Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα η 4.0.4 είχε σοβαρό πρόβλημα με τον ήχο. Όποτε ήθελε σταμάταγε να δουλεύει. Έβαλα την 4.1.2 και ενώ λύθηκε το πρόβλημα του ήχου, στα μηνύματα δεν έστελνε το γράμμα "σ" εκτός αν ήταν μήνυμα 70 χαρακτήρων (αντί για 160) και μετά κάτι μικροκολλήματα. Τώρα με την cyanogenmod 10.2 όλα καλά πέρα από 1-2 restart που κάνει συνήθως όταν είναι σε standby και όχι όταν το χρησιμοποιώ. Επίσης με τις μαμίσιες είχα γύρω στα 150ΜΒ ελεύθερα στην ραμ ενώ τώρα (με τα ίδια apps) έχω γύρω στα 300ΜΒ. Τα εξτρα apps της μοτορόλα πέφτανε βαριά.

Τα προβλήματα που αναφέρεις τα έχω και εγώ με την 4.1.2! Ειδικά αυτό με τον ήχο που δεν άκουγες το κινητό ήταν πολύ σπαστικό! Για τα μηνύματα, το έλυσα εν μέρη γράφοντας μόνο με κεφαλαία!

Πάντως για την μνήμη με το clean master πάντα μου άφηνε πάνω απο 300ΜΒ ελεύθερη. Δεν έχει τίποτα σπουδαίο απο έξτρα apps η Motorola...

Το smartactions ήτανε καλό αλλά αυτά τα "κόλπα" είναι ενεργοβόρα.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα προβλήματα που αναφέρεις τα έχω και εγώ με την 4.1.2! Ειδικά αυτό με τον ήχο που δεν άκουγες το κινητό ήταν πολύ σπαστικό! Για τα μηνύματα, το έλυσα εν μέρη γράφοντας μόνο με κεφαλαία!

Πάντως για την μνήμη με το clean master πάντα μου άφηνε πάνω απο 300ΜΒ ελεύθερη. Δεν έχει τίποτα σπουδαίο απο έξτρα apps η Motorola...

Το smartactions ήτανε καλό αλλά αυτά τα "κόλπα" είναι ενεργοβόρα.

Σχετικά με την ραμ παίζει ρόλο τι apps έχεις. Και εγώ με clean master καθάριζε κ άφηνε πολλά ΜΒ ελεύθερα αλλά μετά από λίγο προγράμματα όπως facebook, viber, whatsapp κλπ ξανανοίγανε αυτόματα. Και γενικά σερνόταν με 4.0.4 και 4.1.2 ενώ τώρα πάει μια χαρά. Το πρόβλημα με τον ήχο απαράδεκτο να υπάρχει. Στα sms στην 4.1.2 και εγώ κεφαλαία έβαζα αλλά βαριόμουν αυτή τη διαδικασία κάθε φορά στα 20-30 μηνύματα που έστελνα την μέρα.

H λύση για την ΡΑΜ είναι greenfiy ;-) αλλά μετά καθυστερούσε το άνοιγμα του fb/twiter Κλπ

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Σε 4.3 ποια ρομ φοράτε που να κάνει για καθημερινή χρήση?

με ενδιαφέρει να μην έχει προβλήματα με Wifi &BT.

μόλις πέρασα κι εγώ την official 4.1.2 root-αρισμένη, και έχω μείνει έκπληκτος με την μπαταρία, διπλάσιος χρόνος σχεδόν σε σχέση με ics(μετά από calibration βέβαια).Έχετε να προτείνετε κάποια απροβλημάτιστη rom, που να έχει κάτι παραπάνω από την stock 4.1.2?Μπήκα στο trip του root τώρα που δε με νοιάζει η εγγύηση και θέλω πειράματα...

μόλις πέρασα κι εγώ την official 4.1.2 root-αρισμένη, και έχω μείνει έκπληκτος με την μπαταρία, διπλάσιος χρόνος σχεδόν σε σχέση με ics(μετά από calibration βέβαια).Έχετε να προτείνετε κάποια απροβλημάτιστη rom, που να έχει κάτι παραπάνω από την stock 4.1.2?Μπήκα στο trip του root τώρα που δε με νοιάζει η εγγύηση και θέλω πειράματα...

Υπάρχει κάποιος οδηγός για να περάσω στην Official 4.1.2; είμαι στην 4.0.4 με nonEFIGSRetail.en.EU. Ευχαριστώ.

Υπάρχει κάποιος οδηγός για να περάσω στην Official 4.1.2; είμαι στην 4.0.4 με nonEFIGSRetail.en.EU. Ευχαριστώ.

σελ. 380 και αν τα ακολουθήσεις κατά γράμμα, όλα θα πάνε καλά.

Ολες οι 4.3 που εχω βαλει ειναι εντελως αναξιοπιστες μεχρι στιγμής

τουλάχιστον 10 χαρακτήρες

σελ. 380 και αν τα ακολουθήσεις κατά γράμμα, όλα θα πάνε καλά.

Ευχαριστώ. Με κολλάει λίγο το γεγονός ότι δεν έχει επιστροφή αλλά αν παίζουν όλα καλά και η μπαταρία κρατάει περισσότερο θα το προσπαθήσω όταν βρω χρόνο.

Ευχαριστώ. Με κολλάει λίγο το γεγονός ότι δεν έχει επιστροφή αλλά αν παίζουν όλα καλά και η μπαταρία κρατάει περισσότερο θα το προσπαθήσω όταν βρω χρόνο.

Έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Κι εγώ τόσο καιρό έχω κολλήσει στην 4.0.4 και σκέφτομαι την μετάβαση. Απαράδεκτη πολιτική της motorola, να δώσει επιλεκτικά την αναβάθμιση.

Παρ'ότι επίσημα χάνεται η εγγύηση, έχει αναφερθεί από αρκετούς στο φόρουμ ότι μετά από βλάβη, δεν είχαν πρόβλημα με την εγγύηση, κι ας είχαν περάσει την JB. Πάντως μην περιμένεις διπλασιασμό της μπαταρίας, αυτό που ανέφερε ο φίλος παραπάνω σίγουρα οφείλεται σε άλλο πρόβλημα. Μικρή βελτίωση όμως θα δεις.

Παρ'ότι επίσημα χάνεται η εγγύηση, έχει αναφερθεί από αρκετούς στο φόρουμ ότι μετά από βλάβη, δεν είχαν πρόβλημα με την εγγύηση, κι ας είχαν περάσει την JB. Πάντως μην περιμένεις διπλασιασμό της μπαταρίας, αυτό που ανέφερε ο φίλος παραπάνω σίγουρα οφείλεται σε άλλο πρόβλημα. Μικρή βελτίωση όμως θα δεις.

Το πρόβλημα μου δεν είναι τόσο η εγγύηση όσο το μην κάνω καμιά πατάτα. Η αλήθεια είναι ότι είμαι battery freak και με δελέασε το γεγονός για μεγαλύτερη διάρκεια. Από την άλλη σκέφτομαι ότι δουλεύει πολύ καλά το τηλέφωνο (δεν έχω θέμα ούτε με wifi ούτε με ήχο κλπ.). Έχω μπερδευτεί. :rolleyes:

Το πρόβλημα μου δεν είναι τόσο η εγγύηση όσο το μην κάνω καμιά πατάτα. Η αλήθεια είναι ότι είμαι battery freak και με δελέασε το γεγονός για μεγαλύτερη διάρκεια. Από την άλλη σκέφτομαι ότι δουλεύει πολύ καλά το τηλέφωνο (δεν έχω θέμα ούτε με wifi ούτε με ήχο κλπ.). Έχω μπερδευτεί. :rolleyes:

όσο για την μπαταρία κι εγώ δεν νομίζω ότι η μεγάλη διαφορά που είδα οφείλεται μόνο στην jb.Το calibration έκανε τη μεγαλύτερη δουλειά μάλλον, δοκίμασε το όπως είσαι στην ics και θα δεις διαφορά.

όσο για την μπαταρία κι εγώ δεν νομίζω ότι η μεγάλη διαφορά που είδα οφείλεται μόνο στην jb.Το calibration έκανε τη μεγαλύτερη δουλειά μάλλον, δοκίμασε το όπως είσαι στην ics και θα δεις διαφορά.

Το κάνω συχνά. Σου λέω είμαι battery freak! :p

Το κάνω συχνά. Σου λέω είμαι battery freak! :p

τότε πας για jb, και θα δεις αρκετή διαφορά.Στην 4.1.2 όλα δουλεύουν ρολόι, αν έχεις αμφιβολίες(την επίσημη περνάς έτσι κι αλλιώς), και η διαδικασία στη σελ.380 είναι "τυφλοσούρτη", απλά πάρε κανά backup με το super backup για sms, call logs, etc και εφαρμογές αν θέλεις, αν και αυτές επανέρχοντε εύκολα, αν δεν είναι πειρατικές.Αν κάνεις και root, πάνε αργότερα και σε 4.2 για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Edited by hara75gr

τότε πας για jb, και θα δεις αρκετή διαφορά.Στην 4.1.2 όλα δουλεύουν ρολόι, αν έχεις αμφιβολίες(την επίσημη περνάς έτσι κι αλλιώς), και η διαδικασία στη σελ.380 είναι "τυφλοσούρτη", απλά πάρε κανά backup με το super backup για sms, call logs, etc και εφαρμογές αν θέλεις, αν και αυτές επανέρχοντε εύκολα, αν δεν είναι πειρατικές.Αν κάνεις και root, πάνε αργότερα και σε 4.2 για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Μου δίνεις θάρρος :Ρ. Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω όταν βρω λίγο χρόνο να ασχοληθώ.

Αποφάσισα κι εγώ να περάσω την έκδοση 4.1.2. Ακολούθησα τον οδηγό, πέρασα με rsd lite την αγγλική έκδοση και στην τελευταία επανεκκίνηση το κινητό γράφει:

Το android αναβαθμίζεται. Εκκίνηση εφαρμογών. Πόση ώρα πρέπει να περιμένω γιατί μου φαίνεται ότι έχει κολλήσει εκεί! Το rsdlite μου γράφει: Plesa manually power up this phone.

edit 1: Τελικά το έκλεισα και το ξανάνοιξα, πάω για το 2 βήμα!

edit 2: Όλα πήγαν καλά! Πλέον 4.1.2.

Ευχαριστώ τον φίλο για τον οδηγό στη σελίδα 380.

Edited by achillesgk

Κατεβασε το battery calibratin απο το store

Ευχαριστώ φίλε

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Πώς κάνουμε calibration;

Κατεβασε το battery calibratin απο το store

Βέβαια αυτές οι εφαρμογές χρειάζονται ροοτ.

Βέβαια αυτές οι εφαρμογές χρειάζονται ροοτ.

Είμαι σε 4.1.2 και root και για διαχείριση έχω βάλει Grenify.... Κατέβασα το battery calibration το έκανα και αναμένω να δω και εγώ διαφορά στην μπαταρία.. ειδωμεν

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

• The title was changed to Motorola RAZR XT910