Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οπότε πρώτο βήμα είναι το root και μετά πάνε τα backup και το τιτάνιο;Η εγγύηση μας άφησε χρόνους.Και γώ έλεγα οτι θα παίρνετε εσείς την ευθύνη :p Εσύ το έκανες μόνος σου;με βιντεάκι;

Αφού δεν έχεις εγγύηση, άλλαξε και rom. Υπάρχει official 4.1 jb που δεν έδωσαν στην Ελλάδα(...και στην περισσότερη Ευρώπη). Έχει γραφεί αρκετές φορές και στο παρόν thread πως την περνάς και κάνεις root.

Αν θέλεις πας και σε custom 4.4.4 .

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως εγώ με paranoid 4.6 δεν βλέπω καμιά αστάθεια, όλα καλά μέχρι στιγμής αν και είναι beta
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

• 3 weeks later...

Έχω brick-άρει το τηλέφωνο στο AP fastboot και λόγω χαμηλής μπαταρίας δεν μπορώ να επέμβω καθόλου. ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1598336&page=2 )

Πως θα το κάνω να φορτίσει ;

Η μόνη πρόσβασή μου είναι η stock recovery και ο bootloader.

έχω βρει μονάχα αυτό, το οποίο δε μου έδωσε λύση.

If you have a working ROM and your battery is at 0, just wait a bit until the LED flashes red. After a few minutes it will go solid. Then turn on the phone and boot into the ROM so your phone can charge. Do not turn device off while charging.

If you do not have working ROM, boot into fastboot, flash stock recovery (this will allow charging while phone off). Turn phone off from fastboot menu, and let charge. Then when LED goes green, flash clockwork and then flash ROM.

I have been in both scenarios so if you need help let me know.

Ευχαριστώ

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Αυτό που βρήκα εγώ θέλει πείραγμα στην συσκευή:

Αν δεν βρείς άλλη λύση, δοκίμασέ το.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Αυτό που βρήκα εγώ θέλει πείραγμα στην συσκευή:

Αν δεν βρείς άλλη λύση, δοκίμασέ το.

Σε ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες. Ακομα δεν εχω καταφέρει κάτι.

Αυτό που βλέπω είναι οτι υπάρχει ένα factory cable της Motorola :

http://shop.teamblackhat.info/media/Adapter.jpg

το οποίο μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου- το έφτιαξα :

αλλά το πως λειτουργεί - που φαίνεται σε αυτό το video- δεν το εχω καταλάβει κι επιτύχει ακόμα...:

Τι να πω, θα κοιτάξω τα βιντεάκια που μου στειλες και θα σου πω αν γίνεται τίποτα...

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Παίδες έχω καταφέρει να σπάσω τη θύρα Usb και το κινητό μου δε φορτίζει. Υπάρχει επίσημο σέρβις στη Κύπρο ή πρέπει να το στείλω Αθήνα και σε ποια διεύθυνση;
Rules are meant to be broken :shifty:

Τελικά, άνοιξα το κινητό και έκανα κανονική φόρτιση με γυμνά καλώδια. Το πρόβλημα μαίνεται. Το rsdlite 6.1.4 δε μου αναγνωρίζει τη συσκευή σε fastboot. Εναλλακτικά με το FlashIT μου εμφανίζεται "αγνωστο σφάλμα" ( sending 'system' (262144 KB)... FAILED command write failed (unknown error) ενω αναγνωρίζει τη συσκευή.

Θα δοκιμάσω σε άλλον υπολογιστή και θα σας δώσω νεότερα στοιχεία.

Φίλε μου , ανωτέρω, θα απευθυνθείς για Ελλάδα στη Cellcom στην ηλιούπολη.

Μου εσκασε update για την 4.6 paranoid το κατεβασα και αντι να το βαλω στην SD ,πατησα το εγκατασταση τωρα ,απο εκεινη την ωρα το τηλεφωνο δεν bootαρει καθολου,αναβει για λιγο το σημα της μοτορολα και μετα σβηνει ,καμια βοηθεια;

Μου εσκασε update για την 4.6 paranoid το κατεβασα και αντι να το βαλω στην SD ,πατησα το εγκατασταση τωρα ,απο εκεινη την ωρα το τηλεφωνο δεν bootαρει καθολου,αναβει για λιγο το σημα της μοτορολα και μετα σβηνει ,καμια βοηθεια;

1.Μπαταρία το κινητό έχει ;

2.Fastboot μπαίνει με το power key + vol down?

Απο recovery έχεις δοκιμάσει να φλασάρεις την προηγούμενη 4.6 ;

---------------------------------

Όσο για το δικό μου χοντρό πρόβλημα, κατάφερα να επαναφέρω το κινητό. Θα κάνω μια αναφορά αργότερα για να υπάρχει. Να σκεφτείτε οτι το κινητό δε φόρτιζε, δεν είχε λειτουργικό, και είχε κατεστραμμένα αρχεία του fastboot. Νομίζω μετά από αυτό ό,τι κιαν πάθει το razr θα ξέρω πως είναι αθάνατο.

Αναζητώ swype.apk αρχείο να είναι free keyboard κι ας είναι παλιά έκδοση. Θυμάμαι στην JB 4.1.2 ηταν ενσωματωμένο. Που μπορώ να το βρω;

Edited by tsoump

1.Μπαταρία το κινητό έχει ;

2.Fastboot μπαίνει με το power key + vol down?

Απο recovery έχεις δοκιμάσει να φλασάρεις την προηγούμενη 4.6 ;

Όσο για το δικό μου χοντρό πρόβλημα, κατάφερα να επαναφέρω το κινητό. Θα κάνω μια αναφορά αργότερα για να υπάρχει. Να σκεφτείτε οτι το κινητό δε φόρτιζε, δεν είχε λειτουργικό, και είχε κατεστραμμένα αρχεία του fastboot. Νομίζω μετά από αυτό ό,τι κιαν πάθει το razr θα ξέρω πως είναι αθάνατο.

Αναζητώ swype.apk αρχείο να είναι free keyboard κι ας είναι παλιά έκδοση. Θυμάμαι στην JB 4.1.2 ηταν ενσωματωμένο. Που μπορώ να το βρω;

Ναι φορτιζει κανονικα ,μπηκα recovery κανω install απο sd ,ξεκιναει και μου γραφει aborted.

Καμια βοηθεια βρε παιδιαααα;

Edited by antrenik

Ναι φορτιζει κανονικα ,μπηκα recovery κανω install απο sd ,ξεκιναει και μου γραφει aborted.

Καμια βοηθεια βρε παιδιαααα;

aborted κατευθειαν; Υπάρχει κάποιο σφάλμα που σου γράφει παραπάνω;

1. Κάνε ενα κανονικό factory reset μαζι με cache. Ξαναδοκίμασε.

2. Αλλιώς, θα flash-άρεις τα αρχεία του system και του boot ξανά.

aborted κατευθειαν; Υπάρχει κάποιο σφάλμα που σου γράφει παραπάνω;

1. Κάνε ενα κανονικό factory reset μαζι με cache. Ξαναδοκίμασε.

2. Αλλιώς, θα flash-άρεις τα αρχεία του system και του boot ξανά.

Το 1. που αναφερεις το εχω κανει ,ξαναδοκιμασα παλι ξεκιναει την εγκατασταση αλλα κοβετε και γραφει aborted.

To 2. Τι εννοεις να φλασαρω τα αρχεια ; Πως και ποια; Η ΒΟΗΘΕΙΑ σου μου ειναι ανεκτιμητη

Το 1. που αναφερεις το εχω κανει ,ξαναδοκιμασα παλι ξεκιναει την εγκατασταση αλλα κοβετε και γραφει aborted.

To 2. Τι εννοεις να φλασαρω τα αρχεια ; Πως και ποια; Η ΒΟΗΘΕΙΑ σου μου ειναι ανεκτιμητη

Δοκίμασε αυτόν τον οδηγό, λειτουργεί : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2194825

Καλημέρα. Θέλει ένας φίλος να πουλήσει το κινητό του... Πόσο πιάνει σήμερα ένα μεταχειρισμενο; 50 ευρώ θα μπορέσει να το πουλήσει;

Δοκίμασε αυτόν τον οδηγό, λειτουργεί : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2194825

Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ ,δεν εχω λογια

Ελπιζω τωρα να μπορω να ξαναβαλω το safestrap να βαλω την KK ετσι;

Και το update να το κανω παλι με safestrap ε;

Συγνωμη αν σε ζορισα λιγο ..... αλλα καταλαβαινεις η.....καψα μας ειναι

Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ ,δεν εχω λογια

Ελπιζω τωρα να μπορω να ξαναβαλω το safestrap να βαλω την KK ετσι;

Και το update να το κανω παλι με safestrap ε;

Συγνωμη αν σε ζορισα λιγο ..... αλλα καταλαβαινεις η.....καψα μας ειναι

Οχι φίλε μου, κανένα πρόβλημα. Τώρα, ξεκίνα τις διαδικασίες σειριακά:

- Root (σου συστίνω την κινεζιά που είναι εύκολη λύση rootmaster.exe, googlαρε)

- SafeStrap

- Paranoid (την έβαλα κι εγώ, νομίζω είναι αρκετά smooth. Όμως, όχι στον ίδιο βαθμό με τη stock 4.1.2)

Στην paranoid που μου έχει το R στο σήμα κινητής είναι bug(κλειστή η περιαγωγή); Δεν το είχα προσέξει. Έχω μια q περασμένη. Στο Z που έχω wind συμβόλαιο δεν έχω θέμα.

Δεν θυμάμαι αν το έβγαζε και στην carbon.

Έχετε κάνα λινκ πρόχειρο από Paranoid;

Εγώ έχω την stable ακόμα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2379681 .

• 2 weeks later...
Εγώ έχω την stable ακόμα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2379681 .

H τελευταία έκδοση 4.6 beta 3 μου προκαλεί διάφορα lags σε κάποιες φορές ενοχλητικό βαθμό. Κυρίως με τις κλήσεις και τα μηνύματα. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα; Ομολογώ οτι στην αρχή πέταγε.

H τελευταία έκδοση 4.6 beta 3 μου προκαλεί διάφορα lags σε κάποιες φορές ενοχλητικό βαθμό. Κυρίως με τις κλήσεις και τα μηνύματα. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα; Ομολογώ οτι στην αρχή πέταγε.

Ελαχιστα αλλά όχι ενοχλητικά

Παιδες , υπαρχει καποιος οδηγος να περασω 4,4 στο razr? η καποιος απο εδω να με βοηθησει βημα βημα? γιατι με οτι εχω βρει δεν βγαζω ακρη...

Παιδες , υπαρχει καποιος οδηγος να περασω 4,4 στο razr? η καποιος απο εδω να με βοηθησει βημα βημα? γιατι με οτι εχω βρει δεν βγαζω ακρη...

Δεν μπορεί. Στη σελίδα 380 έχει έναν οδηγό που θα σε βοηθήσει γενικότερα. Επίσης, στους xda-developers θα βρεις απειρα πράγματα.

http://forum.xda-developers.com/droid-razr/development

Εχω κατεβασει τη ρομ και το GApps.κατεβασα το safestrap το εκανα εγκατασταση αλλα δεν με αφηνει να πατησω στην επιλογη instal recovery ξερει κανεις γιατι?

Εχω κατεβασει τη ρομ και το GApps.κατεβασα το safestrap το εκανα εγκατασταση αλλα δεν με αφηνει να πατησω στην επιλογη instal recovery ξερει κανεις γιατι?

Εγώ τα έκανα με την εξής σειρά

1. Εγκατέστησα το safestrap

2. Κατέβασα τι ρομ που ήθελα και την έβαλα όπως είναι το αρχείο zip στην κάρτα μνήμης

3. Κατεβασα τα Gapps, τα έβαλα και αυτά στην κάρτα μνήμης

4. Άνοιξα το safestrap, βρήκα τα αρχεία και τα εγκατέστησα.

5. Reboot και έτοιμος

• The title was changed to Motorola RAZR XT910