frastgr Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 (edited) Τίποτα δεν είναι σίγουρο για jb. Για πληροφορίες συσκευής βρήκα στο xda αυτό http://imei.ihei5.com/. Άνοιξέ το με chrome(θα χρειαστεί το translate). Κάνε μετάφραση.Στο κενό επάνω βάλε το imei σου και πάτα έρευνα. Ξανακάνε μετάφραση . Σε μένα από media markt έβγαλε Ελλαδα. Ευχαριστώ! Και εμένα Ελλάδα μου έβγαλε. άμα παρατηρήσατε γράφει (στοιχεία από το δικό μου): πωλήσεις: Ελλάδα παραγωγή: Tianjin ημερ. παραγωγής: 1/3/2012 ημερ. παράδοσης : 15/3/2012 καλά ξέραμε ότι σχεδόν όλα τα κινητά γίνονται στην Κίνα απλά επιβεβαιώνεται και μάλιστα, σε ποια πόλη έχει κατασκευαστεί, πότε κατασκευάστηκε και πότε παραδόθηκε. Πολύ καλό site!!!! Edited September 8, 2012 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexlibanis Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Καλημέρα σε όλους. Μιας και ασκετος, θα ηθελα λιγο τα φωτα σας στην περιπτωση μου παρακαλω. Ειμαι κι εγω ευτυχης κατοχος ενος RAZR και οπως ολοι εδω μεσα περιμενω πως και πως την OTA αναβαθμιση σε ICS. Tο κινητο μου ειναι αγορασμενο απο Ισπανια απο τον παροχο που λεγεται YOIGO. Η εκδοση που τρεχει αυτη τη στιγμη ειναι η: 651.167.21.ΧΤ910.YOIGO.en.ES και το χρησιμοποιω στη Γαλλια οπου και μενω αυτη την περιοδο, με παροχο την Bouygues Telecom. Το ερωτημα μου ειναι ποια εκδοση θα παρω εγω οταν με το καλο βγει??? Θα παρω της Bouygues? Θα παρω της YOIGO? Υπαρχει τροπος να παρω την generic retail europe?? Παράθεση Nexus 5 & Nexus 9 (προσεχως) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 άμα παρατηρήσατε γράφει (στοιχεία από το δικό μου): πωλήσεις: Ελλάδα παραγωγή: Tianjin ημερ. παραγωγής: 1/3/2012 ημερ. παράδοσης : 15/3/2012 καλά ξέραμε ότι σχεδόν όλα τα κινητά γίνονται στην Κίνα απλά επιβεβαιώνεται και μάλιστα, σε ποια πόλη έχει κατασκευαστεί, πότε κατασκευάστηκε και πότε παραδόθηκε. Πολύ καλό site!!!! Χωρίς να ξέρω κάτι παραπάνω θέλω να ρωτήσω αν είναι ασφαλές να δίνουμε το imei της συσκευής μας σε ένα άγνωστο site... Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Χωρίς να ξέρω κάτι παραπάνω θέλω να ρωτήσω αν είναι ασφαλές να δίνουμε το imei της συσκευής μας σε ένα άγνωστο site... Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα βάζοντας κάπου μόνο το ΙΜΕΙ. Παλαιότερα ουκ ολίγες φορές το έχω κάνει με Νοκια συσκευές και δεν υπήρχε θέμα, εδώ η google μέσω των δεδομένων που παίρνει κρυφά από κάθε κινητό όταν είναι στο νετ ξέρει και ''τι νούμερο παπούτσι'' φοράμε τρόπος του λέγειν και έχουμε ακούσει αρκετές φορές ότι αυτά τα δεδομένα τα έχουν ''σπάσει'' διάφοροι χάκερς, δε νομίζω να πειράζει η παραπάνω διαδικασία αντιθέτως τη βρίσκω πολύ χρήσιμη ώστε να μάθουμε τα διάφορα στοιχεία ''τι και πως'' του κινητού μας. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Επίσης νομίζω βρήκα ένα λόγο που τρελαίνεται η οθόνη κατά τη φόρτιση. Μάλλον φταίει το ότι ζεσταίνεται ο φορτιστής. Το παρατήρησα πρώτη φορά στον Motorola του κινητού. Μετά άρχισα να το φόρτιζω με φορτιστή apple και είδα ότι φόρτιζε καλά χωρις να τρελαίνεται και αποφάσισα να χρησιμοποιώ αυτόν. Αλλά τώρα που έβαλα τον apple πάλι τρελάθηκε η οθόνη οπότε έβαλα πάλι του κινητού και δουλεύει μια χαρά τώρα! Φαντάζομαι μέχρι να αρχίσει να καίει και αυτός ο φορτιστής. Άρα είναι θέμα της συσκευής και δεν το διορθώνουν στο παγωτό να φανταστώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Επίσης νομίζω βρήκα ένα λόγο που τρελαίνεται η οθόνη κατά τη φόρτιση. Μάλλον φταίει το ότι ζεσταίνεται ο φορτιστής. Το παρατήρησα πρώτη φορά στον Motorola του κινητού. Μετά άρχισα να το φόρτιζω με φορτιστή apple και είδα ότι φόρτιζε καλά χωρις να τρελαίνεται και αποφάσισα να χρησιμοποιώ αυτόν. Αλλά τώρα που έβαλα τον apple πάλι τρελάθηκε η οθόνη οπότε έβαλα πάλι του κινητού και δουλεύει μια χαρά τώρα! Φαντάζομαι μέχρι να αρχίσει να καίει και αυτός ο φορτιστής. Άρα είναι θέμα της συσκευής και δεν το διορθώνουν στο παγωτό να φανταστώ; Ειναι θεμα του φορτιστη πιστευω. Αν βρεις ενα φορτιστη htc θα δεις οτι δουλευει μια χαρα, οσο και αν ζεσταθει. Και ναι, δεν πιστευω οτι θα διορθωθει συτο. Δεν το θεωρουν καν προβλημα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Ειναι θεμα του φορτιστη πιστευω. Αν βρεις ενα φορτιστη htc θα δεις οτι δουλευει μια χαρα, οσο και αν ζεσταθει. Και ναι, δεν πιστευω οτι θα διορθωθει συτο. Δεν το θεωρουν καν προβλημα. φίλε ddr σε ένα προηγούμενο ποστ είχες αναφέρει ότι μπορεί να δουλεύει και με sony φορτιστή. Επιβεβαιώνω με τη σειρά μου, μετά από δύο δοκιμές, ότι φορτίζει και δουλεύει σωστά και με sony φορτιστή. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 φίλε ddr σε ένα προηγούμενο ποστ είχες αναφέρει ότι μπορεί να δουλεύει και με sony φορτιστή. Επιβεβαιώνω με τη σειρά μου, μετά από δύο δοκιμές, ότι φορτίζει και δουλεύει σωστά και με sony φορτιστή. Καλα κανεις και το επιβεβαιωνεις, γιατι δεν ημουν σιγουρος. :) Για τον htc φορτιστη, ειμαι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Καλημέρα σε όλους. Μιας και ασκετος, θα ηθελα λιγο τα φωτα σας στην περιπτωση μου παρακαλω. Ειμαι κι εγω ευτυχης κατοχος ενος RAZR και οπως ολοι εδω μεσα περιμενω πως και πως την OTA αναβαθμιση σε ICS. Tο κινητο μου ειναι αγορασμενο απο Ισπανια απο τον παροχο που λεγεται YOIGO. Η εκδοση που τρεχει αυτη τη στιγμη ειναι η: 651.167.21.ΧΤ910.YOIGO.en.ES και το χρησιμοποιω στη Γαλλια οπου και μενω αυτη την περιοδο, με παροχο την Bouygues Telecom. Το ερωτημα μου ειναι ποια εκδοση θα παρω εγω οταν με το καλο βγει??? Θα παρω της Bouygues? Θα παρω της YOIGO? Υπαρχει τροπος να παρω την generic retail europe?? Όταν δοθεί η αναβάθμιση στην YOIGO θα την πάρεις. Δεν έχει σημασία ο πάροχος. Την retail θα μπορούσες να την βάλεις αλλά θα χάσεις την εγγύηση. Για να ξαναέχεις εγγύηση θα πρέπει να βάλεις την ics της YOIGO που 1ον δεν έχει βγεί ακόμα(απ'οτι κατάλαβα) και 2ον δεν ξέρω αν θα υπάρχει το σωστό αρχείο YOIGO rom κάπου για να το ξαναπεράσεις. Είναι ρίσκο από άποψη εγγύησης. @Frastgr Τυχερούλη καινούρια συσκευή πήρες ;) . Εμένα λέει Νοέμβριο 2011. Στην Εγγύηση πόσο χρόνο βγάζει και από πότε(Εγγύηση Σχέδιο-Τρέχουσα εγγύηση); Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Όταν δοθεί η αναβάθμιση στην YOIGO θα την πάρεις. Δεν έχει σημασία ο πάροχος. Την retail θα μπορούσες να την βάλεις αλλά θα χάσεις την εγγύηση. Για να ξαναέχεις εγγύηση θα πρέπει να βάλεις την ics της YOIGO που 1ον δεν έχει βγεί ακόμα(απ'οτι κατάλαβα) και 2ον δεν ξέρω αν θα υπάρχει το σωστό αρχείο YOIGO rom κάπου για να το ξαναπεράσεις. Είναι ρίσκο από άποψη εγγύησης. @Frastgr Τυχερούλη καινούρια συσκευή πήρες ;) . Εμένα λέει Νοέμβριο 2011. Στην Εγγύηση πόσο χρόνο βγάζει και από πότε(Εγγύηση Σχέδιο-Τρέχουσα εγγύηση); και στα δύο της εγγύησης γράφει: 14/3/2014 Εγώ πήρα την λευκή συσκευή (δεν ξέρω εσύ ποια έχεις) ίσως για αυτό είναι πιο καινούργια. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 και στα δύο της εγγύησης γράφει: 14/3/2014 Εγώ πήρα την λευκή συσκευή (δεν ξέρω εσύ ποια έχεις) ίσως για αυτό είναι πιο καινούργια. Ναι, εγώ έχω την μαύρη. Ημερομηνία παράδοσης: 22 Νοέμβρη του 2011 και Τρέχουσα εγγύηση: 21 Νοέμ του 2013. Ήθελα να δω αν υπάρχουν διαφορές ,αλλά είναι το ίδιο διάστημα μετά την ημερομηνία παράδοσης. Είμαι παλιός και θέλω ICS από τους πρώτους :lol: ! Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 (edited) Ειναι θεμα του φορτιστη πιστευω. Αν βρεις ενα φορτιστη htc θα δεις οτι δουλευει μια χαρα, οσο και αν ζεσταθει. Πήρα έναν HTC (5V 1A) από eBay ο οποίος έλεγε ότι ήταν OEM, αλλά πάλι είχε πρόβλημα η οθόνη στη φόρτιση. Και μάλιστα ενώ με τον κανονικό φορτιστή και τον apple όταν τρελαίνεται πατιέται ότι νάναι με τον HTC πατούσα και δεν καταλάβαινε πολλές φορές τίποτα, δεν το ένοιωθε ότι πατούσα. Έκανε 3 ευρώ και ήταν σε bulk συσκευασία, παίζει να με κορόιδεψε; Edited September 8, 2012 by james6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 (edited) media markt φιλε μου.9ευρω τη πηρα Δεν έχει ... ούτε plaisio ο% Edited September 8, 2012 by button Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
infamous2456 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 εμενα παιδια με τον φορτιστη της moto δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα η οθονη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 (edited) Ναι, εγώ έχω την μαύρη. Ημερομηνία παράδοσης: 22 Νοέμβρη του 2011 και Τρέχουσα εγγύηση: 21 Νοέμ του 2013. Ήθελα να δω αν υπάρχουν διαφορές ,αλλά είναι το ίδιο διάστημα μετά την ημερομηνία παράδοσης. Είμαι παλιός και θέλω ICS από τους πρώτους :lol: ! Το δοκίμασα και εγώ, παρά τους ενδιασμούς μου δεν κρατήθηκα, και μου έβγαλε ημερομηνία παραγωγής: 1/5/2012 και ενεργοποίησης: 13/5/2012 Αγορασμένο απο birdphone το δικό μου μαύρο. εμενα παιδια με τον φορτιστη της moto δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα η οθονη.. 2 φορές μου το έκανε εμένα και όταν είχα δοκιμάσει με htc δεν ανταποκρινόταν καθόλου.... Στην επόμενη φόρτιση θα δοκιμάσω με του iPhone και του iPad. Edited September 8, 2012 by taigetos Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexlibanis Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Όταν δοθεί η αναβάθμιση στην YOIGO θα την πάρεις. Δεν έχει σημασία ο πάροχος. Την retail θα μπορούσες να την βάλεις αλλά θα χάσεις την εγγύηση. Για να ξαναέχεις εγγύηση θα πρέπει να βάλεις την ics της YOIGO που 1ον δεν έχει βγεί ακόμα(απ'οτι κατάλαβα) και 2ον δεν ξέρω αν θα υπάρχει το σωστό αρχείο YOIGO rom κάπου για να το ξαναπεράσεις. Είναι ρίσκο από άποψη εγγύησης. @Frastgr Τυχερούλη καινούρια συσκευή πήρες ;) . Εμένα λέει Νοέμβριο 2011. Στην Εγγύηση πόσο χρόνο βγάζει και από πότε(Εγγύηση Σχέδιο-Τρέχουσα εγγύηση); Ευχαριστω για τα φωτα σου! Παράθεση Nexus 5 & Nexus 9 (προσεχως) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Το δοκίμασα και εγώ, παρά τους ενδιασμούς μου δεν κρατήθηκα, και μου έβγαλε ημερομηνία παραγωγής: 1/5/2012 και ενεργοποίησης: 13/5/2012 Αγορασμένο απο birdphone το δικό μου μαύρο. 2 φορές μου το έκανε εμένα και όταν είχα δοκιμάσει με htc δεν ανταποκρινόταν καθόλου.... Στην επόμενη φόρτιση θα δοκιμάσω με του iPhone και του iPad. Πρέπει να πήρα την πιο παλιά συσκευή ever :p. Την πήρα ανοιχτή με όλες τις ζελατίνες κτλ(και οι 3 που είχανε ήταν ανοιχτές) από media markt με 2.3.6. Μου είπαν πως ανοίχτηκε για να περαστεί η 2.3.6 από την Moto. Μου μπήκαν κάτι υποψίες για refubrished αλλά δεν έχει προβλήματα η συσκευή και οι πιτσιλιές σε μαυρο φόντο είναι λίγες και μικρές. Ας είναι ότι είναι. Με το φορτιστή συνδεμένο εμένα δεν μου κάνει κάτι.Κανονικά δουλεύει . Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Φρέσκο.. :lol:Απο media markt το πήρα κ εγω Το μοντέλο του τηλεφώνου: XT910 (Droid RAZR) Μάρκα: Motorola Ημερομηνία παραγωγής: 1η Μαΐου, 2012 Ημερομηνία παράδοσης: 13 Μαΐου του 2012 Τρέχουσα εγγύηση: 12η Μαΐου 2014 Συντήρηση φορές: 0 Παραγωγή: Tianjin Πωλήσεις: Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galleti7 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Πρέπει να πήρα την πιο παλιά συσκευή ever :p. Την πήρα ανοιχτή με όλες τις ζελατίνες κτλ(και οι 3 που είχανε ήταν ανοιχτές) από media markt με 2.3.6. Μου είπαν πως ανοίχτηκε για να περαστεί η 2.3.6 από την Moto. Μου μπήκαν κάτι υποψίες για refubrished αλλά δεν έχει προβλήματα η συσκευή και οι πιτσιλιές σε μαυρο φόντο είναι λίγες και μικρές. Ας είναι ότι είναι. Με το φορτιστή συνδεμένο εμένα δεν μου κάνει κάτι.Κανονικά δουλεύει . Μπα!Η δικια μου ειναι πιο παλια!Ημερομηνια παραγωγης 1 νοεμβριου 2011 και ημερομηνια παραδοσης 13 νοεμβριου 2011!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Τίποτα δεν είναι σίγουρο για jb. Για πληροφορίες συσκευής βρήκα στο xda αυτό http://imei.ihei5.com/. Άνοιξέ το με chrome(θα χρειαστεί το translate). Κάνε μετάφραση.Στο κενό επάνω βάλε το imei σου και πάτα έρευνα. Ξανακάνε μετάφραση . Σε μένα από media markt έβγαλε Ελλαδα. Ημερομηνία παραγωγής: 1η Μαΐου, 2012 Ημερομηνία παράδοσης: 13 Μαΐου του 2012 Τρέχουσα εγγύηση: 12η Μαΐου 2014 Παραγωγή: Tianjin Πωλήσεις: Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Παιδες μια βασικη ερωτηση. Εχει παρει κανεις κατι απο expansys? Επειδη δεν εχω παρει ποτε. Ερχονται γρηγορα?Απο εγγυηση? Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasrazr Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 http://www.gottabemobile.com/2012/09/05/motorola-promises-jelly-bean-updates-for-droid-razr-razr-maxx-droid-bionic-and-more/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Gottabemobile+%28GottaBeMobile%29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 http://www.gottabemobile.com/2012/09/05/motorola-promises-jelly-bean-updates-for-droid-razr-razr-maxx-droid-bionic-and-more/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Gottabemobile+%28GottaBeMobile%29 Αμα το υποσχεται η μοτορολα, να κοιμομαστε ησυχοι! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Καλησπερα παιδια χθες παρελαβα απο getitnow tom Sonyericsson mw600 Bluetooth δεν μου εμφανιζει τα ονοματα του καταλογου μομο το νουμερο βγαζει!!! Εχει συμβει κ σε αλλους αυτο? Τι κανουμε τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak82 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Έχω το ίδιο και όντως δεν βγάζει ονόματα. Σε όσες ICS συσκευές όμως δοκίμασα τα εμφανίζει κανονικά. Οπότε όταν πάρουμε την αναβάθμιση μάλλον θα είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts