agiorgitis Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Απλά θα μεταφέρεις το αρχείο (υποθέτω wav?) στον η/υ σου και θα το ανοίξεις με την ηχογράφηση των Windows. Μετά θα πατήσεις εφέ>αύξηση έντασης (25%). Αυτό το κάνεις 2-3 φορές, και μετά μεταφέρεις πάλι το αρχείο στο ppc σου... http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastrengo Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Απλά θα μεταφέρεις το αρχείο (υποθέτω wav?) στον η/υ σου και θα το ανοίξεις με την ηχογράφηση των Windows. Μετά θα πατήσεις εφέ>αύξηση έντασης (25%). Αυτό το κάνεις 2-3 φορές, και μετά μεταφέρεις πάλι το αρχείο στο ppc σου... Δυστυχώς τα περισσότερα αρχεία είναι MP3 και ειναι μεγάλος μπελάς να τα μετατρέψω όλα σε WAV και μετά ξανά σε MP3. :( "Πολιτική ανυπακοή και....Αλληλοβοήθεια" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plamar Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Kalimera se olous. Exo to Qtec9090 kai Psaxno programma gia na eixografei mp3. Mporei kapoios na me boithisi. PM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 o vito sound recorder i o re co. kapoios apo tus dio to kami. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odis75 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Kalimera se olous. Exo to Qtec9090 kai Psaxno programma gia na eixografei mp3. Mporei kapoios na me boithisi. PM Είναι ο VITO SoundExplorer 2005 και είναι άψογος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plamar Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 KATEBASA TO VITO. EUXARISTO GIA TI BOITHEIA. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Kalispera se olous programmataki pou na diavazei avi exoume ?Kati gia beta player exw akousei,giati to wmp den mou ta diavazei.Euxaristw paidia I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 πως μπορω μεσου bt να δω και να αντιγραψω τα αρχεια του υπολογιστη μου απο το ppc ? @Yiorgos κοιτα εδω : http://betaplayer.corecodec.org/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 απο πισι σε ππσι χειριζοντας το δευτερο; αν εχει αυτο widcomm drivers or toshuba stack μεσω fpt @ bt manager <file transfer> και βλεπεις τα αρχεια στον bt exchange folder. αν εχεις καποιο 2020 :) λογικα αν κανεις συνδεση δικτυου αν και δεν ξερω αν την υποστηριζει. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 απο πισι σε ππσι χειριζοντας το δευτερο; αν εχει αυτο widcomm drivers or toshuba stack μεσω fpt @ bt manager <file transfer> και βλεπεις τα αρχεια στον bt exchange folder. αν εχεις καποιο 2020 :) λογικα αν κανεις συνδεση δικτυου αν και δεν ξερω αν την υποστηριζει. ναι μαλλον οταν ειχα ppc με drivers widcomm εκανα μια obex συνδεση και ημουν οκ .... με τους microsoft drivers δεν μπορω να κανω κατι τετοιο και ψαχνω μια αλλη λυση εαν υπαρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. February 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2005 : @ Exposed Bone Se euxaristw file mou Mia erwtisi re paidia .Sta mynimata exw dimiourgisei ena logariasmo hotmail,xerw oti den mporw na lavw mail,alla toulaxistw mporw na steilw mesw tou hotmail,toulaxistw etsi ekana me to p900 egrafa to mail syndeotane me gprs kai to estelne se deuterolepta, me to qtek wmos mou grafei oti i address exodou einai lathos,kai wmos einai swsti giati exw tis swstes rythmiseis .Kaneis kamia idea? :) I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Ποιο είναι το πιο μικρό κι ελαφρύ today plugin για battery meter; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2005 Ποιο είναι το πιο μικρό κι ελαφρύ today plugin για battery meter; Use search please!:D Δες εδώ μερικά. Παλιά χρησιμοποιούσα και αυτό. Πολύ καλό και ελαφρύ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Use search please!:D Δες εδώ μερικά. Παλιά χρησιμοποιούσα και αυτό. Πολύ καλό και ελαφρύ. και εγω το BatMemTime χρησιμοποιω..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Ποιο είναι το πιο μικρό κι ελαφρύ today plugin για battery meter; μα δεν σου εστειλα το καλυτερο; Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Alex ναι...αλλά που να κρατήσει...γ@μώ τα hard resets μου... :mad: Γιάννη...χαίρω πολύ το χρησιμοποίησα το search αλλά ποιο πρόγραμμα να πρωτοβάλεις από τα 30+ που υπάρχουν για αυτόν τον σκοπό.Για να δούμε ελπίζω να έχεις προτείνει τίποτα καλό. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2005 Βill για μένα το BatMeΤime, το έχω εδώ και καιρό στο pda μου και είναι πολύ καλό και σταθερότατο. Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Παιδιά πως μπορώ να έχω ελληνικά στο word completion στο ppc μου ?? Δεν μπορώ να βρω ρυθμίσεις έβαλα και ένα trial slovoed λεξικό και πάλι δεν έβγαζε κάνω κάτι λάθος ? y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 μονο το top key @ pdamill εχει. με λιγα λογια εχει μνημη των λεξεων που γραφεις. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAMAN Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Pos mporoume na doume power point sto PPC???? ----------------------------------------------- Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease: ----------------------------------------------- (mou kopsane ta polla polla.... ;-(( ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Pos mporoume na doume power point sto PPC???? Dokimase to Pocket Slide Show τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 η την σουιτα της clearvue :) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasm Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 Καλημέρα... Έχω κάνει πάνω απο 50 φορές εγκατάσταση το Λεξικό της magenta και δεν μπορώ να το κανω να δουλέψει στο IPAQ 4700. Τρέχει κανονικά αλλά μόλις πάω να βρώ κάποια λέξη κολλάει στη κλεψύδρα και δεν προχωράει καθόλου. Το έχω κάνει εγκατασταση παντού σε main, ipaq, και SD αλλά ΤΙΠΟΤΑ. Είχε κανεις ποτέ το ίδιο problem ? ps. Πήρα τηλ την magenta και απλά μου είπαν ότι αν το κάνω εγκατάσταση στην main δε θα έχω κανένα πρόβλημα αλλά τζιφος... Please help... είναι συμαντικό... thanks... ||| Samsung S8+ | MSi GS63 7RD ||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 μπορει να μην ειναι συμβατο με ΣΕ. για δοκιμασε να χακεψεις το προγραμμα με τον γνωστο τροπο. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasm Δημ. February 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2005 το γνωστό τρόπο ? δε με βοηθάς λίγο με κανένα thread κάπου αλλού ? γιατί είμαι ψιλονέος στα ppc's... :) ||| Samsung S8+ | MSi GS63 7RD ||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts