Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 800

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετα απο κάποιο αριθμό εφαρμογών ετσι γίνετε για να της βρισκεις πιο ευκολα...δεν απενεργοποιητε

Φιλικά Γιώργος

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά μας δουλέυει η Microsoft? δεν μπορώ να κάνω save attachment απο το email μου; πχ εικόνα στη πρωκειμένη περίπτωση.

μου ρχετε να το πάρω να το πετάξω. απαράδεκτο.

π.σ μετά απο δοκιμές, από άλλα email μπορώ να αποθηκεύσω εικόνες και pdf, ενώ από κάποια άλλα όχι.

Αποθηκεύει μόνο αρχεία για τα οποία υπάρχει πρόγραμμα για να ανοίξουν. Άρα zip δεν γίνεται να αποθηκευτεί.

παιδια καλησπερα και απο μενα

εχω ξεκινησει να διαβαζω το νημα ειμαι ηδη στην 18 σελιδα...αλλα επειδη ενδιαφερομαι για αυτο το τηλ

ηθελα να ρωτησω

1.θα ειναι συμβατο φανταζομαι με τα wp8 ετσι δεν ειναι?

2.αν ναι θα ειναι γρηγορο με αυτο το hardware? και τελος

3.ποτε θα βγει η νεα αναβαθμιση? τα wp8 δεν εννοουμε με την εκδοση appolo?

Δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με αυτά που ρωτάς. Απλά είναι αδιανόητο να μην αναβαθμιστούν, είναι δηλαδή 99.9% σίγουρο. Εδώ και το lumia 900 έχει ίδια cpu/ram άρα σίγουρα δεν γίνεται να μην τη πάρει εκείνο. Αυτό μη το φοβάσαι, οι 1st generation συσκευές όπως trophy, optimus 7, samsung omnia 7 ακόμα μπορεί να το πάρουν, εκεί παίζει...

Η ms ήξερε πως θα είναι τα wp8 και τις απαιτήσεις της, αν ήταν να σερνόντουσαν θα έβγαινε το Lumia με παραπάνω ram. Έχει δείξει οτι θέλει όλες οι συσκευές να τρέχουν πανομοιότυπα, άρα δε θα αφήσει να σέρνετε το lumia 800/900, και τα καινούρια να πετάνε.

Το πότε θα βγει δε ξέρουμε, αν βγει με το πλάνο που βγήκε το mango, τότε κατά τον Οκτώβρη. Ναι, apollo είναι τα wp8.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΤΟ LUMIA ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ.ΕΨΑΞΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ?

Δε μπορείς. Παντού έτσι γίνεται μετά απο εγκατάσταση ενός πλήθους εφαρμογών, και μερικές συσκευές πρώτης γενιάς που τρέχουν registry editor γίνεται να αφαιρεθεί με αλλαγή registry. Αλλά δεν είναι τόσο πρόβλημα. Μόνο τα ελληνικά είναι πρόβλημα που χωρίζονται απο τα αγλλικά γράμματα και έτσι είναι κάθε εφαρμογή χώρια. Αλλά είναι συνήθειο, πίστεψέ με. Αν το συνηθίσεις και μετά το βγάλεις, πάλι θα σου κακοφανεί.

Παιδιά, έχω διαβάσει τα περισσότερα από αυτά που έχουν γραφτεί, αλλά έχω μία πολύ βασική απορία της οποία η απάντηση θα καθορίσει εάν θα το αγοράσω ή όχι: Από μουσική πώς πάει; Πώς είναι η ποιότητα; Γιατί στο gsmarena έχουν αρκετά κακή κριτική για την ποιότητα ήχουν, η οποία κακή ποιότητα βασικά φαίνεται και στο γράφημα. Όλες οι χαμηλές συχνότητες είναι ανύπαρκτες. Και χωρίς equalizer...αλλά τουλάχιστον αυτό μπορούμε να το ελπιζουμε στο μέλλον.

Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι χρήσιμη, γιατί το 'χω ερωτευτεί το κινητάκι! Είμαι ανάμεσα σ'αυτό και στο Arc.

Δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με αυτά που ρωτάς. Απλά είναι αδιανόητο να μην αναβαθμιστούν, είναι δηλαδή 99.9% σίγουρο. Εδώ και το lumia 900 έχει ίδια cpu/ram άρα σίγουρα δεν γίνεται να μην τη πάρει εκείνο. Αυτό μη το φοβάσαι, οι 1st generation συσκευές όπως trophy, optimus 7, samsung omnia 7 ακόμα μπορεί να το πάρουν, εκεί παίζει...

Η ms ήξερε πως θα είναι τα wp8 και τις απαιτήσεις της, αν ήταν να σερνόντουσαν θα έβγαινε το Lumia με παραπάνω ram. Έχει δείξει οτι θέλει όλες οι συσκευές να τρέχουν πανομοιότυπα, άρα δε θα αφήσει να σέρνετε το lumia 800/900, και τα καινούρια να πετάνε.

Το πότε θα βγει δε ξέρουμε, αν βγει με το πλάνο που βγήκε το mango, τότε κατά τον Οκτώβρη. Ναι, apollo είναι τα wp8.

.

σε ευχαριστω πολυ φιλε....μ αρεσει παρα πολυ αυτο το τηλ και επειδη ακουω οτι για μινιμαλ χρηστες -σαν εμενα που δεν κανω βαρια λειτουργια στο android που εχω- οτι τα windows phone ειναι πολυ καλα και ελαφρια και φυσικα το lumia 800 που για εμενα ειναι το πιο ομορφο τηλ αυτη την στιγμη σκεφτομαι να του δωσω μια ευκαιρια!

ακομα περιμενω το update της νοκια τι θα γινει? (ειμαι στο .1451)

καποιοι απο εδω εχουν παρει αλλα 3 εκτος απο αυτο που περιμενω εγω :O

ξερετε κανενα τροπο να το περασω χειροκινητα?

σε ευχαριστω πολυ φιλε....μ αρεσει παρα πολυ αυτο το τηλ και επειδη ακουω οτι για μινιμαλ χρηστες -σαν εμενα που δεν κανω βαρια λειτουργια στο android που εχω- οτι τα windows phone ειναι πολυ καλα και ελαφρια και φυσικα το lumia 800 που για εμενα ειναι το πιο ομορφο τηλ αυτη την στιγμη σκεφτομαι να του δωσω μια ευκαιρια!

Κοιτάς μόνο στο marketplace αν υπάρχει καμία πολύ βασική εφαρμογή που δεν υπάρχει, μετά αναλογίζεσαι το γεγονός οτι στέλνεις pdf και doc μέσω skydrive, ενώ οι άλλοι τύποι αρχείων, όπως zip δεν κατεβαίνουν καν απο το internet, οτι χρειάζεσαι zune για εικόνες, μουσική, βίντεο, που είναι πιο εύκολο απο το itune και πολύ πιο ευέλικτο, και τέλος οτι δεν γίνεται να το κάνεις dev unlock ούτε με τον επίσημο τρόπο απο τη ms, μέσω του chevron labs.

Αν δε σε πειράζουν αυτά, και είχες σαν και εμένα android με 1-2 επιφάνεις μπροστά, και αυτές σχεδόν άδειες, για να έχεις καλό σκρολάριμα και απόκριση, τότε πάρτο!

παιδία για Network settings στο APN τι έχετε για vodafone?

όταν βάζω 3G δεν μου βγάζει το σηματάκι του 3G αλλά ένα H, αλλά μπαίνει κανονικά στο ιντερνετ.

στα apn settings έβαλα μόνο το webonly.vodafone.gr

Σωστά σου βγάζει H. Το Η σημαίνει HSPA, το οποίο είναι καλύτερο του 3G και όλα τα εν Ελλάδι δίκτυα το υποστηρίζουν

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

παιδια..στην ενοτητα εγω του facebook..οταν πατατε check in σας δουλευει??εμενα δεν βρισκει πουθενα τα μερη που βρισκονται κοντα μου..ειναι καποιο bug?ολο λεει δεν βρισκει κανενα αποτελεσμα..παταω δημιουργια περιοχης και επισης παιρνω ενα ενοχλητικο error οτι δεν λειτουργει!
Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

παιδια..στην ενοτητα εγω του facebook..οταν πατατε check in σας δουλευει??εμενα δεν βρισκει πουθενα τα μερη που βρισκονται κοντα μου..ειναι καποιο bug?ολο λεει δεν βρισκει κανενα αποτελεσμα..παταω δημιουργια περιοχης και επισης παιρνω ενα ενοχλητικο error οτι δεν λειτουργει!

την τοποθεσία στις ρυθμίσεις την εχεις ανοιχτή?

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

ναι την εχω ανοιχτη αλλα τζιφος..τα εχω ολα ανοιχτα..!κατεβασα την εφαρμογη facebook και εκει λειτουργει μια χαρα το check in..
Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

Νομιζω θα περιμένεις ξα ερθει το τελευταιο update και θα ενεργοποιηθεί το tering

Φιλικά Γιώργος

ισχυει. κι εγω δεν μπορω να κανω check in μεσα απο το ME tile. δε μου βρισκει περιοχες. μεσα απο το fb δουλευει κανονικα ομως.. καμια βοηθεια?

nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra

Εκνευρίζομαι όταν όλοι ακολουθούν τα χνάρια τις Apple, ακόμα κι αν είναι λανθασμένα..

Τα OS εξ Αμερικής, προσπαθούν να μας επιβάλουν με το ζόρι, πως δεν χρειαζόμαστε μερικές λειτουργίες που είχαμε συνηθίσει χρόνια τώρα..

Η Apple π.χ αποφάσισε οτι δεν χρειαζόμαστε την αναφορά παράδοσης στα μηνύματα, δεν χρειάζονται τα MMS, δεν χρειάζεται η βίντεο κλήση, η ανταλλαγή αρχείων μέσο BT, κ.λ.π, και εμείς σαν χάνοι προσπαθούμε να πείσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους ότι όντος είναι άχρηστα η λιγότερο χρήσιμα.

Σ αυτό βλέπω να υποκύπτει και η Νοκια που μας είχε γαλουχήσει πολλά χρόνια τώρα με διάφορες τέτοιες ευκολίες.. Μακάρι να είναι προσωρινή αδυναμία του OS και όχι συνειδητή επιλογή.

Μετά το symbian, μόνο το Android βλέπω ως το πιο ολοκληρωμένο λειτουργικό, που δεν χρειάζεται να κατεβάσεις ένα σωρό εφαρμογές για να βουλώσεις τρύπες του συστήματος..

Καλά Χριστούγεννα…..

καλησπερα,για να καταλαβω δεν εχει αναφορα παραδοσης μνμτων?Μπορει να συνδεθει στο νοκια σουιτ οπως το ν97μινι?ευχαριστω

Τελικά αυτό πήρε το φιλαράκι μου και έχω κολλήσει με το κινητό είναι πανέμορφο πιστεύω ότι είναι ένα από τα πιο όμορφα κινητά που έχουν κυκλοφορήσει ποτε μην πω το πιο όμορφο, το κράτησα λίγο κλειστό και είναι υπεροχη η αίσθηση που αφήνει στο χέρι μας καλο, ποιοτικό, ανθεκτικό και πανέμορφο και η οθόνη φαίνεται υπεροχη ακόμα και σβηστή!!! Δυστυχώς δεν μου το δίνει να το λειτουργήσω λίγο ο τσιγκούνης αλλα είναι πολύ ενθουσιασμένος με το κινητό, το φιλαράκι μου πήρε το μαύρο μοντέλο, ζήλεψα παρα πολύ και εγώ και είπα να το πάρω θα περιμένω την Vodafone να το φέρει σε μπλε και το πήρα, αλήθεια ξέρει κανεις αν ο Vodafone θα προσθέσει δικά της πράγματα μέσα (όπως εικόνες, videos, μουσική, προγράμματα κτλ) γιατί δεν τα θέλω αυτά που βάζει συχνά η Vodafone; :X

Εμ φιλαράκι σε μπερδεύουν οι εταιρίες το ρώτησα γιατί σε αλλα κινητά στο site της Vodafone λένε οτι εχει ενώ σε αυτό όχι, αλλα ήμουν σίγουρος ότι έχει γιατί το διάβασα στο προσπέκτους και σε αλλα site στο internet αλλα ρώτησα να είμαι 100% σίγουρος. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!!! ;)

Δηλ.ειναι εισαγωγη vodafone? εχει δηλ το σημα της κλπ,κλπ?

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

καλησπερα,για να καταλαβω δεν εχει αναφορα παραδοσης μνμτων?Μπορει να συνδεθει στο νοκια σουιτ οπως το ν97μινι?ευχαριστω

εχει αναφορα μηνυματων και για συνδεση με η/υ υπαρχει το zune της microsoft.

Αυτά είναι!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=76HVEWlJXM8&feature=colike]SurfCube for NOKIA Lumia - YouTube[/ame]

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ρωτησω κατι χαζο μιας και δεν ειχα πιασει ποτε στα χερια μου WP.copy &paste τα τηλ. αυτα εχουν (wphone)?Δευτερον πιο πανω ειχα διαβασει αλλα δεν καταλαβα τελικα μπορω να ατατς σε καποιο μειλ που γραφω μια φωτογραφια η καποιο αρχειο?ευχαριστω και μη γελατε :cry:

Πωπω παιδιά δοκίμασα πριν λίγες μέρες τη συσκευή.

ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ! Πραγματικά έμεινα! Άριστη ποιότητα, γρήγορη απόκριση και οθονάρα. Πραγματικά χάρηκα γιατί η NOKIA είναι πολύ αξιόλογη εταιρία.

Τι λυση υπαρχει τελικα για wifi tethering στο lumia 800?
Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Να ρωτησω κατι χαζο μιας και δεν ειχα πιασει ποτε στα χερια μου WP.copy &paste τα τηλ. αυτα εχουν (wphone)?Δευτερον πιο πανω ειχα διαβασει αλλα δεν καταλαβα τελικα μπορω να ατατς σε καποιο μειλ που γραφω μια φωτογραφια η καποιο αρχειο?ευχαριστω και μη γελατε :cry:

Έχουν copy paste. Πατάς απλά πάνω σε μια λέξη, την επιλέγει αυτόματα, και αν θες προεκτείνεις την επιλογή, και μετά σου εμφανίζεις εικονιδιάκι, που είναι για αντιγραφή. Μετά όπου πηγαίνεις να γράψεις, πάνω απο το πληκτρολόγιο, μισοκρυμμένο είναι το εικονιδιάκι της επικόλλησης. Το τραβάς έξω και το πατάς για επικόλληση.

Για το mail. Την ώρα που γράφεις ένα mail, κάτω έχει τρία στρόγγυλα κουμπιά. Αυτό με τον συνδετήρα είναι η επισύναψη. Το πατάς, ή αλλιώς ανοίγεις το μενού με τις 3 τελίτσες στα δεξιά κάτω. Και έχει και τις υπόλοιπες επιλογές.

Το κακό είναι πως μόνο φωτογραφίες μπορείς να επισυνάψεις. Για έγγραφα μπορείς να κάνεις κοινοποίηση απο το office hub και εκεί διαλέγεις το email σου.

όντως δεν δουλεύει το check in στο xda λένε τίποτα για αυτό?στο omnia7 που είχα δούλευε αν και δεν το χρησιμοποιούσα δεν ξέρω μήπως είναι προσωρινό πρέπει να μας πει κάποιος παλιός χρήστης

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

καλημερα,επανερχομαι.μπορεις να zipαρεις ενα αρχειο?ταχεια κληση πχ να πατησεις το 6 που εχεις βαλει καποιο νουμερο εχει? ισως ειμαι οφ τοπικ αλλα δεν βρισκω και καποια εφαρμογη του στυλ sms hidder η΄ call manager οπως ειχαμε στα symbian και υποτιθεται οτι υπαρχουν χιλιαδες εφαρμογες.εχει κανεις αποψη πανω σ αυτο?:worry:Αν θελει καποιος να κρυψει μια φωτο πχ. μπορει να την βαλει στο σκαιτραιβ και οποτε θελει να την βλεπει εκει ,σωστα ? Edited by paola

...Αρχισαν τα οργανα...εβγαλα το κινητο απο το φορτιστη στις 1 το μεσημερι...και τωρα στις 4 εχεις χάσει το 10%...δηλαδη 10% κατω η μπαταρία χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ χρήση....καλά τα πάμε!Εχει ακνείς καμιά εξήγηση?Θα ηταν μεγαλη βοήθεια
...Εχω προβλημα και ξερω πως το ξερω...