Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα παιδια χθες εκανα αναβαθμηση απο ics σε jb ολα καλα δεν εχω καποιο προβλημα αλλα θα ηθελα να ρωτησω πρεπει να κανω factory reset τωρα που εχω την jb;

όχι δεν πρέπει αλλά καλά θα ήταν αν το έκανες.

Και τελος οταν ανοιγω την συσκευη στην αρχη μου γραφει "το android αναβαθμιζεται" εκκινηση εφαρμογων.θα επρεπε να το εμφανιζει αυτο σε καθε εκκινηση της συσκευης;;

όχι μόνο την πρώτη φορά θα έπρεπε να στο έβγαζε.

Rules are meant to be broken :shifty:

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

όχι δεν πρέπει αλλά καλά θα ήταν αν το έκανες.

όχι μόνο την πρώτη φορά θα έπρεπε να στο έβγαζε.

αδερφε πως μπορω να κανω factory reset; απο το safe mode;

Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

εκανα ενα wipe απο το recovery. και οταν τελειωσε πατησα ενα reboot απο το recovery. και το κινητο τελος... εκλεισε μια και καλη... καμια ιδεα?

(δεν ανοιγει, δεν βγαζει σημα μοτορολα, και να πατησω power, vol up, vol dwn δε κανει τπτ)

Edited by phoinixtk
Katw i apple :shifty:

απο οσο το εψαξα μαλλον το εκανα με χαμηλη μπαταρια... αλλα το θεμα ειναι πςσ το διορθωνω...

και μετα απο πολλες ωρες τελικα γλυτωσαμε το χειροτερο...

εκοψα ενα καλωδιο usb εβαλα το μαυρο στο αρνητικο και το κοκκινο στο θετικο της μπαταριας και το συνδεσα στο pc. αναψε για κλασματα ενα αχνο κοκκινο φωτακι. μετα συνδεσα και to mini usb στην υποδοχη του κινητου και με το pc (και τα δυο καλωδια ταυτοχρονα) και αναψε το led ασπρο. το αφησα για μισο λεπτο και μετα τα εβγαλα ολα και απλα συνδεσα τον κανονικο φορτιστη και το κινητο αναψε στην φορτιση. 5% μου εδειχνε

τελικα πηγε στο 40% και μετα στο 100% αλλα μολις πατησα το power σβησανε ολα παλι...

Update. τα επανεφερα τελικα ολα... Με δευτερηιδια προσπαθεια. αλλα χαθηκε το root... τι σκατα εχει γινει?

Update 2. Και το ροοτ εμεινε απλα το ροοτ τσεκερ ελεγε βλακειες. Ολα κομπλε.

Edited by phoinixtk
Katw i apple :shifty:

Παιδια καλησπερα, να ρωτησω κατι ευκολο! Θελω να συνδεσω το κινητο με την τηλεοραση μεσω HDMI. Φανταζομαι οτι μπορω να δω τα videos και τις εικονες που εχω αποθηκευμενα σε υψηλη αναλυση στο κινητο, στην οθονη της τηλεορασης σωστα? Και τι ακριβως καλωδιο θα χρειαστω? Οποιοδηποτε απλο MicroHDMI + HDMI κανει? Η θελει κατι συγκεκριμενο ?

Ευχαριστω!!

παιδες πολλη καλησπερα θελω να ρωτησω κατι μου ηρθε μυνημα αναθαμισης (982.124.14.en.EU)(315.5 MB) τι παιζει?μη μου πειτε ειναι 4.1.2????????

αγοραζμενο απο media markt το καλοκαιρακι αλλα μετα απο 3ης αποτηχημενες φορες service μαλλον μου φαινεται μου βγηκε σε καλο μου περασανε γερμανικη rom τωρα φοραω 4.0.4

παιδες πολλη καλησπερα θελω να ρωτησω κατι μου ηρθε μυνημα αναθαμισης (982.124.14.en.EU)(315.5 MB) τι παιζει?μη μου πειτε ειναι 4.1.2????????

αγοραζμενο απο media markt το καλοκαιρακι αλλα μετα απο 3ης αποτηχημενες φορες service μαλλον μου φαινεται μου βγηκε σε καλο μου περασανε γερμανικη rom τωρα φοραω 4.0.4

Εμένα που μου πήραν την Γαλλική και μου έδωσαν την Ελληνική :mad:

3>4

Παιδια καλησπερα, να ρωτησω κατι ευκολο! Θελω να συνδεσω το κινητο με την τηλεοραση μεσω HDMI. Φανταζομαι οτι μπορω να δω τα videos και τις εικονες που εχω αποθηκευμενα σε υψηλη αναλυση στο κινητο, στην οθονη της τηλεορασης σωστα? Και τι ακριβως καλωδιο θα χρειαστω? Οποιοδηποτε απλο MicroHDMI + HDMI κανει? Η θελει κατι συγκεκριμενο ?

Ευχαριστω!!

ναι, οποιδήποτε κάνει, εγώ αγόρασα ένα του 1€ από κίνα και δουλεύει μια χαρά.

μου ηρθε η επισημη αγγλικη! :D

σε retail αγγλική προφανώς ε?

(άσε που έτσι όπως το πες, νόμιζα τίποτα πιο σοβαρό, καμιά επιστροφή από εφορία, απαλλαγή από χαράτσι, κ.α.:lol:)

κ γω μπορω να πω σημερα οτι ειμαι παρα μα πολλη ευτηχης κατοχος ξυραφιου με 4.1.2 οαουυυυ:D:D:D:D:happy::happy::happy::happy:

κ γω μπορω να πω σημερα οτι ειμαι παρα μα πολλη ευτηχης κατοχος ξυραφιου με 4.1.2 οαουυυυ:D:D:D:D:happy::happy::happy::happy:

Τι version εχεις?

FLASHTOOL P780 - TWRP P780

http://ul.to/9txmvih8

Να το κανω ρε παιδες? Να αλλαξω εκδοση συστηματος να παω σε retail για να παρω το update σε 4.1.2? Αξιζει? Δεν το εχω πειραξει ποτε το Razr μου.

εγω παντως φιλε δεν εχω πειραξει τιποτα μα τιποτα σε ολα μου τα τηλεφωνα στο razr περασανε την γερμανικη rom οι ιδιοι του service της cellcom κ σταθηκα τυχερος!!!

Εγω ρε παληκαρια που εχω το Γερμανικο

T Mobile ακομη περιμενω :mad:

#35468# Πατα αυτο για να συνδεθεις με τους servers. Πες μου αν εκανε κατι.

Φυσικα να εχεις ανοιχτο wifi.

Edited by aloialone

#35468# Πατα αυτο για να συνδεθεις με τους servers. Πες μου αν εκανε κατι.

Φυσικα να εχεις ανοιχτο wifi.

ΤΟ κανα δεν βλεπω κατι να γινεται

Παιδες,οταν περασεις την 672.180.41.XT910.Retail.en.EU (με το RSD ) ,μετα πρεπει να στησεις παλι το τηλ. απο την αρχη??

Δηλ.χανονται τα παντα??

Οχι δεν χανεις τιποτα. Σαν να μην εγινε τιποτα φαινεται. Απλα θα εχεις αλλαξει version συστηματος. Ολα τα αλλα θα ειναι αθικτα.

Οχι δεν χανεις τιποτα. Σαν να μην εγινε τιποτα φαινεται. Απλα θα εχεις αλλαξει version συστηματος. Ολα τα αλλα θα ειναι αθικτα.

Ευχαριστω

Δηλ.περναω την αγγλικη εκδοση χωρις να χασω τιποτα και μετα περναω την jb

Να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει; Ο οδηγός για εγκατάσταση JB στην σελίδα 380 είναι για retail μόνο; Για όσους έχουν NonEFIGSRetail πρέπει να περάσουν πρώτα την retail 4.0.4 κ μετά να ακολουθήσουν τον οδηγό;

• The title was changed to Motorola RAZR XT910