arisgoku Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Καλησπέρα, τους πηγές rooted τηλέφωνο ή με περασμένη rom κλπ ή stock? όχι και τις 2 φορές που το πήγα το είχα σε εργοστασιακή κατάσταση, δλδ είχα φλασάρει με το rsdlite και είχα κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Το τηλ το είχα και ρουτ και custom rom και με αυτή τη διαδικασία δε μου αρνήθηκαν την επισκευή. Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Παιδια πως μεταφερω τις επαφες απο το τηλ στο gmail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Παιδια πως μεταφερω τις επαφες απο το τηλ στο gmail? Ρυθμίσεις --> Λογαριασμοί και συγχρονισμός --> πατάς ΟΝ(επάνω δεξιά) και πατάς πάνω στον λογαριασμό σου. Αμέσως μετά θα δείς επιλογή για συγχρονισμό επαφών. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Παιδια σηκώνει η συσκευη καρτα micro sd hc 32gb class 10 ? ? ? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos984 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Παιδια σηκώνει η συσκευη καρτα micro sd hc 32gb class 10 ? ? ? ? Ναι κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Ρυθμίσεις --> Λογαριασμοί και συγχρονισμός --> πατάς ΟΝ(επάνω δεξιά) και πατάς πάνω στον λογαριασμό σου. Αμέσως μετά θα δείς επιλογή για συγχρονισμό επαφών. Ευχαριστω πολυ φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Παιδια σηκώνει η συσκευη καρτα micro sd hc 32gb class 10 ? ? ? ? την εχω και πάει μια χαρά έως τώρα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Καλημέρα, Γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να "αποτρέψουμε" στο Bluetooth ακουστικό, να πραγματοποιεί κλήσεις; Έχω ένα M55 της Plantronics και έχει ένα κουμπί στο πάνω μέρος που πατιέται εύκολα και καλεί πάντα τον προηγούμενο που με κάλεσε ή τον κάλεσα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κλειδώσω το τηλ και να μην πραγματοποιεί κλήσεις; Ευχαριστώ!! Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Παιδια στο γραφείο. Εχουμε ενα access point. d-link dwl 2000ap+. Λοιπον προσπαθω να συνδεδω κ δεν μπορω δεν μου δινει ip και μετα απο πολλές. Προσπαθειες μου εμφανιζει αυτο. Η πλακα ειναι οτι αλλοι συναδελφοι συνδέονται κανονικα κ με android k me iphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Καλημέρα, Γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να "αποτρέψουμε" στο Bluetooth ακουστικό, να πραγματοποιεί κλήσεις; Έχω ένα M55 της Plantronics και έχει ένα κουμπί στο πάνω μέρος που πατιέται εύκολα και καλεί πάντα τον προηγούμενο που με κάλεσε ή τον κάλεσα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κλειδώσω το τηλ και να μην πραγματοποιεί κλήσεις; Ευχαριστώ!! Κατεβασε αυτη την εφαρμογη call confirm απο google play ,και οταν ενεργοποιεις το Bluetooth κανεις enable την εφαρμογη. Εγω σωθηκα με αυτην ,ειχα το ιδιο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Παιδια στο γραφείο. Εχουμε ενα access point. d-link dwl 2000ap+. Λοιπον προσπαθω να συνδεδω κ δεν μπορω δεν μου δινει ip και μετα απο πολλές. Προσπαθειες μου εμφανιζει αυτο. Η πλακα ειναι οτι αλλοι συναδελφοι συνδέονται κανονικα κ με android k me iphone Τι ασφάλεια χρησιμοποιεί το δίκτυο; Αν είναι PEAP απλώς δεν γίνεται να συνδεθείς. Επειδη η Κοκορόλα είναι ΑΝΑΠΗΡΗ και δε ξέρει να κάνει ένα σωστό android. Αν δεν είναι αυτή η ασφάλεια, προσπάθησε να διαγράψεις το δίκτυο και να ξανασυνδεθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 To δίκτυο. Ειναι ανοιχτο χωρις κωδικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 (edited) To δίκτυο. Ειναι ανοιχτο χωρις κωδικο Τότε νομίζω πως μια απλή διαγραφή του συγκεκριμένου δικτύου από το κινητό και μια επανασύνδεση θα λύσει το πρόβλημα. Πατάς συνεχόμενα πάνω στο δίκτυο (ρυθμίσεις/Wifi) και μετά διαγραφή από τη μνήμη ή κάτι τέτοιο. Εκτός και αν υπάρχει καμια ρύθμιση που δε σαφήνει να συνδεθείς σε χωρίς ασφάλεια δίκτυα. Δεν τη ξέρω. Πάντως καλό θα ήταν να βάλετε μια WPA2. Edited February 1, 2013 by james6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Κατεβασε αυτη την εφαρμογη call confirm απο google play ,και οταν ενεργοποιεις το Bluetooth κανεις enable την εφαρμογη. Εγω σωθηκα με αυτην ,ειχα το ιδιο προβλημα. Με έσωσες, ήμουν έτοιμος να το πετάξω (το bluetooth:P) Τελικά στο play υπάρχουν τα πάντα ;) Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Τώρα τελευταία μετά από επανεκκίνηση μου βγάζει κατεστραμμένη κάρτα sd μερικές φορές και μου ζητάει μορφωποιηση. Αποτέλεσμα χάνω τα πάντα όπως είναι φυσικό. Έχω αρχίσει και κάνω back up συνέχεια μην την ξαναπατήσω. Έχω κάνει επαναφορά hard reset αλλά το κάνει πάλι. Φταίει η κάρτα άραγε ή το τηλέφωνο; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Δεν έχεις μια άλλη να δοκιμάσεις; μπορεί να έχει καταστραφεί όντως αυτή, μου φαίνεται το πιο πιθανό Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Τώρα τελευταία μετά από επανεκκίνηση μου βγάζει κατεστραμμένη κάρτα sd μερικές φορές και μου ζητάει μορφωποιηση. Αποτέλεσμα χάνω τα πάντα όπως είναι φυσικό. Έχω αρχίσει και κάνω back up συνέχεια μην την ξαναπατήσω. Έχω κάνει επαναφορά hard reset αλλά το κάνει πάλι. Φταίει η κάρτα άραγε ή το τηλέφωνο; Το οτι το τηλέφωνο τη βλέπει σαν κατεστραμένη δε σημαίνει πως είναι. Την επόμενη φορά που θα σου το βγάλει αυτό βγάλε την κάρτα από το κινητό και δοκίμασε να τη διαβάσεις από τον υπολογιστή. Αρκεί προφανώς να έχεις card reader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 (edited) Το οτι το τηλέφωνο τη βλέπει σαν κατεστραμένη δε σημαίνει πως είναι. Την επόμενη φορά που θα σου το βγάλει αυτό βγάλε την κάρτα από το κινητό και δοκίμασε να τη διαβάσεις από τον υπολογιστή. Αρκεί προφανώς να έχεις card reader. Το έχω κάνει. Τα ίδια και το pc. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως μετά την διαμόρφωση η κάρτα λειτουργεί μια χαρά μέχρι να μου το ξανακάνει, μπορεί σε μια εβδομάδα, δέκα μέρες ή και μια. Edited February 3, 2013 by Stoupi Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Το έχω κάνει. Τα ίδια και το pc. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως μετά την διαμόρφωση η κάρτα λειτουργεί μια χαρά. Μπορείς να ψάξεις στο ίντερνετ για κανένα πρόγραμμα διαγνωστικό μήπως όντως έχει πρόβλημα η κάρτα σου. Τι μάρκα είναι; Κάποιες έχουν lifetime warranty. Επίσης μπορείς να πάρεις τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών Κοκορόλα να ρωτήσεις μήπως ξέρουν τίποτα. Αν και κατά 99% και να υπάρχει πρόβλημα σιγά μην το ξέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Έχει βρει κανείς εφαρμογή για Voice to Sms ;;;; στα Ελληνικά;; ;) Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 (edited) Γεια σας! Μπορει καποιος με το ΧΤ910,να δημιουργήσει ενα αντίγραφο της stock rom(ics) ,με το safestrap και να το ανεβάσει κάπου,ώστε να το κατεβάσω; Εβαλα miui και διέγραψα κατα λάθος το μπακ απ της στοκ. Edited February 4, 2013 by aplostra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 (edited) chekαρε το SVOX. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά το έχω πετύχει πολλές φορές στα τοπ. Είναι με μικρή πληρωμή νομίζω, ίσως να έχει και ένα δωρεάν αλλά δεν είμαι σίγουρος. Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν διαφορετική ρομ από αυτή που δίνει η Μοτορόλα: Έχουν παρατηρήσει παράσιτα στον ήχο κατα τη συνομιλία με γκούγκλ τοκ/ σκάιπ/ βάιμπερ/ φρίνγκ; Edited February 4, 2013 by james6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι ψηνομαι ασχημα να παρω ενα lapdock 100 για το razr μου εχει κανεις φιλος καμμια προταση ειδα μια τιμη απο pc1 79e ισχυει λεει τιποτα??? μηπως ειναι παραεισαγωγης τιποτα??? ή ειναι καλυτερα απο ebay Αγγλίας ή αν εχει καποιος φιλος καμια προταση αλλη ας μου πει να ξερω που βρισκομαι ευχαριστω πολλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) Frpix: "Χαίρομαι" που κάποιος ακόμη έχει το ίδιο πρόβλημα, να ειναι δηλαδή γνωστό θέμα και να του δώσουν σημασία στο σέρβις. Το έδωσα και περιμένω αποτελέσματα. Θα ενημερώσω μόλις έχω νέα, τα οποία λογικά θα αργήσουν μια που έχουμε γιορτές. aek_original21: Αν θες έξτρα μπαταρία μπορείς να δοκιμάσεις εξωτερικές. Μια πολύ φτηνή που χρησιμοποιώ (2 φορές έτυχε μέχρι στιγμής) :http://www.ebay.com/itm/160893597366?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 . Την έχει και στο Play247.gr αν θες να την πάρεις από Ελλάδα. Ξέχασα να κάνω ριβιού για το σέρβις της Μοτορόλα. Περιληπτικά: σε κοροϊδεύουν. Το κινητό δεν το χρησιμοποιούσα για σχεδόν 1.5 μήνα και η δουλειά μου δεν έγινε. Αναλυτικά: Πρόβλημα: 1) σπαστικοί ήχοι που κάνει το ηχείο κατα τη διάρκεια κλήσεων μέσω σκάιπ; (και βάιμπερ και φρινγκ και γκουγκλ τοκ και σε διάφορα παιχνίδια όπως το Temple Run και άλλα). Απ' όσο μου έχουν πει στο σέρβις είναι θέμα αποκωδικοποίησης- αποσυμπίεσης του ήχου και το έχουν όλα τα Μοτορόλα. 2) Έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα με σύνδεση σε δίκτυο που χρησιμοποιεί ως ασφάλεια PEAP. Δε θα το αναλύσω. Τι έγινε: Το έστειλα 2 φορές και μου το γυρίσανε πίσω και τις δυο λέγοντας πως η συσκευή είναι μια χαρά και το πρόβλημα είναι της εφαρμογής και το έχουν όλα τα Μοτορόλα. Και μάλιστα για τις άλλες εφαρμογές λέγαν οτι είναι τρίτων κατασκευαστών οπότε δεν παρέχουν υποστήριξη. Για το Τοκ που είναι Μπιλντ Ιν και υποτίθεται παρέχουν υποστήριξη δε λέγανε τίποτα τα μουν... Συνεχόμενα μου λέγανε τη ηλίθια δικαιολογία οτι παρουσιάζεται σε όλα τα κινητά. Εννοώντας προφανώς της Μοτορόλα, γιατί τους είπα παμπολες φορές οτι σε όλες τις άλλες εταιρίες που έχω δοκιμάσει δουλεύει μια χαρά. Αλλά όχι συμφωνα με αυτούς το έχουν όλα, δε θέλανε να καταλάβουν, δεν είχαν όρεξη να ασχοληθούν δε ξέρω. Που πραγματικά το Τοκ έχει και πολύ πιο έντονο το πρόβλημα από το σκάιπ. Απλώς δε γινόταν να μιλήσω. Τελικώς τη δουλειά μου δεν την έκανα όσες ώρες (πραγματικά ΩΡΕΣ, σίγουρα 5 τον τελευταίο μήνα, πολύ πιθανόν και παραπάνω) και αν μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών και με σέρβις. Το κινητό δηλαδή το πήρα για να μιλάω μέσω ίντερνετ, κάτι που θα έκανα πάρα πολύ καλά και με το Neo V που έχει την μισή τιμή, και τελικά δεν κατάφερα πόσους μήνες που το είχα να το κάνω αυτό το αυτονόητο και πολύ απλό πράγμα. Πραγματικά αν έμενα Αθήνα θα το είχα κάνει λαμπόγιαλο το σέρβις δεν το συζητάμε. Ούτε για το θέμα με το ασύρματο κατάφερα τίποτα. Μετά από βδομάδες (σίγουρα έκλεισα μήνα) που ασχολήθηκα προσπαθώντας να τους βοηθήσω με μεγάλο όγκο feedback και δοκιμών και ανοιχτός για κάθε νέα πρόταση που θα μου λέγαν, τελικά παραδέχτηκαν απλώς οτι όντως υπάρχει πρόβλημα με τα δίκτυα που χρησιμοποιούν ως ασφάλεια PEAP. Αυτό έγινε μέσα Νοέμβρη αν θυμάμαι καλά. Και έλειξε εκεί. Πραγματικά δε με βοηθήσανε καθόλου, και φυσικά ούτε συζήτηση για επιστροφή χρημάτων. Που μου πουλήσαν μια συσκευή που δεν κάνει τα αυτονόητα. Τρομακτικά απαράδεκτοι οι τύποι! ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ που κάνουν οι συσκευές εδώ και χρόνια! Και ο απίστευτος ο τεχνικός του σέρβις στην Αθήνα μου είπε: "ε τι να κάνω, δεν έχω τέτοιο ρούτερ εδώ να το τεστάρω, οπότε είπα στην Μοτορόλα οτι δουλεύει μια χαρά το ασύρματο". Ο άνθρωπος φάνηκε οτι είναι άσχετος και χαζός ή παρίστανε τον χαζό, δεν κατάλαβα. Τρολάρει ασταμάτητα! "Ε που να ξέρω αν στις άλλες συσκευές δουλεύει καλά το Τοκ, εγώ τεχνικός της Κοκορόλα είμαι." Το να ελέγξει και σε μια άλλη συσκευή σίγουρα θα τον κουραζε τρομερά. Ή το να έκανε μια πρόταση στην Μοτορόλα οτι "το παλικάρι έχει δίκιο, οι συσκευές μας έχουν πρόβλημα γιατί σε άλλες εταιρίες δεν εμφανίζεται" σίγουρα θα του προκαλούσε κόπωση και πονοκέφαλο. Όσο για την τηλεφωνήτρια στο σέρβις, καλά αυτής πραγματικά της χρειάζεται ένα καλό χέρι ξύλο. Δε ξέρω γενικά πόσο την αγχώνουν εκει πέρα και τι δουλειά της βάζουν να κάνει, αλλά όσο άγχος τράβηξα σε όλη μου τη ζωή το τράβηξα στην συνομιλία μου μαζί της! Μιλούσε απίστευτα γρήγορα και κοφτά, με οποιονδήποτε τρόπο να σε κλείσει! 1 στις 2 προτάσεις της ηταν "πρέπει να κλείσω, έχω γραμμούλα" λες και εγώ για κουσκουσάκι την είχα πάρει, δεν είμαι πελάτης που έχει πρόβλημα, δεν είμαι και καμιά σοβαρή "γραμμούλα". Και που προφανώς επίσης ήταν ψέμα, γιατί 10 φορές την πήρα και τις δέκα το σήκωσε αμέσως, που σημαίνει οτι απλώς ήθελε να με ξεφορτωθεί. Πολλές φορές κιόλας με έβαζε αναμονή και καλά να σηκώσει την επόμενη γραμμούλα και μετά από κανα πεντάλεπτο που με άφηνε αναμονή τελικώς μου το έκλεινε!!! Τελικώς για να καταφέρεις να κάνεις συνομιλία και να εξηγήσεις όλο το πρόβλημα έπρεπε να είσαι προετοιμασμένος, γιατί μετά το λεπτό έπρεπε να δώσεις πολλή ισχύ για να καταφέρεις να μην σου κλείσει το τηλέφωνο. Και δεν ήμουν και συνηθισμένος σε τέτοια. Προφανώς η Μοτορόλα έχει τελειώσει για μένα. Δε λέω πως αν είχα πρόβλημα με άλλη εταιρία θα είχα καλύτερη αντιμετώπιση, αλλά από εδώ και πέρα θα μείνω Samsung για να πηγαίνω αυτοπροσώπως στο σερβις, μια που έχει στη Θεσσαλονίκη, γιατί πραγματικά αυτά που τράβηξα (και πλήρωσα) στα τηλέφωνα δεν τα αντέχω. Αν και πραγματικά, τέτοια απίστευτα προβλήματα δε νομίζω οτι θα είχα με καμία άλλη εταιρία! Μα να μη συνδέεται σε ασύρματα δίκτυα με PEAP και να έχει πρόβλημα αποσυμπίεσης φωνής, πράγματα που μπορούν να κάνουν συσκευές εδώ και χρόνια; Είναι δυνατόν;;; Και να τους λες να το διορθώσουν και να μην κάνουν τίποτα; Και να τους λες αφού δεν κάνετε τίποτα δώστε μου πίσω τα χρήματα να πάρω μια συσκευή άλλη να κάνω τη δουλειά μου και να σου λένε δε μας νοιάζει; Ε δεν νομίζω οτι θα αντιμετωπίσω κάτι τέτοιο σε καμία άλλη εταιρία! Μεγάλο κρίμα πάντως, γιατί ως συσκευή το RAZR είναι πολύ δυνατή και έχει πολλές δυνατότητες. Σε ορισμένα σημεία είναι πιο γρήγορο και από το GS3 που χρησιμοποιώ τώρα. Κρίμα που η Κοκορόλα κοιμάται και χάνει σε βλακείες πραγματικά. Edit: Ξέχασα να αναφέρω οτι οι τηλεφωνήτριες με τις οποίες μίλησα στην εξυπηρέτηση ήταν τις περισσότερες φορές πολύ ευγενικές, που και που απλώς όχι αγενείς. Αλλά τελείως άσχετες, τελείως, και σίγουρα ΣΙΓΟΥΡΑ τις έχουνε πει να το παίζουν θεόχαζες. Τουλάχιστον όμως δεν ήταν σαν αυτή στο σέρβις που ήταν και αγενέστατη και σου έβγαζε την ψυχή μη σου το κλείσει στην μάπα. Edited February 6, 2013 by james6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Απολαυστική περιγραφή πάντως :D, κρίμα που δεν έβγαλες άκρη. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts