Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρ'ότι επίσημα χάνεται η εγγύηση, έχει αναφερθεί από αρκετούς στο φόρουμ ότι μετά από βλάβη, δεν είχαν πρόβλημα με την εγγύηση, κι ας είχαν περάσει την JB. Πάντως μην περιμένεις διπλασιασμό της μπαταρίας, αυτό που ανέφερε ο φίλος παραπάνω σίγουρα οφείλεται σε άλλο πρόβλημα. Μικρή βελτίωση όμως θα δεις.

Το πρόβλημα μου δεν είναι τόσο η εγγύηση όσο το μην κάνω καμιά πατάτα. Η αλήθεια είναι ότι είμαι battery freak και με δελέασε το γεγονός για μεγαλύτερη διάρκεια. Από την άλλη σκέφτομαι ότι δουλεύει πολύ καλά το τηλέφωνο (δεν έχω θέμα ούτε με wifi ούτε με ήχο κλπ.). Έχω μπερδευτεί. :rolleyes:

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το πρόβλημα μου δεν είναι τόσο η εγγύηση όσο το μην κάνω καμιά πατάτα. Η αλήθεια είναι ότι είμαι battery freak και με δελέασε το γεγονός για μεγαλύτερη διάρκεια. Από την άλλη σκέφτομαι ότι δουλεύει πολύ καλά το τηλέφωνο (δεν έχω θέμα ούτε με wifi ούτε με ήχο κλπ.). Έχω μπερδευτεί. :rolleyes:

όσο για την μπαταρία κι εγώ δεν νομίζω ότι η μεγάλη διαφορά που είδα οφείλεται μόνο στην jb.Το calibration έκανε τη μεγαλύτερη δουλειά μάλλον, δοκίμασε το όπως είσαι στην ics και θα δεις διαφορά.

όσο για την μπαταρία κι εγώ δεν νομίζω ότι η μεγάλη διαφορά που είδα οφείλεται μόνο στην jb.Το calibration έκανε τη μεγαλύτερη δουλειά μάλλον, δοκίμασε το όπως είσαι στην ics και θα δεις διαφορά.

Το κάνω συχνά. Σου λέω είμαι battery freak! :p

Το κάνω συχνά. Σου λέω είμαι battery freak! :p

τότε πας για jb, και θα δεις αρκετή διαφορά.Στην 4.1.2 όλα δουλεύουν ρολόι, αν έχεις αμφιβολίες(την επίσημη περνάς έτσι κι αλλιώς), και η διαδικασία στη σελ.380 είναι "τυφλοσούρτη", απλά πάρε κανά backup με το super backup για sms, call logs, etc και εφαρμογές αν θέλεις, αν και αυτές επανέρχοντε εύκολα, αν δεν είναι πειρατικές.Αν κάνεις και root, πάνε αργότερα και σε 4.2 για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Edited by hara75gr

τότε πας για jb, και θα δεις αρκετή διαφορά.Στην 4.1.2 όλα δουλεύουν ρολόι, αν έχεις αμφιβολίες(την επίσημη περνάς έτσι κι αλλιώς), και η διαδικασία στη σελ.380 είναι "τυφλοσούρτη", απλά πάρε κανά backup με το super backup για sms, call logs, etc και εφαρμογές αν θέλεις, αν και αυτές επανέρχοντε εύκολα, αν δεν είναι πειρατικές.Αν κάνεις και root, πάνε αργότερα και σε 4.2 για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Μου δίνεις θάρρος :Ρ. Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω όταν βρω λίγο χρόνο να ασχοληθώ.

Αποφάσισα κι εγώ να περάσω την έκδοση 4.1.2. Ακολούθησα τον οδηγό, πέρασα με rsd lite την αγγλική έκδοση και στην τελευταία επανεκκίνηση το κινητό γράφει:

Το android αναβαθμίζεται. Εκκίνηση εφαρμογών. Πόση ώρα πρέπει να περιμένω γιατί μου φαίνεται ότι έχει κολλήσει εκεί! Το rsdlite μου γράφει: Plesa manually power up this phone.

edit 1: Τελικά το έκλεισα και το ξανάνοιξα, πάω για το 2 βήμα!

edit 2: Όλα πήγαν καλά! Πλέον 4.1.2.

Ευχαριστώ τον φίλο για τον οδηγό στη σελίδα 380.

Edited by achillesgk

Κατεβασε το battery calibratin απο το store

Ευχαριστώ φίλε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Πώς κάνουμε calibration;

Κατεβασε το battery calibratin απο το store

Βέβαια αυτές οι εφαρμογές χρειάζονται ροοτ.

Βέβαια αυτές οι εφαρμογές χρειάζονται ροοτ.

Είμαι σε 4.1.2 και root και για διαχείριση έχω βάλει Grenify.... Κατέβασα το battery calibration το έκανα και αναμένω να δω και εγώ διαφορά στην μπαταρία.. ειδωμεν

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Αυτό που έχω να πω είναι ότι η 4.0.4 παίζει να ήταν η πιο αποτυχημένη έκδοση android. Παιδιά βάλτε την 4.1.2, το κινητό απέκτησε την ευχρηστία του, τόσο σε λειτουργία όσο και σε αυτονομία. Η 4.0.4 είχε φοβερό battery drain (και ούτε καν έκανα battery calibration). Edited by achillesgk

Έχω βάλει CyanogenMod 10.1.3 RC1 και όταν έφτανε στο 15% το κινητό κόλλαγε κ έσβηνε... Ξαναναψα το κινητό με την μαμίσια 4.1.2 κ πάλι το ίδιο... Υποθέτω πως θέλει calibration η μπαταρία γιατί όταν δείχνει 15% μάλλον έχει 1% ε;

Αυτό που έχω να πω είναι ότι η 4.0.4 παίζει να ήταν η πιο αποτυχημένη έκδοση android. Παιδιά βάλτε την 4.1.2, το κινητό απέκτησε την ευχρηστία του, τόσο σε λειτουργία όσο και σε αυτονομία. Η 4.0.4 είχε φοβερό battery drain (και ούτε καν έκανα battery calibration).

Αν το συνδυάσεις και με root & calibration θα είναι σφαίρα. Κι εγώ κολλούσα στο θέμα της εγγύησης, αλλά μετά την αναβάθμιση με συνδυασμό των παραπάνω, είναι σαν να αγόρασα καινούργιο κινητό.

Έχω βάλει CyanogenMod 10.1.3 RC1 και όταν έφτανε στο 15% το κινητό κόλλαγε κ έσβηνε... Ξαναναψα το κινητό με την μαμίσια 4.1.2 κ πάλι το ίδιο... Υποθέτω πως θέλει calibration η μπαταρία γιατί όταν δείχνει 15% μάλλον έχει 1% ε;

Σίγουρα πράγματα, λέμε. Το calibration γενικά συνιστάτε μετά από κάθε αλλαγή rom από όσο ξέρω.

Αν το συνδυάσεις και με root & calibration θα είναι σφαίρα. Κι εγώ κολλούσα στο θέμα της εγγύησης, αλλά μετά την αναβάθμιση με συνδυασμό των παραπάνω, είναι σαν να αγόρασα καινούργιο κινητό.

Δεν το έκανα λόγω εγγύησης. Απλά πέρασα τον αγαπημένο μου Nova launcher και τον ex dialer.

Πέρασα και εγώ την 4.1 JB με οδηγό σελ.380

Θα δεις πόσο πιο πρακτικό έγινε το κινητό! Ανανεώθηκε!

Θα δεις πόσο πιο πρακτικό έγινε το κινητό! Ανανεώθηκε!

πετάει και μπαταριά βελτιωμένη

:ninja:

Παιδιά καλησπέρα.

Διάβασα και εγώ τον οδηγό της σελ. 380, όντως απλός και εύκολος. Αν το πάρω απόφαση θα κάνω και γω την αναβάθμιση :)

Ένα πράγμα μόνο: το link της 4.1.2 δεν παίζει πλέον.

Αν υπάρχει κάποιο άλλο απο το οποιο μπορώ να κατεβάσω την Jb, θα με βοηθούσε αρκετα :D

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά

ΥΣ: Και μια ερώτηση, ως άσχετος που είμαι. Στον οδηγό αναγράφει "αποσυμπιέστε την αγγλική ics στο root του σκληρού..."

Τι ακριβώς εννοεί;

Παιδιά καλησπέρα.

Διάβασα και εγώ τον οδηγό της σελ. 380, όντως απλός και εύκολος. Αν το πάρω απόφαση θα κάνω και γω την αναβάθμιση :)

Ένα πράγμα μόνο: το link της 4.1.2 δεν παίζει πλέον.

Αν υπάρχει κάποιο άλλο απο το οποιο μπορώ να κατεβάσω την Jb, θα με βοηθούσε αρκετα :D

ΥΣ: Και μια ερώτηση, ως άσχετος που είμαι. Στον οδηγό αναγράφει "αποσυμπιέστε την αγγλική ics στο root του σκληρού..."

Τι ακριβώς εννοεί;

Την έχει ανεβάσει ένας φίλος στο dropbox σε κομμάτια. (σελ 402)

https://app.box.com/s/lid3zs1dgepkpakca6ge

Υ.Γ. Nα την αποθηκεύσεις στον κύριο σκληρό δίσκο σου και μόνο σε έναν φάκελο. πχ να είναι C:/ UPDATE , όχι C:/KINHTO/ MOTOROLA/ UPDATE.

Το πιο όμορφο και γρήγορο τηλέφωνο που είχα ποτέ, από σήμερα το πρωί αποτελεί παρελθόν:-(

Έσπασε η οθόνη από μέσα και το χειρότερο δεν ανοίγει.

ξέρει κάνεις αν αξίζει η αλλαγή οθόνης ή να ψάξω αντικαταστάτη;

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Την έχει ανεβάσει ένας φίλος στο dropbox σε κομμάτια. (σελ 402)

https://app.box.com/s/lid3zs1dgepkpakca6ge

Υ.Γ. Nα την αποθηκεύσεις στον κύριο σκληρό δίσκο σου και μόνο σε έναν φάκελο. πχ να είναι C:/ UPDATE , όχι C:/KINHTO/ MOTOROLA/ UPDATE.

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, όμως αυτή είναι η ICS και όχι η Jelly (εκτός και αν κάνω λάθος).

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, όμως αυτή είναι η ICS και όχι η Jelly (εκτός και αν κάνω λάθος).

Μήπως εδώ είναι η έκδοση Jelly Bean?

https://mega.co.nz/#!tVAywBhD!XeJIyTtvXLz-MXfzCq2pZyV5DZ8gP7yRnSS9e2HfH1k

• The title was changed to Motorola RAZR XT910