Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τυχαία το δούλεψα. Την πρώτη φορά πρέπει να ήταν κοντά στο μισάωρο και την επόμενη μέρα το άφησα στο φορτιστή πάνω από ώρα. Το μόνο που έκανα ήταν να έχω manual και σταθερή τη φωτεινότητα (το είχα διαβάσει στα σχόλια). Αφού όμως το δοκίμασες ήδη, πήγαινε το καλύτερα για φτιάξιμο αφού είσαι με εγγύηση.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα . Είμαι στην δουλειά και μόλις έπιασα στα χέρια μου την συσκευή μου για να πάρω ένα τηλ . ξαφνικά η συσκευή έκλεισε και δεν ξανανοίγει με τίποτα . Η μπαταρία του είναι full φορτισμένη . Το έχω στην κατοχή μου ακριβώς ένα χρόνο και αυτό μου το έκανε μόνο μία φορά στον πρώτο μήνα .Καθώς είμαι άσχετη από τεχνολογία τότε κάτι είχε πατήσει η αδερφή μου και ξανάνοιξε το κινητό. Τώρα τί να κάνω??? Είδα σε κάποια post ότι λύση είναι ταυτόχρονο πάτημα του power κουμπιού και το volume down για δέκα δευτερόλεπτα . Να κάνω αυτό ??? Συγνώμη αν ρωτάω βλακείες και θέματα αυτονόητα αλλά είμαι λίγο άσχετη και λυπάμαι να κάνω κάτι μήπως σταθεί μοιραίο για την συσκευή ή μήπως ασ πούμε χάσω πληροφορίες από την συσκευή. Ελπίζω στην όσο δυνατόν πιο άμεση απάντηση .Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύυυυυυυυυυυυυ :wacko: Tο ήξερα ότι είναι χαζό πράγμα το να ασχολούμαι με το κινητό την ώρα που θα έπρεπε να δουλευω αλλά δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα το πλήρωνα hehehehehe..... Edited by martzu

Πατα vol down k power ετσι κανει ρεσετ... Δεν παθαίνει τίποτα...

Καλησπέρα παιδιά!Μου έβγαλε πρόβλημα η υποδοχή των ακουστικών (αν δεν κάνω λάθος δεν το λες και πρωτοφανές για το Razr..!).

Ισχύει η διεύθυνση "Λ. Αργυρουπόλεως 65 , 164 51, Αργυρούπολη, Αθήνα" για το service έτσι? Μην πάω τζάμπα εκεί κάτω..!!!

Υ.Γ. για jb είχαμε καμιά εξέλιξη;;;

Ευχαριστώ!!

Παιδιά αυτό με τη θύρα είναι συνήθεις πρόβλημα για τη συσκευή μας, 2 φορές το έχω πάθει και με κάλυψε η εγγύηση και το σέρβις. Όσο αφορά τη διεύθυνση αυτή ήταν τη τελευταία φορά που το έστειλα αλλά καθώς μένω Θεσσαλονίκη δε ξέρω αν ισχύει σήμερα. Πάντως αν το πάτε ζητήστε να ελέγξουν και τις άλλες θύρες, εμένα δε κούμπωνε ούτε η usb καλά και πάλι με κάλυψε η εγγύηση.
Rules are meant to be broken :shifty:

Παιδια οποιος ενδιαφερεται το e-shop ξαναβγαλε την verbatim (16GB αυτη τη φορα) σε προσφορα 10 ευρω και 30 σεντια.

Πολυ δυνατη και γρηγορη καρτα για το κινητακι μας :happy:

Παιδες εχω θεμα,λιγη βοηθεια,ειχα κλειδωσει το τηλεφωνο με μοτιβο,το επιασε ο γυιος μου στα χερακια του και καταφερε να το μπλοκαρει ,ετσι τωρα μου ζηταει να συνδεθω με το λογαριασμο μου google για να ξεμπλοκαρει ,ελα ομως που ειχα απενεργοποιηση τα δεδομενα απο τις ρυθμισεις και ειχα κλεισει και τοwifi. Ξερει κανεις ;

ΥΠΟΨΙΝ το τηλεφωνο ειναι root

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Παιδιά αυτό με τη θύρα είναι συνήθεις πρόβλημα για τη συσκευή μας, 2 φορές το έχω πάθει και με κάλυψε η εγγύηση και το σέρβις. Όσο αφορά τη διεύθυνση αυτή ήταν τη τελευταία φορά που το έστειλα αλλά καθώς μένω Θεσσαλονίκη δε ξέρω αν ισχύει σήμερα. Πάντως αν το πάτε ζητήστε να ελέγξουν και τις άλλες θύρες, εμένα δε κούμπωνε ούτε η usb καλά και πάλι με κάλυψε η εγγύηση.

Σε μένα πρέπει και η θήρα HDMI να μην δουλεύει σωστά ..

Πρέπει να στείλω στην cellcom ?? και πόσο καιρό θα κάνουν

:ninja:

Καλησπέρα, τους πηγές rooted τηλέφωνο ή με περασμένη rom κλπ ή stock?

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Καλησπέρα, τους πηγές rooted τηλέφωνο ή με περασμένη rom κλπ ή stock?

όχι και τις 2 φορές που το πήγα το είχα σε εργοστασιακή κατάσταση, δλδ είχα φλασάρει με το rsdlite και είχα κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Το τηλ το είχα και ρουτ και custom rom και με αυτή τη διαδικασία δε μου αρνήθηκαν την επισκευή.

Rules are meant to be broken :shifty:

Παιδια πως μεταφερω τις επαφες απο το τηλ στο gmail?

Ρυθμίσεις --> Λογαριασμοί και συγχρονισμός --> πατάς ΟΝ(επάνω δεξιά) και πατάς πάνω στον λογαριασμό σου. Αμέσως μετά θα δείς επιλογή για συγχρονισμό επαφών.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Ρυθμίσεις --> Λογαριασμοί και συγχρονισμός --> πατάς ΟΝ(επάνω δεξιά) και πατάς πάνω στον λογαριασμό σου. Αμέσως μετά θα δείς επιλογή για συγχρονισμό επαφών.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου

Καλημέρα,

Γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να "αποτρέψουμε" στο Bluetooth ακουστικό, να πραγματοποιεί κλήσεις; Έχω ένα M55 της Plantronics και έχει ένα κουμπί στο πάνω μέρος που πατιέται εύκολα και καλεί πάντα τον προηγούμενο που με κάλεσε ή τον κάλεσα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κλειδώσω το τηλ και να μην πραγματοποιεί κλήσεις;

Ευχαριστώ!!

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Παιδια στο γραφείο. Εχουμε ενα access point. d-link dwl 2000ap+.

Λοιπον προσπαθω να συνδεδω κ δεν μπορω δεν μου δινει ip και μετα απο πολλές. Προσπαθειες μου εμφανιζει αυτο.

Η πλακα ειναι οτι αλλοι συναδελφοι συνδέονται κανονικα κ με android k me iphone

Καλημέρα,

Γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να "αποτρέψουμε" στο Bluetooth ακουστικό, να πραγματοποιεί κλήσεις; Έχω ένα M55 της Plantronics και έχει ένα κουμπί στο πάνω μέρος που πατιέται εύκολα και καλεί πάντα τον προηγούμενο που με κάλεσε ή τον κάλεσα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κλειδώσω το τηλ και να μην πραγματοποιεί κλήσεις;

Ευχαριστώ!!

Κατεβασε αυτη την εφαρμογη call confirm απο google play ,και οταν ενεργοποιεις το Bluetooth κανεις enable την εφαρμογη.

Εγω σωθηκα με αυτην ,ειχα το ιδιο προβλημα.

Παιδια στο γραφείο. Εχουμε ενα access point. d-link dwl 2000ap+.

Λοιπον προσπαθω να συνδεδω κ δεν μπορω δεν μου δινει ip και μετα απο πολλές. Προσπαθειες μου εμφανιζει αυτο.

Η πλακα ειναι οτι αλλοι συναδελφοι συνδέονται κανονικα κ με android k me iphone

Τι ασφάλεια χρησιμοποιεί το δίκτυο; Αν είναι PEAP απλώς δεν γίνεται να συνδεθείς. Επειδη η Κοκορόλα είναι ΑΝΑΠΗΡΗ και δε ξέρει να κάνει ένα σωστό android.

Αν δεν είναι αυτή η ασφάλεια, προσπάθησε να διαγράψεις το δίκτυο και να ξανασυνδεθείς.

To δίκτυο. Ειναι ανοιχτο χωρις κωδικο

Τότε νομίζω πως μια απλή διαγραφή του συγκεκριμένου δικτύου από το κινητό και μια επανασύνδεση θα λύσει το πρόβλημα. Πατάς συνεχόμενα πάνω στο δίκτυο (ρυθμίσεις/Wifi) και μετά διαγραφή από τη μνήμη ή κάτι τέτοιο.

Εκτός και αν υπάρχει καμια ρύθμιση που δε σαφήνει να συνδεθείς σε χωρίς ασφάλεια δίκτυα. Δεν τη ξέρω.

Πάντως καλό θα ήταν να βάλετε μια WPA2.

Edited by james6

Κατεβασε αυτη την εφαρμογη call confirm απο google play ,και οταν ενεργοποιεις το Bluetooth κανεις enable την εφαρμογη.

Εγω σωθηκα με αυτην ,ειχα το ιδιο προβλημα.

Με έσωσες, ήμουν έτοιμος να το πετάξω (το bluetooth:P)

Τελικά στο play υπάρχουν τα πάντα ;)

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

• The title was changed to Motorola RAZR XT910