Jump to content

Help Desk: Προβλήματα και λύσεις για software+hardware

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό θα πει ατυχία!!! Κάνοντας εγκατάσταση ενός προγράμματος (RKeyboard_PocketGear), αφού τελείωσε η εγκατάσταση και κάνοντας reset, βουαλά!!!! Το μόλις 2 ημερών PDA μου κόλλησε :sorry: :sorry: :sorry:

Έχει βγάλει μια άσπρη οθόνη, η οποία δεν αλλάζει ούτε με hard reset. Παιδιά τα έχω δει όλα. Είναι ολοκαίνουργιο!!! Τι μπορεί να φταίει? Σημείωση όταν κάνω hard reset βγάζει την οθόνη της ASUS και μετά μια λευκή. Κάτι σαν την μπλε οθόνη των windows. Λέτε να πηγαίνει για πέταμα(αλλαγή) ??

Συγγνωμη εαν εχει ερωτηθει - απαντηθει και στο παρελθον αλλα εχω μια ερωτηση: υπαρχει καποιο αξιοπιστο προγραμμα σαν το Piloc των Palm που να εχει αναγνωριση γραφης στα ελληνικα;; Θυμαμαι στο Palm Vx που ειχα εγραφα με αυτο το προγραμμα της Penreader πιο γρηγορα και απ' οτι σε χαρτι..

Αυτό θα πει ατυχία!!! Κάνοντας εγκατάσταση ενός προγράμματος (RKeyboard_PocketGear), αφού τελείωσε η εγκατάσταση και κάνοντας reset, βουαλά!!!! Το μόλις 2 ημερών PDA μου κόλλησε :sorry: :sorry: :sorry:

Έχει βγάλει μια άσπρη οθόνη, η οποία δεν αλλάζει ούτε με hard reset. Παιδιά τα έχω δει όλα. Είναι ολοκαίνουργιο!!! Τι μπορεί να φταίει? Σημείωση όταν κάνω hard reset βγάζει την οθόνη της ASUS και μετά μια λευκή. Κάτι σαν την μπλε οθόνη των windows. Λέτε να πηγαίνει για πέταμα(αλλαγή) ??

Ευτυχώς βρήκα τη λύση. Το ASUS Α636 έχει 3 είδη reset : soft reset, hard reset και clean boot reset. Έπρεπε να κάνω το τρίτο για να συνέλθει το PDA.

:D :D :D :D

Λοιπόν, ψάχνοντας για κάποιο IRC client, αποφάσισα να δοκιμάσω το wmirc το οποίο μου πρότεινε κ ο troublefun. Όμως αντί δεν μου εμφανίζεται η περιοχή που γράφουμε.

Δoκίμασε να κάνεις VGA Brute force.

Σας είπαμε χτες. Αν δεν θυμάστε, παρακαλείστε να κοιτάξετε τα logs του MSN σας :p ... Ποια συγκεκριμένα είναι η λύση δεν ξέρω. μου έστειλε ο troublefun όλο το φάκελο από το δικό του axim και τώρα τρέχει...

Για να ξέρω. Brute Force VGA πώς μπαίνει;

Καλημερα!

Χθες καθως επαιζα με το S100 μου ανακαλυψα οτι δεν μπορω να δω τα παλια μου μηνυματα!!Ενω οταν μπαινω στα εισερχομενα τα βλεπω οτι υπαρχουν μολις πατησω ν'ανοιξουν δεν γινεται τπτ!!!Εκανα soft reset αλλα τπτ..Και επειδη το προσεξα τωρα δεν ξερω αν ισχυε&πιο πριν ωστε να προσδιορισω τι ειχα πειραξει&να καταλαβω τι φταιει.Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει??

Προσπαθώ να τρέξω το xcpuscalar σε Acer n30 αλλά και η 2.88 και η 2.93 που έβαλα μου έβγαλαν μήνυμα SHCreateMenuBar Failed.

Δεν το υποστηρίζει το μηχανάκι μου;:worry:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Απ ότι διάβασα σε σελίδες από τον γουγλη, πρέπει να έχει σχέση με το ότι είναι παλιό το OS της συσκευής και με τα softbuttons των w5.0...

με κάθε επιφύλαξη

Καλησπερα παιδια,

Εχω ενα QteK 9100 και εχω βαλει το tomtom και προσπαθω να εγκαταστησω το GPS. Εχω ενα Altina BT GPS και το χρισημοποιουσα με το Νοκια 3650 μια χαρα.

Το θεμα ειναι οτι τωρα με τα Windows εχω προβλημα.Ενω εχει επιλογη να το συνδεσω με serial port δεν συνδεεται... Στο tomtom οι μονες θυρες που μπορεις να διαλεξεις ειναι com9 com0 com3 com2 serial port kai infrared.

Οταν κανω outgoing port για το GPS εχει να διαλεξω μονο τις com6 kai com7.

Τι μπορω να κανω???:cry:

δεν θυμαμαι αλλα η true vga einai kaliteri !!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

Καλησπερα παιδια,

Εχω ενα QteK 9100 και εχω βαλει το tomtom και προσπαθω να εγκαταστησω το GPS. Εχω ενα Altina BT GPS και το χρισημοποιουσα με το Νοκια 3650 μια χαρα.

Το θεμα ειναι οτι τωρα με τα Windows εχω προβλημα.Ενω εχει επιλογη να το συνδεσω με serial port δεν συνδεεται... Στο tomtom οι μονες θυρες που μπορεις να διαλεξεις ειναι com9 com0 com3 com2 serial port kai infrared.

Οταν κανω outgoing port για το GPS εχει να διαλεξω μονο τις com6 kai com7.

Τι μπορω να κανω???:cry:

Δεν ξερει κανεις???

Ενα καλο troubleshooting σχετικα με ActiveSync 4.1 θα βρειτε εδω:

ActiveSync 4.1 Troubleshooting guide :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Paidia kalhspera,

Epeidh den eimai kai toso sxetikos:( h8ela na rotiso kati....

Exo to Dell Axim x51v, tou vazo ena VGA theme alla fenete mono to 1/4 tou, sygkekrimena to pano dexia meros tou:( ,

giati?

den exei VGA othonh to x51v?

uparxei kapoio software pou leinei auto to problima?

an yparxei mporeite na dosete link gia katebasma H na mou to steilete sto panagiotis_h@hotmail.com?

Sas euxaristo PARA PARA POLY.

Panagiotis

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

Guest lagoudakis
δυστυχως φιλε μου δεν μπορεις γιατι την εχει κλειδωμενη μονο για τα δικα της μοντελα η ace,αλλα μπορεις να βαλεις το leng αν το προβλημα σου ειναι μονο τα ελληνικα

Ειναι κλειδωμενη ακομα και για το 9090? :confused: Εγω νομιζα οτι ηταν κλειδωμενη μονο για τα νεωτερα μοντελα (9100,9000, κτλ)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest lagoudakis
Ειναι κλειδωμενη ακομα και για το 9090? :confused: Εγω νομιζα οτι ηταν κλειδωμενη μονο για τα νεωτερα μοντελα (9100,9000, κτλ)
σιγα μην την αφηνανε ελευθερη!!!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...