katergaris1979 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Παρ'ότι επίσημα χάνεται η εγγύηση, έχει αναφερθεί από αρκετούς στο φόρουμ ότι μετά από βλάβη, δεν είχαν πρόβλημα με την εγγύηση, κι ας είχαν περάσει την JB. Πάντως μην περιμένεις διπλασιασμό της μπαταρίας, αυτό που ανέφερε ο φίλος παραπάνω σίγουρα οφείλεται σε άλλο πρόβλημα. Μικρή βελτίωση όμως θα δεις. Το πρόβλημα μου δεν είναι τόσο η εγγύηση όσο το μην κάνω καμιά πατάτα. Η αλήθεια είναι ότι είμαι battery freak και με δελέασε το γεγονός για μεγαλύτερη διάρκεια. Από την άλλη σκέφτομαι ότι δουλεύει πολύ καλά το τηλέφωνο (δεν έχω θέμα ούτε με wifi ούτε με ήχο κλπ.). Έχω μπερδευτεί. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Το πρόβλημα μου δεν είναι τόσο η εγγύηση όσο το μην κάνω καμιά πατάτα. Η αλήθεια είναι ότι είμαι battery freak και με δελέασε το γεγονός για μεγαλύτερη διάρκεια. Από την άλλη σκέφτομαι ότι δουλεύει πολύ καλά το τηλέφωνο (δεν έχω θέμα ούτε με wifi ούτε με ήχο κλπ.). Έχω μπερδευτεί. :rolleyes: όσο για την μπαταρία κι εγώ δεν νομίζω ότι η μεγάλη διαφορά που είδα οφείλεται μόνο στην jb.Το calibration έκανε τη μεγαλύτερη δουλειά μάλλον, δοκίμασε το όπως είσαι στην ics και θα δεις διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 όσο για την μπαταρία κι εγώ δεν νομίζω ότι η μεγάλη διαφορά που είδα οφείλεται μόνο στην jb.Το calibration έκανε τη μεγαλύτερη δουλειά μάλλον, δοκίμασε το όπως είσαι στην ics και θα δεις διαφορά. Το κάνω συχνά. Σου λέω είμαι battery freak! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 (edited) Το κάνω συχνά. Σου λέω είμαι battery freak! :p τότε πας για jb, και θα δεις αρκετή διαφορά.Στην 4.1.2 όλα δουλεύουν ρολόι, αν έχεις αμφιβολίες(την επίσημη περνάς έτσι κι αλλιώς), και η διαδικασία στη σελ.380 είναι "τυφλοσούρτη", απλά πάρε κανά backup με το super backup για sms, call logs, etc και εφαρμογές αν θέλεις, αν και αυτές επανέρχοντε εύκολα, αν δεν είναι πειρατικές.Αν κάνεις και root, πάνε αργότερα και σε 4.2 για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Edited September 10, 2013 by hara75gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 τότε πας για jb, και θα δεις αρκετή διαφορά.Στην 4.1.2 όλα δουλεύουν ρολόι, αν έχεις αμφιβολίες(την επίσημη περνάς έτσι κι αλλιώς), και η διαδικασία στη σελ.380 είναι "τυφλοσούρτη", απλά πάρε κανά backup με το super backup για sms, call logs, etc και εφαρμογές αν θέλεις, αν και αυτές επανέρχοντε εύκολα, αν δεν είναι πειρατικές.Αν κάνεις και root, πάνε αργότερα και σε 4.2 για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Μου δίνεις θάρρος :Ρ. Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω όταν βρω λίγο χρόνο να ασχοληθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 (edited) Αποφάσισα κι εγώ να περάσω την έκδοση 4.1.2. Ακολούθησα τον οδηγό, πέρασα με rsd lite την αγγλική έκδοση και στην τελευταία επανεκκίνηση το κινητό γράφει: Το android αναβαθμίζεται. Εκκίνηση εφαρμογών. Πόση ώρα πρέπει να περιμένω γιατί μου φαίνεται ότι έχει κολλήσει εκεί! Το rsdlite μου γράφει: Plesa manually power up this phone. edit 1: Τελικά το έκλεισα και το ξανάνοιξα, πάω για το 2 βήμα! edit 2: Όλα πήγαν καλά! Πλέον 4.1.2. Ευχαριστώ τον φίλο για τον οδηγό στη σελίδα 380. Edited September 11, 2013 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Πώς κάνουμε calibration; Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Κατεβασε το battery calibratin απο το store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Κατεβασε το battery calibratin απο το store Ευχαριστώ φίλε Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Πώς κάνουμε calibration; Κατεβασε το battery calibratin απο το store Βέβαια αυτές οι εφαρμογές χρειάζονται ροοτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Βέβαια αυτές οι εφαρμογές χρειάζονται ροοτ. Είμαι σε 4.1.2 και root και για διαχείριση έχω βάλει Grenify.... Κατέβασα το battery calibration το έκανα και αναμένω να δω και εγώ διαφορά στην μπαταρία.. ειδωμεν Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 πώς ενεργοποιώ απ τις ρυθμίσεις την δυνατότητα 3G βιντεοκλήσεων,στο ΧΤ910? Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) Αυτό που έχω να πω είναι ότι η 4.0.4 παίζει να ήταν η πιο αποτυχημένη έκδοση android. Παιδιά βάλτε την 4.1.2, το κινητό απέκτησε την ευχρηστία του, τόσο σε λειτουργία όσο και σε αυτονομία. Η 4.0.4 είχε φοβερό battery drain (και ούτε καν έκανα battery calibration). Edited September 13, 2013 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Έχω βάλει CyanogenMod 10.1.3 RC1 και όταν έφτανε στο 15% το κινητό κόλλαγε κ έσβηνε... Ξαναναψα το κινητό με την μαμίσια 4.1.2 κ πάλι το ίδιο... Υποθέτω πως θέλει calibration η μπαταρία γιατί όταν δείχνει 15% μάλλον έχει 1% ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Αυτό που έχω να πω είναι ότι η 4.0.4 παίζει να ήταν η πιο αποτυχημένη έκδοση android. Παιδιά βάλτε την 4.1.2, το κινητό απέκτησε την ευχρηστία του, τόσο σε λειτουργία όσο και σε αυτονομία. Η 4.0.4 είχε φοβερό battery drain (και ούτε καν έκανα battery calibration). Αν το συνδυάσεις και με root & calibration θα είναι σφαίρα. Κι εγώ κολλούσα στο θέμα της εγγύησης, αλλά μετά την αναβάθμιση με συνδυασμό των παραπάνω, είναι σαν να αγόρασα καινούργιο κινητό. Έχω βάλει CyanogenMod 10.1.3 RC1 και όταν έφτανε στο 15% το κινητό κόλλαγε κ έσβηνε... Ξαναναψα το κινητό με την μαμίσια 4.1.2 κ πάλι το ίδιο... Υποθέτω πως θέλει calibration η μπαταρία γιατί όταν δείχνει 15% μάλλον έχει 1% ε; Σίγουρα πράγματα, λέμε. Το calibration γενικά συνιστάτε μετά από κάθε αλλαγή rom από όσο ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Αν το συνδυάσεις και με root & calibration θα είναι σφαίρα. Κι εγώ κολλούσα στο θέμα της εγγύησης, αλλά μετά την αναβάθμιση με συνδυασμό των παραπάνω, είναι σαν να αγόρασα καινούργιο κινητό. Δεν το έκανα λόγω εγγύησης. Απλά πέρασα τον αγαπημένο μου Nova launcher και τον ex dialer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Πέρασα και εγώ την 4.1 JB με οδηγό σελ.380 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Πέρασα και εγώ την 4.1 JB με οδηγό σελ.380 Θα δεις πόσο πιο πρακτικό έγινε το κινητό! Ανανεώθηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Θα δεις πόσο πιο πρακτικό έγινε το κινητό! Ανανεώθηκε! πετάει και μπαταριά βελτιωμένη Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Πραγματικά η ics ήταν απαράδεκτη, αλλά η jb είναι εκπληκτική και χωρίς κολλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctselep Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Διάβασα και εγώ τον οδηγό της σελ. 380, όντως απλός και εύκολος. Αν το πάρω απόφαση θα κάνω και γω την αναβάθμιση :) Ένα πράγμα μόνο: το link της 4.1.2 δεν παίζει πλέον. Αν υπάρχει κάποιο άλλο απο το οποιο μπορώ να κατεβάσω την Jb, θα με βοηθούσε αρκετα :D Σας ευχαριστώ προκαταβολικά ΥΣ: Και μια ερώτηση, ως άσχετος που είμαι. Στον οδηγό αναγράφει "αποσυμπιέστε την αγγλική ics στο root του σκληρού..." Τι ακριβώς εννοεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Διάβασα και εγώ τον οδηγό της σελ. 380, όντως απλός και εύκολος. Αν το πάρω απόφαση θα κάνω και γω την αναβάθμιση :) Ένα πράγμα μόνο: το link της 4.1.2 δεν παίζει πλέον. Αν υπάρχει κάποιο άλλο απο το οποιο μπορώ να κατεβάσω την Jb, θα με βοηθούσε αρκετα :D ΥΣ: Και μια ερώτηση, ως άσχετος που είμαι. Στον οδηγό αναγράφει "αποσυμπιέστε την αγγλική ics στο root του σκληρού..." Τι ακριβώς εννοεί; Την έχει ανεβάσει ένας φίλος στο dropbox σε κομμάτια. (σελ 402) https://app.box.com/s/lid3zs1dgepkpakca6ge Υ.Γ. Nα την αποθηκεύσεις στον κύριο σκληρό δίσκο σου και μόνο σε έναν φάκελο. πχ να είναι C:/ UPDATE , όχι C:/KINHTO/ MOTOROLA/ UPDATE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Το πιο όμορφο και γρήγορο τηλέφωνο που είχα ποτέ, από σήμερα το πρωί αποτελεί παρελθόν:-( Έσπασε η οθόνη από μέσα και το χειρότερο δεν ανοίγει. ξέρει κάνεις αν αξίζει η αλλαγή οθόνης ή να ψάξω αντικαταστάτη; Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctselep Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Την έχει ανεβάσει ένας φίλος στο dropbox σε κομμάτια. (σελ 402) https://app.box.com/s/lid3zs1dgepkpakca6ge Υ.Γ. Nα την αποθηκεύσεις στον κύριο σκληρό δίσκο σου και μόνο σε έναν φάκελο. πχ να είναι C:/ UPDATE , όχι C:/KINHTO/ MOTOROLA/ UPDATE. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, όμως αυτή είναι η ICS και όχι η Jelly (εκτός και αν κάνω λάθος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctselep Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, όμως αυτή είναι η ICS και όχι η Jelly (εκτός και αν κάνω λάθος). Μήπως εδώ είναι η έκδοση Jelly Bean? https://mega.co.nz/#!tVAywBhD!XeJIyTtvXLz-MXfzCq2pZyV5DZ8gP7yRnSS9e2HfH1k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts