Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το navigon που εχω χρησιμοποιησει, μια χαρα παιζει. Στο sygic εχω θεμα με τις οδους, δεν τις εμφανιζει παρα μονο ελαχιστες αλλα ειναι ομορφο σαν πλοηγος.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θελω να παρω αυτο το τηλ η το galaxy s2 κ θελω να μου πειτε..αξιζει το razr?

Κοίτα πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε στα πόσα θα το πάρεις. Εγώ το πήρα τον Απρίλιο στα 450 και δεν το έχω μετανιώσει και πραγματικά αξίζει μέχρι το τελευταίο ευρώ που έδωσα και θα με καλύψει πιστεύω μέχρι την κυκλοφορία του επόμενου νέξους. Αν είναι όμως να το πάρεις αυτή την περίοδο κοντά στο 300αρι καλύτερα ψάξου να φέρεις κανένα νέξους 4.

Rules are meant to be broken :shifty:

θελω να παρω αυτο το τηλ η το galaxy s2 κ θελω να μου πειτε..αξιζει το razr?

Κάνε ένα θέμα εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

Σου είπαν μερικά πράγματα στο θέμα του s2. Το ότι αν κολλήσει πρέπει να περιμένεις να τελειώσει η μπαταρία που έγραψε κάποιος και πως ο φίλος του έσπασε την συσκευή για τον ίδιο λόγο......δεν ισχύουν. Με συνδιασμό πλήκτρων κάνει reboot η συσκευή.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Καλησπερα. Στο λογαριασμο της motorola στο youtube στα promo video της ics για το κινητο μας λεει οτι υπαρχει η δυνατοτητα να συγχρονισεις τους σελιδοδεικτες του chrome με τον browser του κινητου. Γνωριζει καποιος πως γινεται αυτο;
MotoLover

Γίνεται να αποθηκευτεί μόνιμα ο κωδικός

του playstore γιατί βαρέθηκα κάθε φορά πού αλλάζω σιμ να ζητάει ενώ στο email δεν γίνεται

:ninja:

Καλησπερα. Στο λογαριασμο της motorola στο youtube στα promo video της ics για το κινητο μας λεει οτι υπαρχει η δυνατοτητα να συγχρονισεις τους σελιδοδεικτες του chrome με τον browser του κινητου. Γνωριζει καποιος πως γινεται αυτο;

Κάνεις σύνδεση το chrome στο PC με τον λογαριασμό που έχεις στην συσκευή. Στην συσκευή πας ρυθμίσεις, Λογαριασμοί και συγχρονισμός, επιλέγεις τον λογαριασμό σου και τον συγχρονισμό internet και θα περάσει τους σελιδοδείκτες σου.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Λοιπόν παιδιά μόλις τσίμπησα το Hd dock με τις θύρες usb για σύνδεση με την τηλεόραση. Έχω συνδέσει εξωτερικό δίσκο και ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο και είναι όνειρο. Μια ερώτηση όμως. Θέλω να κάνω μερικούς φακέλους στο πισι που έχω κοινόχρηστους δλδ να μπορώ να μπαίνω από το κινητό και να στρημάρω από αυτούς ταινίες ή να μεταφέρω έγγραφα κτλ. Κάτι σαν το airdroid αλλά να χειρίζομαι κάποιους φακέλους που θα ορίσω εγώ από το πισι. Είναι και τα 2 στο ίδιο wifi δίκτυο και το πισι τρέχει γουιν8. Υπάρχει τρόπος;
Rules are meant to be broken :shifty:

Στα updates της Motorola βάλανε και το xt910 για jelly bean :Will be upgraded to Jelly Bean (Android 4.1) for select countries and carriers.

Το selected countries and carriers με προβληματίζει λίγο.

https://forums.motorola.com/pages/00add97d6c

Αν θυμάμαι καλά εμείς το είχαμε πάρει μαζί με κάποιες άλλες χώρες, ήταν μέσα κάποια από τις μεγάλες?

Η δεν παίζει κάποιον ρόλο?

Εμείς πήραμε την nonEFIGS(nonEngland France,Italy,Germany,Spain). Αρκετές πρέπει να είναι οι χώρες μαζί με μας, οπότε έχουμε πολλές πιθανότητες νομίζω .

άγνωστες λοιπόν όπως πάντα οι βουλές της motorola.Άντε να βγει σε Αμερική και μάλλον την παίρνουμε από εκεί, αντί να περιμένουμε άλλο ένα τρίμηνο για το επίσημο, όπως έγινε με το ics update.

Στα updates της Motorola βάλανε και το xt910 για jelly bean :Will be upgraded to Jelly Bean (Android 4.1) for select countries and carriers.

Το selected countries and carriers με προβληματίζει λίγο.

https://forums.motorola.com/pages/00add97d6c

Αν την παρει τελικά, το υπέροχο αυτό τηλέφωνο θα είναι ακομα πιο..

Παει σφαίρα, χωρις lag πουθενά, απλετο χώρο εφαρμογών και μνημη, καρτουλα και υπεροχη οθονη, και το κυριότερο...ΚΟΥΚΛΙ!

Με αυτό και το xoom2 me, κατάλαβα ποσό σημαντική ειναι η ομορφιά στην καθημερινοτητα.

Αντε να έρθουν και τα καλώδια να δω και το lapdock

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Έτσι οπως τα λες είναι. Και φυσικά είναι μια από τις λίγες εταιρίες που μας παρέχει σχεδόν pure android experience.

Μακάρι τελικά να λάβουμε την αναβάθμιση!

Αν την παρει τελικά, το υπέροχο αυτό τηλέφωνο θα είναι ακομα πιο..

Παει σφαίρα, χωρις lag πουθενά, απλετο χώρο εφαρμογών και μνημη, καρτουλα και υπεροχη οθονη, και το κυριότερο...ΚΟΥΚΛΙ!

Με αυτό και το xoom2 me, κατάλαβα ποσό σημαντική ειναι η ομορφιά στην καθημερινοτητα.

Αντε να έρθουν και τα καλώδια να δω και το lapdock

Αυτό με το "κουκλί" είναι μεγάλη και σωστή κουβέντα. Είχα μεγάλη αγάπη στο s2 που σε αρκετά είναι καλύτερη συσκευή, με μεγάλη υποστήριξη κτλ. Τώρα δεν το αλλάζω το razr με τίποτα. Σαφώς και μου κάνει και την δουλειά μου, δεν μιλάω σαν fanboy. Αλλά το ότι είναι κουκλί, είναι και μετράει. Αν το maxx HD ερχότανε Ευρώπη και είχε 2 gb μνήμη θα ήτανε η επόμενη συσκευή μου.

Μακαρι..... Γιατι ISC ειναι χαλια

Τι σε χαλάει τόσο στην ICS; Χάλια δεν θα την έλεγα.Δεν θα με χαλούσε η jb τώρα και αν υπήρχε μια custom χωρίς bugs που με ενοχλούν θα δοκίμαζα. Αυτό που θα με χαλόυσε είναι να έχω προβλήματα με αγαπημένες μου εφαρμογές που ακόμα έχουν ζόρια με την jb. Αναβαθμίζω εφαρμογές και πολλές αναφέρουν fix για jb.

Καλημερα. Ακομη και μετα την αναβαθμιση σε ics η camera και συγκεκριμενα το focus δεν ανταποκρινονται αμεσα. Πολλες φωτογραφιες βγαινουν θολες και θα πρεπει συνεχως να φοβαμαι, μηπως ξεχασω να εστιασω με την αφη, πριν τραβηξω μια φωτογραιφα με το shutter button. Σκεφτομαι λοιπον να αγορασω απο το playstore καποια εφαρμογη η οποια να εχει καλη λειτουργεια εστιασης. Εχω δοκιμασει την camera του Instagram η οποια ειναι εκπληκτικη καθως εστιαζει σε κλασματα και δεν βγαζει ουτε μια θολη φωτογραφια. Δεν θελω ομως να μπλεξω με αυτην την εφαρμογη. Ηθελα λοιπον να ρωτησω 1. αν καποιος εχει δοκιμασει καποια πληρωμενη εκδοση απο καποια απο τις γνωστες εφαρμογες του playstore(cameraxoomfx, cameraics+ κτλ...), 2. αν αυτες οι εφαρμογες τραβανε σε μεγαλη αναλυση κι 3. αν εχει καποιος παρομοιο προβλημα με εμενα. :(
MotoLover

Το θεμα με την καμερα το εχω παρατηρησει κι εγω, και κυριως το προβλημα περαν της εστιασης, για μενα ειναι οτι το κουμπι για να τραβηξω φωτο ειναι στην οθονη με αποτελεσμα ενω εχει εστιασει, πατω το κουμπι πανω στην οθονη και κουνιεται η συσκευη με αποτελεσμα να εστιαζει παλι και να βγαζει θολες φωτο. Ημουν πολυ ευχαριστημενος με συσκευες που το κουμπι το εχουν πανω δεξια της καμερας , hard bottom, οπως το εχουν και ολες μα ολες οι ψηφιακες φωτογραφικες μηχανες. Μεγα λαθος για μενα το κουμπι για φωτο πανω στην οθονη.

Το θεμα με την καμερα το εχω παρατηρησει κι εγω, και κυριως το προβλημα περαν της εστιασης, για μενα ειναι οτι το κουμπι για να τραβηξω φωτο ειναι στην οθονη με αποτελεσμα ενω εχει εστιασει, πατω το κουμπι πανω στην οθονη και κουνιεται η συσκευη με αποτελεσμα να εστιαζει παλι και να βγαζει θολες φωτο. Ημουν πολυ ευχαριστημενος με συσκευες που το κουμπι το εχουν πανω δεξια της καμερας , hard bottom, οπως το εχουν και ολες μα ολες οι ψηφιακες φωτογραφικες μηχανες. Μεγα λαθος για μενα το κουμπι για φωτο πανω στην οθονη.

ενταξει αυτο φτιαχνεται, μπορεις να βγαζεις φωτο και με τα volume buttons!

MotoLover

• The title was changed to Motorola RAZR XT910