Samaroth Δημοσιεύτηκε October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 23, 2011 Γεια σας παιδια, Θα ηθελα να μου προτινετε εκτυπωτη λειζερ ασπρομαυρο με χαμηλο κοστος συντηρησης και τιμη πανω κατω στα 100 ευρω,(αν ειναι και πολυμηχανημα ακομα καλυτερα)Εκτυπωνω 20 σελιδες την εβδομαδα πανω κατω. Επισης απ'οτι ειδα τα e-shop βγαλανε προσφορα αυτον εδω που ειναι πολυμηχανημα.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500038&sid=1.Αξιζει αυτος? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Γεια σας παιδια, Θα ηθελα να μου προτινετε εκτυπωτη λειζερ ασπρομαυρο με χαμηλο κοστος συντηρησης και τιμη πανω κατω στα 100 ευρω,(αν ειναι και πολυμηχανημα ακομα καλυτερα)Εκτυπωνω 20 σελιδες την εβδομαδα πανω κατω. Επισης απ'οτι ειδα τα e-shop βγαλανε προσφορα αυτον εδω που ειναι πολυμηχανημα.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500038&sid=1.Αξιζει αυτος? Ευχαριστω! Ειναι "τιμιο" το Samsung αλλα δεν ξερω τι παιζει απο θεμα e-shop πλεον. Μακρια και αγαπημενοι που λενε (για μενα τουλαχιστον). Απο εκει και περα μια αλλη αξιοπιστη λυση σε εκτυπωτη μονο ειναι ο κλασσικος και αγαπημενος HP P1102 και ο αντιστοιχος με wireless 1102W Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 προτιμώ και εγώ hp, καθότι τα τόνερ γίνονται αναγόμωση (συνήθως). Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 αμα μπορεις να δωσεις κανενα 150αρι..υπαρχουν canon εγχρωμοι και με εκτυπωση δισκακια η λειζερ...εγω με κανον ειμαι ευχαριστιμενος τοσα χρονια...σε εναν γνωστο μου ομως χαλανε μεχρι που πηγε epson Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samaroth Δημ. October 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Τελικα εκανα παραγγελια το πολυμηχανημα που ελεγα.Μακαρι να βγει καλο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Τώρα είδα το θεματάκι...Εγώ γενικα σε laser είμαι fan της Xerox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-maniac Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Εγώ προτείνω HP επειδή είναι αξιόπιστη και με καλό service και υποστήριξη. Αλλα έχω δουλέψει και αυτον τον samsung που πήρες είναι ικανοποιητικός και γρήγορος στην ανταπόκριση. Και απο θέμα toner είσαι καλα στης τιμές με τους υπόλοιπους εκτυπωτές +-1 euro. Μια χαρά! Παράθεση Creative your world!! :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Καλησπερα σε ολους Θα ηθελα την βοηθεια σας για την αγορα ενος οικονομικου εκτυπωτη. Αυτο που με ενδιαφερφει ειναι να εχει φθηνα μελανια ή να μπορω να κανω αναγόμωση. Τα φωτα σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts