Stoupi Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 φίλε μου το H το εχει. αλλα παρολα αυτα δεν μπορω να κανω ουτε να δεχτω βιντεοκλησεις.. Με Android νομίζω δεν μπορείς να κάνεις βιντεοκλήσεις (με την κλασική μέθοδο). Με το συγκεκριμένο κινητό πάντως δεν μπορείς σίγουρα, δυστυχώς. Μόνο με κάποιο πρόγραμμα από το μάρκετ και μόνο σε android κινητά που έχουν και αυτοί το πρόγραμμα. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Υπάρχει η δυνατότητα βιντοκλήσεων, αρκεί να είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία αυτή από τον εκάστοτε κατασκευαστή. Για παράδειγμα θα αναφέρω το HTC Desire που έχω ως δεύτερη συσκευή, δεν έχει καν εμπρόσθια κάμερα ούτε δυνατότητα βιντεοκλήσεων στις επίσημες εκδόσεις του λογισμικού του, αλλά του έχω περάσει την τελευταία έκδοση Sense που υπάρχει και υποστηρίζει βιντεοκλήσεις και τις κάνει με την οπίσθια κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos10k Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Παναγιωτη, πρεπει να υπαρχει αναβαθμιση για εσενα. Κλεισε τη συσκευη, αναψε την (κανε restart δηλαδη) και μετα πηγαινε ρυθμισεις>σχετικα με το τηλεφωνο και κοιτα για διαθεσιμες ενημερωσεις. Αν δεν σου βγαλει κατι τοτε δεν εχεις αναβαθμιση. Μην περιμενεις ΟΤΑ update..κ γω εχω το ιδιο λογισμικο..πρεπει να παμε απο το service να μας περασουν το ελληνικο λογισμικο κ αναβαθμιση και απο εκει και περα θα τα παρουμε ολα ΟΤΑ. Εγω θα το παω αμεσα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nomes Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Λοιπόν παιδία το κινητό μου ηταν απο expansys και του ειχα φλασαρει μονος μου την 651.73.30 EU καθως ήμουν σε FR (expansys). Από τοτε το μονο προβλημα που ειχα ηταν που εκανε ενα μικρο ηχο καθε φορα που το αγκιζες στο εξογκομα της καμερας. Επειδη θεωρω κοροιδια να δινω τοσα λεφτα και να μην ειναι αψεγαδιαστο το πηγα στο servise οπου μου το επισκευασανε. Μου ελενξανε και το λογισμικο και δεν βρηκαν προβλημα. Αρα οσο δεν κανουμε root και φλασαρουμε επισημες εκδοσεις δεν εχουμε προβλημα με την εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Λοιπόν παιδία το κινητό μου ηταν απο expansys και του ειχα φλασαρει μονος μου την 651.73.30 EU καθως ήμουν σε FR (expansys). Από τοτε το μονο προβλημα που ειχα ηταν που εκανε ενα μικρο ηχο καθε φορα που το αγκιζες στο εξογκομα της καμερας. Επειδη θεωρω κοροιδια να δινω τοσα λεφτα και να μην ειναι αψεγαδιαστο το πηγα στο servise οπου μου το επισκευασανε. Μου ελενξανε και το λογισμικο και δεν βρηκαν προβλημα. Αρα οσο δεν κανουμε root και φλασαρουμε επισημες εκδοσεις δεν εχουμε προβλημα με την εγγυηση. Ωραίος φίλε!! περίμενα πώς και πώς το πόστ σου. Τι ακριβώς σου επισκεύασαν? σου αλλάξαν το πίσω καπάκι? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nomes Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Ναι γιατι και το κεβλαρ ειχε μια γρατσουνια και τςρα δεν υπαρχει. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι μπορουμε να παιξουμε οσο θελουμε με τις συσκευες μας και τις rom αρκει να παιρναμε official. Και οφειλω να παραδεχτω οτι με την νεα ρομ το κινητο ειναι απιστευτο πλεον. Αντε και με το καλο το ICS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Ναι γιατι και το κεβλαρ ειχε μια γρατσουνια και τςρα δεν υπαρχει. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι μπορουμε να παιξουμε οσο θελουμε με τις συσκευες μας και τις rom αρκει να παιρναμε official. Και οφειλω να παραδεχτω οτι με την νεα ρομ το κινητο ειναι απιστευτο πλεον. Αντε και με το καλο το ICS. Την 73.30 eu εννοείς? Ναι, είναι πολύ καλή. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 (edited) Μην περιμενεις ΟΤΑ update..κ γω εχω το ιδιο λογισμικο..πρεπει να παμε απο το service να μας περασουν το ελληνικο λογισμικο κ αναβαθμιση και απο εκει και περα θα τα παρουμε ολα ΟΤΑ. Εγω θα το παω αμεσα.... Σήμερα το πήγα. Ελληνικό Λογισμικό και νέα έκδοση. Ξεφορτώθηκα και αυτή την εφαρμογή “Bild που μου είχε σπάσει τα νεύρα, καταπληκτική φαίνεται με την πρώτη ματιά αυτή η εφαρμογή με το ελεφαφαντάκι αλλά το wifi στα ίδια επίπεδα. Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι σε αυτό. Η κοπέλα στο σέρβις με χάλασε λίγο, κρατούσε όλο τι κινητό από το πορτάκι των micro cards και το πήγαινε πέρα δώθε προσπαθώντας να διαβάσει τόπος κωδικόυς. Με έπιασε η καρδιά μου :) Edited January 27, 2012 by Stoupi Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Σήμερα το πήγα. Ελληνικό Λογισμικό και νέα έκδοση. Ξεφορτώθηκα και αυτή την εφαρμογή “Bild που μου είχε σπάσει τα νεύρα, καταπληκτική φαίνεται με την πρώτη ματιά αυτή η εφαρμογή με το ελεφαφαντάκι αλλά το wifi στα ίδια επίπεδα. Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι σε αυτό. H εφαρμογή με το ελεφαντάκι είναι το evernote.:p Τη χρησιμοποιώ χρόνια και είναι πολύ καλή. Υπάρχει free έκδοση και για το pc , ώστε να συγχρονίζονται οι σημειώσεις σου αυτόματα;) Το wifi ελπίζω να διορθωθεί κάποια στιγμή. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos10k Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Σήμερα το πήγα. Ελληνικό Λογισμικό και νέα έκδοση. Ξεφορτώθηκα και αυτή την εφαρμογή “Bild που μου είχε σπάσει τα νεύρα, καταπληκτική φαίνεται με την πρώτη ματιά αυτή η εφαρμογή με το ελεφαφαντάκι αλλά το wifi στα ίδια επίπεδα. Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι σε αυτό. Η κοπέλα στο σέρβις με χάλασε λίγο, κρατούσε όλο τι κινητό από το πορτάκι των micro cards και το πήγαινε πέρα δώθε προσπαθώντας να διαβάσει τόπος κωδικόυς. Με έπιασε η καρδιά μου :) Στο εκανε φορματ; Σου ζητησε αποδειξη αγορας; Ποση ωρα περιμενες για να στο αναβαθμισει; Ποιους κωδικους ηθελε να δει; Σε ζαλισα..:) Εγω θα το παω απο βδομαδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 (edited) :OΣτο εκανε φορματ; Σου ζητησε αποδειξη αγορας; Ποση ωρα περιμενες για να στο αναβαθμισει; Ποιους κωδικους ηθελε να δει; Σε ζαλισα..:) Εγω θα το παω απο βδομαδα! Έκανε format, ναι. Αφού έβγαλε τις 2 micro cards. Ζήτησε απόδειξη και δεν την είχα μαζί μου. (Χωρίς απόδειξη από ότι κατάλαβα σε χρεώνει) Τους απάντησα: Δεν πειράζει θα το φέρω κάποια άλλη μέρα. Και τελικά το κράτησαν. Τους είπα επίσης πως αν είναι να το κρατήσουν, πάλι δεν θα το άφηνα και τελικά πήγα για ένα καφεδάκι ( http://m.google.com/u/m/QHFb1U) και πήγα και το πηρα σε μία ώρα περίπου. Ήθελε να δει κάτι κωδικούς που γράφει στο πορτάκι (βλ. εσωτερικό μερος) Και τέλος, όχι. Δεν με ζάλισες καθόλου.:dizzy::) Υ.Γ Ωραία μάτια -και όχι μόνο- η κοπέλα στη Reception (ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι δύο οι κοπέλες - κυρίες) :O Edited January 28, 2012 by Stoupi Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos10k Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 :O Έκανε format, ναι. Αφού έβγαλε τις 2 micro cards. Ζήτησε απόδειξη και δεν την είχα μαζί μου. (Χωρίς απόδειξη από ότι κατάλαβα σε χρεώνει) Τους απάντησα: Δεν πειράζει θα το φέρω κάποια άλλη μέρα. Και τελικά το κράτησαν. Τους είπα επίσης πως αν είναι να το κρατήσουν, πάλι δεν θα το άφηνα και τελικά πήγα για ένα καφεδάκι ( http://m.google.com/u/m/QHFb1U) και πήγα και το πηρα σε μία ώρα περίπου. Ήθελε να δει κάτι κωδικούς που γράφει στο πορτάκι (βλ. εσωτερικό μερος) Και τέλος, όχι. Δεν με ζάλισες καθόλου.:dizzy::) Υ.Γ Ωραία μάτια -και όχι μόνο- η κοπέλα στη Reception (ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι δύο οι κοπέλες - κυρίες) :O Μετα το Υ.Γ θα φροντισω να παω γρηγοροτερα στο service και θα σε ενημερωσω αν οντως ηταν ποιοτικο..:) και αν ειδα διαφορες στη συσκευη..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Μετα το Υ.Γ θα φροντισω να παω γρηγοροτερα στο service και θα σε ενημερωσω αν οντως ηταν ποιοτικο..:) και αν ειδα διαφορες στη συσκευη..:) Για το ΥΓ συμφωνώ και εγώ. Είχα πάει αρκετό καιρό πριν, (πάνω από χρόνο) αλλά ακόμη θυμάμαι το ΥΓ. Έχει πολύ καλό σέρβις η Μοτορόλα;):p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Από χθες παίζει ένα προβληματάκι με το Wi-Fi το οποίο δεν το είχα..Όταν έχω αρκετή ώρα να ενεργοποιήσω τη συσκευή, βλέπω απενεργοποιημένο το Wi-Fi και ενεργοποιημένη την κίνηση δεδομένων. (Κακό αυτό) Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Από χθες παίζει ένα προβληματάκι με το Wi-Fi το οποίο δεν το είχα..Όταν έχω αρκετή ώρα να ενεργοποιήσω τη συσκευή, βλέπω απενεργοποιημένο το Wi-Fi και ενεργοποιημένη την κίνηση δεδομένων. (Κακό αυτό) Παναγιώτη, το wifi απενεργοποιείται όταν κλειδώνει η οθόνη. (για οικονομία μποαταρίας) Έτσι είναι το android. Αν θέλεις να παραμένει ενεργό, βάλε το πρόγραμμα wifi keep alive. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Παναγιώτη, το wifi απενεργοποιείται όταν κλειδώνει η οθόνη. (για οικονομία μποαταρίας) Έτσι είναι το android. Αν θέλεις να παραμένει ενεργό, βάλε το πρόγραμμα wifi keep alive. ...και ο συγχρονισμός; Αν δεν είχω κάποιο πρόγραμμα με INTERNET θα χρεωνόμουν; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 ...και ο συγχρονισμός; Αν δεν είχω κάποιο πρόγραμμα με INTERNET θα χρεωνόμουν; Αν ειναι ενεργοποιημενη η συνδεση δεδομενων απο τις ρυθμισεις, τοτε ναι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Αν ειναι ενεργοποιημενη η συνδεση δεδομενων απο τις ρυθμισεις, τοτε ναι. στα ασυρματα δικτυα, στις προχωρημενες ρυθμισεις, κανονικα εχει σχετικη ρυθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 στα ασυρματα δικτυα, στις προχωρημενες ρυθμισεις, κανονικα εχει σχετικη ρυθμιση. Έχει ξεχωριστό μενού στις ρυθμίσεις>Διαχείριση δεδομένων>ενεργοποίηση δεδομένων Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς ενεργοποιούμε - απενεργοποιούμε στις επολογες: α. Ενεργοποίηση δεδομένων. β. Περιαγωγή δεδομένων. γ. Δεδομένα παρασκηνίου δ. Χρήση ασύρματων δικτύων. ε. Χρήση δορυφόρων GPS Καθώς και σε φυσιολογικές συνθήκες ποια θα πρέπει να έχουμε ενεργοποιημένα και ποια όχι. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς ενεργοποιούμε - απενεργοποιούμε στις επολογες: α. Ενεργοποίηση δεδομένων. β. Περιαγωγή δεδομένων. γ. Δεδομένα παρασκηνίου δ. Χρήση ασύρματων δικτύων. ε. Χρήση δορυφόρων GPS Καθώς και σε φυσιολογικές συνθήκες ποια θα πρέπει να έχουμε ενεργοποιημένα και ποια όχι. Το α ειναι αν θελεις να συνδεεται στο ιντερνετ, μεσω του δικτυου, χωρις το wifi Το β ειναι το ιδιο με το α , αλλα οταν εισαι στο εξωτερικο (συχνα ισχυουν αλλες χρεωσεις). Το γ ειναι αν θα γινονται συγχρονισμοι αυτοματα στο παρασκηνιο, για gmail, google contacts, google calendar, facebook κλπ Το δ ειναι το wifi φανταζομαι και το ε ειναι το gps που χρησιμοποιουν καποιες εφαρμογες, οπως το maps, to latitude , o καιρος κλπ. Ελπιζω να βοηθησα καπως.:) Αν εχεις δωρεαν mb για ιντερνετ, ας τα εχεις ολα ανοιχτα, εκτος απο την περιαγωγη δεδομενων. Αν δεν εχεις δωρεαν mb, καιρος να αποκτησεις. Δεν αξιζει να εχεις smartphone τετοιας κλασης, χωρις ιντερνετ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 δ. Χρήση ασύρματων δικτύων. Καθώς και σε φυσιολογικές συνθήκες ποια θα πρέπει να έχουμε ενεργοποιημένα και ποια όχι. Το δ ειναι το wifi φανταζομαι Ελπιζω να βοηθησα καπως.:) Αν εχεις δωρεαν mb για ιντερνετ, ας τα εχεις ολα ανοιχτα, εκτος απο την περιαγωγη δεδομενων. Αν δεν εχεις δωρεαν mb, καιρος να αποκτησεις. Δεν αξιζει να εχεις smartphone τετοιας κλασης, χωρις ιντερνετ. Με βοήθησες πάρα πολύ Γιάννη. Στο "δ. Χρήση ασύρματων δικτύων" αναφέρομαι στην διαδρομή: Ρυθμίσεις/Τοποθεσία και ασφάλεια/Χρήση ασύρματων δικτύων. Έχω 500mb WIND και τα έχω ανοιχτά ολημερίς, απλώς επειδή δεν γνώριζα είχα και την περιαγωγή δεδομένων ανοιχτή. :) Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Με βοήθησες πάρα πολύ Γιάννη. Στο "δ. Χρήση ασύρματων δικτύων" αναφέρομαι στην διαδρομή: Ρυθμίσεις/Τοποθεσία και ασφάλεια/Χρήση ασύρματων δικτύων. Έχω 500mb WIND και τα έχω ανοιχτά ολημερίς, απλώς επειδή δεν γνώριζα είχα και την περιαγωγή δεδομένων ανοιχτή. :) Καλημερα. Το δ λοιπον ειναι για υποβοηθηση του gps να βρισκει πιο γρηγορα στιγμα με τη βοηθεια του δικτυου κινητης. Και αυο τρωει λιγα kb απο τα δωρεαν που εχεις , σλλα προσφερει σημαντικη βοηθεια στο gps. Με τις εξυπνες ενεργειες, εχω βαλει να απενεργοποιειται το gps οταν ειμαι σπιτι ή στο γραφειο (ετσι και αλλιως ειμαι σε εσωτερικους χωρους που δεν μου χρειαζεται το gps) , ενω οταν βγαινω εξω ενεργοποιειται αυτοματα.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Όπως είπε κάποιος πιο πίσω, αν μπουμε στις ρυθμίσεις του WIFI (εκεί που επιλέγουμε δίκτυο κτλ) και πατήσουμε το πλήκτρο "menu", εμφανίζει τις προχωρημένες ρυθμίσεις, όπου και μπορούμε να επιλέξουμε το πως θα συμπεριφέρεται το WIFI όταν κλείνει η οθόνη. Συγκεκριμένα έχει τρεις επιλογές, να μην κλείνει ποτέ, να μην κλείνει μόνο αν είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο, να κλείνει πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Απλή αναφορά, αυτή τη στιγμή ή μπαταρία είναι στο 50% και είμαι στις 2μέρες και 5 ώρες περίπου χωρίς φόρτιση. Περιστασιακή χρήση Wifi και ιντερνετ και Data, κλήσεις και sms ως επί το πλείστον, αλλά αυτό που κάνει τη διαφορά (πιστεύω) ειναι ότι το ποσοστό χρήσης μπαταρίας από το Λειτουργικό Android που συνήθως είναι γύρω στο 40%, είναι μόνο15%!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts