Jump to content

firewall (πως δουλευει??)

andreas730
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα σε ολους...

περασα χτες στον υπολογιστη μου το firewall της kerio.αυτο που ειχε στο cd Του chip.δεν ξερω ομως πως να κανω τις σωστες ρυθμισεις για να δουλεψει σωστα. τωρα με το που μπαινω στο ιντερνετ και αρχιζουν να δουλευουν τα διαφορα προγραμματα (msn,icq kazaa), αρχιζει τα pop-up παραθυρα.θα προτιμουσα οι απαντησεις σας να ειναι απλοικες.

και για να προλαβω καοπιουσ εκανα αναζητηση και δεν βρηκα κατι

Gia na eimaste kai nomimoi (epeidi den xrisimopoioume pote *****ed programmata :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: ) an exeis Win XP tha mporouses na xrisimopoiiseis to enswmatwmeno firewall twn windows, pistepse me einai kalo kai apotelesmatiko alla oxi toso oso kai to Norton Internet Security to opoio bebaia einai barbato-akribo(oxi pws den mporeis na to breis kai diaforetika...).

--------------

Dr. Tasos

Δοκιμασε το visnetic.....Εχει και απλο wizard για τους "αδυναμους" χρηστες ωστε να το ρυθμισουν πολυ ευκολα!!!!!Και ασε τη Ντινα να λεει για Συγατες κλπ.......... :p
:tease:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dina-21- (26 Απρ. 2004 , 13:43)

xazamares, katebase to Sygate pro 5 kai PM me na sou dwsw ta serial... :p akou kerio.. keri ke libania :P

το kerio είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί

Πολύ καλό είναι και το Black Ice ;)

Εύχρηστο και φιλικό στο χρήστη. Επειδή έχω κι εγώ XP,έχω ενεργοποιήσει και το firewall των Windows και λειτουργεί ταυτόχρονα με το Black Ice. Καλά είναι και το Norton Internet Security και το Sygate,Zone Alarm Pro κτλ.

Να ξέρεις βέβαια πως κανένα δεν σου παρέχει 100% Security... :rolleyes:

Άλλο είναι ένας "νέος" hacker που θα σου κάνει TCP scan port και άλλο ένας "βετεράνος" που θα πολεμάει ανελέητα το firewall για να αποκτήσει πρόσβαση στο PC σου!

Ποτέ δεν επαναπαυόμαστε... :) ;)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Sygate Personal Firewall... The best & Free =)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ragezer (26 Απρ. 2004 , 22:21)

Egw 8a prwteina kai ena akoma poly kalo kai aplo sthn xrhsh to zone alarm!!!

θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου!!!

Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά το παληκάρι ζήτησε πως δουλεύει το firewall που έχει. Γενικά gia ta firewall μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ http://www.cert.org . Δεν το έχω χρησιμοποιήσει για να σου πω πως ακριβώς δουλεύει, αλλά φαντάζομαι όπως όλα τα firewall. Θα αποτρέπει ή θα επιτρέπει την πρόσβαση σε posrts kai apps.

Mακριά απο το Zone Alarm. Μου διέλυσε το LAN και ενώ το έκανα unistall, το LAN συνέχισε να μη δουλεύει. Mε format επανήλθε τελικά.

Έβαλα το Tiny Personal Firewall και ηρέμησα. :)

Δεν ξέρω τι σου έκανε το ZoneAlarm, αλλά δεν έχω δει τέτοια προβλήματα εδώ και χρόνια που το έχω σε lan σε πολλά μηχανήματα. Αντίθετα με έχει σώσει από πολλούς πονοκεφάλους. Χρειάζεται επιπλέον ρυθμίσεις σ'αυτή την περίπτωση αλλά δεν είναι πάρα πολλές.

Σωστά ήταν ρυθμισμένο. Ενώ όλα ήταν ok, ξαφνικά χάθηκε το LAN.

Και λάθος δικό μου να ήταν στις ρυθμίσες, δεν επιτρέπεται μετά από το unistall να μην έχω LAN.

Ακριβώς ίδιο πρόβλημα είχε κι ο ng78 θυμάμαι. Αυτός μου πρότεινε το Tiny, κι αφού με κάλυψε το συγκεκριμένο, όλα καλά. :)