arisgoku Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 καλησπερα παιδια χθες εκανα αναβαθμηση απο ics σε jb ολα καλα δεν εχω καποιο προβλημα αλλα θα ηθελα να ρωτησω πρεπει να κανω factory reset τωρα που εχω την jb; όχι δεν πρέπει αλλά καλά θα ήταν αν το έκανες. Και τελος οταν ανοιγω την συσκευη στην αρχη μου γραφει "το android αναβαθμιζεται" εκκινηση εφαρμογων.θα επρεπε να το εμφανιζει αυτο σε καθε εκκινηση της συσκευης;; όχι μόνο την πρώτη φορά θα έπρεπε να στο έβγαζε. Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 όχι δεν πρέπει αλλά καλά θα ήταν αν το έκανες. όχι μόνο την πρώτη φορά θα έπρεπε να στο έβγαζε. αδερφε πως μπορω να κανω factory reset; απο το safe mode; Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 (edited) εκανα ενα wipe απο το recovery. και οταν τελειωσε πατησα ενα reboot απο το recovery. και το κινητο τελος... εκλεισε μια και καλη... καμια ιδεα? (δεν ανοιγει, δεν βγαζει σημα μοτορολα, και να πατησω power, vol up, vol dwn δε κανει τπτ) Edited April 10, 2013 by phoinixtk Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) απο οσο το εψαξα μαλλον το εκανα με χαμηλη μπαταρια... αλλα το θεμα ειναι πςσ το διορθωνω... και μετα απο πολλες ωρες τελικα γλυτωσαμε το χειροτερο... εκοψα ενα καλωδιο usb εβαλα το μαυρο στο αρνητικο και το κοκκινο στο θετικο της μπαταριας και το συνδεσα στο pc. αναψε για κλασματα ενα αχνο κοκκινο φωτακι. μετα συνδεσα και to mini usb στην υποδοχη του κινητου και με το pc (και τα δυο καλωδια ταυτοχρονα) και αναψε το led ασπρο. το αφησα για μισο λεπτο και μετα τα εβγαλα ολα και απλα συνδεσα τον κανονικο φορτιστη και το κινητο αναψε στην φορτιση. 5% μου εδειχνε τελικα πηγε στο 40% και μετα στο 100% αλλα μολις πατησα το power σβησανε ολα παλι... Update. τα επανεφερα τελικα ολα... Με δευτερηιδια προσπαθεια. αλλα χαθηκε το root... τι σκατα εχει γινει? Update 2. Και το ροοτ εμεινε απλα το ροοτ τσεκερ ελεγε βλακειες. Ολα κομπλε. Edited April 11, 2013 by phoinixtk Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zortam Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Παιδια καλησπερα, να ρωτησω κατι ευκολο! Θελω να συνδεσω το κινητο με την τηλεοραση μεσω HDMI. Φανταζομαι οτι μπορω να δω τα videos και τις εικονες που εχω αποθηκευμενα σε υψηλη αναλυση στο κινητο, στην οθονη της τηλεορασης σωστα? Και τι ακριβως καλωδιο θα χρειαστω? Οποιοδηποτε απλο MicroHDMI + HDMI κανει? Η θελει κατι συγκεκριμενο ? Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 παιδες πολλη καλησπερα θελω να ρωτησω κατι μου ηρθε μυνημα αναθαμισης (982.124.14.en.EU)(315.5 MB) τι παιζει?μη μου πειτε ειναι 4.1.2???????? αγοραζμενο απο media markt το καλοκαιρακι αλλα μετα απο 3ης αποτηχημενες φορες service μαλλον μου φαινεται μου βγηκε σε καλο μου περασανε γερμανικη rom τωρα φοραω 4.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 παιδες πολλη καλησπερα θελω να ρωτησω κατι μου ηρθε μυνημα αναθαμισης (982.124.14.en.EU)(315.5 MB) τι παιζει?μη μου πειτε ειναι 4.1.2???????? αγοραζμενο απο media markt το καλοκαιρακι αλλα μετα απο 3ης αποτηχημενες φορες service μαλλον μου φαινεται μου βγηκε σε καλο μου περασανε γερμανικη rom τωρα φοραω 4.0.4 Εμένα που μου πήραν την Γαλλική και μου έδωσαν την Ελληνική :mad: Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Παιδια καλησπερα, να ρωτησω κατι ευκολο! Θελω να συνδεσω το κινητο με την τηλεοραση μεσω HDMI. Φανταζομαι οτι μπορω να δω τα videos και τις εικονες που εχω αποθηκευμενα σε υψηλη αναλυση στο κινητο, στην οθονη της τηλεορασης σωστα? Και τι ακριβως καλωδιο θα χρειαστω? Οποιοδηποτε απλο MicroHDMI + HDMI κανει? Η θελει κατι συγκεκριμενο ? Ευχαριστω!! ναι, οποιδήποτε κάνει, εγώ αγόρασα ένα του 1€ από κίνα και δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonlight3 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 για μαντεψτε τι μου ηρθε σημερα... Παράθεση MotoLover Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 4.1.2 σε nonefigs;;; Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonlight3 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 4.1.2 σε nonefigs;;; μου ηρθε η επισημη αγγλικη! :D Παράθεση MotoLover Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 μου ηρθε η επισημη αγγλικη! :D σε retail αγγλική προφανώς ε? (άσε που έτσι όπως το πες, νόμιζα τίποτα πιο σοβαρό, καμιά επιστροφή από εφορία, απαλλαγή από χαράτσι, κ.α.:lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 κ γω μπορω να πω σημερα οτι ειμαι παρα μα πολλη ευτηχης κατοχος ξυραφιου με 4.1.2 οαουυυυ:D:D:D:D:happy::happy::happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 κ γω μπορω να πω σημερα οτι ειμαι παρα μα πολλη ευτηχης κατοχος ξυραφιου με 4.1.2 οαουυυυ:D:D:D:D:happy::happy::happy::happy: Τι version εχεις? Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Τι version εχεις? αν εννοιεις εκδοση συστηματος 982.124.14.xt910.retail.en.EU 4.1.2 android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Να το κανω ρε παιδες? Να αλλαξω εκδοση συστηματος να παω σε retail για να παρω το update σε 4.1.2? Αξιζει? Δεν το εχω πειραξει ποτε το Razr μου. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 εγω παντως φιλε δεν εχω πειραξει τιποτα μα τιποτα σε ολα μου τα τηλεφωνα στο razr περασανε την γερμανικη rom οι ιδιοι του service της cellcom κ σταθηκα τυχερος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Εγω ρε παληκαρια που εχω το Γερμανικο T Mobile ακομη περιμενω :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) Εγω ρε παληκαρια που εχω το Γερμανικο T Mobile ακομη περιμενω :mad: #35468# Πατα αυτο για να συνδεθεις με τους servers. Πες μου αν εκανε κατι. Φυσικα να εχεις ανοιχτο wifi. Edited April 12, 2013 by aloialone Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Παιδες,οταν περασεις την 672.180.41.XT910.Retail.en.EU (με το RSD ) ,μετα πρεπει να στησεις παλι το τηλ. απο την αρχη?? Δηλ.χανονται τα παντα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 #35468# Πατα αυτο για να συνδεθεις με τους servers. Πες μου αν εκανε κατι. Φυσικα να εχεις ανοιχτο wifi. ΤΟ κανα δεν βλεπω κατι να γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energon Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Παιδες,οταν περασεις την 672.180.41.XT910.Retail.en.EU (με το RSD ) ,μετα πρεπει να στησεις παλι το τηλ. απο την αρχη?? Δηλ.χανονται τα παντα?? Οχι δεν χανεις τιποτα. Σαν να μην εγινε τιποτα φαινεται. Απλα θα εχεις αλλαξει version συστηματος. Ολα τα αλλα θα ειναι αθικτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Πρεπει να ειναι root το τηλεφωνο για να περασεις με RSD αλλη ρομ; Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Οχι δεν χανεις τιποτα. Σαν να μην εγινε τιποτα φαινεται. Απλα θα εχεις αλλαξει version συστηματος. Ολα τα αλλα θα ειναι αθικτα. Ευχαριστω Δηλ.περναω την αγγλικη εκδοση χωρις να χασω τιποτα και μετα περναω την jb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει; Ο οδηγός για εγκατάσταση JB στην σελίδα 380 είναι για retail μόνο; Για όσους έχουν NonEFIGSRetail πρέπει να περάσουν πρώτα την retail 4.0.4 κ μετά να ακολουθήσουν τον οδηγό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts