Chef_George_ Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 εχει κανονικα ραδιοφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 έχετε βρει screen protectror για το κινητό? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 έχετε βρει screen protectror για το κινητό? οχι!!!!!!!1εκφραζψ προσωπικη αποψη αλλα πιστευω οτι δε χρειαζεται!σημερα μπερδευτηκε με τα κλειδια μου και δεν ειδα το παραμικρο στην οθονη!...ερωτηση καποιος να μου πει αν εχει δει επανεκινησεις εμενα σημερα εκανε τη πρωτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 φλασαρα την ελληνικη rom για τη συσκευη μου για να διωξω το t-mobile branding και να παρω το nokia blue theme. ολα οκ αλλα εχω ενα μικρο θεματακι. οταν κατεβαζω απο το marketplace εφαρμογες οπως το stocks και το weather (τις επισημες της ms) εμφανιζονται στο menu με αυτη τη μορφη "[weather xxx]" και "[stocks xxx]" αντιστοιχα]. γιατι συμβαινει αυτο? αν γυρισω τις ρυθμισεις στα αγγλικα εμφανιζονται οι εφαρμογες με τα κανονικα τους ονοματα (weather, stocks)... τι λετε να παιζει? Αυτό με τις ονομασίες δεν ξέρω γιατί γίνεται. Και το έχω παρατηρήσει και εγώ, αλλά μόνο με τις εφαρμογές της Microsoft. Πέρασες την ελληνική rom και στα γράφει έτσι. Και στου αδερφού μου του ChefGeorge έτσι τα βγάζει. Αν είχες κρατήσει την T-mobile, θα στα έβγαζε στα γερμανικά. Για παράδειγμα εμένα την εφαρμογή Weather μου την γράφει Wetter. Το WorldHour μου το γράφει Weltzeithur. Δεν είναι πρόβλημα δικό σου. Το έχουμε όλοι. Θέλω να πιστεύω ότι θα διορθωθεί. Αναλόγως με το hotmail της χώρας που θέτεις δηλαδή για να σου εμφανίζει το αντίστοιχο market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Η μπαταρια του πιστευω ειναι σχετικα ενταξει. απλα λογω επειδη ειχα symbian φαινετα τεραστια διαφορα και λογω της χρησης που του κανω επειδη δεν το χρησιμοποιω κανονικα αλλα ειμαι συνεχως απο πανω του. τωρα δε ξερω μακαρι οντως να ειναι software προβλημα γιατι λογω symbian εχω συνηθησει αλλιως και θελω περισσοτερη ωρα χρησης. σε σχεση με iphone 3gs που ειχα το 09 ειναι πολυ καλυτερο αλλα το 800 εχει μεγαλυτερη μπαταρια οποτε λογικο. αυτα απο εμενα για το θεμα της μπαταριας. πειτε και εσεις τις αποψεις πανω στο θεμα γιατι με ενδιαφερει και εχω ακουσει πολλα και δεν ξερω τι να πιστεψω Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Αυτό με τις ονομασίες δεν ξέρω γιατί γίνεται. Και το έχω παρατηρήσει και εγώ, αλλά μόνο με τις εφαρμογές της Microsoft. Πέρασες την ελληνική rom και στα γράφει έτσι. Και στου αδερφού μου του ChefGeorge έτσι τα βγάζει. Αν είχες κρατήσει την T-mobile, θα στα έβγαζε στα γερμανικά. Για παράδειγμα εμένα την εφαρμογή Weather μου την γράφει Wetter. Το WorldHour μου το γράφει Weltzeithur. Δεν είναι πρόβλημα δικό σου. Το έχουμε όλοι. Θέλω να πιστεύω ότι θα διορθωθεί. Αναλόγως με το hotmail της χώρας που θέτεις δηλαδή για να σου εμφανίζει το αντίστοιχο market. το περιεργο παντως ειναι οτι το world clock αν και ειναι της ms εμφανιζεται με το ονομα του κανονικα και οχι [world clock xxx] !!! Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 καλησπέρα παιδιά! το gps δουλεύει χωρίς data connection? χωρις χρέωση? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctg Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Πήρα τηλέφωνο στο Easy Buy να παραγγείλω το 800 και μου είπανε ότι είναι Unbranded αλλα δεν έχει Ελληνικά. Τα Ελληνικά δεν είναι μέσα σε όλα τα Lumia ανεξάρτητα τη χωρα που θα πουληθεί ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 καλησπέρα παιδιά! το gps δουλεύει χωρίς data connection? χωρις χρέωση? Δουλεύει. Ωστόσο, για να ορίσει τη διαδρομή, στην αρχή, χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο για λίγα δεύτερα. Μετά σου δίνει τις φωνητικές εντολές και σε καθοδηγεί offline. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Πήρα τηλέφωνο στο Easy Buy να παραγγείλω το 800 και μου είπανε ότι είναι Unbranded αλλα δεν έχει Ελληνικά. Τα Ελληνικά δεν είναι μέσα σε όλα τα Lumia ανεξάρτητα τη χωρα που θα πουληθεί ? ολα τα κινητα που ερχονται με προεγκατεστημενο mango εχουν μεσα 35 γλωσσες, μεσα και τα ελληνικα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zubei Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 φιλε δεν ειναι αυτο το update που διορθωνει την μπαταρια. το OS ειναι κοινο σε ολους και ερχεται απο την microsoft και αυτο θελω να ρωτησω εχει ερθει σε κανεναν η αναβαθμηση τις νοκια (1600.2483.8106.11500) ? απο οτι ειδα οι ξενοι το εχουν παρει. Εγώ την έχω - μόλις τελείωσα πλήρη φόρτιση της μπαταρίας. Με το που το έβγαλα από την πρίζα έχασε ως δια μαγείας 3%. Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Θα το κρατήσω με όλα σβηστά, να δω πόση ώρα θα κάνει να ξεφορτίσει. Στο Diagnostics είχε 1385mAh και έτρωγε περίπου 119-124 mA. Για να δούμε. Παράθεση Nokia 7110 (2000) -> Samsung E700 (2004) -> Nokia N73 (2007) -> Nokia Lumia 800 (2011) -> ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctg Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 (edited) ολα τα κινητα που ερχονται με προεγκατεστημενο mango εχουν μεσα 35 γλωσσες, μεσα και τα ελληνικα !!! Και εγώ αυτό ήξερα και μου φάνηκε περίεργο αυτό που μου είπανε. Θα τους ξαναπάρω τηλέφωνο γιατί μάλλον δε ξέρουν τι πουλάνε. Ευχαριστώ. Edit. Πήρα τηλέφωνο και μάλλον είχαν μείνει στα παλιά. Τώρα ενημερώθηκαν ότι έχει και Ελληνικά μέσα. Edited February 4, 2012 by Ctg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Δουλεύει. Ωστόσο, για να ορίσει τη διαδρομή, στην αρχή, χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο για λίγα δεύτερα. Μετά σου δίνει τις φωνητικές εντολές και σε καθοδηγεί offline. Οπότε δεν δουλεύει offline..ότι και να γίνει πρέπει να χρεωθείς... Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Οπότε δεν δουλεύει offline..ότι και να γίνει πρέπει να χρεωθείς... μηδαμινη χρεωση αν και εχει υποσχεθει η νοκια οτι θα κανει την εφαρμογη σε επομενο update full offline Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 (edited) μηδαμινη χρεωση αν και εχει υποσχεθει η νοκια οτι θα κανει την εφαρμογη σε επομενο update full offline Άντε για να δούμε :) Από που μαθαίνεις νέα για τις ενημερώσεις και τι πρόκειται να βγεί? Edited February 4, 2012 by thanospc Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyNoMaD Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 (edited) Εχει κανείς αντιμετωπίσει τα παρακάτω? 1. Εχω 3 Sim. Με τη 2 (κομμένες) ειναι μονιμα σε airplane mode που δεν απενεργοποιειται και με την αλλη (micro Sim)δεν βρισκει δικτυο 2. Μου ζηταει activation code για το live id απο τη MS Edited February 4, 2012 by CyNoMaD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Παιδιά καμία καλή θήκη παίζει; Για σιλικόνης ενδιαφερομαι κυρίως αλλά να μη χαλάει ει δυνατόν τη κομψή γραμμή του. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 ξέρετε μήπως πως μπορώ να βάλω τις ρυθμίσεις για cosmote? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 ξέρετε μήπως πως μπορώ να βάλω τις ρυθμίσεις για cosmote? ρυθμισεισ --> κινητη τηλεφωνια -> προσθηκη apn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 ρυθμισεισ --> κινητη τηλεφωνια -> προσθηκη apn και τις ρυθμίσεις αυτές θα τις ζητήσω από την cosmote μάλλον.. Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 και τις ρυθμίσεις αυτές θα τις ζητήσω από την cosmote μάλλον.. ναι παρε ενα τηλ και θα στις πουν.δεν ειναι τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 (edited) Πάντως αν και ήμουν για ένα διάστημα κάτοχος samsung nexus s και lg optimus 2x και έχω χρησιμοποιήσει και σε άλλες συσκευές το android μπορώ να πω πως την σταθερότητα την ομαλότητα στο σκρολάρισμα και στην ταχύτητα του λειτουργικού των windows phone δεν την έχω συναντήσει πουθενά αλλού ούτε καν και σε iphone φίλων. Μπορεί τα windows phone να υστερούν σε εφαρμογές και επιλογές σε σχέση με το android αλλά στο παραπάνω δεν παίζονται. γίνετε με κάποιο τρόπο να απενεργοποιηθεί η δόνηση όταν πατάμε τα 3 κουμπιά πίσω έναρξη και αναζήτηση? Edited February 5, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 γίνετε με κάποιο τρόπο να απενεργοποιηθεί η δόνηση όταν πατάμε τα 3 κουμπιά πίσω έναρξη και αναζήτηση? δεν ξερω για το lumia..αλλα στο samsung omnia w εχει στις ρυθμισεις/επιπλεον ρυθμισεις/απενεργοποιηση αναδρασης δονησης των πληκτρων..κοιταξε το αν εχει τετοια ρυθμιση :) Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 καλημερα ,επειδη ενδιαφερομαι να το παρω και με ενδιαφερει πιο πολυ η ποιοτητα και η ενταση του ακουστικου &μικροφωνου στην συνομιλια σε κλησεις, και η μπαταρια του,μπορει να μου πειτε αν ειναι καλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Παιδιά καμία καλή θήκη παίζει; Για σιλικόνης ενδιαφερομαι κυρίως αλλά να μη χαλάει ει δυνατόν τη κομψή γραμμή του. Πολύ καλή είναι αυτή που υπάρχει μέσα στο πακέτο!! Την είδα σήμερα σε ένα μαύρο Lumia και είναι πάρα πολύ καλή!! Δεν προσθέτει καθόλου όγκο στην συσκευή, έχει πολύ καλή αίσθηση στο κράτημα και δεν γλιστράει από το χέρι. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts