Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν, πέρασα την 4.1. Πανευκολος ο τρόπος και σε 10 λεπτά είχα ξεμπλέξει.

Μετα εκανα ενα clear data/cache απο το recovery και το ρουταρα με τον τροπο που ανεφερα στο απο πανω ποστ. Λιγο προς το τελος καπου μπλεχτηκα, κυριως γιατι δεν ηξερα αν πλεον ημουν ρουτ ή οχι. Τελικα νομιζω οτι ολα ειναι οκ απλα 1 ερωτηση προς οποιον εχει ακολουθησει τον ιδιο τροπο: το τελευταιο app με τα κινεζικα, μπορω να το σβησω ή χρειαζεται καπου?

[ATTACH]47167[/ATTACH]

Με το Titanium Backup μπορω να φριζαρω πραγματα ή χρειαζεται το pro? Γιατι λιγο που δοκιμασα, μου λεει οτι δεν γινεται, εκτος αν κανω κατι λαθος.

Παντως στο κινητο, αλλη τελειως αισθηση. Ακομα δεν ξερω αν ειναι η JB ή απλα το φορμαρισμα που εφαγε μετα απο πολυ καιρο. Το μονο σημειο που λιγακι με παραξενεψε ηταν οτι μου φανηκε οτι ανεβαινει σχετικα ευκολα η θερμοκρασια. με 10 λεπτα χρηση (τουιτερ, titanium, παιχνιδι σε ρυθμισεις) και εφτασε σε ενα 40αρι ξαφνικα. Θα εχω το νου μου αν θα ξανασυμβει ή απλως ετυχε.

@antrenik thanks για τις προτασεις, τα 4 πρωτα τα περασα ηδη, τα xpozed installed και gravity box λιγο που τα εψαξα μου φανηκαν λιγο βαβουρικα για το επιπεδο μου, οποτε τα κραταω για μελλοντικη χρηση.:)

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για να δεις αν είσαι root κατεβασε και τρέξε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck .

Αγόρασε το greenify και το titanium. Αξίζει να τα έχεις(δεν έχω ιδέα αν μπορείς να τα βρείς με "άλλο" τρόπο και δεν με νοιάζει- 2 μπυρες είναι). Δεν υπάρχει λόγος για freeze πάντως. Πρασινοποίησε ότι θέλεις από το geenify. Υπ'οψιν το greenify θέλει και εγκατάσταση το exposed και μην πρασινοποιείς εφαρμογές που θέλεις να έχεις notifications.

Βάλε και το adaway (google it δεν υπάρχει στο μαρκετ), για να μην έχεις διαφημίσεις σε δωρεάν εφαρμογές κλπ.

Πριν αρχίσεις δοκιμές με gravity box, πάρε ένα backup από recovery όλη την rom. Παίζεις και αν δεν σου αρέσει αυτό που έκανες κάνεις restore και είσαι οκ.

Για κάτι που δεν είσαι σίγουρος ρώτα πρώτα καλύτερα. Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Κατ' αρχας, σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις!

Κατα δευτερον, ρουτ οκ, περασα και το adaway (εξαιρετικο) και κατ' επεκταση και το f-droid(δεν το γνωριζα), οποτε ξανα-ευχαριστω! :)

Τα υπολοιπα, θα τα κανω στο μελλον σιγουρα, απλα αυτη τη στιγμη δεν εχω τοσο χρονο για να ασχοληθω. Οποτε τα κραταω και θα επανελθω μελλοντικα για να ενημερωσω για την επιτυχια-αποτυχια :D

Καλημέρα παιδία. Υπάρχει καμιά πρόταση για βελτίωση της απόδοσης της μπαταρίας; Τρέχω την 4.1.2 και σκέφτομαι να αλλάξω την μπαταρία με κάποια απο αυτές που υπάρχουν στο ebay. Το έχει επιχειρήσει κανείς;

Στην αντιπροσωπία ρώτησες; Σε περίπτωση που ρωτήσεις, γράψε την τιμή να ξέρουμε και εμείς. Από ebay δεν κοίταξα(είναι αυθεντικές;; ).

Δεν την βλέπω και δύσκολη την αλλαγή πάντως

.

Ότι και να αποφασίσεις κάνε μια ενημέρωση σε περίπτωση που χρειαστεί και κάποιος άλλος αλλαγή.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Καλημέρα παιδία. Υπάρχει καμιά πρόταση για βελτίωση της απόδοσης της μπαταρίας; Τρέχω την 4.1.2 και σκέφτομαι να αλλάξω την μπαταρία με κάποια απο αυτές που υπάρχουν στο ebay. Το έχει επιχειρήσει κανείς;

Υπάρχει και η λύση της μετατροπής σε maxx αλλά με αυξημένο κόστος.

Καλημέρα. Τελικά είπα να πειραματιστώ με αυτή την κινέζικη απο ebay: http://www.ebay.com/itm/EB20-3030mAh-High-Capacity-Gold-Business-Battery-with-Screwdriver-for-Motorola-/331249457140?ssPageName=ADME:L:OC:GB:3160. Θα ενημερώσω όταν την τοποθετήσω. Για γνήσια δεν το έψαξα πάντως.

Ένας φίλος μου το είχε στην τσέπη και κάθησε σε τσιμέντο. Μετά το χρατς που ακούστηκε πρώτη διαπίστωση σπασμένη οθόνη. Βγάζει μόνο κάτι γραμμές. Αν πάρεις τηλέφωνο στον αριθμό του δείχνει ότι είναι κλειστό παρόλο που η οθόνη είναι φωτισμένη. Βραχυκυκλώνει κάτι οπότε με αλλαγή οθόνης είναι εντάξει ή πάει και η πλακέτα?

Αμα δεν το δει τεχνικός, μόνοι εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Το ερώτημα είναι.....αξίζει να το επισκευάσει ή να πάρει άλλη συσκευή καλύτερα;

Αμα δεν το δει τεχνικός, μόνοι εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Το ερώτημα είναι.....αξίζει να το επισκευάσει ή να πάρει άλλη συσκευή καλύτερα;

To πήρα σήμερα στα χέρια μου. Τελικα η οθόνη δεν ανάβει καθόλου, μόνο τα κάτω κουμπιά. Στο ebay η οθόνη μαζί με το digitizer έχει 22 ευρώ περίπου. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα να τα δώσει.

Καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα με το κινητό μου και δεν ξέρω τι να κάνω η απάντηση μπορεί να βρίσκεται και παραπάνω αλλά 500 σελίδες αλλά είναι πολλές… το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μου ανοίγει το κινητό μου βγάζει το σηματάκι της motorola και μετά μένει έτσι… σκέφτομαι να του κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν θέλω να χάσω κάποια δεδομένα μου που δεν υπάρχουν στο τελευταίο μου μπακ απ.. Το κινητό μου φορούσε jb 4.1 και τελευταία φορά που είχε ανοίξει μου έβγαζε ασφαλή περιβάλλον.. :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Δεν φορτώνει το λειτουργικό δηλαδή;Safe mode μπαίνει; Έχεις custom recovery;

To πήρα σήμερα στα χέρια μου. Τελικα η οθόνη δεν ανάβει καθόλου, μόνο τα κάτω κουμπιά. Στο ebay η οθόνη μαζί με το digitizer έχει 22 ευρώ περίπου. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα να τα δώσει.

Όντως πολύ λίγα. Ρίσκο είναι πάλι. Ας το δει τεχνικός.

Κάνε και μια ερώτηση στο xda μήπως σε βοηθήσει κάποιος να σώσεις τα data σου. Προσωπικά δεν μπορώ να βοηθήσω σ΄αυτό δυστυχώς.

Αν έχεις εγγύηση στείλτο στο service, δεν ξέρω αν μπορούν να το σώσουν.

Για factory reset δες εδώ https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/71984. Εκεί που λέει external reset. Κάνε ένα wipe μόνο την cache και δοκίμασε να ξεκινήσεις την συσκευή, αν δεν μπουτάρει τότε κάνε πάλι την ίδια διαδικασία και διαλέγεις το reset.

Αν πάλι έχεις θέμα τότε πάμε σε πέρασμα της rom ξανά με rsdlite.

Edited by R_Bachman

αν κάνω factory reset δεν χάνω τα δεδομένα μου...?? η εγγύηση του τελείωσε πριν απο 3 μήνες... αν ξαναπεράσω άλλη rom me rsdlite δεν χάνω δεδομένα...?? και κάποιος αν γνωρίζει κάποιο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να αναλαμβάνει τέτοιες εργασίες???

πωλείται moto razr xt910 τριετίας σε αρκετά καλή κατάσταση και σε τιμή σοκ!!!όποιος ενδιαφέρεται απλά επικοινωνεί μαζί μου και αναφέρω τιμή και οτιδήποτε άλλο θέλει να ρωτήσει για το κντ.
KT23

αν κάνω factory reset δεν χάνω τα δεδομένα μου...?? η εγγύηση του τελείωσε πριν απο 3 μήνες... αν ξαναπεράσω άλλη rom me rsdlite δεν χάνω δεδομένα...?? και κάποιος αν γνωρίζει κάποιο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να αναλαμβάνει τέτοιες εργασίες???

Τα χάνεις τα δεδομένα σου και με factory reset και με rsd . Δοκίμασε να κάνεις μια ερώτηση στο xda όπως σου είπα. Γράψε αναλυτικά το πρόβλημά σου http://forum.xda-developers.com/droid-razr.

Ότι έχεις περασμένο στην ext-sd πάντως , μπορείς να το δείς ή με ένα sd reader ή την βάζεις σε άλλη συσκευή. Τουλάχιστον δεν χάνεις ότι έχεις αποθηκεύσει εκεί.

Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα για notifications στη lockscreen, που να εκμεταλλεύεται τον proximity sensor του κινητού και να μην τρώει πολύ μπαταρία? Δοκίμασα dynamic notifications, αλλά είναι αρκετά battery & memory killer. Έχω kitkat paranoid, αν παίζει ρόλο και θα ήθελα να ακούσω καμιά δοκιμασμένη πρόταση αν γίνεται. Ευχαριστώ.

Δοκίμασε να ρωτήσεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350642 , πιο κατάληλο θέμα και θα δούν σίγουρα περισσότεροι την ερωτησή σου.

• 3 weeks later...

Καλημερα στο Razr Team ! :) ρε παιδια ξερει κανεις να μου πει γιατι το κινητο κολλαει σαν διαολος? Το εχω κανει ρεσετ 2-3 φορες, ΠΑΝΤΑ ομως μετα απο καποιους μηνες λειουργειας και μετα την εγκατασταση apps, οπως viber, whatsapp,skype Κλπ κλπ κολαει φοβερα καποιες στιγμες , σε σημειο που μου ερχεται να το πεταξω απο το μπαλκονι και να χαιρομαι ακουγωντας το να ακουμπαει το εδαφος χαχα:lol:

εχω παρατηρησει επισης οτι το μεγαλο κολλημα το τρωει οταν αλλαζει το σημα η το wifi , δηλαδη απο 3g paei edge, η αφηνω το wifi και παει σε cellular data Κλπ ! για πειτε μου καμια γνωμη... !ευχαριστω !:happy:

Είναι δύσκολο να σου πει κάποιος. Παλιώνει το razr και οι εφαρμογές γίνονται πιο απαιτητικές. Πάλι μπορεί να έχεις περάσει πολλές εφαρμογές ή εφαρμογές που να επιμένουν να είναι ανοιχτές στην μνήμη. Είσαι root; Ποια rom έχεις; Πόση μνήμη διαθέσιμη έχεις συνήθως;

• 3 weeks later...

Κανένας που να έχει δοκιμάσει την τελευταία Carbon ??

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2423299

Έχω την προηγούμενη έκδοση. Σταθερή rom αλλά δεν μπορώ να πω πως δουλεύω πολύ την συσκευή ή την έχω φορτώσει με πολλές εφαρμογές. Περισσότερο κλήσεις , sms, λίγο internet.

Ποια rom εχεις τώρα;

Αφού είδα και έπαθα με την stock 4.0.4 και έκανα πολύ υπομονή ήρθε και η ώρα για εμένα για root και νέας rom.. Είδα κάποια video και μου φαίνεται καλή.. Να το προχωρήσω ή έχεις κάποια άλλη πρόταση ?

Το βασικό μου θέμα είναι ότι θέλω μια απροβλημάτιστη rom χωρίς πολλά πολλά καλούδια.. H carbon μου φαίνεται κινήται σε αυτά τα πλαίσια..

Αν θες κάτι τελείως σταθερό, με λίγα και καλά extra, με καλή μπαταρία και smoothness σε όλα, δοκίμασε την τελευταία stable paranoid(4.45). Είναι σαν να έχω καινούργιο κινητό, λέμε. Ήμουν σε φάση να ψάχνω για καινούργιο κινητό, αλλά με αυτήν το ανέβαλα επ' αόριστο και έπεσε donation φυσικά.

• The title was changed to Motorola RAZR XT910