Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 800

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως σου βγάζει το σφάλμα για τα regional settings? Τότε πρέπει να βάλεις από τον πίνακα ελέγχου του Η/Υ σου την ίδια χώρα όπως το account σου με το οποίο προσπαθείς να μπείς...

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τελικά άλλαξα την τοποθεσία μου μέσα απο τα windows 7 και έκανε sign in κανονικά με τον hotmail.com λογαριασμό μου.

όσο αφορά το wireless sync έκανα τα βήματα έβγαλα απο το usb το 710 και έχωντας ανοιχτό και το wifi του δεν μου το βρίσκει στο zune παρά μόνο όταν το βάζω με usb

1+ Never Settle

τελικά άλλαξα την τοποθεσία μου μέσα απο τα windows 7 και έκανε sign in κανονικά με τον hotmail.com λογαριασμό μου.

όσο αφορά το wireless sync έκανα τα βήματα έβγαλα απο το usb το 710 και έχωντας ανοιχτό και το wifi του δεν μου το βρίσκει στο zune παρά μόνο όταν το βάζω με usb

θα το εχεις στον φορτιστη και μονο του καποια στιγμη στα επομενα 15 λεπτα θα συγχρονισει οτι χρειαζεται

θα το εχεις στον φορτιστη και μονο του καποια στιγμη στα επομενα 15 λεπτα θα συγχρονισει οτι χρειαζεται

ναι καλό αυτό τωρα το είδα στο youtube πως γίνετε..πολύ μπροστά to windows phone

1+ Never Settle

Όποιος μπορεί να βοηθήσει παιδιά. Έκανα την τελευταία αναβάθμιση πριν από 2 μέρες στο zune. Έχω την 7.10.8107.79 τώρα. Από την στιγμή της αναβάθμισης και μετά στο νοκια diagnostics η μπαταρία δείχνει 1233, 1276 , άντε μέχρι 1300. Συνέχεια παίζει και μόνο μία φορά μου έβγαλε 1501. Είναι συνέχεια χαμηλά το full charge capacity. Τι πρέπει να κάνω ρε παίδες? Να σημειώσω ότι πριν δεν το είχα το πρόβλημα. Edited by dalailama1
:p

Όποιος μπορεί να βοηθήσει παιδιά. Έκανα την τελευταία αναβάθμιση πριν από 2 μέρες στο zune. Έχω την 7.10.8107.79 τώρα. Από την στιγμή της αναβάθμισης και μετά στο νοκια diagnostics η μπαταρία δείχνει 1233, 1276 , άντε μέχρι 1300. Συνέχεια παίζει και μόνο μία φορά μου έβγαλε 1501. Είναι συνέχεια χαμηλά το full charge capacity. Τι πρέπει να κάνω ρε παίδες? Να σημειώσω ότι πριν δεν το είχα το πρόβλημα.

λογικα ουτε τωρα το εχεις.η νοκια λεει οτι αν εχεις πανω απο 1000 δεν εχεις το προβλημα.

και στην τελικη δες τη συμπεριφορα του τηλεφωνου σου. εχει αλλαξει κατι απο πριν? σου κραταει λιγοτερο?

και εμενα πριν την αναβαθμιση ελεγε 1510 μετα την αναβαθμιση ειχα μια φορα 1458 μετα 1394 και καπου εκει εχει σταθεροποιηθει.

αλλα οπως και πριν δεν εχω θεμα γτ μου βγαζει 2 μερες !!!

λογικα ουτε τωρα το εχεις.η νοκια λεει οτι αν εχεις πανω απο 1000 δεν εχεις το προβλημα.

και στην τελικη δες τη συμπεριφορα του τηλεφωνου σου. εχει αλλαξει κατι απο πριν? σου κραταει λιγοτερο?

και εμενα πριν την αναβαθμιση ελεγε 1510 μετα την αναβαθμιση ειχα μια φορα 1458 μετα 1394 και καπου εκει εχει σταθεροποιηθει.

αλλα οπως και πριν δεν εχω θεμα γτ μου βγαζει 2 μερες !!!

Δεν λέω ότι έχω πρόβλημα εμένα μου βγάζει μία μέρα αλλά το σκίζω είμαι συνέχεια twitter και fb αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό. Μήπως πρέπει μία μέρα να το αφήσω να αδειάσει εντελώς και να το φορτίσω να πάρει πάνω του?

Δεν λέω ότι έχω πρόβλημα εμένα μου βγάζει μία μέρα αλλά το σκίζω είμαι συνέχεια twitter και fb αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό. Μήπως πρέπει μία μέρα να το αφήσω να αδειάσει εντελώς και να το φορτίσω να πάρει πάνω του?

ε προφανως δεν εχεις το προβλημα.απλως σταματα να κοιτας συνεχεια το diagnostics.

τωρα που το ξαναειδα εγω εχει ανεβει στα 1410

και κανε και μια αυτο που ειπες. αστο μεχρι να δειασει εντελως και γεμισε το φουλ χωρις να το πειραζεις.

και καντο παραπανω απο μια φορες μην θελει κανα στρωσιμο η μπαταρια. υποθετικα. αλλα προφανως δεν εχεις προβλημα

ε προφανως δεν εχεις το προβλημα.απλως σταματα να κοιτας συνεχεια το diagnostics.

τωρα που το ξαναειδα εγω εχει ανεβει στα 1410

και κανε και μια αυτο που ειπες. αστο μεχρι να δειασει εντελως και γεμισε το φουλ χωρις να το πειραζεις.

