achillesgk Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) Αυτό που έχω να πω είναι ότι η 4.0.4 παίζει να ήταν η πιο αποτυχημένη έκδοση android. Παιδιά βάλτε την 4.1.2, το κινητό απέκτησε την ευχρηστία του, τόσο σε λειτουργία όσο και σε αυτονομία. Η 4.0.4 είχε φοβερό battery drain (και ούτε καν έκανα battery calibration). Edited September 13, 2013 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Έχω βάλει CyanogenMod 10.1.3 RC1 και όταν έφτανε στο 15% το κινητό κόλλαγε κ έσβηνε... Ξαναναψα το κινητό με την μαμίσια 4.1.2 κ πάλι το ίδιο... Υποθέτω πως θέλει calibration η μπαταρία γιατί όταν δείχνει 15% μάλλον έχει 1% ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Αυτό που έχω να πω είναι ότι η 4.0.4 παίζει να ήταν η πιο αποτυχημένη έκδοση android. Παιδιά βάλτε την 4.1.2, το κινητό απέκτησε την ευχρηστία του, τόσο σε λειτουργία όσο και σε αυτονομία. Η 4.0.4 είχε φοβερό battery drain (και ούτε καν έκανα battery calibration). Αν το συνδυάσεις και με root & calibration θα είναι σφαίρα. Κι εγώ κολλούσα στο θέμα της εγγύησης, αλλά μετά την αναβάθμιση με συνδυασμό των παραπάνω, είναι σαν να αγόρασα καινούργιο κινητό. Έχω βάλει CyanogenMod 10.1.3 RC1 και όταν έφτανε στο 15% το κινητό κόλλαγε κ έσβηνε... Ξαναναψα το κινητό με την μαμίσια 4.1.2 κ πάλι το ίδιο... Υποθέτω πως θέλει calibration η μπαταρία γιατί όταν δείχνει 15% μάλλον έχει 1% ε; Σίγουρα πράγματα, λέμε. Το calibration γενικά συνιστάτε μετά από κάθε αλλαγή rom από όσο ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Αν το συνδυάσεις και με root & calibration θα είναι σφαίρα. Κι εγώ κολλούσα στο θέμα της εγγύησης, αλλά μετά την αναβάθμιση με συνδυασμό των παραπάνω, είναι σαν να αγόρασα καινούργιο κινητό. Δεν το έκανα λόγω εγγύησης. Απλά πέρασα τον αγαπημένο μου Nova launcher και τον ex dialer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Πέρασα και εγώ την 4.1 JB με οδηγό σελ.380 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Πέρασα και εγώ την 4.1 JB με οδηγό σελ.380 Θα δεις πόσο πιο πρακτικό έγινε το κινητό! Ανανεώθηκε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Θα δεις πόσο πιο πρακτικό έγινε το κινητό! Ανανεώθηκε! πετάει και μπαταριά βελτιωμένη Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Πραγματικά η ics ήταν απαράδεκτη, αλλά η jb είναι εκπληκτική και χωρίς κολλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctselep Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Διάβασα και εγώ τον οδηγό της σελ. 380, όντως απλός και εύκολος. Αν το πάρω απόφαση θα κάνω και γω την αναβάθμιση :) Ένα πράγμα μόνο: το link της 4.1.2 δεν παίζει πλέον. Αν υπάρχει κάποιο άλλο απο το οποιο μπορώ να κατεβάσω την Jb, θα με βοηθούσε αρκετα :D Σας ευχαριστώ προκαταβολικά ΥΣ: Και μια ερώτηση, ως άσχετος που είμαι. Στον οδηγό αναγράφει "αποσυμπιέστε την αγγλική ics στο root του σκληρού..." Τι ακριβώς εννοεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Διάβασα και εγώ τον οδηγό της σελ. 380, όντως απλός και εύκολος. Αν το πάρω απόφαση θα κάνω και γω την αναβάθμιση :) Ένα πράγμα μόνο: το link της 4.1.2 δεν παίζει πλέον. Αν υπάρχει κάποιο άλλο απο το οποιο μπορώ να κατεβάσω την Jb, θα με βοηθούσε αρκετα :D ΥΣ: Και μια ερώτηση, ως άσχετος που είμαι. Στον οδηγό αναγράφει "αποσυμπιέστε την αγγλική ics στο root του σκληρού..." Τι ακριβώς εννοεί; Την έχει ανεβάσει ένας φίλος στο dropbox σε κομμάτια. (σελ 402) https://app.box.com/s/lid3zs1dgepkpakca6ge Υ.Γ. Nα την αποθηκεύσεις στον κύριο σκληρό δίσκο σου και μόνο σε έναν φάκελο. πχ να είναι C:/ UPDATE , όχι C:/KINHTO/ MOTOROLA/ UPDATE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Το πιο όμορφο και γρήγορο τηλέφωνο που είχα ποτέ, από σήμερα το πρωί αποτελεί παρελθόν:-( Έσπασε η οθόνη από μέσα και το χειρότερο δεν ανοίγει. ξέρει κάνεις αν αξίζει η αλλαγή οθόνης ή να ψάξω αντικαταστάτη; Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctselep Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Την έχει ανεβάσει ένας φίλος στο dropbox σε κομμάτια. (σελ 402) https://app.box.com/s/lid3zs1dgepkpakca6ge Υ.Γ. Nα την αποθηκεύσεις στον κύριο σκληρό δίσκο σου και μόνο σε έναν φάκελο. πχ να είναι C:/ UPDATE , όχι C:/KINHTO/ MOTOROLA/ UPDATE. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, όμως αυτή είναι η ICS και όχι η Jelly (εκτός και αν κάνω λάθος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctselep Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, όμως αυτή είναι η ICS και όχι η Jelly (εκτός και αν κάνω λάθος). Μήπως εδώ είναι η έκδοση Jelly Bean? https://mega.co.nz/#!tVAywBhD!XeJIyTtvXLz-MXfzCq2pZyV5DZ8gP7yRnSS9e2HfH1k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 (edited) Μήπως εδώ είναι η έκδοση Jelly Bean? https://mega.co.nz/#!tVAywBhD!XeJIyTtvXLz-MXfzCq2pZyV5DZ8gP7yRnSS9e2HfH1k Το πρόβλημα με το link της σελίδας 380 ήταν αυτό που σου έστειλα. Ακολούθησε τον οδηγό, όπως ακριβώς είναι, και με τα αρχεία οπως τα έχει και δεν θα έχεις πρόβλημα. Βάζεις πρώτα την 4.0.4 αγγλική και μετά βάζεις την αναβάθμιση jb. Edit. Μπαταρία: 2 ημέρες 13 ωρες 15 λεπτά κ είναι στο 30% με 2 ωρες και 40 λεπτά οθόνη, 50 λεπτά κλήσεων, σερφάρισμα μόνο με wi fi. Edited September 16, 2013 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 εχω ενα θέμα με ρυθμίσεις ίντερνετ εχω Q ετσι έβαλα APN myq ενεργά δεδομένα και περιαγωγή και βγάζει σήμα του G μαζί με ενα κόκκινο απαγορευτικού και δεν κάνει σύνδεση Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctselep Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Το πρόβλημα με το link της σελίδας 380 ήταν αυτό που σου έστειλα. Ακολούθησε τον οδηγό, όπως ακριβώς είναι, και με τα αρχεία οπως τα έχει και δεν θα έχεις πρόβλημα. Βάζεις πρώτα την 4.0.4 αγγλική και μετά βάζεις την αναβάθμιση jb. Edit. Μπαταρία: 2 ημέρες 13 ωρες 15 λεπτά κ είναι στο 30% με 2 ωρες και 40 λεπτά οθόνη, 50 λεπτά κλήσεων, σερφάρισμα μόνο με wi fi. Λοιπόν, αφού το πήρα απόφαση, την πέρασα και εγώ. Τυφλοσούρτης ο οδηγός, πραγματικά. Ένα ευχαριστώ στον άνθρωπο που τον ανέβασε. Πρώτες εντυπώσεις, πιο "ευανάγνωστη εικόνα" του κινητού με καθαρές γραμμές, εικονίδια και λοιπά. Η μπαταρία του, αν και έχει κάνει αναβαθμίσεις, το κουράζω αρκετά για να ξαναβρώ και να ξαναρυθμίσω ότι είχα κλπ, δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι λίγο πρόωρο να βγάλω συμπέρασμα, αλλά δείχνει βελτιωμένη ήδη (χωρίς καλιμπραρίσματα κλπ, αφού δεν είναι root το τηλέφωνο). Κάποια ερωτήματα: Έχετε επιλέξει την "μείωση της φωτεινότητας σε φωτεινές οθόνες", και αν ναι, υπάρχει βελτίωση ή δεν υπάρχει ουσία; Στις επαφές, βλέπω μπήκε λευκό χρώμα στο φόντο. Αλλάζει από κάπου σε μαύρο; Γιατί σου δίνει μια τέτοια αλλαγή όταν πας να ρυθμίσεις ένα Mail, δλδ, να βάλεις μαύρο background.. Kαι πάλι ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosD Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 παιδιά είμαι σε jb και θέλω να το κάνω root μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctselep Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Έχει αντιμετωπίσει κανείς, πρόβλημα στην συνδεσιμότητα του τηλεφώνου (μέσω wifi) με ρουτερ - συγκεκριμένα της Netgear? Και με αποσυνδέσεις αλλά και με αργοπορία στο άνοιγμα των σελίδων. Προφανώς δεν έχει να κάνει με την JB, απλώς τώρα που άλλαξα ρούτερ, άρχισαν τα όργανα. ΥΣ: Τρομερή διαφορά στην μπαταρία η JB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Έχει αντιμετωπίσει κανείς, πρόβλημα στην συνδεσιμότητα του τηλεφώνου (μέσω wifi) με ρουτερ - συγκεκριμένα της Netgear? Και με αποσυνδέσεις αλλά και με αργοπορία στο άνοιγμα των σελίδων. Προφανώς δεν έχει να κάνει με την JB, απλώς τώρα που άλλαξα ρούτερ, άρχισαν τα όργανα. ΥΣ: Τρομερή διαφορά στην μπαταρία η JB. Μπες στις ρυθμίσεις του router και δες σε ποιο channel εκπέμπει. Αν είναι στο αυτόματο βάλε σταθερό κάτω από 11. Δες με το wifi analyzer σε τι εκπέμπουν και οι γείτονες για να μη έχεις παρεμβολές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctselep Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Μπες στις ρυθμίσεις του router και δες σε ποιο channel εκπέμπει. Αν είναι στο αυτόματο βάλε σταθερό κάτω από 11. Δες με το wifi analyzer σε τι εκπέμπουν και οι γείτονες για να μη έχεις παρεμβολές. Eκπέμπει στο 13 (όχι αυτόματα), το οποίο είναι άδειο απο περαιτέρω εκπομπές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Eκπέμπει στο 13 (όχι αυτόματα), το οποίο είναι άδειο απο περαιτέρω εκπομπές. Αυτό είναι το πρόβλημα. Άλλαξε channel. Σε πολλές χώρες απογορεύονται αυτές οι συχνότητες γιατί προκαλούν παρεμβολές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctselep Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Αυτό είναι το πρόβλημα. Άλλαξε channel. Σε πολλές χώρες απογορεύονται αυτές οι συχνότητες γιατί προκαλούν παρεμβολές. Θα το δοκιμάσω το απόγευμα, που θα είμαι σπίτι. Έστειλα και ένα mail στην Netgear, και μου ανέφεραν το ίδιο: 3. Change the Channel into either 1, 6 or 11. 4. Click Apply to save the settings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 έχει δυνατότητα 3g βιντεοκλήσεων το moto razr xt910? Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag1989 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 έχει δυνατότητα 3g βιντεοκλήσεων το moto razr xt910? Όχι!! Μόνο χρησιμοποιώντας εφαρμογές που χρησιμοποιούν data. Viber, skype, Hangouts κ.ο.κ. Παράθεση Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 820 -> Oneplus One -> LG G7 -> Oneplus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Εγω απο τότε που βγήκε η βίντεο κλήση δεν βρήκα χρόνο για δοκιμή :lol: Ενα έχω να πω το WiFi σκίζει πιάνει έξω απο το σπίτι πολλή καλά ενώ πριν μέσα στο σπίτι έχανε Η μπαταριά πολλή καλύτερα απο την ISC έτυχε ενα χοντρό κόλλημα στην μπάρα ειδοποιήσεων δεν μπορούσα να σβήσω τις ειδοποιήσεις και γυρνούσε πίσω συνέχεια έκανε οτι νάνε έπρεπε να το σβήσω τελείως για να συνέλθει.. και αδράνεια γιατί δεν έχει ? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts