Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε το 4Χ το χα δωσει τον Ιουνιο για ενα nexus 7 που ακομα εχω.Θα μπορουσα ισως να ξαναπαω σε εκεινο αλλα πλεον πιστευω πως οι πυρηνες και τα mhz σε καποιο σημειο χανουν το νοημα τους και τρωνε εν τελει μονο μπαταρια.Ειπα να παρω κατι με αξιοπρεπη καμερα , που σε σχεση με το 4Χ σιγουρα ειναι μακραν ανωτερη και επειδη εχω διαβασει καλα λογια για την αυτονομια που ακομα δεν παρατηρω...

Ο πωλητης το χε για μερες στο κουτι οπως μου πε και σιγα σιγα στρωνει νομιζω ,Την πρωτη μερα το χα γεμισει και το ανοιξα μονο για να βγαλω φωτο ενα nissan

gtr που βρηκα σε ενα συνεργειο και μετα το αφησα επειδη δεν ειχα κοψει την σιμ ακομα.Οταν το ξανατσεκαρα ειδα οτι ειχε παει στο 30% :confused::shock: .Εκεινη την ημερα το φορτισα απο το 2% με μολις 39 λεπτα οθονη και χωρις σιμ , τονιζω !

Σημερα με 29% να απομενει με 70 λεπτα οθονη οπου , εγκαθιστουσα και ρυθμιζα εφαρμογες δειχνει βελτιωση αλλα σε καμια περιπτωση οπως θα επρεπε να ειναι .Θα δειξει...

Καποια στιγμη ελεγα να δοκιμασω σε WP αλλα εσβησε αυτη η σκεψη μιας και ενος συνεργατη και φιλου , το 820 , δεν μου γεμισε το ματι με την μονοτονια και μονο του λογισμικου, χωρις να με απασχολησουν οι ελλειψεις σε εφαρμογες.

Εχω μια ερωτηση και μια προταση :

Υπαρχει καμια λιστα με εφαρμογες προς αφαιρεση απο το τηλεφωνο ; Εχω βγαλει ποσσες , και ακομα ειναι γυρω στις 200 συνολικα και ειναι πολλες αυτες με το προθεμα μοτορολα και δεν θελω να καθομαι να φλασαρω απο την αρχη το κιν αν παει κατι στραβα.Αυτη ηταν η ερωτηση.

Η προταση ειναι , καποιος απο τους παλαιους χρηστες της συσκευης να συκεντρωσει καπως αν μπορει τα πιο συνηθισμενα ερωτηματα και να δημιουργηθει ενα θεμα Faq , οπως και στο θεμα του 4Χ απο τον ipred .

Οσο για την JB θεωρω πως δεν γινεται, η εδω αντιπροσωπια , να θεωρησει την εκδοση αυτη ως "ανεπισημη" και να μας πεταει εκτος εγγυησης μιας και αν δεν προοριζοταν και για την Ελλαδα , πως εχει τα Ελληνικα μεσα ;

Edited by Leolipop

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια χαρα δόθηκε η 4.1.2. Την είχα στο δικό μου επίσημα. Αγορασμενο απο Ελλάδα και όχι σκρουτζομαγαζο. Να βρω την φωτό απο τα σπεκς να την ανέβασω.

Αν μιλάμε για το razr η 4.1.2 δεν δόθηκε για Ελλάδα (non.EFIS). Δόθηκε για τις συσκευές που είχα την retail έκδοση. Άρα η το κινητό σου δεν είχε την ελληνική έκδοση ή το πήγες στο service και σου πέρασαν άλλη.

Υπαρχει καμια λιστα με εφαρμογες προς αφαιρεση απο το τηλεφωνο ; Εχω βγαλει ποσσες , και ακομα ειναι γυρω στις 200 συνολικα και ειναι πολλες αυτες με το προθεμα μοτορολα και δεν θελω να καθομαι να φλασαρω απο την αρχη το κιν αν παει κατι στραβα.Αυτη ηταν η ερωτηση.

Τυχαια βρηκα αυτο απο μια rom στο xda : https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsM6cYC-SdW-dDJvWU1SMVduN2ExV3QtcG01SWlwd1E&usp=sharing#gid=0

έχω παγώσει όλες τις πράσινες(σχεδόν), από τη λίστα και το τηλέφωνο ξεκινάει με 400 mb μνήμη, πετάει λέμε.Αφού σταμάτησα πλέον να δοκιμάζω roms και χρησιμοποιώ τη stock με κάποιες(αρκετές) τροποποιήσεις(, ώστε να την έχω φέρει πραγματικά στα μέτρα μου

Tωρα τελειωσα το σβησιμο , ουτε καν παγωμα...Εκανα και μια επανεκκινηση και μεχρι στιγμης ολα καλα... 461ΜΒ για την ωρα ;)

Εφοσον το τηλ τρεχει (ανεκαθεν) νερακι , ραμ εχει πανω απο υπεραρκετη διαθεσιμη και αν εστω και στο ελαχιστον μειωθει η καταναλωση απο αρκετες , χαρακτηρισμενες ως Battery Drainer , δεν βρισκω λογο να ασχοληθω καν με custom :D

Οποτε εχω επισημη 4.1.2 η καταλαβαινω λαθος ;

Εφόσον έχεις την retail ναι, δόθηκε επίσημα. Για όσους είχαμε την non.EFIS περάσαμε την retail. Πάντως επαναλαμβάνω, το κινητό δεν έχει καμία σχέση πλέον με την άθλια 4.0.4.

Εγω παντως ημουν προετοιμασμενος πριν το αγορασω , να αποδεχτω την ICS . Ευχαριστη εκπληξη η 4.1.2 .

Επομενη ερωτηση τωρα : Το τηλεφωνο , σβηστο , φορτιζει ; Το λεω γιατι το εβαλα χτες στο 4% οταν γεμισε το εβγαλα απο τον φορτιστη και το πρωι που το ανοιξα ηταν ακομα στο 4% και επισης τα στατιστικα της μπαταριας ηταν οπως το ειχα αφησει .

Παντως αρχιζω να βλεπω καλη αυτονομια μιας και σημερα ανοιξα εξω τα δεδομενα 3 φορες για να δω κατι στο skroutz και η πτωση ηταν 1%-2% :)

Το εχω παθει 2 φορες αυτο. Ξεκιναει και δειχνει οτι φορτιζει και στο 100% εβγαλα το καλωδιο και το αφησα, μετα απο μερικες ωρες που το αναψα ειχε μεινει στο 4% .

Με τον ιδιο φορτιστη , το γεμισα ανοιχτο και ηταν ενταξει ετσι.

Γιατί δεν μιλάς με το παιδί που το πήρες? Ρώτησε τον και ελπίζω να είναι ειλικρινής. :)

Σήμερα άνοιξα το Motorola και έμεινα πολύ ικανοποιημενος από την ποιότητα του τηλεφώνου, άσε που άμα θες να αλλάξεις μπαταρία είναι πανεύκολο
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Όντως είναι πολύ εύκολο αλλά έχει πολύ κόλα και επίσης χρειάζεται ταινία διπλής όψης που καλύπτει όλη την επιφάνεια και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο να την βρεις.

Καλημέρα στο thread και πάλι από εμένα!

Οφείλω κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι έχω ανταλλάξει εδώ και 5 μήνες το Ξυράφι μου με ένα SGS III. Συνεπώς, έχω χάσει την επαφή μου με τις εξελίξεις αναφορικά με το Razr.

Με αφορμή, όμως, την ερώτηση του συμφορουμίτη αμέσως παραπάνω, έριξα μια ματιά στο φόρουμ των XDA-developers και είδα ότι εδώ υπάρχουν πολλές official JB ROMs έτοιμες για απ' ευθείας φλασάρισμα με το RSD Lite, μεταξύ των οποίων και η retail αγγλική. Δεν ξέρω όμως αν υπάρχει τρόπος για ρουτάρισμα της ευρωπαϊκής JB. Συνεπώς (και με κάθε επιφύλαξη, καθώς δεν εγγυώμαι για το αποτέλεσμα του απ' ευθείας φλασαρίσματος της αγγλικής JB) ο οδηγός μου (για όσους τουλάχιστον δεν ενδιαφέρονται για root) είναι πλέον obsolete :p

Όσον αφορά το φλασάρισμα ευρωπαικής JB σε ασιατικό Razr κάποιος εδώ υποστηρίζει ότι γίνεται χωρίς πρόβλημα. Το μεταφέρω απλώς, χωρίς να γνωρίζω αν είναι αληθές ή όχι...

Αν κάποιος γνωρίζει ότι κάνω λάθος για κάτι από τα ανωτέρω, παρακαλώ να με διορθώσει!

Ευχαριστώ για την πληροφορία. Επειδή το τηλέφωνο το έχει η κοπέλα μου και σκέφτομαι να της το αναβαθμίσω, τα παραπάνω σημαίνουν ότι μπορώ να περάσω την 4.1.2 απευθείας πάνω από την 4.0.4 μέσω rsd χωρίς να φλασάρω και χωρίς να χαθούν τα δεδομένα; Δεν είναι root και είναι με την επίσημη ελληνική έκδοση.

Μπορεί κάποιος να δώσει κάποιες οδηγίες για το πως να το κάνω? Έχω κατεβάσει την αγγλική retail και το rsdlite 6

Ευχαριστώ.

Edited by Bezbozny

Φιλε το 4Χ το χα δωσει τον Ιουνιο για ενα nexus 7 που ακομα εχω.Θα μπορουσα ισως να ξαναπαω σε εκεινο αλλα πλεον πιστευω πως οι πυρηνες και τα mhz σε καποιο σημειο χανουν το νοημα τους και τρωνε εν τελει μονο μπαταρια.Ειπα να παρω κατι με αξιοπρεπη καμερα , που σε σχεση με το 4Χ σιγουρα ειναι μακραν ανωτερη και επειδη εχω διαβασει καλα λογια για την αυτονομια που ακομα δεν παρατηρω...

Ο πωλητης το χε για μερες στο κουτι οπως μου πε και σιγα σιγα στρωνει νομιζω ,Την πρωτη μερα το χα γεμισει και το ανοιξα μονο για να βγαλω φωτο ενα nissan

gtr που βρηκα σε ενα συνεργειο και μετα το αφησα επειδη δεν ειχα κοψει την σιμ ακομα.Οταν το ξανατσεκαρα ειδα οτι ειχε παει στο 30% :confused::shock: .Εκεινη την ημερα το φορτισα απο το 2% με μολις 39 λεπτα οθονη και χωρις σιμ , τονιζω !

Σημερα με 29% να απομενει με 70 λεπτα οθονη οπου , εγκαθιστουσα και ρυθμιζα εφαρμογες δειχνει βελτιωση αλλα σε καμια περιπτωση οπως θα επρεπε να ειναι .Θα δειξει...

Καποια στιγμη ελεγα να δοκιμασω σε WP αλλα εσβησε αυτη η σκεψη μιας και ενος συνεργατη και φιλου , το 820 , δεν μου γεμισε το ματι με την μονοτονια και μονο του λογισμικου, χωρις να με απασχολησουν οι ελλειψεις σε εφαρμογες.

Εχω μια ερωτηση και μια προταση :

Η προταση ειναι , καποιος απο τους παλαιους χρηστες της συσκευης να συκεντρωσει καπως αν μπορει τα πιο συνηθισμενα ερωτηματα και να δημιουργηθει ενα θεμα Faq , οπως και στο θεμα του 4Χ απο τον ipred .

Οσο για την JB θεωρω πως δεν γινεται, η εδω αντιπροσωπια , να θεωρησει την εκδοση αυτη ως "ανεπισημη" και να μας πεταει εκτος εγγυησης μιας και αν δεν προοριζοταν και για την Ελλαδα , πως εχει τα Ελληνικα μεσα ;

πανεμορφο τηλεφωνο με απιθανη ποιοτητα κατασκευης. Το μονο φαουλ οτι εχει αρκετα μεγαλα bezel.

Καλοδουλευτο φιλος!

Lumia 1020 προς πώληση. Link

Με xposed framework και greenify, xblast και xbatteries έχω φέρει την συσκευή σε πολύ καλά επίπεδα σε στοκ jb και λειτουργικά και αισθητικά. Φλάσαρα και 1% battery hack μαζί με dark contacts(δεν το χώνευα το άσπρο με τίποτα :) ) και με xposed πάλι βρήκα ένα tweak που όταν βγάζει λίστα με εφαρμογές για επιλογή , μπορείς να επιλέξεις με double tap και δεν πατάς το "μόνο μια φορά" (που πάλι δεν χώνευα :) ).

Μου μπήκε λοιπόν το ρημάδι το μικρόβιο για δοκιμές και θα με βοηθούσαν μερίκές απαντήσεις από όσους έχουν κάνει τις δοκιμές τους.

1)Προς το παρόν έχω βάλει safestrap. Το προτίμησα από bootmenu γιατί το 2ο δεν έχει υποστήριξη απ'οτι κατάλαβα πλέον, αλλά δεν είμαι και σίγουρος για το αν έκανα το σωστό. Το κρατάω ή καλύτερα το bmm;

2)Σε σχέση με επιλογή rom:

α)Σε 4.2 και 4.3 τι θα μου προτείνατε να δοκιμάσω και ποιά τα bugs σε αυτές τις rom; Σε κάποιες γράφει στην αρχική σελίδα κάποια bugs σε άλλες όχι, αλλά και πάλι υπάρχουν και άλλα bugs που δεν αναφέρονται (αυτό διαβάζοντας ότι μπόρεσα στα ανάλογα θέματα).

Το να υπάρχει θέμα με bt πχ είναι βασικό bug για μένα. Δεν θα δοκίμαζα καν rom με bt bug.

β) Στην περίπτωση που δεν μείνω ευχαριστημένος προς το παρόν με 4.2 ή 4.3, από 4.1 stable ποιές θα αξιζε να δοκιμάσω; Σε 4.1 υπάρχουν roms χωρίς bugs ή ψιλά bugs που σε σχέση με αυτά που κερδίζεις, αξίζει να την περάσεις;

Καλό που υπάρχουν αρκετές λύσεις για gsm roms και κακό που δεν έχω χρόνο να τις δοκιμάσω όλες :).

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

xblast και xbatteries , ένα tweak που όταν βγάζει λίστα με εφαρμογές για επιλογή , μπορείς να επιλέξεις με double tap και δεν πατάς το "μόνο μια φορά"

Που τα βρισκουμε αυτα ;

Aκυρο...Τα βρηκα αυτα και αλλα...Το xblast τρομερο! Πολυ πραμα για πειραγμα...

Edited by Leolipop

Με xposed framework και greenify, xblast και xbatteries έχω φέρει την συσκευή σε πολύ καλά επίπεδα σε στοκ jb και λειτουργικά και αισθητικά. Φλάσαρα και 1% battery hack μαζί με dark contacts(δεν το χώνευα το άσπρο με τίποτα :) ) και με xposed πάλι βρήκα ένα tweak που όταν βγάζει λίστα με εφαρμογές για επιλογή , μπορείς να επιλέξεις με double tap και δεν πατάς το "μόνο μια φορά" (που πάλι δεν χώνευα :) ).

Μου μπήκε λοιπόν το ρημάδι το μικρόβιο για δοκιμές και θα με βοηθούσαν μερίκές απαντήσεις από όσους έχουν κάνει τις δοκιμές τους.

1)Προς το παρόν έχω βάλει safestrap. Το προτίμησα από bootmenu γιατί το 2ο δεν έχει υποστήριξη απ'οτι κατάλαβα πλέον, αλλά δεν είμαι και σίγουρος για το αν έκανα το σωστό. Το κρατάω ή καλύτερα το bmm;

2)Σε σχέση με επιλογή rom:

α)Σε 4.2 και 4.3 τι θα μου προτείνατε να δοκιμάσω και ποιά τα bugs σε αυτές τις rom; Σε κάποιες γράφει στην αρχική σελίδα κάποια bugs σε άλλες όχι, αλλά και πάλι υπάρχουν και άλλα bugs που δεν αναφέρονται (αυτό διαβάζοντας ότι μπόρεσα στα ανάλογα θέματα).

Το να υπάρχει θέμα με bt πχ είναι βασικό bug για μένα. Δεν θα δοκίμαζα καν rom με bt bug.

β) Στην περίπτωση που δεν μείνω ευχαριστημένος προς το παρόν με 4.2 ή 4.3, από 4.1 stable ποιές θα αξιζε να δοκιμάσω; Σε 4.1 υπάρχουν roms χωρίς bugs ή ψιλά bugs που σε σχέση με αυτά που κερδίζεις, αξίζει να την περάσεις;

Καλό που υπάρχουν αρκετές λύσεις για gsm roms και κακό που δεν έχω χρόνο να τις δοκιμάσω όλες :)

1)διάβασε εδώ και αποφάσισε μόνος σου.Πάντως κι εγώ ss χρησιμοποιώ για τον ίδιο λόγο με σένα, αλλά έχει ένα μικρό προβληματάκι με τις εκδόσεις του.Οι καινούργιες εκδόσεις δεν υποστηρίζουν παλιές roms και το ανάποδο(λόγω μάλλον compile του κατασκευαστη της ρομ), πράγμα που δεν συμβαίνει με bmm

2)β)Να περάσεις custom 4.1, το θεωρώ υπερβολή.Αφού ανακάλυψες το xposed(φανταστικό εργαλείο), δοκίμασε και τα άλλα downloads που περιλαμβάνει το προγραμματάκι και θα φτιάξεις εσύ τη δικιά σου custom 4.1 στα μέτρα σου.Μερικά που δοκίμασα, εκτός από τα δικά σου, app settings(για να αλλάζεις τα "φώτα" πραγματικά σε κάθε apk, όπως και στην paranoid), gravity box(καλύτερο και από το xblast κατά τη γνώμη μου, με συνεχείς ανανεώσεις), unicon(για να αλλάζεις εικονίδια στον stock launcher, όπως συμβαίνει σε όλους τους άλλους) και φυσικά το greenify(paid) που δε νομίζω να θέλει εξήγηση τι κάνει, μόνο που στο paid(που απαιτεί το xposed), το εφαρμόζεις και στις stock εφαρμογές.

Υπάρχουν βέβαια και άλλα tweaks στο xda για να αλλάξεις κι άλλο την εμφάνιση, αλλά εκεί, βλέπεις, δοκιμάζεις και παίρνεις:p

Βασικό πάντως για μένα να έχεις σαν βασική τη stock 4.1, είναι να βγάλεις(ή παγώσεις αν θες) ότι bloat υπάρχει στο κινητό(δες εδώ τη λίστα και διάλεξε τι δε χρειάζεσαι.

Εγώ πλέον έχω σα βασική τη stock, αφού είναι πολύ σταθερή, πανάλαφρη και εμφανασιακά στα μέτρα μου:)

α)Αν θες custom, όλες οι 4.3 έχουν κάποια bugs.Αυτή τη στιγμή προτιμώ την τελευταία pa, bionx & carbon που έχουν τα λιγότερα, αν και έχω ακούσει καλά λόγια και για την pacman, μόνο που έχει σχεδόν κάθε μέρα nightlies, που απ' ότι βλέπω μια διορθώνουν κάτι, μια χαλάνε, οπότε θα τη δοκιμάσω όταν καταλήξουν τι θέλουν να δουλεύει;)

Για την ώρα υπάρχουν αρκετές ρομ, αλλά αυτό θα σταματήσει, αφού το κινητό πάλιωσε και οι μεγάλοι developers σταματάνε την επίσημη υποστήριξη του, οπότε λίγα είναι ακόμη τα ψωμιά του σε καλές custom

Που τα βρισκουμε αυτα ;

στο xda για αρχή και μετά στο google:lol:

Edited by hara75gr

Αυτό το thread έχει αρκετά modules για exposed http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2327541.

Για 1% έβαλα μια μπαταρία από το xbatteries(πρέπει να περαστεί άλλη μπαταρία) και μετά φλάσαρα αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2225211&highlight=battery+odex και όλα οκ. Αυτά σε στόκ 982.124.14.XT910.Retail.en.EU.

Έβαλα την carbon 4.3 τελικά και πάει καλά. Πρώτο bug που βρήκα είναι το ότι δεν σου ζητά κωδικό για ξεκλείδωμα sim. Θα γράψω εντυπώσεις σε μερικές ημέρες. Σήμερα το πρωί ξεκίνησα calibration και έχω πολλές δοκιμές να κάνω.

Δυστυχώς το xbatteries δεν δούλεψε στην carbon. To xblast δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω ακόμα.

---------------------------------------------------------------------------------------

hara75gr, με το που πόσταρα είδα την απάντηση σου και ευχαριστώ. Κρατάω το safestrap για τώρα και βλέπουμε. Με το που έβαλα recovery δεν κρατήθηκα να μην φλασάρω :) . Την stok την κρατάω και βλέπουμε. Νομίζω υπάρχει script για debloating αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι για jb. Αν γυρίσω σε στοκ πάντως θα μου λείψουν τα dark gapps.

Edited by R_Bachman
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Επειδη πρεπει απο απροσεξια να εσβησα τις εφαρμογες για το NFC , μπορει καποιος με 4.1.2 να μου στειλει τα σχετικα apk απο τον φακελο system/app ;

Αυτό το thread έχει αρκετά modules για exposed http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2327541.

Για 1% έβαλα μια μπαταρία από το xbatteries(πρέπει να περαστεί άλλη μπαταρία) και μετά φλάσαρα αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2225211&highlight=battery+odex και όλα οκ. Αυτά σε στόκ 982.124.14.XT910.Retail.en.EU.

Έβαλα την carbon 4.3 τελικά και πάει καλά. Πρώτο bug που βρήκα είναι το ότι δεν σου ζητά κωδικό για ξεκλείδωμα sim. Θα γράψω εντυπώσεις σε μερικές ημέρες. Σήμερα το πρωί ξεκίνησα calibration και έχω πολλές δοκιμές να κάνω.

Δυστυχώς το xbatteries δεν δούλεψε στην carbon. To xblast δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω ακόμα.

---------------------------------------------------------------------------------------

hara75gr, με το που πόσταρα είδα την απάντηση σου και ευχαριστώ. Κρατάω το safestrap για τώρα και βλέπουμε. Με το που έβαλα recovery δεν κρατήθηκα να μην φλασάρω :) . Την stok την κρατάω και βλέπουμε. Νομίζω υπάρχει script για debloating αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι για jb. Αν γυρίσω σε στοκ πάντως θα μου λείψουν τα dark gapps.

Έβαλες κατά τύχη την carbon?Μπράβο σύμπτωση απόψεων:lol:, κι εγώ αυτήν έχω τώρα σαν 2η(λίγο "βαριά" βέβαια μου φάινεται)!!Το script που λες είναι εδώ και κάνει για μας(από αυτό το link σου έδωσα και τον πίνακα, μόνο που με το script, δε διαλέγεις τι θες να κρατήσεις...εγώ προτίμησα τον πίνακα που λέει τι κάνει η κάθε μια και μετά απλά τσέκαρα τις άχρηστες με το titanium και voila, το τηλέφωνο ξεκινάει με 400+mb μνήμη-κι αυτά θα ήταν περισσότερα, αλλά του έχω φορτώσει "άντερα" από εφαρμογές)Η carbon έχει επιλογή για αλλαγή μπαταρίας νομίζω, και το θέμα με τη sim υπάρχει σε όλες τις 4.3

Edited by hara75gr

Έβαλες κατά τύχη την carbon?Μπράβο σύμπτωση απόψεων:lol:, κι εγώ αυτήν έχω τώρα σαν 2η!!Το script που λες είναι εδώ και κάνει για μας(από αυτό το link σου έδωσα και τον πίνακα, μόνο που με το script, δε διαλέγεις τι θες να κρατήσεις...)Η carbon έχει επιλογή για αλλαγή μπαταρίας νομίζω, και το θέμα με τη sim υπάρχει σε όλες τις 4.3

Για την carbon είχα διαβάσει καλά λόγια. Έχει αρκετές επιλογές για μπαταρίες αλλά μου άρεσε μια στο xbatteries. Θα την βρώ την άκρη.

Αξίζει να περάσω jbx kernel στην carbon;

Για την carbon είχα διαβάσει καλά λόγια. Έχει αρκετές επιλογές για μπαταρίες αλλά μου άρεσε μια στο xbatteries. Θα την βρώ την άκρη.

Αξίζει να περάσω jbx kernel στην carbon;

Δυο μέρες την έχω κι εγώ και δεν την δούλεψα και πολύ(δεν πρόλαβα να δοκιμάσω jbx), απλά διαπίστωσα πως δεν έχει κάποια γνωστά bugs που είχα δει σε άλλες 4.3. Αν τον βάλεις τελικά, πες κι εδώ να ξέρουμε ;)

• The title was changed to Motorola RAZR XT910