ddr2 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 http://st.gsmarena.com/vv/newsimg/12/01/google-motorola-deal-eu/gsmarena_001.jpg Πιστεύω πως τα RAZR XT910 θα είναι από τις πρώτες συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε ICS, λόγω του γάμου που θα γίνει μάλλον στις 13 Φεβρουαρίου... πρώτα ο Θεός! :) Ηδη το xoom παιρνει την ics. Η μοτορολα φαινεται οτι ειναι καλα προετοιμασμενη.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasTh Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 ΤΕΛΙΚΑ μετά από ένα μήνα και μετά από πολλά κολλήματα και μια ημέρα νεκρό .....και αφού αποφάσισε μόνο του να φορτίσει στις 12.00 το βράδυ... έφυγε την επομένη για το service.Και οι 2 συσκευές μου είναι απο Γαλλία (expansys) και αφού το τσέκαρα με την αντιπροσωπεία εδώ μου είπαν ότι απο Γαλλία έχουν 1 έτος εγγύηση.Τα μεταφορικά απο Θεσσαλονίκη είναι 7 ευρώ και την επιστροφή αναλαμβάνει η Motorola. Ελπίζω μόνο να επιστρέψει και να δουλεύσει σωστά και η αναβάθμιση που θα έρθει να τα στρώσει.... 1000 ευρώ είναι αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 ΤΕΛΙΚΑ μετά από ένα μήνα και μετά από πολλά κολλήματα και μια ημέρα νεκρό .....και αφού αποφάσισε μόνο του να φορτίσει στις 12.00 το βράδυ... έφυγε την επομένη για το service.Και οι 2 συσκευές μου είναι απο Γαλλία (expansys) και αφού το τσέκαρα με την αντιπροσωπεία εδώ μου είπαν ότι απο Γαλλία έχουν 1 έτος εγγύηση.Τα μεταφορικά απο Θεσσαλονίκη είναι 7 ευρώ και την επιστροφή αναλαμβάνει η Motorola. Ελπίζω μόνο να επιστρέψει και να δουλεύσει σωστά και η αναβάθμιση που θα έρθει να τα στρώσει.... 1000 ευρώ είναι αυτά! Εύχομαι καλή ανάσταση ξανά στό κινητό σου Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardassa Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Στην συσκευή μου όταν με καλεί κάποια επαφή μου στην οποία έχω βάλει φωτογραφία σχεδόν πάντα η φώτο φαίνεται θολή και όχι καθαρή.Δοκίμασα να αλλάξω το μέγεθος της εικόνας και να την μεταφέρω και στην μνήμη της συσκευής αλλά πάλι τα ίδια.Υπάρχει κανένας τρόπος να διορθωθεί αυτό?? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosD Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Asphalt 6: Adrenaline HD,Modern Combat 2: Black Pegasus Gameloft για ποιο λόγω δεν μπορώ να τα παίξω? :(:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nomes Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Asphalt 6: Adrenaline HD,Modern Combat 2: Black Pegasus Gameloft για ποιο λόγω δεν μπορώ να τα παίξω? :(:cry: Φίλε μου αν δεν τα έχεις αγορασμένα συνηθως έχουν προβλημα συμβατοτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Στην συσκευή μου όταν με καλεί κάποια επαφή μου στην οποία έχω βάλει φωτογραφία σχεδόν πάντα η φώτο φαίνεται θολή και όχι καθαρή.Δοκίμασα να αλλάξω το μέγεθος της εικόνας και να την μεταφέρω και στην μνήμη της συσκευής αλλά πάλι τα ίδια.Υπάρχει κανένας τρόπος να διορθωθεί αυτό?? Ευχαριστω! Μόνο η φωτογραφία από τις FaceBook επαφές εμφανίζεται σωστά και ίσως οι Gmail. Ναι είναι πρόβλημα αυτό ας ελπίσουμε να διορθώθηκε με την αναβάθμιση. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Μόνο η φωτογραφία από τις FaceBook επαφές εμφανίζεται σωστά και ίσως οι Gmail. Ναι είναι πρόβλημα αυτό ας ελπίσουμε να διορθώθηκε με την αναβάθμιση. Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα της συσκευής. Δυγκεκριμένες φωτογραφίες μου εμφανίζονται θολές εδώ και χρόνια (!!) σε πάμπολλες συσκευές που είχα. Πλέον δεν μπου κάνει εντύπωση. Αυτή τη στιγμή και στο lg e900 που έχω, το ίδιο ακριβώς κάνει. Για τα παιχνίδια που ρωτάει ο φίλος, παίζει ασυμβατότητα. Πιστεύω ίσως οφείλεται στην ανάλυδη της οθόνης μας, που είναι λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο. :) Θα λυθεί όμως με κάποιο update των παιχνιδιών αυτών ελπίζω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasTh Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 (edited) Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΩ! ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ .. ΜΕ ΔΙΑΓΝΩΣΗ... "ΟΛΑ ΟΚ! ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ!" ΟΚ ΛΟΙΠΟΝ ...ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ... ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ, ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ...ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ...ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ @@ SERVICE! ΗΔΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ IPHONE...ΚΡΙΜΑ ΜΟΤΟ! -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων γραμμάτων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone. Edited January 23, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΩ! ΠΕΜΠΤΗ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ .. ΜΕ ΔΙΑΓΝΩΣΗ... "ΟΛΑ ΟΚ! ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ!" ΟΚ ΛΟΙΠΟΝ ...ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ... ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ, ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ...ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ...ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ @@ SERVICE! ΗΔΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ IPHONE...ΚΡΙΜΑ ΜΟΤΟ! Βασικα εκανες μια εκκαθαριση στον launcher; γιατι αν ειναι μονο αυτο το προβλημα, ακουγεται καθαρα software προβλημα του launcher. Μόνο η φωτογραφία από τις FaceBook επαφές εμφανίζεται σωστά και ίσως οι Gmail. Ναι είναι πρόβλημα αυτό ας ελπίσουμε να διορθώθηκε με την αναβάθμιση. Ειναι προβλημα του gmail. Ισως το κανουν για να χρησιμοποιουμε το google+. Παντως αν θελετε απο facebook, αφηστε το sync του facebook και κατεβαστε το haxsync(νομιζω κανει για android 2.3)..εχει εκπληκτικα αποτελεσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν με το τηλέφωνο αυτό είστε ευχαριστημένοι γενικά, αν μπορεί κάποιος να πει τα θετικά και αρνητικά. όχι λεπτομέρειες σε γενικές γραμμές ή αν υπάρχει κάποιο link που να αναφέρονται αυτά και αν η Motorola, κάνει τις αναβαθμίσεις του android γρήγορα. Από ότι διάβασα και στα τελευταία σχόλια θα πάρει την ics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nomes Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Ρε παιδια το μονο προβλημα μετα το update (ευχαριστω τον ddr2) ειναι οτι κανει ενα ηχο εκει που βρισκετε η καμερα. Το κανει και σε αλλους η μονο το δικο μου και να το παω στην motorola για service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Ρε παιδια το μονο προβλημα μετα το update (ευχαριστω τον ddr2) ειναι οτι κανει ενα ηχο εκει που βρισκετε η καμερα. Το κανει και σε αλλους η μονο το δικο μου και να το παω στην motorola για service? Τι σχέση έχει το update με τον ήχο βρε? Εκτός κι αν κάτι δεν κατάλαβα.. Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν με το τηλέφωνο αυτό είστε ευχαριστημένοι γενικά, αν μπορεί κάποιος να πει τα θετικά και αρνητικά. όχι λεπτομέρειες σε γενικές γραμμές ή αν υπάρχει κάποιο link που να αναφέρονται αυτά και αν η Motorola, κάνει τις αναβαθμίσεις του android γρήγορα. Από ότι διάβασα και στα τελευταία σχόλια θα πάρει την ics Το μόνο μείον του κινητού είναι το αδύναμο σήμα του wifi. Βέβαια, και εκεί το πράγμα είναι κάπως περίεργο. Δηλαδη, ενώ το σήμα φαίνεται ασθενές, όταν το βάζω δίπλα σε άλλες συσκευές με wifi , βρίσκουν τα ίδια (πάνω κάτω) wifi spots. Τι να πώ.... Κατά τα άλλα η συσκευή λειτουργεί μια χαρά. Όσοι αναφέρουν κολλήματα, προβλήματα κλπ πιστεύω ότι οφείλονται σε κακογραμμένες εφαρμογές που μπορεί να χρησιμοποιούν. Θέλει κάποια πείρα το android δυστυχώς.... Δεν λέω ότι δεν μπορεί να κολλήσει η συσκευή κάποια στιγμή, γενικά όμως δουλεύει ωραία. Την αναβάθμιση σε ics την περιμένουμε σχετικά γρήγορα, το αργότερο μέχρι τέλος Μαρτίου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nomes Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Αναφερθηκα στο γεγονος οτι δεν αντιμετοπιζω αλλο προβλημα με το τηλεφωνο. Τεσ πα θα το παω στο service και βλεπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 (edited) Αναφερθηκα στο γεγονος οτι δεν αντιμετοπιζω αλλο προβλημα με το τηλεφωνο. Τεσ πα θα το παω στο service και βλεπουμε. Α, οκ. Πήγαινε στο σέρβις να δούμε τι θα σου πούν και για το λογισμικό. Edited January 24, 2012 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 http://briefmobile.com/ice-cream-sandwich-for-motorola-droid-razr-gsm-leaks-offers-first-look-at-motorola-blur-on-android-4-0 :w00t: Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 (edited) Σήμερα ανακάλυψα το εξής καταπληκτικό. Πατώντας το εικονίδιο (μεγεθυντικός φακός) google search και πληκτρολογώντας εμφανίζονται και οι επαφές μου κάτω από τα αποτελέσματα του Google Search. :lol: Άργησα λίγο έτσι; Η έκδοσή μου είναι: 651.73.18.XT910.Retail.en.EU Υπάρχει κάποια αναβάθμιση τελικά και για μένα; Και αν "ΝΑΙ" τότε γιατί δεν την λαμβάνω O.T.A και εγώ; :dizzy: Edited January 26, 2012 by Stoupi Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Σήμερα ανακάλυψα το εξής καταπληκτικό. Πατώντας το εικονίδιο (μεγεθυντικός φακός) google search και πληκτρολογώντας εμφανίζονται και οι επαφές μου κάτω από τα αποτελέσματα του Google Search. :lol: Άργησα λίγο έτσι; Η έκδοσή μου είναι: 651.73.18.XT910.Retail.en.EU Υπάρχει κάποια αναβάθμιση τελικά και για μένα; Και αν "ΝΑΙ" τότε γιατί δεν την λαμβάνω O.T.A και εγώ; :dizzy: Παναγιωτη, πρεπει να υπαρχει αναβαθμιση για εσενα. Κλεισε τη συσκευη, αναψε την (κανε restart δηλαδη) και μετα πηγαινε ρυθμισεις>σχετικα με το τηλεφωνο και κοιτα για διαθεσιμες ενημερωσεις. Αν δεν σου βγαλει κατι τοτε δεν εχεις αναβαθμιση. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Παναγιωτη, πρεπει να υπαρχει αναβαθμιση για εσενα. Κλεισε τη συσκευη, αναψε την (κανε restart δηλαδη) και μετα πηγαινε ρυθμισεις>σχετικα με το τηλεφωνο και κοιτα για διαθεσιμες ενημερωσεις. Αν δεν σου βγαλει κατι τοτε δεν εχεις αναβαθμιση. Το κάνω Γιάννη 2 - 3 φορές την ημέρα.:) Τζίφος!!! Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Το κάνω Γιάννη 2 - 3 φορές την ημέρα.:) Τζίφος!!! Εισαι σε wifi οταν το κανεις? Κοιτα, υπαρχει περιπτωση να μην υπαρχει αναβαθμιση. Γιατι δεν κανεις ενα τηλεφωνο στη μοτορολα? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus01 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 αδέρφια θέλω τα φώτα σας. εχω πρόβλημα με το 3g. ακομα και στα settings εχω την επιλογη στο network Μόνο 3g αλλα τζίφος.. εχει κανεις αλλος παρόμοιο πρόβλημα? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vicmpen Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 (edited) Καλά νέα παιδιά! http://www.goodbyte.gr/phones/motorola-razr-leaked-ics-rom-0444/ Edited January 26, 2012 by Vicmpen Παράθεση Goodbyte.gr:geek: Ειδήσεις.Κινητά.Tablet.Gadgets.Science Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vicmpen Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 (edited) αδέρφια θέλω τα φώτα σας. εχω πρόβλημα με το 3g. ακομα και στα settings εχω την επιλογη στο network Μόνο 3g αλλα τζίφος.. εχει κανεις αλλος παρόμοιο πρόβλημα? :wacko: Το κινητό όταν έχει 3G δεν εμφανίζει το λογότυπο 3G δίπλα στις μπάρες του σήματος, αλλά ένα κεφαλαίο Η, που είναι το πρώτο γράμμα του HSPDA, το άλλο όνομα το 3G! Edited January 26, 2012 by Vicmpen Παράθεση Goodbyte.gr:geek: Ειδήσεις.Κινητά.Tablet.Gadgets.Science Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 (edited) Η έκδοση με ICS που διέρρευσε είναι beta ακόμα και έχει διάφορα bugs, αλλά αυτό δείχνει ότι κάτι γίνεται... Προσωπικά χρησιμοποιώ ένα νέο leak της Motorola, 651.167.20, που έχει κάποιες νέες προσθήκες, όπως πχ η διαφορετική οθόνη ξεκλειδώματος και νέο Radio που βελτιώνει ελαφρώς τη λήψη WiFi. Το βασικότερο όμως, είναι ότι η μπαταρία μου διαρκεί πολύ περισσότερο. Πάω στις δύο μέρες άνετα... Όλα αυτά συγκριτικά με τη επίσημη έκδοση λογισμικού της Motorola .73.30. Edited January 26, 2012 by netblaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus01 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Το κινητό όταν έχει 3G δεν εμφανίζει το λογότυπο 3G δίπλα στις μπάρες του σήματος, αλλά ένα κεφαλαίο Η, που είναι το πρώτο γράμμα του HSPDA, το άλλο όνομα το 3G! φίλε μου το H το εχει. αλλα παρολα αυτα δεν μπορω να κανω ουτε να δεχτω βιντεοκλησεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts