R_Bachman Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Δεν μπορώ να κάνω update μέσο motocast όλο κολλάει Κάντο με wifi από τις ενημερώσεις κατευθείαν από το τηλέφωνο. Και εγώ την κατεβάζω τώρα.. Αγορασμένο από Wind.. Ελπίζω οι εφαρμογές να λειτουργούν μετά.. Τουλάχιστον το Sygic... Καλό θα ήταν να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Θα τα χάσεις όλα και τα ξαναπερνάς μετά. Ήρθε και σε μένα και ευτυχώς πριν τα Χριστούγεννα :lol: . Έκανα wipe data και cache από recovery.14% and counting :D. Μετά αρχίζει ο αγώνας για το στήσιμο. Περιμένανε το iphone για να την δώσουνε :lol:. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosttheos Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 και εγω την κατεβαζω τωρα αντε να δουμε και λιγο ics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Κάντο με wifi από τις ενημερώσεις κατευθείαν από το τηλέφωνο. Δεν μπορώ να κάνω share wifi το coneectify δεν θέλει !! επειδή εχω 3G internet και πρέπει να εχω pro εκδοσή :mad: ολο μ@λ@κ!3ς συμβαίνουν... βάζω στην συσκευή λειτουργιά υπολογιστή και αυτό αυτόματα γυρίζει στην μαζική αποθήκευση:mad: ηρθε το ISC και κολλάμε στις λεπτομέρειες και ουτε τα contacts δεν κάνει back up το motocast Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Δεν μπορώ να κάνω share wifi το coneectify δεν θέλει !! επειδή εχω 3G internet και πρέπει να εχω pro εκδοσή :mad: ολο μ@λ@κ!3ς συμβαίνουν... βάζω στην συσκευή λειτουργιά υπολογιστή και αυτό αυτόματα γυρίζει στην μαζική αποθήκευση:mad: ηρθε το ISC και κολλάμε στις λεπτομέρειες και ουτε τα contacts δεν κάνει back up το motocast Περι conectify δεν ξέρω. Δεν μπορείς να συνδεθείς σε wifi? Τα contacts κάντα sync με google. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justicer Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Κάντο με wifi από τις ενημερώσεις κατευθείαν από το τηλέφωνο. Καλό θα ήταν να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Θα τα χάσεις όλα και τα ξαναπερνάς μετά. Ήρθε και σε μένα και ευτυχώς πριν τα Χριστούγεννα :lol: . Έκανα wipe data και cache από recovery.14% and counting :D. Μετά αρχίζει ο αγώνας για το στήσιμο. Περιμένανε το iphone για να την δώσουνε :lol:. Μα, για ποιό λόγο να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ??? :blink: Παράθεση http://www.pokergosh.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Περι conectify δεν ξέρω. Δεν μπορείς να συνδεθείς σε wifi? Τα contacts κάντα sync με google. Την παλεύω .... θα μου βγάλει τα μάτια και εχω ΜΒ για update απευθείας άλλα το κακό είναι το σούπερ ταχύτητα της WInd τα 300ΜΒ θα τα κατεβάσει στο τέλος του μήνα... Απροετοίμαστο μας έπιασε η Motorola :mad: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Μα, για ποιό λόγο να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ??? :blink: Για να γίνει καθαρή εγκατάσταση. Αναφέρθηκαν προβλήματα σε πολλούς που έκαναν το update χωρίς επαναφορά. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadjopoulos Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΣΩ PC ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΤΟ WIFI ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Για να γίνει καθαρή εγκατάσταση. Αναφέρθηκαν προβλήματα σε πολλούς που έκαναν το update χωρίς επαναφορά. Παντως η moto και η verizon στις οδηγιες ,για το update δεν αναφερουν πουθενα ,για επαναφορα. Οποτε αν δεν υπαρξει καποιο προβλημα ,νομιζω δεν χρειαζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 ρε παιδιά screenshot πως παίρνουμε?Πατάω power+vol down αλλά μόνο reset κάνει(όπως στη gb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 ρε παιδιά screenshot πως παίρνουμε?Πατάω power+vol down αλλά μόνο reset κάνει(όπως στη gb) http://www.razrforums.com/forum/droid-razr-general-discussions/2146-ics-screenshot.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Παντως η moto και η verizon στις οδηγιες ,για το update δεν αναφερουν πουθενα ,για επαναφορα. Οποτε αν δεν υπαρξει καποιο προβλημα ,νομιζω δεν χρειαζεται Έτσι λένε και αν θες δεν το κάνεις. Αυτά στην θεωρία. Στην πράξη πολλοί είχαν προβλήματα. Αν δεις και δεν τα έχεις μην το κάνεις. Εγώ θα στο συνιστούσα. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Να περάσω πρώτα την ics και μέτα να κάνω wipe ή το αντίθετο;;; Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 http://www.razrforums.com/forum/droid-razr-general-discussions/2146-ics-screenshot.html δεν το πέτυχα με κανέναν τρόπο:mad: και πως γίνεται να φαίνοντε μόνο οι επαφές με τηλέφωνο?(αρχίζει να με ξενερώνει το ics) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Να περάσω πρώτα την ics και μέτα να κάνω wipe ή το αντίθετο;;; Και πριν και μετά , δεν πρόλαβες πρίν, κάνε μόνο μετά.. Μιας που ρώτησε κάποιος φίλος με πμ, το βάζω και εδώ πως κάνεις wipe. Kλείνεις την συσκευή και πατάς ταυτόχρονα το power και τα volume(και τα 2). Θα σε βγάλει σε ένα μενού. Με το vol- διαλέγεις recovery και με το vol+ την επιλέγεις. Θα σε βγάλει σε ένα android. Εκεί πάτα και τα 2 volume μαζί και θα μπείς recovery. Κάνε wipe data και wipe cache. Με τα volume πας πάνω κάτω και με το power επιλέγεις. Μετά επιλέγεις το reboot sytem now. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 ρε παιδιά screenshot πως παίρνουμε?Πατάω power+vol down αλλά μόνο reset κάνει(όπως στη gb) Θα πατήσεις πραγματικά ταυτόχρονα (όχι πρώτα το power) και τα δυο κουμπιά για περίπου 2-3 δευτερόλεπτα. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Για να γίνει καθαρή εγκατάσταση. Αναφέρθηκαν προβλήματα σε πολλούς που έκαναν το update χωρίς επαναφορά. Έβαλα να κάνει ολική επαναφορά μπας και στρώσει γιατί απο wifi είναι πεθαμένη ιστορία πρέπει να φταίνε τα 64αρια windows αλλιώς αύριο θα κάνω wifi share απο N97mini να τελειώσει η υπόθεση.. edit... Λύθηκε το πρόβλημα τώρα κάνει αναβάθμιση αφού έκανα ολική επαναφορά και έσβησα data στην μνήμη και κάρτα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Θα πατήσεις πραγματικά ταυτόχρονα (όχι πρώτα το power) και τα δυο κουμπιά για περίπου 2-3 δευτερόλεπτα. οκ, δούλεψε:) Πως γίνεται τώρα να βλέπω τηλεφ κατάλογο τις επαφές που έχουν τηλέφωνο και όχι αυτές που έχουν μόνο mail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis85 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 ............. μετά την επαναφορά κάνε και ένα wipe data cache από το stock recovery. μη με κραξετε.. πώς γινεται αυτο..? Τα βηματα ειναι οτι πριν την εγγατασταση, παμε ρυθμισεις->απορρητο-> και μετα "επαναφορα τηλεφωνου? (τικαρουμε το "εκκαθαριση εσωτερικης μοναδας αποθηκευσης? ) Εχω κατεβασει το update.. θα διαγραφει και θα πρεπει να το ξανακατεβασω? Και μετα την αναβαθμιση, παλι ξανακανουμε τα ιδια? Αν μπορει καποιος ας γραψει εναν οδηγο.. Επισης αντιγραφο των δεδωμενων wifi, λογαριασμων google κτλ πώς γινεται? σορυ για της χαζες ερωτησεις αλλα ειλικρινα δεν εχω χρονο να διαβασω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 (edited) Εκδοση συστήματος : 672.180.41.XT910.NonEFIGDRetail.en.EU Αριθμός έκδοσης :6.7.2-180_SPU-19-TA-11.6 Screenshot αργότερα. Sorry για το double post. Αντί για edit πάτησα παράθεση. μη με κραξετε.. πώς γινεται αυτο..? Τα βηματα ειναι οτι πριν την εγγατασταση, παμε ρυθμισεις->απορρητο-> και μετα "επαναφορα τηλεφωνου? (τικαρουμε το "εκκαθαριση εσωτερικης μοναδας αποθηκευσης? ) Εχω κατεβασει το update.. θα διαγραφει και θα πρεπει να το ξανακατεβασω? Και μετα την αναβαθμιση, παλι ξανακανουμε τα ιδια? Αν μπορει καποιος ας γραψει εναν οδηγο.. Επισης αντιγραφο των δεδωμενων wifi, λογαριασμων google κτλ πώς γινεται? σορυ για της χαζες ερωτησεις αλλα ειλικρινα δεν εχω χρονο να διαβασω.. Λίγα post πιο πάνω #4444. Edited September 12, 2012 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Έτσι λένε και αν θες δεν το κάνεις. Αυτά στην θεωρία. Στην πράξη πολλοί είχαν προβλήματα. Αν δεις και δεν τα έχεις μην το κάνεις. Εγώ θα στο συνιστούσα. Σωστος,αυτο λεω και εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 μη με κραξετε.. πώς γινεται αυτο..? Τα βηματα ειναι οτι πριν την εγγατασταση, παμε ρυθμισεις->απορρητο-> και μετα "επαναφορα τηλεφωνου? (τικαρουμε το "εκκαθαριση εσωτερικης μοναδας αποθηκευσης? ) Εχω κατεβασει το update.. θα διαγραφει και θα πρεπει να το ξανακατεβασω? Και μετα την αναβαθμιση, παλι ξανακανουμε τα ιδια? Αν μπορει καποιος ας γραψει εναν οδηγο.. Επισης αντιγραφο των δεδωμενων wifi, λογαριασμων google κτλ πώς γινεται? σορυ για της χαζες ερωτησεις αλλα ειλικρινα δεν εχω χρονο να διαβασω.. Δεν πρόσεξα πως το κατέβασες sorry. Κάνε wipe μετά μόνο. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis85 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Δεν πρόσεξα πως το κατέβασες sorry. Κάνε wipe μετά μόνο. Ευχαριστω πολυ! Να'σαι καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 OOHH MYYY GOOODDD !!! Χάθηκα πως δουλεύει αυτό η 2.3.8 ήταν ποιο απλή Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 καλησπερα παιδια επειδη εχω χαθει λιγο βγηκε η επισημη ics για την συσκευη μας? αν ναι οσοι εχουμε την retail 4.0.4 ics μπορουμε να την αντικαταστησουμε με την επισημη; η οχι; και αν γινετε με ποιο τροπο μπορουμε να το κανουμε? επισης μια απορια που εχω ειναι πως εμεις που εχουμε την retail update(λογισμικου κτλπ) απο την μοτορολα παιρνουμε κανονικα; απαντηστε μου παρακαλω!!!!!! Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts