Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά το πήρα και εγώ 499€ απο Γερμανό ( mtn) Κύπρου. Φοβερή εξωτερικη εμφάνιση , μεγάλη οθόνη αλλα πολλα σκαλιά πίσω ακόμη απο το iPhone 4 που είχα πριν..... Κρίμα ....... Άμα συνηθίσεις στης ευκολίες και της σταθερές εφαρμογες του iPhone και του iOS δύσκολα αλλάζεις στρατόπεδο κρίμα.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για να καταλάβουμε...πόσες μέρες το εχεις,που σε ξενέρωσε σε σχέση με το iphone,και πόσες και ποιες εφαρμογές σου κρασαραν η δεν ήταν σταθερές;
Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Τελικά το πήρα και εγώ 499€ απο Γερμανό ( mtn) Κύπρου. Φοβερή εξωτερικη εμφάνιση , μεγάλη οθόνη αλλα πολλα σκαλιά πίσω ακόμη απο το iPhone 4 που είχα πριν..... Κρίμα ....... Άμα συνηθίσεις στης ευκολίες και της σταθερές εφαρμογες του iPhone και του iOS δύσκολα αλλάζεις στρατόπεδο κρίμα.

οτι ειναι δυο διαφορετικά OS θα συμφωνήσω και χρειάζεται χρόνος για την μεταβασει και την εξεικιωσει απο iphone σε android , αλλα για την σταθερότητα των εφαρμογών δεν συμφωνώ .Και εγω ειχα iphone παλια και τις ιδιες εφαρμογές έβαλα και στο android χωρις κανένα πρόβλημα

Samsung galaxy s21+

Εγώ από την άλλη δεν μπορώ με τίποτα να δουλέψω με.την πλατφόρμα.της apple. Είναι καθαρά*θέμα συνήθειας.

Για να καταλάβουμε...πόσες μέρες το εχεις,που σε ξενέρωσε σε σχέση με το iphone,και πόσες και ποιες εφαρμογές σου κρασαραν η δεν ήταν σταθερές;

Taxibeat , viber με διάφορα καλύτερη λειτουργία στο iPhone παρόλο που ο επεξεργαστης υστερεί ... Τελικά το καλύτερο hardware δεν είναι το παν

Εγώ από την άλλη δεν μπορώ με τίποτα να δουλέψω με.την πλατφόρμα.της apple. Είναι καθαρά*θέμα συνήθειας.

Συμφωνώ .... Απλώς έχω την γνώμη ότι η Motorola κατάφερε να πάρει μια ανερχόμενη πλατφόρμα όπως είναι το adroid και να την κάνει δυσχρηστη. Την ξαναπαθα με Motorola κινητο παλιά ( βλέπε παλιό razor ) . Τελικά η συγκεκριμένη εταιρεία πουλά μόνο design και τίποτε άλλο.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Taxibeat , viber με διάφορα καλύτερη λειτουργία στο iPhone παρόλο που ο επεξεργαστης υστερεί ... Τελικά το καλύτερο hardware δεν είναι το παν

Το viber είναι τραγικό σε iPhone. Χάνει κλήσεις και τα μηνύματα αργούν. Άντε οι εφαρμογές... τις ευκολίες που τις είδες;;;

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

@romilos μάλλον βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα! το παν είναι να έχεις την όρεξη να μάθεις το καινούριο λειτουργικό.οι δυνατότητες είναι πολύ μεγάλες....αρκεί να θέλεις να κάνεις τη μετάβαση..το Android δεν είναι ios(ευτυχώς)

Σε μένα το viber δουλεύει κομπλέ.

Το taxibeat δεν το ξέρω.

Δε μας είπες ποσό καιρό το εχεις όμως και ποιες εφαρμογές σου κρασαραν.

Σε ποια σημεία θα έλεγες ότι η μοτορολα δυσκόλεψε την χρήση του κινητού;

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Mετά από πολλά πολλά χρόνια με Symbian (Νοκια Ε71, Ε72), πήρα και γώ το razr...

Περιττό να πω ότι έχω πάθει ΣΟΚ, τόσο από το Αντροιντ, όσο και από τη συσκευή... Ποιότητα apple και μέντολες. Έχει ο κολλητος το iphone (4s), εντάξει το IOS της apple δε το γνωρίζω, οπότε δε μπορώ να συγκρίνω, αλλά η ποιότητα της συσκευής δεν συγκρίνεται. Μια κλάση πάνω το razr σε σχεδίαση, υλικά, ποιότητα, αφή στα χέρια, σε όλα!

Ειλικρινά έχω μείνει άφωνος με τον συνδυασμό συσκευής - λειτουργικού! :)

Καλορίζικό μου :):):):):):):)

παιδιά από χτες έχω ένα πρόβλημα δεν μου ανοίγει τα δεδομένα έτσι χωρίς λόγο το έχει αντιμετώπιση κανενας αυτό το πρόβλημα έχω την τελευταία 2.3.6 κάποια λύση έχω cosmote μήπως κάποια εφαρμογή αλλααξε τις ρυθμiσεις τις cosmote για το internet?

παιδιά από χτες έχω ένα πρόβλημα δεν μου ανοίγει τα δεδομένα έτσι χωρίς λόγο το έχει αντιμετώπιση κανενας αυτό το πρόβλημα έχω την τελευταία 2.3.6 κάποια λύση έχω cosmote μήπως κάποια εφαρμογή αλλααξε τις ρυθμiσεις τις cosmote για το internet?

Μια φορά που το είχα πάθει αυτό, είχα ξεχάσει ανοιχτή μια δεύτερη συσκευή μου, με τον ίδιο αριθμό σίμ (double sim). Αν δεν έχεις 2 σιμ με τον ίδιο αριθμό, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να συμβαίνει. Και εγώ τη 2.3.6 έχω και δεν αντιμετωπίζω κανένα θέμα.

(Φαντάζομαι έχεις τσεκάρει τις ρυθμίσεις> διαχείριση δεδομένων> ενεργοποίηση δεδομένων).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Έχω το πρόγραμμά Anywhere που με μια σύνδεσή έχω σε δυο αριθμούς ίντερνετ

Εκεί μπορεί να έχει γίνει κανένα μπέρδεμα. Η επανεκκίνηση δεν βοήθησε καθόλου ε?

Εκεί μπορεί να έχει γίνει κανένα μπέρδεμα. Η επανεκκίνηση δεν βοήθησε καθόλου ε?

Όχι να πάρει θα τρελαθεί έχω 1 TB και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω

Όχι να πάρει θα τρελαθεί έχω 1 TB και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω

1 ΤΒ??? Το πιο πιθανό είναι να έχεις 2GB ή 5GB, το Anyway έχει μόνο αυτά τα δύο προγράμματα.

Όπως και νά 'χει, δοκίμασε να δεις αν λειτουργεί η δεύτερη sim με κάποιο usb stick (που πιθανόν σου έδωσαν) ή βάζοντας την κάρτα σε κάποιο άλλο smartphone αν έχεις. Μερικές φορές όλα τα προγράμματα ή υπηρεσίες που συνδυάζουν δύο κάρτες sim μπλοκάρουν...

Αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο τηλεφωνείς 13838 (Εξυπηρέτηση Cosmote) και το πιο πιθανό είναι να στο ξεμπλοκάρουν...

παιδα όλα ΟΚ έκανα πηρα την cosmote και ξανάβαλαμε τις ρυθμίσεις και όλα ΟΚ να πω ότι είμαι καμένος iphonakias έχω mac ipod nano apple tv iphone ipad 4g αλλα αντικειμενικά το razr είναι απίστευτο μου πηρε 15 μέρες να μάθω το android αλλα μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλο σαν λειτουργικό και δεν υστερεί πουθενά σε σχέση με το ios αν και ελπίζω με το ice cream sandicth να γινει ακόμα πιο πλήρες το κινητό. σίγουρα δεν έχει τοσα άπειρα παιχνίδια αλλα γενικά από εφαρμογές είναι καλα.τωρα το motorola σαν hardware απλα να πω ότι αν είχε ios ακόμα δεν 8α προλαβαιναν εκεί στηn apple πραγματικά δεν έχω δει κάτι καλύτερο τα υλικά κατασκευής απλα απίστευτα κεβλαρ ατσάλι gorila glass φοβερό σήμα και ποιότητα ήχου στις κλήσεις κάμερα μέτρια σχετικά αλλα για κινητό μια χαρα. αυτό με το led για τις ειδοποιήσεις απλα τα σπάει και οι έξυπνες λειτουργιες είναι απλα φανταστικές δεν είμαι ευχαριστημένος από την μπαταρια γιατί τελειώνει σχετικα γρήγορα με το ζόρι μου βγάζει μερα και για αυτό σκέφτομαι να το αναβαθμίσω με το kit για μετατροπή σε maxx που βρήκα σε ένα site

Γεια σας και απο μενα. Ειμαι νεο μελος και απο χθες ειμαι κατοχος του Razr. Δεν ειναι η πρωτη μου συσκευη android οποτε δεν μου ειναι αγνωστο το λειτουργικο. Νομιζα βεβαια οτι υπαρχει διαθεσιμη η ice cream ηδη γιατι ειχαν πει το πρωτο τριμηνο οτι θα βγει. Πιστευω να εκανα την σωστη επιλογη μιας και κοιτουσα και το iphone 4 να παρω.

Γεια σας και απο μενα. Ειμαι νεο μελος και απο χθες ειμαι κατοχος του Razr. Δεν ειναι η πρωτη μου συσκευη android οποτε δεν μου ειναι αγνωστο το λειτουργικο. Νομιζα βεβαια οτι υπαρχει διαθεσιμη η ice cream ηδη γιατι ειχαν πει το πρωτο τριμηνο οτι θα βγει. Πιστευω να εκανα την σωστη επιλογη μιας και κοιτουσα και το iphone 4 να παρω.

Καλως ήρθες!

Επλίζω να σε αφήσει ευχαριστημένο η συσκευή και θα έρθει και το ics σύντομα.

Σε σχέση με το Iphone4 , επειδή το είχα και εγώ πριν, η συσκευή είναι πολύ ανώτερη.:)

Εχετε βαλει καμια θηκη στο τηλεφωνο? Εχετε καποια να προτεινετε? Η αληθεια ειναι οτι το κινητο ειναι πανεμορφο ετσι, αλλα παλι το φοβαμαι..

Ρε παιδια τι γινεται με αυτην την οθονη του? Το ειχα στην τσεπη σημερα χωρις κλειδια και τπτ αλλο αιχμηρο και πριν λιγο που το ειδα απεκτησε μια γρατζουνια στην οθονη του. Μα υποτιθεται οι gorilla glass οθονες δεν γρατζουνιζονται, και μονο με πολυ προσπαθεια γινεται αυτο. Πως εγινε αυτο? Υπαρχει καποια λυση? Εχω φρικαρει...

Ρε παιδια τι γινεται με αυτην την οθονη του? Το ειχα στην τσεπη σημερα χωρις κλειδια και τπτ αλλο αιχμηρο και πριν λιγο που το ειδα απεκτησε μια γρατζουνια στην οθονη του. Μα υποτιθεται οι gorilla glass οθονες δεν γρατζουνιζονται, και μονο με πολυ προσπαθεια γινεται αυτο. Πως εγινε αυτο? Υπαρχει καποια λυση? Εχω φρικαρει...

Πρώτη φορά το ακούω αυτό!

Το δικό μου έπεσε τέσσερα σκαλιά και στην οθόνη δεν είχε τίποτα. Μια μικρή γρατζουνιά βρήκα στο πλαστικό πλαίσιο.

3>4

Παιδιά καμιά εφαρμογή που να δυναμώνει τον ήχο του ακουστικού για τις κλήσεις υπάρχει?Δεν ξέρω αλλά με τα βίας ακούω τους άλλους σε εξωτερικούς χώρους με τέρμα το volume και χωρίς hands free...Έχετε παρατηρήσει και εσείς κάτι τέτοιο ή πρέπει να το κοιτάξω?Το ηχείο είναι καμπάνα το ακουστικό το αντίθετο.... :(

• The title was changed to Motorola RAZR XT910