Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφού δεν κάνει ρε παιδιά βιντεοκλήσεις σε τί χρησιμεύει η μπροστινή κάμερα ?

Για να κάνει βιντεοκλήση με skype. κ.λ.π

Μόνο τα Samsung και τα LG κάνουν κοινές 3g βιντεοκλήσεις

Edited by eleco
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Sms κανονικα στελνει με 160 χαρακτηρες.

Αυτό με όλα τα τηλέφωνα δηλ. ελληνικής αντιπροσωπίας και παραεισαγωγής

Επίσης ένα άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι σχετικά με τα πλήκτρα αφής. Μπορούμε να τα ρυθμίσουμε πόσο θα παραμένουν φωτισμένα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να κάνει βιντεοκλήση με skype. κ.λ.π

Μόνο τα Samsung και τα LG κάνουν κοινές 3g βιντεοκλήσεις

εγω παντως με ελληνικο τηλεφωνο εχω κανη βιντεο κλιση με skype και δουλευει και παρα πολυ καλα μαλιστα

εγω παντως με ελληνικο τηλεφωνο εχω κανη βιντεο κλιση με skype και δουλευει και παρα πολυ καλα μαλιστα

Απλά δεν κάνει κοινές βιντεοκλήσεις δηλαδή όχι μέσω προγράμματος skype ή oovoo κ.λ.π.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό με όλα τα τηλέφωνα δηλ. ελληνικής αντιπροσωπίας και παραεισαγωγής

Επίσης ένα άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι σχετικά με τα πλήκτρα αφής. Μπορούμε να τα ρυθμίσουμε πόσο θα παραμένουν φωτισμένα;

Ναι, με ολα. Δεν εχει διαφορα.

Με τις βιντεοκλησεις, μην μπερδευεσαι. Μπορει να χρησιμοποιηθει η μπροστινη καμερα για βιντεοκλησεις μεσω skype, ή αλλου προγραμματος, μεσω 3g ή wifi.

Αυτο που δεν κανει ειναι οι απλες βιντεοκλησεις.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Είδα ότι υπάρχει διαφορά στις τιμές πώλησης του τηλεφώνου από 450 - 600 €

Η ακριβή τιμή προέρχεται από τα ελληνικά δίκτυα κινητής γιατί προμηθεύονται από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Η φθηνή τιμή προέρχεται από παραεισαγωγείς και η διαφορά φτάνει τα 150 €

Και τώρα η ερώτηση:

Μπορεί κάποιος να γράψει, με κάπως αναλυτικό τρόπο, τις όποιες διαφορές υπάρχουν, γιατί κάποιες θα υπάρχουν, μεταξύ των τηλεφώνων των δύο αυτών περιπτώσεων;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είδα ότι υπάρχει διαφορά στις τιμές πώλησης του τηλεφώνου από 450 - 600 €

Η ακριβή τιμή προέρχεται από τα ελληνικά δίκτυα κινητής γιατί προμηθεύονται από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Η φθηνή τιμή προέρχεται από παραεισαγωγείς και η διαφορά φτάνει τα 150 €

Και τώρα η ερώτηση:

Μπορεί κάποιος να γράψει, με κάπως αναλυτικό τρόπο, τις όποιες διαφορές υπάρχουν, γιατί κάποιες θα υπάρχουν, μεταξύ των τηλεφώνων των δύο αυτών περιπτώσεων;

Δεν υπαρχουν διαφορες.:!::!:

Αγοραζοντας μια συσκευη που κανονικα προοριζοταν πχ για Γαλλια, απλα παιρνεις τη συσκευη που θα επαιρνες αν ζουσες στη Γαλλια.

Φοραει διαφορετικη εκδοση λογισμικου και ακολουθει διαφορετικο προγραμμα αναβαθμισεων. Οχι διαφορετικο απο το "κανονικο". Διαφορετικο απο αυτα που προοριζονται για Ελλαδα.

Γενικα δεν υπαρχει καμμια διαφορα. Ελληνικη γλωσσα και ελληνικο μενου εχουν ολα.

