SpArchon Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 (edited) Voodoo ota root keeper και μη σε απασχολεί καθόλου. Backup root, temporarily unroot, restore root. Edited August 17, 2012 by SpArchon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 (edited) Στο xda βγάλανε καινούργιο οδηγό για ευκολότερο install. Η διαφορά είναι ότι δεν χρησιμοποιούμε cmd αλλά η διαδικασία μέχρι το recovery γίνεται ευκολότερα: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30364320&postcount=26 Edited August 17, 2012 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Μόλις μου ήρθε OTA το παγωτό :) Δεν κάνω τίποτα ακόμη όμως θα περιμένω λίγο μην πάθω καμιά πλάκα πάλι.!Ποτέ σου ήρθε; Σήμερα; Για πες καμία πληροφορία! Τι έκδοση έχεις μέχρι τώρα; Εμένα ακόμα ως ενημερωμένη την βγάζει την συσκευή! Έκδοση συστήματος: 651.167.21.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU Android: 2.3.6 Kernel: 2.6.35.7-g24431a2 rjd378@zch45Inxdroid63 # 1 Όπως είπα θα την κάνω από Δευτέρα την αναβάθμιση. Επιφυλάσσομαι.:) Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Δυστυχώς εγώ μπαίνω για έλεγχο ενημερώσεων και μου βγάζει εδώ και 1βδομαδα ότι <ο έλεγχος δεν είναι διαθέσιμος προς το παρόν δοκιμάστε αργότερα > Έχω την. 33 και ρουτ Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS1988 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Ας μας πει καποιος που την εβαλε με ΟΤΑ ποια εκδοση πηρε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Ας μας πει καποιος που την εβαλε με ΟΤΑ ποια εκδοση πηρε Επίσης κάποια screenshots για να τα συγκρίνουμε με την έκδοση του soak test; αν και η γνώμη μου είναι ότι είναι ακριβώς το ίδιο λογισμικό διότι έγινε release σχεδόν αμέσως. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1827046 Το παραπάνω το έχει δοκιμάσει κάποιος? Κάνει για το δικό μας λογισμικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hagic200_ Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Παιδιά εμένα μου ήρθε χθες το μεσημέρι το update επειδή δεν καταλαβαίνω και πολλά σας γραφω οτι βλέπω.Ειχα συνηθίσει με την 2.3.6 και εχασα λίγο την μπάλα,ειδικά το πληκτρολόγιο με μπερδεύει αφάνταστα. 1)Εκδοση Συστήματος 672.180.41.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU 2)Έκδοση Android 4.0.4 3)Έκδοση Kernel 3.0.8-gc00ba37 4)Αριθμός Έκδοσης 6.7.2-180_SPU-19-TA-11.6 5)Ημερομηνία Build Mon Jul 16 11:15:45 CST 2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS1988 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Αρα δεν χρειαζετε να περιμενουμε το update κανουμε αυτο που μας εδωσε ο frastgr και εχουμε το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Παιδιά εμένα μου ήρθε χθες το μεσημέρι το update επειδή δεν καταλαβαίνω και πολλά σας γραφω οτι βλέπω.Ειχα συνηθίσει με την 2.3.6 και εχασα λίγο την μπάλα,ειδικά το πληκτρολόγιο με μπερδεύει αφάνταστα. 1)Εκδοση Συστήματος 672.180.41.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU 2)Έκδοση Android 4.0.4 3)Έκδοση Kernel 3.0.8-gc00ba37 4)Αριθμός Έκδοσης 6.7.2-180_SPU-19-TA-11.6 5)Ημερομηνία Build Mon Jul 16 11:15:45 CST 2012 Αρα δεν χρειαζετε να περιμενουμε το update κανουμε αυτο που μας εδωσε ο frastgr και εχουμε το update Επομένως τελικά, τα πράγματα είναι όπως τα λέγαμε και είχαμε υποθέσει, περνάτε όλοι το update με την γνωστή πλέον διαδικασία και είστε όλοι στο εργοστασιακό επίσημο λογισμικό και εντός εγγύησης φυσικά (αν δεν είστε root βέβαια).:):):) Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Παιδες πια εφαρμογη ερναμε απο το μαρκετ για να δουμε αν ημαστε ροοτ?επισης πως απενεργοπω την δονηση την ωρα που γραφω μην μου εχει. Σπασει τα νευρα ευχαριατω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris24 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 καλημερα παιδια εχω προβλημα . το κινητο μου εχει κολλησει σε ap fastmode και δεν ξερω τι να κανω εχει κανεις να προτεινει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panorifi Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 http://forum.xda-developer....php?t=1827046 Το παραπάνω το έχει δοκιμάσει κάποιος? Κάνει για το δικό μας λογισμικό? Βοήθεια!!!!!!!!!!!!!!! έκανα εγκατάστασις αυτό και τώρα το τηλέφωνο ανοίγει μέχρι το κόκκινο σηματάκι και μένει εκεί τι να κάνω για να μην κάνω μεγαλύτερη ζημιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 παιδιά καλημέρα! σήμερα μου έστειλε η motorola την αναβαθμιση! Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1827046 Το παραπάνω το έχει δοκιμάσει κάποιος? Κάνει για το δικό μας λογισμικό? Βοήθεια!!!!!!!!!!!!!!! έκανα εγκατάστασις αυτό και τώρα το τηλέφωνο ανοίγει μέχρι το κόκκινο σηματάκι και μένει εκεί τι να κάνω για να μην κάνω μεγαλύτερη ζημιά Φίλε μου αν δεις προσεχτικά γράφει: NOTE: CDMA ONLY - This was made from and installed on DROID RAZR System version 6.16.211.XT912.Verizon.en.US on ICS 4.0.4 - not sure about cross-system compatibility, but I wouldn't try it without a backup plan.. I am not responsible for your phone. Άρα δεν είναι για την ευρωπαϊκή έκδοση του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panorifi Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Φίλε μου αν δεις προσεχτικά γράφει: NOTE: CDMA ONLY - This was made from and installed on DROID RAZR System version 6.16.211.XT912.Verizon.en.US on ICS 4.0.4 - not sure about cross-system compatibility, but I wouldn't try it without a backup plan.. I am not responsible for your phone. Άρα δεν είναι για την ευρωπαϊκή έκδοση του κινητού. Φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση, τώρα υπάρχει καμιά περίπτωση για επαναφορά του κινητού , Η, το χάνω το κινητό για πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 http://forum.xda-developer....php?t=1827046 Το παραπάνω το έχει δοκιμάσει κάποιος? Κάνει για το δικό μας λογισμικό? Βοήθεια!!!!!!!!!!!!!!! έκανα εγκατάστασις αυτό και τώρα το τηλέφωνο ανοίγει μέχρι το κόκκινο σηματάκι και μένει εκεί τι να κάνω για να μην κάνω μεγαλύτερη ζημιά Τι ήταν αυτό? Γιατί δεν μπορώ να ανοίξω το λινκ. Το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι να μπεις σε στοκ recovery και να κάνεις factory reset. Αν δε δουλέψει αυτό, ελπίζω να φορτίζει το κινητό ή να έχεις αρκετή μπαταρία, αλλιώς θα μπλέξεις. Πες μας τι έγινε με το ρισετ να βοηθήσουμε... Σίγουρα δε χάνεις το κινητό, στο dual core technology κόλλησε ή στο boot animation? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Τι ήταν αυτό? Γιατί δεν μπορώ να ανοίξω το λινκ. Το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι να μπεις σε στοκ recovery και να κάνεις factory reset. Αν δε δουλέψει αυτό, ελπίζω να φορτίζει το κινητό ή να έχεις αρκετή μπαταρία, αλλιώς θα μπλέξεις. Πες μας τι έγινε με το ρισετ να βοηθήσουμε... Φίλε SpArhon πήγε να περάσει αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1827046 Δες μήπως βγάλεις κιαμια άκρη γιατί για τα motorola γνωρίζεις παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Φίλε SpArhon πήγε να περάσει αυτό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1827046 Δες μήπως βγάλεις κιαμια άκρη γιατί για τα motorola γνωρίζεις παραπάνω. Εαν το έβαλε με το bootmenu όπως έγραφε στις οδηγίες δεν θα έπρεπε να κολλήσει σε κανένα κόκκινο σηματάκι και θα μπορεί να μπει σε bootmenu. Λογικά πάντως με factory reset θα φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Υπαρχει καποια λιστα με τιςεφαρμογες που πορουμε να κανουμε freeze με το titanium κ αφου ημαστε ροοτ.επισης πως γινομαι un root υπαρχει καποιος οδηγος εδω ευχαριατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panorifi Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Τι ήταν αυτό? Γιατί δεν μπορώ να ανοίξω το λινκ. Το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι να μπεις σε στοκ recovery και να κάνεις factory reset. Αν δε δουλέψει αυτό, ελπίζω να φορτίζει το κινητό ή να έχεις αρκετή μπαταρία, αλλιώς θα μπλέξεις. Πες μας τι έγινε με το ρισετ να βοηθήσουμε... Σίγουρα δε χάνεις το κινητό, στο dual core technology κόλλησε ή στο boot animation? έκανα εγκατάσταση αυτό http://forum.xda-developer....php?t=1827046 μετά το κινητό δεν άνοιγε και κολλάει στο κόκκινο σημαδάκι μετά του έκανα factory rese και wipe cache partition και πάλη δεν ανοίγει, εντομεταξη δεν βρίσκω και τρόπω να το κλείσω από μπαταριά έχει αρκετή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovis Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Ακολουθησε τον οδηγο του Fastgr και θα περαστουν ολα απο την αρχή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 (edited) έκανα εγκατάσταση αυτό http://forum.xda-developer....php?t=1827046 μετά το κινητό δεν άνοιγε και κολλάει στο κόκκινο σημαδάκι μετά του έκανα factory rese και wipe cache partition και πάλη δεν ανοίγει, εντομεταξη δεν βρίσκω και τρόπω να το κλείσω από μπαταριά έχει αρκετή Οκ ο μόνος τρόπος τώρα είναι να φλασάρεις κάποιο fastboot file (.sbf) με rsd lite. Δυστυχώς για σένα το μοναδικό sbf που υπάρχει αυτή τη στιγμή για ics είναι το retail.eu leak. Οπότε βάζοντας αυτό μετά θα πρέπει να περάσεις με τον γνωστό τρόπο το επίσημο update που βγήκε χτες. Το sbf θα το βρεις εδώ http://www.eternityproject.eu/topic/117-rom-gsm-xt910europeaustraliaemea-final-eu-ics-fastboot-official-fastboot-package-for-motorola-razr/. Είναι αν θυμάμει καλά περίπου 800 mb. όταν κατέβει, θα μπεις σε fastboot mode και θα το φλασάρεις με rsd lite. Σιγουρέψου ότι έχεις στον υπολογιστή σου τους τελευταίους drivers της μοτορολα. Αν δεν τους έχεις θα τα βρεις όλα στο ίδιο σαιτ. Ξεκίνα το κατέβασμα γιατί αν μείνεις από μπαταρία θα χρειαστεί είτε να αγοράσεις είτε να φτιάξεις μόνος σου με κολλητήρι usb factory cable για να μπορέσει να φορτίσει. Δυστυχώς δεν κλείνει έτσι όπως είσαι τώρα. Ερώτηση: το αρχείο που φλάσαρες και σου προκάλεσε όλο αυτό, από ποιά custom recovery το φλάσαρες? Δεν μπορεί να χρησιμοποίησες το bootmenu? Είτε με cwm touch το πέρασες ή (ελπίζω όχι) από stock recovery? Είχες ήδη το τελευταίο επίσημο update έτσι δεν είναι? Edited August 18, 2012 by SpArchon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panorifi Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Ακολουθησε τον οδηγο του Fastgr και θα περαστουν ολα απο την αρχή.. που θα τον βρω τον οδηγό του Fastgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixgrg Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 παιδια ειδα παντου σημερα γραφει η motorola ξεκλειδωσε τον bootloader αξιζει να το κανουμε τωρα ? τιπαραπανω απο το να το εχεις root κερδιζεις? παντως χανεις την εγγυηση αυτο το λεει ξεκαθαρα απλα αναρωτιεμαι με ξεκλειδωμενο bootloader αν μπορουμε να βαλουμε jellybean Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts