Jump to content

Huawei Boulder U8350

noname85
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.armaoseshop.gr/e-shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=491&category_id=88

http://www.huaweidevice.co.in/images/products/SmartPhones/mobile-8350.jpg

SAR: 1,23

στα 154euro!

Edited by navi55

Operating System:

Android™ 2.2 (Froyo)

Music/ Video:

Mp3, AAC+, Enhanced AAC

3.5mm Headset Connector

FM radio

Video Codecs: MPEG-4, H.263, H.264

Imaging:

3M FF Camera

4x Digital Zoom

24 FPS Video Recording

Applications:

SNS: facebook, myspace, twitter

Google Maps

Operator approved Android 3’d Party Applications

Display:

2.6” QVGA (320x240) TFT

Capacitive Touch

262K colors

Auto rotation (G-sensor)

Size/Weight:

115mm Length, 62.8mm Width, 9.9mm Thin

105 g

Connectivity:

WiFi 802.11b/g/n

BT 2.1 (A2DP)

MicroUSB (Hi-Speed USB)

GPS with Digital compass

Memory:

256MB RAM + 512MB Flash

MicroSD (up to 16 GB)

Battery:

1200mAh Lithium Ion

Για τα χρηματα που ζηταει φαινεται καλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Guest alexmi900
Για τα χρηματα που ζηταει φαινεται καλο.

256 ραμ αν δεν κανω λαθος ομως... καλα οχι οτι χρειαζεσαι και πολυ περισσοτερα αλλα θα προτιμουσα να δωσω 15 ευρω παραπανω για 512

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Πολύ ωραία συσκευή δείχνει. Να ρωτήσω αυτό το στρογγυλό είναι πληκτρο 5 κατευθύνσεων ; ή track ball ; επίσης διάβασα ότι ο οθόνη του δεν είναι τόσο καλή στα γράμματα και ότι κάποια σημεία της συσκευής έχουμε μεταλλική επίστρωση αληθεύει ; . Φαίνεται πολύ ωραία. Δεν ξέρω κατά ποσό βολεύουν τα πλήκτρα.

αν τσεκάρεις το βίντεο στο λινκ του πρώτου ποστ θα δεις ότι είναι πλήκτο 5 κατευθύνσεων.

320Χ240 έχει ανάλυση σε 2.6" οθόνη αρα πιστεύω δεν υπάρχει πρόβλημα (πιξελιασματος)

αν τσεκάρεις το βίντεο στο λινκ του πρώτου ποστ θα δεις ότι είναι πλήκτο 5 κατευθύνσεων.

320Χ240 έχει ανάλυση σε 2.6" οθόνη αρα πιστεύω δεν υπάρχει πρόβλημα (πιξελιασματος)

ωραία! Και εγώ πίστευα ότι έχει πληκτρο 5κατευθύνσεων πολύ ωραία συσκευή δείχνει αλλά μου το χαλάει ότι έχει querty Πληκτρολόγιο εάν είχε 12ψηφίων θα την έπαιρνα με τα 1000!. Κρίμα όμως ! Άρα παω στο ε52! Όσο για το gps φυλλάδιο της γουίντ που υπάρχει η εν λόγω συσκευή έχει κυκλάκι άρα έχει gps απλό και όχι agps που έχουνε τα περισσότερα κινητά με android λογισμικό.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS
Προσθήκη δεδομένων που ξέχασα να αναφέρω - ρωτήσω πριν.

Το απλό gps δεν είναι ποιο "ασφαλές" στο να μην κάνει σύνδεση κατάλάθος και χρεώνει ίντερνετ;

Για τους όχι τόσο έμπειρους χρήστες;

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

Το απλό gps δεν είναι ποιο "ασφαλές" στο να μην κάνει σύνδεση κατάλάθος και χρεώνει ίντερνετ;

Για τους όχι τόσο έμπειρους χρήστες;

όχι δεν νομίζω. Πχ στο νοκια ε52 από ότι εχω διαβάσει υπάρχει επιλογή που την βγάζεις και όταν δεν βρει δορυφόρο δεν σε χρεώνει . Αλλιώς όταν βρει δορυφόρο σε χρεώνει κανονικά εκτός και αν το βγάλεις. Σε αυτην την συσκευή θα ισχύει άραγε αυτό;

A-gps εχει παιδια.

Περισσοτερα εδω: http://www.gsmarena.com/huawei_u8350_boulder-4234.php

Η συσκευη με 256 ραμ και 528 επεξεργαστη ΔΕΝ ειναι για καποιον απαιτητικο χρηστη παντως

A-gps εχει παιδια.

Περισσοτερα εδω: http://www.gsmarena.com/huawei_u8350_boulder-4234.php

Η συσκευη με 256 ραμ και 528 επεξεργαστη ΔΕΝ ειναι για καποιον απαιτητικο χρηστη παντως

όντως δείχνει τελεία! Μου μου αρέσει ότι έχει πληκτρο 5 κατευθύνσεων διότι η αφή είναι σπαστική ως επίτοπληστον! για επιλογή μικρόν εικονίδιον στο ίντερνετ το λέω! διότι Είναι πολλές φορές που δεν υπακούει και πρέπει να κοπανησεις πολύ την οθόνη όπως στο νοκια c3-01 που εχω ( ελπίζω όχι για πολύ ακόμα ) για να το ποιαςει. Θέλω να μάθω το εξής : η συγκεκριμένη συσκευή hauwei επειδή είναι αφής και πληκτρολόγιο γνωρίζουμε εάν υποστηρίζει και πληκτρολόγιο αφής στην οθόνη της ; ή μόνο μέσω του querty μπορούμε;. Δείχνει πολύ ωραία αλλά εάν είχε και τα δύο όπως το sony ericsson mini με το συρταρωτο πληκτρολόγιο πιστεύω ότι θα εξυπηρετούσε κάπως τα δισχριστα μίκρα κουμπακια του querty. Δηλαδή το gps δεν θα δουλεύει ; θα θέλει και ίντερνετ ; . Το gps που υπάρχει και στο νοκια ε52 δεν υπάρχει εδώ ; που δεν πρέπει να πληρώσεις μέσω ίντερνετ ; παρά μόνο εάν δεν ποιανει ; . Τέλος θέλω να ρωτήσω το εξής : επειδή με βλέπω να κλείνω προς νοκια ε52, επειδή είδα και αυτό το κινητό και ομολογώ ότι μου άρεσε, βέβαια κόλλησα στο πληκτρολόγιο. Ποιο θεωρείται καλύτερο από τα δύο ; από άποψη χαρακτηριστικών βλέπω ότι είναι τα ίδια μόνο η μπαταρία αλλάζει.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS
Διόρθωση

το c3-01 εχει resisitive οθόνη, ΚΑΜΙΑ σχέση με τις capacitive (βλέπε samsung galaxy s που αν θυμάμαι καλά το είχες)

δε γνωρίζω σίγουρα αλλά πιστε'υω ότι θα υποστηρίζει πληκτρολογιο αφής αλλά δε θα είναι λειτουργικο ;) μικρή σχετικά οθόνη για πληκτρολόγιο αφής

στο δικό μου παντως όταν εχω ανοιχτό το πληκτρολόγιο ΔΕΝ εμφανίζει το πληκτρολόγιο αφής. και ΔΕ το χω ψαξει παραπάνω γιατί δε με απασχολεί

λειτουργεί και χωρίς ιντερνετ το gps (θα υπάρχει φαντάζομαι επιλογή απενεργοποίησης το υποβοηθούμενου)

προσωπικα θα επέλεγα τούτο, λόγω qwerty που αν και είναι μικρά τα πλήκτρα, τα συνιθιζεις γρήγορα (χρησιμοποιω και νοκια Ε72)

το c3-01 εχει resisitive οθόνη, ΚΑΜΙΑ σχέση με τις capacitive (βλέπε samsung galaxy s που αν θυμάμαι καλά το είχες)

δε γνωρίζω σίγουρα αλλά πιστε'υω ότι θα υποστηρίζει πληκτρολογιο αφής αλλά δε θα είναι λειτουργικο ;) μικρή σχετικά οθόνη για πληκτρολόγιο αφής

στο δικό μου παντως όταν εχω ανοιχτό το πληκτρολόγιο ΔΕΝ εμφανίζει το πληκτρολόγιο αφής. και ΔΕ το χω ψαξει παραπάνω γιατί δε με απασχολεί

λειτουργεί και χωρίς ιντερνετ το gps (θα υπάρχει φαντάζομαι επιλογή απενεργοποίησης το υποβοηθούμενου)

προσωπικα θα επέλεγα τούτο, λόγω qwerty που αν και είναι μικρά τα πλήκτρα, τα συνιθιζεις γρήγορα (χρησιμοποιω και νοκια Ε72)

οκ ναι όντως είχα και το galaxy ς αλλά το άλλαξα με αυτό διότι δεν το βόλευα όπως και την αφή. Οκ κατάλαβα θα προσπαθήσω να το δω από κοντά σε κάποιο κατάστημα γουίντ και βλέπω αναλόγως.

• 8 months later...

Bump στο θέμα!

Υπάρχουν χρήστες του Boulder να πουν δυο-τρία λόγια για τη συσκευή (αν βολεύει το πληκτρολόγιό της, τι λέει η ποιότητα κατασκευής κλπ);

:shifty:

• The title was changed to Huawei Boulder U8350