manolis Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Προχθες εβαλα βιαστικα τα windows 7 χωρις να κρατησω backup φακελους του Itunes. Τα εβαλα εκει που ειχα τα vista οποτε δεν εχω προσβαση στους παλιους φακελους. Τι μπορω να κανω ωστε να περασω το Itunes και να συγχρονησω το 3g Iphone χωρις να χασω κυριως τις επαφες μου ?? Εχω το 3g με j/b και v 3.0 Με το outlook καντο δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Δηλαδη να συγχρονισω πρωτα τις επαφες με outlook και μετα το κινητο με Itunes ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Δηλαδη να συγχρονισω πρωτα τις επαφες με outlook και μετα το κινητο με Itunes ? Mε Itunes και θα κανεις click αυτο που λεει sync contacts with outlook, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Ευχαριστω πολυ.Τα καταφερα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Έβαλα windows 7 x64 και iTunes 64. Μου γράφει συνέχεια ότι το libary could not be saved and that I don't have access priveleges. Δεύτερον, συγχρονίζει κανονικά μουσική και videos, αλλά με τίποτα εικόνες. Καμιά ιδέα; edit: βλέπω ότι την ώρα που λέει ότι συγχρονίζει τις εικόνες και τελικά δεν κάνει τίποτα, το itune process δουλεύει κανονικά στο task manager. Από 50%-70% περίπου. edit no.2 : λύθηκε το πρόβλημα σβήνοντας το ipod photo cache που ήταν από backup πριν από φορματ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Και εγω επισης δεν κρατησα backup λογω windows7.:cry: Εχω τωρα εφαρμογες στο iphone και επαφες.Μπορω να τα μεταφερω ολα οτι εχω στο τηλ οπως ηταν πριν στο itunes που ειναι αδειο εντελως? Kαι αν ναι πως;Marge ή replace παταω για τον συνχρονισμο στις επαφες;Μερικες εφαρμογες ειναι σπ@σμεneς.......πρεπει να τις περασω παλι μια μια στο itunes δεν θελω να χαθουν ρυθμισεις κυριως απο navigon:cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romeo1 Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 νομιζω οτι πρεπει να κατεβασεις παλι τις εφαρμογες απο το itunes μια μια(αυτες που εχεις πληρωσει θα κατεβουν κανονικα) και τις...αλλες παλι με τον γνωστο τροπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Και εγω επισης δεν κρατησα backup λογω windows7.:cry: Εχω τωρα εφαρμογες στο iphone και επαφες.Μπορω να τα μεταφερω ολα οτι εχω στο τηλ οπως ηταν πριν στο itunes που ειναι αδειο εντελως? Kαι αν ναι πως;Marge ή replace παταω για τον συνχρονισμο στις επαφες;Μερικες εφαρμογες ειναι σπ@σμεneς.......πρεπει να τις περασω παλι μια μια στο itunes δεν θελω να χαθουν ρυθμισεις κυριως απο navigon:cry::cry::cry: Merge θα κάνεις. Εγώ δεν πρόσεξα τι μου έλεγε εκείνη την ώρα. Ευτυχώς είχα τα contacts στο yahoo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Σίγουρα θα έχει ερωτηθεί αλλά δε βρήκα απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα... Έχω κάνει backup τη ΝΟΚΙΑ συσκευή μου με το Nokia PC Suite. Πως μπορώ να μεταφέρω τα μηνύματά μου (ή και ό,τι άλλο) στο ΙΡΗΟΝΕ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 θα συγχρονισεις επαφες,ημερολογιο ,σημειωσεις με το outlook μεσω pc suite . Στην συνεχεια μεσω itunes θα συγχρονισεις το iphone με το outlook. Μηνυματα δεν.. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 θα συγχρονισεις επαφες,ημερολογιο ,σημειωσεις με το outlook μεσω pc suite . Στην συνεχεια μεσω itunes θα συγχρονισεις το iphone με το outlook. Μηνυματα δεν.. Σε ευχαριστώ! Είναι δυνατον να μη μπορούμε να μεταφέρουμε τα μηνύματά μας???:mad: Ένα ΝΟΚΙ πρόγραμμα κάνει τίποτα? http://www.nokisoft.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isicond Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Γεια σε όλους. Μήπως γνωρίζει κάποιος εάν μπορώ να μεταφέρω με οποιαδήποτε εφαρμογή τις επαφές μου από Nokia κινητό σε iPhone και να εμφανίζονται με σωστό τρόπο? Δηλαδή όταν μια επαφή έχει τρία τηλέφωνα στο Nokia, μετά την μεταφορά στο iPhone, να έχει ξανά κάθε επαφή τα τηλέφωνά της. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Γεια σε όλους. Μήπως γνωρίζει κάποιος εάν μπορώ να μεταφέρω με οποιαδήποτε εφαρμογή τις επαφές μου από Nokia κινητό σε iPhone και να εμφανίζονται με σωστό τρόπο? Δηλαδή όταν μια επαφή έχει τρία τηλέφωνα στο Nokia, μετά την μεταφορά στο iPhone, να έχει ξανά κάθε επαφή τα τηλέφωνά της. Ευχαριστώ. Nokia -> PC Suite -> Outlook -> iPhone :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isicond Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Nokia -> PC Suite -> Outlook -> iPhone :rolleyes: Σε ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Nokia -> PC Suite -> Outlook -> iPhone :rolleyes: Εμένα πάντως με το Outlook μου έχει κόψει κάποια τηλέφωνα απο μερικές επαφές. Π.χ. ενώ σε ένα όνομα αντιστοιχούν 3 τηλέφωνα, στο iphone μου φαίνονται 2 ή και 1 μερικές φορές.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Εμένα πάντως με το Outlook μου έχει κόψει κάποια τηλέφωνα απο μερικές επαφές. Π.χ. ενώ σε ένα όνομα αντιστοιχούν 3 τηλέφωνα, στο iphone μου φαίνονται 2 ή και 1 μερικές φορές.... Προσωπικά από δική μου απορία παλαιότερα εδώ μέσα έλαβα την ίδια απάντηση με αυτή που έδωσα από κάποιον Mod. και είχα επιτυχία μεταφέροντας και τις 400+ επαφές μου με επιτυχία :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Προσωπικά από δική μου απορία παλαιότερα εδώ μέσα έλαβα την ίδια απάντηση με αυτή που έδωσα από κάποιον Mod. και είχα επιτυχία μεταφέροντας και τις 400+ επαφές μου με επιτυχία :rolleyes: Μόνο σε μένα δεν "έκατσε" :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Μόνο σε μένα δεν "έκατσε" :( Γιατί; μήπως κάτι δεν έκανες καλά; :confused: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Εμένα πάντως με το Outlook μου έχει κόψει κάποια τηλέφωνα απο μερικές επαφές. Π.χ. ενώ σε ένα όνομα αντιστοιχούν 3 τηλέφωνα, στο iphone μου φαίνονται 2 ή και 1 μερικές φορές.... ναι βεβαια συμβαινει αυτο. αν εχεις περασμενο καποιο τηλ. στο "τηλεφωνο αυτοκινητου" ή αν εχεις περασμενα δυο νουμερα με το ονομα κινητο δυο φορες. Αν εχεις 2 αριθμους περασμενους στην ιδια καρτελα με το ονομα "κινητο" τοτε το δευτερο "κινητο" το outlook το μετατρεπει σε "τηλεφ.αυτοκινητου" και οταν το συγχρονιζεις με το iphone δεν περναει το νουμερο που βρισκεται στο "τηλ.αυτοκινητου" διοτι δεν εχει το iphone τετοια καρτελα. Γυρισε τα χειροκινητα απο το outlook σε κατι αλλο πχ. "αλλο" και θα το δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 ναι βεβαια συμβαινει αυτο. αν εχεις περασμενο καποιο τηλ. στο "τηλεφωνο αυτοκινητου" ή αν εχεις περασμενα δυο νουμερα με το ονομα κινητο δυο φορες. Αν εχεις 2 αριθμους περασμενους στην ιδια καρτελα με το ονομα "κινητο" τοτε το δευτερο "κινητο" το outlook το μετατρεπει σε "τηλεφ.αυτοκινητου" και οταν το συγχρονιζεις με το iphone δεν περναει το νουμερο που βρισκεται στο "τηλ.αυτοκινητου" διοτι δεν εχει το iphone τετοια καρτελα. Γυρισε τα χειροκινητα απο το outlook σε κατι αλλο πχ. "αλλο" και θα το δει. Αυτη ήταν η λύση.... 1000+ ευχαριστώ... με ειχε παιδεψει άπειρες ώρες.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isicond Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Αυτη ήταν η λύση.... 1000+ ευχαριστώ... με ειχε παιδεψει άπειρες ώρες.... Είναι καλή η πρότασή σου singer. Σε ευχαριστούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 ναι βεβαια συμβαινει αυτο. αν εχεις περασμενο καποιο τηλ. στο "τηλεφωνο αυτοκινητου" ή αν εχεις περασμενα δυο νουμερα με το ονομα κινητο δυο φορες. Αν εχεις 2 αριθμους περασμενους στην ιδια καρτελα με το ονομα "κινητο" τοτε το δευτερο "κινητο" το outlook το μετατρεπει σε "τηλεφ.αυτοκινητου" και οταν το συγχρονιζεις με το iphone δεν περναει το νουμερο που βρισκεται στο "τηλ.αυτοκινητου" διοτι δεν εχει το iphone τετοια καρτελα. Γυρισε τα χειροκινητα απο το outlook σε κατι αλλο πχ. "αλλο" και θα το δει. Καλημέρα :) Προσωπικά θα το κρατήσω συμβουλευτικά αλλά στην δική μου περίπτωση τα είχα ταξινομήσει στο Nokia + SE έτσι όπως προαναφέρεις και μέσω Outlook δεν αντιμετώπισα απολύτως κανένα πρόβλημα :confused: , όλα περάστηκαν όπως τα είχα :happy: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerokost Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Με το outlook express θα γίνει δουλειά λέτε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Μην γελασετε αλλα προτιμησα να τα περασω 1-1 χειροκινητα ωστε να συνηθισω και το "πληκτρολογιο" του iPhone.. Απο τις λιγες φορες που το διασκεδασα.. Για οσους προτιμησουν το outlook, προσοχη στις ετικετες που εχετε "πειραξει" εσεις οι ιδιοι καθως αυτες δεν θα περασουν στο τηλεφωνο ουτε και γινονται backup για καποιο αλλο - δουλευει μονο με αυτες που εχει το Outlook (σταθερο, κινητο κτλ) -δ Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alf133 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 :worry::worry:μολις αγορασα το iphone θελω να μεταφερω τους τηλεφωνικους αριθμους απο ενα sony το k800i.πως γινεται?για τα μηνυματα που ειναι αποθηκευμενα γινεται κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts