noname85 Δημοσιεύτηκε October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 11, 2011 (edited) http://www.armaoseshop.gr/e-shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=491&category_id=88 http://www.huaweidevice.co.in/images/products/SmartPhones/mobile-8350.jpg SAR: 1,23 στα 154euro! Edited January 14, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Operating System: Android™ 2.2 (Froyo) Music/ Video: Mp3, AAC+, Enhanced AAC 3.5mm Headset Connector FM radio Video Codecs: MPEG-4, H.263, H.264 Imaging: 3M FF Camera 4x Digital Zoom 24 FPS Video Recording Applications: SNS: facebook, myspace, twitter Google Maps Operator approved Android 3’d Party Applications Display: 2.6” QVGA (320x240) TFT Capacitive Touch 262K colors Auto rotation (G-sensor) Size/Weight: 115mm Length, 62.8mm Width, 9.9mm Thin 105 g Connectivity: WiFi 802.11b/g/n BT 2.1 (A2DP) MicroUSB (Hi-Speed USB) GPS with Digital compass Memory: 256MB RAM + 512MB Flash MicroSD (up to 16 GB) Battery: 1200mAh Lithium Ion Για τα χρηματα που ζηταει φαινεται καλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Για τα χρηματα που ζηταει φαινεται καλο. 256 ραμ αν δεν κανω λαθος ομως... καλα οχι οτι χρειαζεσαι και πολυ περισσοτερα αλλα θα προτιμουσα να δωσω 15 ευρω παραπανω για 512 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cherio Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Απο μπαταρία ξέρει κανείς τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cherio Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Γνωρίζει κανείς τιμές sar? ψάχνω να βρώ τιμές στο ιντερνετ και δεν βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Πολύ ωραία συσκευή δείχνει. Να ρωτήσω αυτό το στρογγυλό είναι πληκτρο 5 κατευθύνσεων ; ή track ball ; επίσης διάβασα ότι ο οθόνη του δεν είναι τόσο καλή στα γράμματα και ότι κάποια σημεία της συσκευής έχουμε μεταλλική επίστρωση αληθεύει ; . Φαίνεται πολύ ωραία. Δεν ξέρω κατά ποσό βολεύουν τα πλήκτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 αν τσεκάρεις το βίντεο στο λινκ του πρώτου ποστ θα δεις ότι είναι πλήκτο 5 κατευθύνσεων. 320Χ240 έχει ανάλυση σε 2.6" οθόνη αρα πιστεύω δεν υπάρχει πρόβλημα (πιξελιασματος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 (edited) αν τσεκάρεις το βίντεο στο λινκ του πρώτου ποστ θα δεις ότι είναι πλήκτο 5 κατευθύνσεων. 320Χ240 έχει ανάλυση σε 2.6" οθόνη αρα πιστεύω δεν υπάρχει πρόβλημα (πιξελιασματος) ωραία! Και εγώ πίστευα ότι έχει πληκτρο 5κατευθύνσεων πολύ ωραία συσκευή δείχνει αλλά μου το χαλάει ότι έχει querty Πληκτρολόγιο εάν είχε 12ψηφίων θα την έπαιρνα με τα 1000!. Κρίμα όμως ! Άρα παω στο ε52! Όσο για το gps φυλλάδιο της γουίντ που υπάρχει η εν λόγω συσκευή έχει κυκλάκι άρα έχει gps απλό και όχι agps που έχουνε τα περισσότερα κινητά με android λογισμικό. Edited December 11, 2011 by JOHNMEGARYTHMOS Προσθήκη δεδομένων που ξέχασα να αναφέρω - ρωτήσω πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Το απλό gps δεν είναι ποιο "ασφαλές" στο να μην κάνει σύνδεση κατάλάθος και χρεώνει ίντερνετ; Για τους όχι τόσο έμπειρους χρήστες; Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Το απλό gps δεν είναι ποιο "ασφαλές" στο να μην κάνει σύνδεση κατάλάθος και χρεώνει ίντερνετ; Για τους όχι τόσο έμπειρους χρήστες; όχι δεν νομίζω. Πχ στο νοκια ε52 από ότι εχω διαβάσει υπάρχει επιλογή που την βγάζεις και όταν δεν βρει δορυφόρο δεν σε χρεώνει . Αλλιώς όταν βρει δορυφόρο σε χρεώνει κανονικά εκτός και αν το βγάλεις. Σε αυτην την συσκευή θα ισχύει άραγε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 A-gps εχει παιδια. Περισσοτερα εδω: http://www.gsmarena.com/huawei_u8350_boulder-4234.php Η συσκευη με 256 ραμ και 528 επεξεργαστη ΔΕΝ ειναι για καποιον απαιτητικο χρηστη παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 (edited) A-gps εχει παιδια. Περισσοτερα εδω: http://www.gsmarena.com/huawei_u8350_boulder-4234.php Η συσκευη με 256 ραμ και 528 επεξεργαστη ΔΕΝ ειναι για καποιον απαιτητικο χρηστη παντως όντως δείχνει τελεία! Μου μου αρέσει ότι έχει πληκτρο 5 κατευθύνσεων διότι η αφή είναι σπαστική ως επίτοπληστον! για επιλογή μικρόν εικονίδιον στο ίντερνετ το λέω! διότι Είναι πολλές φορές που δεν υπακούει και πρέπει να κοπανησεις πολύ την οθόνη όπως στο νοκια c3-01 που εχω ( ελπίζω όχι για πολύ ακόμα ) για να το ποιαςει. Θέλω να μάθω το εξής : η συγκεκριμένη συσκευή hauwei επειδή είναι αφής και πληκτρολόγιο γνωρίζουμε εάν υποστηρίζει και πληκτρολόγιο αφής στην οθόνη της ; ή μόνο μέσω του querty μπορούμε;. Δείχνει πολύ ωραία αλλά εάν είχε και τα δύο όπως το sony ericsson mini με το συρταρωτο πληκτρολόγιο πιστεύω ότι θα εξυπηρετούσε κάπως τα δισχριστα μίκρα κουμπακια του querty. Δηλαδή το gps δεν θα δουλεύει ; θα θέλει και ίντερνετ ; . Το gps που υπάρχει και στο νοκια ε52 δεν υπάρχει εδώ ; που δεν πρέπει να πληρώσεις μέσω ίντερνετ ; παρά μόνο εάν δεν ποιανει ; . Τέλος θέλω να ρωτήσω το εξής : επειδή με βλέπω να κλείνω προς νοκια ε52, επειδή είδα και αυτό το κινητό και ομολογώ ότι μου άρεσε, βέβαια κόλλησα στο πληκτρολόγιο. Ποιο θεωρείται καλύτερο από τα δύο ; από άποψη χαρακτηριστικών βλέπω ότι είναι τα ίδια μόνο η μπαταρία αλλάζει. Edited December 11, 2011 by JOHNMEGARYTHMOS Διόρθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 το c3-01 εχει resisitive οθόνη, ΚΑΜΙΑ σχέση με τις capacitive (βλέπε samsung galaxy s που αν θυμάμαι καλά το είχες) δε γνωρίζω σίγουρα αλλά πιστε'υω ότι θα υποστηρίζει πληκτρολογιο αφής αλλά δε θα είναι λειτουργικο ;) μικρή σχετικά οθόνη για πληκτρολόγιο αφής στο δικό μου παντως όταν εχω ανοιχτό το πληκτρολόγιο ΔΕΝ εμφανίζει το πληκτρολόγιο αφής. και ΔΕ το χω ψαξει παραπάνω γιατί δε με απασχολεί λειτουργεί και χωρίς ιντερνετ το gps (θα υπάρχει φαντάζομαι επιλογή απενεργοποίησης το υποβοηθούμενου) προσωπικα θα επέλεγα τούτο, λόγω qwerty που αν και είναι μικρά τα πλήκτρα, τα συνιθιζεις γρήγορα (χρησιμοποιω και νοκια Ε72) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 το c3-01 εχει resisitive οθόνη, ΚΑΜΙΑ σχέση με τις capacitive (βλέπε samsung galaxy s που αν θυμάμαι καλά το είχες) δε γνωρίζω σίγουρα αλλά πιστε'υω ότι θα υποστηρίζει πληκτρολογιο αφής αλλά δε θα είναι λειτουργικο ;) μικρή σχετικά οθόνη για πληκτρολόγιο αφής στο δικό μου παντως όταν εχω ανοιχτό το πληκτρολόγιο ΔΕΝ εμφανίζει το πληκτρολόγιο αφής. και ΔΕ το χω ψαξει παραπάνω γιατί δε με απασχολεί λειτουργεί και χωρίς ιντερνετ το gps (θα υπάρχει φαντάζομαι επιλογή απενεργοποίησης το υποβοηθούμενου) προσωπικα θα επέλεγα τούτο, λόγω qwerty που αν και είναι μικρά τα πλήκτρα, τα συνιθιζεις γρήγορα (χρησιμοποιω και νοκια Ε72) οκ ναι όντως είχα και το galaxy ς αλλά το άλλαξα με αυτό διότι δεν το βόλευα όπως και την αφή. Οκ κατάλαβα θα προσπαθήσω να το δω από κοντά σε κάποιο κατάστημα γουίντ και βλέπω αναλόγως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Bump στο θέμα! Υπάρχουν χρήστες του Boulder να πουν δυο-τρία λόγια για τη συσκευή (αν βολεύει το πληκτρολόγιό της, τι λέει η ποιότητα κατασκευής κλπ); Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts