R_Bachman Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Εγώ ακόμα περιμένω jb hahaha... Δεν ξέρω αν χάσω την εγγύηση. Το είχα αχτι πάντως :p . Το solid explorer ζητησε το busybox και το έβαλα(απο market). Το ζήτησε 1-2 φορές ακομα και μετά σταμάτησε. Παντως το wifi kill δούλεψε κανονικά οπότε το root το έχω λογικά. Κρατάω στοκ rom προς το παρόν. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Αγόρασα χτες το quick office pro και στην εγκατάσταση το βγάζει μη έγκυρο αρχείο 3 φορές γιατί? Τι κάνω? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Παρατήρησα ότι ο browser της συσκευής έχει τους σελιδοδείκτες του chrome απο το κινητό και του λαπτοπ που έχω. Αυτό που με χαλάει είναι ότι δεν έχει και τους αποθηκευμένους κωδικόυς μου. Γίνετε να τους έχω και αυτούς και να τους συμπληρώνει μόνο του? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Παρατήρησα ότι ο browser της συσκευής έχει τους σελιδοδείκτες του chrome απο το κινητό και του λαπτοπ που έχω. Αυτό που με χαλάει είναι ότι δεν έχει και τους αποθηκευμένους κωδικόυς μου. Γίνετε να τους έχω και αυτούς και να τους συμπληρώνει μόνο του? Ευχαριστώ. Ρωτάει κανονικά αν θέλεις να αποθηκεύσει κωδικό. Μια που αναφέρθηκε, έκοψα τον opera για τον στοκ. Σε δοκιμές που έκανα ο στοκ μου βγήκε πιο γρήγορος. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Ρωτάει κανονικά αν θέλεις να αποθηκεύσει κωδικό. Μια που αναφέρθηκε, έκοψα τον opera για τον στοκ. Σε δοκιμές που έκανα ο στοκ μου βγήκε πιο γρήγορος. Μπορει να μη το διατυπωσα σωστα. Οπως εχει συγχρονιστει με τους σελιδοδεικτες του gmail, θα ηθελα να εχει και τους αποθηκευμενους κωδικους που εχω για καθε site. Γινετε αυτο ? Δηλεδη να συμπληρωνει μονο του σε καθε site το pass και username. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Μπορει να μη το διατυπωσα σωστα. Οπως εχει συγχρονιστει με τους σελιδοδεικτες του gmail, θα ηθελα να εχει και τους αποθηκευμενους κωδικους που εχω για καθε site. Γινετε αυτο ? Δηλεδη να συμπληρωνει μονο του σε καθε site το pass και username. Αν κατάλαβα καλά θέλεις να συγχρονίσεις σελιδοδείκτες μαζί με κωδικούς από το pc; Να πάρει η συσκευή σελιδοδείκτες και τα passwords αυτόματα απ'το pc; Δεν το άκουσα ή διάβασα πουθενα κάτι. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elprimero Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Οι σελιδοδείκτες συγχρονίζουν, τους κωδικούς δεν κατάφερα και εγώ να τους περάσει ότι και αν δοκίμασα. Τελικά τους πέρασα έναν έναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Καλημέρα! Εχει κανείς λινκ απο eBay για καλώδιο hdmi που χρειάζεται για σύνδεση με το lapdock;USB έχω παραγγείλει αλλα για αυτο δεν είμαι σίγουρος. Επίσης, έχω αγορασμενο το titanium backup pro, το εγκατέστησε και πάω να κάνω restore τις εφαρμογές απο το atrix, αλλα πατώντας το κουμπί μενού δεν μου βγάζει την ομαδική λειτουργία κλπ αλλα κατευθείαν στο μενού των ρυθμισεων:blink: Ξέρει κανείς πως το κάνω γιατι 150+ apps μια μια είναι βάσανο να το κάνω. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Δεν ξερω με ποιον τροπο ο browser της συσκευης, πως βρηκε τους σελιδοδεικτες μου , αλλα θελω να βρει και τα username-passwords που εχω να τους περνα μονο του γιατι εινια παρα πολλοι. Αυτο θελω να μαθω αν γινετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Καλημέρα! Εχει κανείς λινκ απο eBay για καλώδιο hdmi που χρειάζεται για σύνδεση με το lapdock;USB έχω παραγγείλει αλλα για αυτο δεν είμαι σίγουρος. http://www.ebay.com/itm/160911600765?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Καλημέρα! Εχει κανείς λινκ απο eBay για καλώδιο hdmi που χρειάζεται για σύνδεση με το lapdock;USB έχω παραγγείλει αλλα για αυτο δεν είμαι σίγουρος. Επίσης, έχω αγορασμενο το titanium backup pro, το εγκατέστησε και πάω να κάνω restore τις εφαρμογές απο το atrix, αλλα πατώντας το κουμπί μενού δεν μου βγάζει την ομαδική λειτουργία κλπ αλλα κατευθείαν στο μενού των ρυθμισεων:blink: Ξέρει κανείς πως το κάνω γιατι 150+ apps μια μια είναι βάσανο να το κάνω. Αν και λογικά θα το έχεις βρει μέχρι τώρα, το κουμπί πάνω δεξιά. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Δεν ξερω με ποιον τροπο ο browser της συσκευης, πως βρηκε τους σελιδοδεικτες μου , αλλα θελω να βρει και τα username-passwords που εχω να τους περνα μονο του γιατι εινια παρα πολλοι. Αυτο θελω να μαθω αν γινετε. Εαν πας ρυθμισεις>λογαριασμοι>και επιλεξεις το google account σου, θα δεις οτι στα sync options εχει επιλογη για browser. Αυτο θα σου κανει sync μονο τα bookmarks σου. Εαν κατεβασεις τον chrome και σε αυτον κανεις sign in και sync με το Google account σου, τοτε θα αποθηκεύσει και τους κωδικούς σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Ρε πεδία τι γίνεται και πρωί κολλάει το ξυπνητήρι εχω κλείσει όλα τα ξυπνητήρια εχω κλείσει όλες εφαρμογές και αυτό συνεχίζει να βαράει ακόμα και στο sleep mode :confused::blink: μόνο με powerOFF σταματάει και επίσης όταν το εχω σε sleep mode δεν χτυπάει το ξυπνητήρι τι γίνεται :wacko: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 http://www.ebay.com/itm/160911600765?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 Αν και λογικά θα το έχεις βρει μέχρι τώρα, το κουμπί πάνω δεξιά. Σας ευχαριστω και τους δυο! Δεν το είχα βρει :wacko: Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Θυμιστε μου βρε παιδια πως λεγετε το καλωδιο για να το συνδεσω με 40αρα τηλεοραση , κανενα λινκ θα με βοηθησετε πολυ. Ακομα και απο πλαισιο αν μπορω να το παρω, πειτε μου. Να στε καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 (edited) Βρηκα στο πλαισιο στα 7.9 ευρω. Λοιπον απλα το παιρνω και το συνδεω στην τηλεοραση και βλεπψ το κινητο στην οθονη της? Ετσι απλα? Βλεπω και ταινιες HD κανονικα? Υπαρχει περιπτωσει να μην ταιριαζει το καλωδιο? Να μην ειναι συμβατο? http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/Audio-Video-Cables/Turbo-X-Cable-HDMI-to-miniHDMI-1-8M-1747088.htm η αυτο ? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751939 Edited November 25, 2012 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Βρηκα στο πλαισιο στα 7.9 ευρω. Λοιπον απλα το παιρνω και το συνδεω στην τηλεοραση και βλεπψ το κινητο στην οθονη της? Ετσι απλα? Βλεπω και ταινιες HD κανονικα? Υπαρχει περιπτωσει να μην ταιριαζει το καλωδιο? Να μην ειναι συμβατο? http://www.plaisio.gr/Peripherals/Connectivity/Cables/Audio-Video-Cables/Turbo-X-Cable-HDMI-to-miniHDMI-1-8M-1747088.htm η αυτο ? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751939 κανενα απο τα δυο ,θες MICRO hdmi se hdmi και οχι MINI hdmi .ο φιλος εχει κανει λαθος . με ψαξιμο θα βρεις γιατι δεν θυμαμε που το ειχα παρει. ανα βαλεις και ρευμα θα δεις και το webtop αλλα θα χρειαστεις ποντικι και πλητρολογιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 (edited) που να βαλω ρευμα? θελω να το συσνδεσω στην τηλεοραση απλα γιανα δω ταιιες. Το webtop που λες τι ειναι? Πρεπει να προσεξω να ειναι version 1.4 η 1.3? Edited November 25, 2012 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 που να βαλω ρευμα? θελω να το συσνδεσω στην τηλεοραση απλα γιανα δω ταιιες. Το webtop που λες τι ειναι? Πρεπει να προσεξω να ειναι version 1.4 η 1.3?ρευμα στο τηλεφωνο ,τον φορτιστη δλδ για να δει το web top το οποιο ειναι προγραμμα στο τηλεφωνο ,αν θες μονο ταινιες βλεπεις και μονο με το hdmi οπως ειπε ο φιλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 καλησπέρα παιδιά να σας ρωτήσω, το κινητό σαν αίσθηση πως σας φαίνεται? είναι μεγάλο? μπορεί να χειρισθεί με το ένα χέρι όπως το gs2 ας πούμε? δυστυχώς δεν το έχω δει απο κόντα πουθενά, κυρίως με ενδιαφέρει το maxx αλλά είναι ίδιο σχεδόν με το απλό και κάτι ακόμη, jellybean θα πάρει? ευχαριστώ Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JKIR Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Καλησπέρα Έχω το maxx αγορασμένο απο Γερμανία, είναι ακριβώς ίδιο με το απλό (Το έχει ο Γερμανός) αλλά είναι εντελώς flatστο πίσω μέρος λόγω μπαταρίας. Δεν μπορώ να πώ οτι βολεύει στο ένα χέρι (ανάλογα βέβαια με το χέρι που έχει ο καθένας). Πάντως οι διαστάσεις του είναι παρόμοιες με το gs2. Όσον αφορα για jellybean δεν γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Καλησπέρα Έχω το maxx αγορασμένο απο Γερμανία, είναι ακριβώς ίδιο με το απλό (Το έχει ο Γερμανός) αλλά είναι εντελώς flatστο πίσω μέρος λόγω μπαταρίας. Δεν μπορώ να πώ οτι βολεύει στο ένα χέρι (ανάλογα βέβαια με το χέρι που έχει ο καθένας). Πάντως οι διαστάσεις του είναι παρόμοιες με το gs2. Όσον αφορα για jellybean δεν γνωρίζω. μμμ κακό αυτό, δεν έχω και πολύ μεγάλο χέρι είναι η αλήθεια... :p σε ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Το τηλέφωνο δεν έχει αξιοπρόσεκτη διαφορά στη χρηστικότητα σε σχέση με το GS2. Κι εγώ έχω το ΜΑΧΧ που έχει το ίσιο πάχος με το GS2 αλλά, όπως ξέρουμε, η μπαταρία είναι για λάπτοπ και όχι για κινητό. H μεγάλη διαφορά του Razr από τη μέγιστη πλειοψηφία των smartphones είναι στην αίσθηση της ποιότητας υλικών και συναρμολόγησης. Το Αμερικάνικο Razr έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι θα πάρει JB οπότε δημιουργούνται εύλογες ελπίδες ότι θα πάρουν και τα υπόλοιπα Razr. ε άμα τη πάρει το αμερικάνικο, λογικά θα την πάρει και το μη αμερικάνικο ευχαριστώ και πάλι :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 ε άμα τη πάρει το αμερικάνικο, λογικά θα την πάρει και το μη αμερικάνικο ευχαριστώ και πάλι :) το καλοκαίρι θα το πάρουμε :lol: εντωμεταξύ το razr είναι ίδιο με GS3 δεν πίστευα και οταν ακούμπησα ενα πάνω στο άλλο το SG3 ήταν λιγο ψηλότερο lol Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts