμιζω οτι θα χαλάει την αίσθηση.

Προσωπικα δεν σκεφτομαι ποτε να χρησιμοποιω κινητο χωρις screen protector,είτε έχει gorilla είτε όχι.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.