και καντο παραπανω απο μια φορες μην θελει κανα στρωσιμο η μπαταρια. υποθετικα. αλλα προφανως δεν εχεις προβλημα

Σ ευχαριστώ θερμά για τον κόπο σου να μου απαντήσεις.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει παιδιά. Έκανα την τελευταία αναβάθμιση πριν από 2 μέρες στο zune. Έχω την 7.10.8107.79 τώρα. Από την στιγμή της αναβάθμισης και μετά στο νοκια diagnostics η μπαταρία δείχνει 1233, 1276 , άντε μέχρι 1300. Συνέχεια παίζει και μόνο μία φορά μου έβγαλε 1501. Είναι συνέχεια χαμηλά το full charge capacity. Τι πρέπει να κάνω ρε παίδες? Να σημειώσω ότι πριν δεν το είχα το πρόβλημα.

Το ίδιο ακριβώς παρατήρησα κι εγώ με τη συσκευή. Λογικά δεν είναι κάτι σοβαρό. Άλλωστε μετά την αναβάθμιση κρατάει περισσότερο η μπαταρία μου.

Στο full available capacity τι σου λέει; Εμένα παίζει γύρω στα 1400mAh.

Edited by DENIOR

μην αγχωνεστε με το diagnostic tools.δεν ειναι κατι. απλα πριν το update ηταν η τιμη λαθος.

nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra

Last but not least, the Diagnostic App was designed for internal testing purposes. In general, your battery is fine as long as the full charge capacity is more than 1000mAh. For the future, if you are checking your battery life, more useful information on the Battery status can be found by focusing on Settings>System>Battery saver.

http://www.theverge.com/2012/1/30/2757182/lumia-800-update-battery-fix-audio-camera

παρελαβα κι εγω σημερα! γαλαζιο t-mobile απο γερμανια. κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. ολα λειτουργουν οπως πρεπει!

nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra

Καλησπερα παιδια.. το skype που το βρισκω? Η΄ καποιο προγραμμα για να κανω κλησεις διαδικτυου?

Skype περιμένουμε..ελπίζουμε τον επόμενο μήνα...

Εφαρμογή για βίντεο κλήσεις μέσω διαδικτύου έχω το "Tango" από το Marketplace

παρελαβα κι εγω σημερα! γαλαζιο t-mobile απο γερμανια. κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. ολα λειτουργουν οπως πρεπει!

Ωωωω μεγειά....Λατρεύω cyan. Τράβα το καμιά φωτογραφία όταν βρεις ευκαιρία και το αφήσεις από τα χέρια σου...:lol:

Δεν έχω δει από κοντά το cyan :(

Καλησπέρα,επειδή είμαι έτοιμος να τσιμπησω το 800 θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει φωνητική κλήση μέσω του handsfree του και γενικά αν ο τηλ.κατάλογος του είναι εύκολος και προσβασιμος με ένα χέρι.λόγω δουλειάς κάνω και δέχομαι πολλές κλήσεις και αυτό το κομμάτι για μένα είναι σημαντικό.ευχαριστώ

Φωνητικές εντολές στα Ελληνικά δεν υποστηρίζει η συσκευή μου.

Κάτι άλλο. Προφανώς δε θα γίνει ούτε στο μέλλον δυνατή η αναβάθμιση του λειτουργικού σε Tango σωστά;

Καλημέρα,

έχω κάνει την τελευταία αναβάθμιση της Nokia, που υποτίθεται πως διορθώνει το πρόβλημα της μπαταρίας.

Μπορεί πλέον στο diagnostics να γεμιζει full, στο 1405 mAh, και να λέει 100% charged, όμως η μπαταρία πλέον

δεν κρατάει ούτε 22ώρες, χωρίς να κάνω τίποτα!. Το φόρτισα χθες στις 22.00, ήταν full, και μέχρι της 7.00,

η μπαταρία από 100%, πήγε στο 56%, και η μόνη χρήση ήταν μία αναπάντητη, 2 φορές να δώ την ώρα και το

ξυπνητήρι μου στις 7.00! δλδ,... τίποτα σχεδόν,... και έχασε ~45%. Εννοείται πως wifi, και άλλες εφαρμογές ήταν

κλειστές. Αντιμετώπισε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα? και αν ναι τι έκανε?

Πρέπει να πώ οτι μίλησα με nokia care, στο οποίο αποφεύγουν να πιασουν το κινητό σα καυτή πατάτα, γιατί είναι

καινούριο και άγνωστο σε αυτούς, αλλά μου τονίσαν κιόλας ότι δεν μπορώ να πάρω καινούριο, γιατί έχουν περάσει

2 βδομάδες από την αγορά του! 'Ενω, τους είπα οτι περίμενα την αναβάθμιση για να δω εάν θα λυθεί το πρόβλημα!

Ποια έκδοση λογισμικού έχεις ακριβως; Έκανες επαναφορά των αρχικών ρυθμίσεων μετά την αναβάθμιση;

Αν είναι δυνατόν!:dash: Σας παρακαλώ επιβεβαιώστε ότι ΔΕΝ υπάρχει εφαρμογή τύπου Βlacklist/Call & SMS Block (από αυτές που υπάρχουν εκατοντάδες για Android) γιά να πάρω ένα Lexotanil και να το ξαναστείλω στον αγύριστο μιά γιά πάντα!!! :angry:

Νομιζω πως δεν υπαρχει τιποτα (εχει ξανα αναφερθει) αλλα ας απαντησει καποιος πιο γνωστης....