…και να προσθέσω και εγώ που έχω Γερμανικό, είχα προεγκατεστημενες κάποιες εφαρμογές Γερμανικές και με το Ελληνικό λογισμικο που πέρασα στήν αντιπροσωπεια ολα καλά τωρα είναι σαν να έχω το Ελληνικό. Επίσης σαν Γερμανικό δεν μου ερχόταν ΟΤΑ η ανσβαθμιση.
3>4

…και να προσθέσω και εγώ που έχω Γερμανικό, είχα προεγκατεστημενες κάποιες εφαρμογές Γερμανικές και με το Ελληνικό λογισμικο που πέρασα στήν αντιπροσωπεια ολα καλά τωρα είναι σαν να έχω το Ελληνικό. Επίσης σαν Γερμανικό δεν μου ερχόταν ΟΤΑ η ανσβαθμιση.

Tο Γερμανικο εχω και εγω μου την σπαει το Bild και δεν μπορω να το σβησω

Προχτες μου ηλθε και η αναβαθμηση 2.3.6

Καλησπέρα σε όλους,

Θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις στους κατόχους της συσκευής.

Γράφει SMS 160 χαρακτήρων με το stock πληκτρολόγιο; (έστω της ελληνικής αντιπροσωπίας);

Κάνει κοινές βιντεοκλήσεις (όχι IP π.χ.skype)

Τι διαφορά έχει το «ελληνικό από κάποιο άλλο ευρωπαϊκό π.χ. γερμανικό)

Έχει ανακοινωθεί επίσημα αναβάθμιση σε ICS;

Γράφει κανονικα SMS 160 χαρακτήρων με το stock πληκτρολόγιο που εχει .

Κάνει κοινές βιντεοκλήσεις και ενα καλο προγραμμα να χρησιμοποιειται ειναι το TANGO .

Δεν υπαρχει καμμια διαφορα στα τηλεφωνα τα android πλην ισως καποιων εφαρμογων που προσθετει καποιος παροχος .

Έχει ανακοινωθεί επίσημα αναβάθμιση σε ICS στο πρωτο τριμηνο (ηδη υπαρχουν official leaked roms) και με τον γαμο Google Motorola θα ειναι πλεον must κινητο .

http://www.reporter.gr/%CE%91%CF%80%CF%8C%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%91%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%82/item/184881-%CE%A4%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-deal-Google-Motorola

Με το Tango δεν κάνεις κοινές βιντεοκλήσεις.

Κοινές βιντεοκλήσεις είναι αυτές που κάνεις μέσω του δικτυού, χωρίς τη χρήση κάποιου προγράμματος.

Ναι, μεσω sκype, tango κλπ κάνει βιντεοκλήσεις και αξιοποιείται η μπροστινή κάμερα.

Δεν κάνει τις κλασικές βιντεοκλήσεις, από κινητό προς κινητό, χωρίς τη χρήση κάποιου προγράμματος.

Edited by ddr2

Tο Γερμανικο εχω και εγω μου την σπαει το Bild και δεν μπορω να το σβησω

Προχτες μου ηλθε και η αναβαθμηση 2.3.6

Και εγω για το bild το πήγα και άλλαξα λογισμικο και ολα καλά. Τώρα είναι τζάμι το κινητό.

3>4

Και εγω για το bild το πήγα και άλλαξα λογισμικο και ολα καλά. Τώρα είναι τζάμι το κινητό.

Καλησπέρα,

Επειδή και εγώ το γερμανικό έχω, πως γίνεται να το κάνω update σε 2.3.6; Πρέπει να μου έρθει ειδοποίηση αυτόματα;;

Επίσης υπάρχει τρόπος να καταργήσω την εφαρμογή του Bild;;;;

Ευχαριστώ πολύ.

Galaxy S8 / 8.0

Για οσους θελουν να μεταβουν απο την 651.73.30(2.3.5) και μονο στην 651.150.1.XT910 (2.3.6)

Η διαδικασια αυτη την φορα ειναι πανευκολη και γινεται με την εκτελεση του αρχειου απο την εξωτερικη καρτα μνημης του κινητου

- Κατεβαζουμε απο το παρακατω link την ΟΤΑ εκδοση 651.150.1.XT910

http://api.viglink.com/api/click?format=go&drKey=1359&loc=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D1362956&v=1&libid=1329057250833&out=http%3A%2F%2Fdlhg.eternityproject.eu%2Fmtspyder%2Fofficial%2Fxt910%2Fota%2F11m12Blur_Version.651.73.30.XT910.Retail.en.EU.zip&title=%5BGSM%2FCDMA%5D%20The%20EternityProject%20Official%20Motorola%20RAZR%20ROMs%20Thread%20-%20xda-developers&txt=EternityProject%20Website&jsonp=vglnk_jsonp_13290578536401

- Αλλαζουμε το ονομα του αρχειου σε update.zip και το αντιγραφουμε στην καρτα μνημης .

- Ανοιγουμε την συσκευη αφου περιμενετε πρωτα να σβησει καλα , παταμε τα πληκτρα μαζι Vol DOWN + Vol UP και κρατωντας τα πατημενα παταμε και το PWR button .

- Απο το μενου που θα εμφανιστει , επιλεγουμε το Recovery (Vol DOWN για πανω κατω στο μενου, Vol UP για να επιλεξουμε ) και οταν εμφανιστει το πρασινο εικονιδιο του android παταμε ταυτοχρονα Vol DOWN + Vol UP και ετσι μπαινουμε στο κανονικο recovery οπου επιλεγουμε apply update from sd και στο επομενο μενου επιλεγουμε update.zip και αφηνουμε την διαδικασια αναβαθμισης να ολοκληρωθει . Μετα την επανεκινηση του κινητου βρισκομαστε πλεον στην 2.3.6 χωρις αλλαγες στα αρχεια μας ή στις ρυθμισεις μας .

- Καλο ειναι οταν τελειωσει με επιτυχια η διαδικασια να κανουμε ολικη επαναφορα του τηλεφωνου για να μπει καθαρη η καινουργια εκδοση .

Ανοιγουμε την συσκευη αφου περιμενετε πρωτα να σβησει καλα , παταμε τα πληκτρα μαζι Vol DOWN + Vol UP και κρατωντας τα πατημενα παταμε και το PWR button .

Απο το μενου που θα εμφανιστει , επιλεγουμε το Recovery (Vol DOWN για πανω κατω στο μενου, Vol UP για να επιλεξουμε ) και οταν εμφανιστει το πρασινο εικονιδιο του android παταμε ταυτοχρονα Vol DOWN + Vol UP και ετσι μπαινουμε στο κανονικο recovery οπου επιλεγουμε wipe και ετσι γινεται φορματ στην συσκευη μας .

Δεν φερω καμμια ευθυνη για το αποτελεσμα στο κινητο σας , εγω με δικη μου ευθυνη το εκανα και δεν ειχα κανενα προβλημα και περασα με επιτυχια την 651.73.30 EU στο δικο μου .

Αν εντοπισει καποιος καποιο λαθος ειναι ευπροσδεκτη καθε παρατηση για να διορθωσουμε η να βελτιωσουμε τον οδηγο .

Εγω την περασα για ενα και μονο λογο , το viber το οποιο με την 651.73.30 δεν δουλευε και τωρα δουλευει επιτελους αλλα τελικα ειδα οτι αξιζε τον κοπο . .

Πλην των παρακατω αλλαγων ανεβηκε και η αναλυση στο βιντεο στα 1080p(HD+) απο 720 .

- Operator name has been removed from the notification bar entirely. Previously, it took up nearly a third of the bar space, which I felt was a bit over the top. Normally, with Android devices, you can can view it when dragging the bar down. Now, it's nowhere to be seen. Interesting.

- Settings has had a redesign, as shown in the OP.

- New Music Store, Videos, and Webtop Bookmarks apps. Also includes a few other things like Google+ by default. Check inside the update for a full rundown of the included apps.

- Scrolling and animations are much smoother.

- Mobile Hotspot gets a new icon (The old icon is still on my desktop, mind)

- There's a few new wallpapers and a 'reset to default' option in the wallpaper picker. Nothing we haven't seen before in the DROID RAZR dump, but still.

- There's a new 'Motion Detector' option in Smart Actions. Note that this did erase all my existing smart actions, so be sure to write down any you want to add back in.

- Contacts now have a black background. Yay, Moto know white + AMOLED is a bad idea.

- No more screen app

- Phone app no longer crashes at startup with wireless

- Improved wireless reception

- System runs a bit smoother in the whole

- New icons of apps for Motorola

- New icons / redesign in the settings

- New apps (Webtop bookmarks MOTOACTV ...)

- Camera takes better pictures

- Camera settings are finally open liquid / service, etc.

- Camera comes directly from the lockscreen without a safety lock (lock pattern, etc.) gallery is locked until you unlock the device.

Σιγουρα θα υπαρχουν και αλλες αλλαγες που δεν εντοπισα η δεν βρηκα σε αλλα site . H βοηθεια προηλθε απο το site των XDA .

Edited by keltonas

Καλησπέρα,

Επειδή και εγώ το γερμανικό έχω, πως γίνεται να το κάνω update σε 2.3.6; Πρέπει να μου έρθει ειδοποίηση αυτόματα;;

Επίσης υπάρχει τρόπος να καταργήσω την εφαρμογή του Bild;;;;

Ευχαριστώ πολύ.

Φίλε πάρε το κινητό και την απόδειξη αγοράς και πήγαινε στην αντιπροσωπεία και πες τούς να σου περάσουν το ελληνικό λογισμικό με τη νέα έκδοση. Εγώ αυτό έκανα και ησύχασα απο το bild. Στα συν και η εφαρμογή evernote που θα βρεθεί μετά στο κινητό εγκατεστημένη. Την απόδειξη εγώ δεν την ειχα μαζί και πάλι με εξυπηρέτησαν τα παιδιά.

Edited by Stoupi
3>4

Μπορεί κάποιος που έχει περάσει την 2.3.6. να μου πει τι baseband version έχει πλέον στο κινητό του; Επίσης έχει βελτιωθεί καθόλου η λήψη WιFι;

Μπορεί κάποιος που έχει περάσει την 2.3.6. να μου πει τι baseband version έχει πλέον στο κινητό του; Επίσης έχει βελτιωθεί καθόλου η λήψη WιFι;

Στο δικο μου με την 651.150.1.XT910 (2.3.6) εχει Baseband version U_03.1c.83p . Εχει μια μικρη βελτιωση το wifi.

Edited by keltonas

Φίλε πάρε το κινητό και την απόδειξη αγοράς και πήγαινε στην αντιπροσωπεία και πες τούς να σου περάσουν το ελληνικό λογισμικό με τη νέα έκδοση. Εγώ αυτό έκανα και ησύχασα απο το bild. Στα συν και η εφαρμογή evernote που θα βρεθεί μετά στο κινητό εγκατεστημένη. Την απόδειξη εγώ δεν την ειχα μαζί και πάλι με εξυπηρέτησαν τα παιδιά.

Ευχαριστώ πολύ!!

Ερώτηση: Γενικά με τη μπαταρία τι αυτονομία παίζει;; Έχει σχέση αν υπάρχουν ενεργοποιημένα τα Smart Actions;;; Μήπως τελικά δεν είναι μη χρονοβόρες;;;

Galaxy S8 / 8.0

Μια χαρά κρατάει η μπαταρία του. Εξαρτάται από τη χρήση βέβαια. Αν είναι συνέχεια στο ίντερνετ και ενημερώνει email, καιρό, twitter, facebook κλπ, κρατάει μια μέρα. Αλλιώς, κρατάει περισσότερο.

Οι έξυπνες ενέργειες βοηθάνε, αν θέλεις να κάνεις οικονομία στην μπαταρία, αν θέλεις βέβαια...

Μια χαρά κρατάει η μπαταρία του. Εξαρτάται από τη χρήση βέβαια. Αν είναι συνέχεια στο ίντερνετ και ενημερώνει email, καιρό, twitter, facebook κλπ, κρατάει μια μέρα. Αλλιώς, κρατάει περισσότερο.

Οι έξυπνες ενέργειες βοηθάνε, αν θέλεις να κάνεις οικονομία στην μπαταρία, αν θέλεις βέβαια...

Γενικά η χρήση που κάνω είναι 'λίγο από όλα'. Και social networking, και e-mail, και youtube, και browsing, και music player. Αλλά γενικά κράταγε αρκετά. Ετάξει το κινητό το έχω μόλις 1,5 εβδομάδα και οι πρώτες μέρες δεν είναι αντικειμενικές, αλλά τις τελευταίες 2 μέρες με το που θα βγω από το σπίτι έχω πέσει κοντά στο 30% για πλάκα. Επίσης μετά από λίγη ώρα το κινητό ψήνεται. Σκέφτηκα πως μπορεί να έχει σχέση με το σήμα και ότι ψάχνει μόνιμα για σήμα 3G. Αλλά και σε σημεία που το σήμα είναι καμπάνα και πάλι ανέβαζε θερμοκρασία. Επίσης τις τελευταίες 2 μέρες τραβάει κάτι σκαλώματα με την κάρτα SIM και χάνει το σήμα γενικά. Έχει κανείς κάποιο παρόμοιο περιστατικό;; Γενικά με το κινητό είμαι υπερευχαριστημένος, ερωτευμένος θα έλεγα, Kevlar rules!!!!!, και αυτά τα μεμονομένα περιστατικά δεν θα μου αλλάξουν γνώμη, αλλά θα ήθελα να δω μήπως δεν το έχω παραμετροποιήσει σωστά.

Galaxy S8 / 8.0

Κλεισε το 3g. Και προσεχε τι του περνας γιατι καποιο app μπορει να τρεχει τρελα στο παρασκηνιο και να σου καει cpu.

Κλεισε το 3g. Και προσεχε τι του περνας γιατι καποιο app μπορει να τρεχει τρελα στο παρασκηνιο και να σου καει cpu.

Ευχαριστώ!!

Galaxy S8 / 8.0

Για οσους θελουν να μεταβουν απο την 651.73.30(2.3.5) και μονο στην 651.150.1.XT910 (2.3.6)

Η διαδικασια αυτη την φορα ειναι πανευκολη και γινεται με την εκτελεση του αρχειου απο την εξωτερικη καρτα μνημης του κινητου

- Κατεβαζουμε απο το παρακατω link την ΟΤΑ εκδοση 651.150.1.XT910

http://api.viglink.com/api/click?format=go&drKey=1359&loc=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D1362956&v=1&libid=1329057250833&out=http%3A%2F%2Fdlhg.eternityproject.eu%2Fmtspyder%2Fofficial%2Fxt910%2Fota%2F11m12Blur_Version.651.73.30.XT910.Retail.en.EU.zip&title=%5BGSM%2FCDMA%5D%20The%20EternityProject%20Official%20Motorola%20RAZR%20ROMs%20Thread%20-%20xda-developers&txt=EternityProject%20Website&jsonp=vglnk_jsonp_13290578536401

...

το λίνκ σου οδηγεί στην 651.73.30(2.3.5)!!

Goodbyte.gr:geek: Ειδήσεις.Κινητά.Tablet.Gadgets.Science

εξαιρετικός ο οδηγός σου φίλε keltonas με αυτόν έχω περάσει την έκδοση 651.167.19.ΧΤ910.Retail.en.Eu Android 2.3.6 baseband U_03.1C.91P. Το κινητό πετάει, το wifi είναι σχετικά αδύναμο δλδ δεν παρατήρησα βελτίωση από την προηγούμενη έκδοση. Ρουτ πως κάνουμε; Επίσης υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο σε περίπτωση κλοπής να μας επιτρέπει να το εντοπίσουμε, αν δεν κάνει ο κλέφτης επαναφορά εργ. ρυθμίσεων; Και τέλος έχετε δοκιμάσει κάποια παιχνίδια όπως NFS και αν ναι ποια και πως σας φάνηκαν; Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν σας ζάλισα :D
Rules are meant to be broken :shifty:

• The title was changed to Motorola RAZR XT910