Jump to content

Φανταριλίκια και λοιπά στρατιωτικά

PrivateeR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν ξέρω κατα πόσο είναι (και) αυτός ο λόγος, ωστόσο γενικά είναι πολύ καλύτερα να μπαίνεις με την τελευταία σειρά, δηλαδή αυτή που μπαίνει τον χειμώνα για τον απλούστατο λόγο ότι λόγω διάρκειας ημέρας και καιρικών συνθηκών χάνεις την μισή εκπαίδευση. Κοινώς κάθεσαι και τα ξύνεις προβλεπόμενα. :p

ναι αμα περασεις ομως ειδ.δυναμεις τι θα ξυνεις?:lol: :lol: :p :p :p

• Απαντήσεις 8,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ετοιμαζομαι και εγω.......φεβρουαριο μπαινω μεσα.

Θα θελα να ρωτησω:Ειμαι φαρμακοποιος αραγε που θα παρουσιαστω?Λεγεται οτι πηγαινουν ολοι οι φαρμακοποιοι στην Αρτα?και απο κει?

Αρτα, αρτα...

Μετα Πεντελη νομιζω και μετα οπου σου ερθει η μεταθεση (αν δεν την κανονισεις...)

Εχε υποψιν σου οταν γυρισεις απο παραμεθωριο και λογικα γυρισεις Αθηνα, ΜΗΝ πας 401...Για φαρμακοποιους δε λεει καθολου.Για ολα τα αλλα παραδεισος!!!

401 rulezzzz...

Αντε 3 μηνακια μεινανε με τα 2 να ναι αδεια!!!:D

Ωραια νεα λοιπον για μενα;)!

Η μεταθεση εχει κανονιστει για 404 θεσ/νικη;)

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Ωραια νεα λοιπον για μενα;)!

Η μεταθεση εχει κανονιστει για 404 θεσ/νικη;)

τυχερεεεεεεεεε

Never Give Up:!:

Join friend!

γιατι το λες αυτο?Ειναι καλα εκει?

γιατι το λες αυτο?Ειναι καλα εκει?

βασικα απ'οσο εχω ακουσει...ολα τα μεγαλα τα κεφαλια σε τρεχουν..

αλλα ενταξει.οσο να ναι θα εισαι σε μια πολη που και εξοδουχος να εισαι...θα εχεις κατι να κανεις.

Never Give Up:!:

Join friend!

Basika akousa pws tha kanw thn uphresia mou kai meta tha eimai ok.Polles eksodous akousa epishs mia mia h kati etsi.

Basika de me noiazei kai polu,oute kai me phrazei pou tha paw mesa!Isa isa na ksemperdeuw thelw na teleiwnw kai m auto.

Οποιος παρουσιαζεται Τριπολη ας κανει οτι τον ποναει λιγο η μεση του,μπας και τον στειλουν στο Γ.Ν.Α. και γλιτωσει λιγο εκπαιδευση (και πολυ κρυο)!!!

Λοιπον οδηγιες για τους νεους σμηνιτες:

1.παρτε μαζι sleeping bag

2.οτι θελετε να μην σας το παρουν να το εχετε πανω σας(π.χ. καποια αλοιφη,σπρεη,κανα DEPON κτλ),γιατι οταν περνας την πυλη σου ψαχνουν τη βαλιτσα.

Νυσταξα τα υπολοιπα αυριο

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Οποιος παρουσιαζεται Τριπολη ας κανει οτι τον ποναει λιγο η μεση του,μπας και τον στειλουν στο Γ.Ν.Α. και γλιτωσει λιγο εκπαιδευση (και πολυ κρυο)!!!

Λοιπον οδηγιες για τους νεους σμηνιτες:

1.παρτε μαζι sleeping bag

2.οτι θελετε να μην σας το παρουν να το εχετε πανω σας(π.χ. καποια αλοιφη,σπρεη,κανα DEPON κτλ),γιατι οταν περνας την πυλη σου ψαχνουν τη βαλιτσα.

Νυσταξα τα υπολοιπα αυριο

Κάποια άλλη πληροφορία?Το sleeping bag πως θα το περάσουμε?

:cry:

Εγώ πάντως που παρουσιάστηκα Νοέμβριο στην Κοζάνη (2000), λόγω χιονιού και κρύου δεν κάναμε σχεδόν απολύτως τίποτα (ούτε στίβο μάχης) επειδή φοβόντουσαν μην κρυώσουμε ή σπάσουμε κανένα πόδι. Χλιδή! Όλοι μέρα είμασταν στο ΚΨΜ και μας έβγαζαν ομιλίες.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Εγώ πάντως που παρουσιάστηκα Νοέμβριο στην Κοζάνη (2000), λόγω χιονιού και κρύου δεν κάναμε σχεδόν απολύτως τίποτα (ούτε στίβο μάχης) επειδή φοβόντουσαν μην κρυώσουμε ή σπάσουμε κανένα πόδι. Χλιδή! Όλοι μέρα είμασταν στο ΚΨΜ και μας έβγαζαν ομιλίες.

αχαχχααχχααχχαχααχχαχαχααχαχ:p :lol: :lol: :lol:

συγνωμη αλλα δεν αντεξα δηλαδη δεν περναγατε στιβο μαχης λογο καιρου?:lol: :lol: :lol: ε ρε γλεντια ελληνικος στρατος σου λεει μετα..:lol: :lol:

συγνωμη αλλα δεν αντεξα δηλαδη δεν περναγατε στιβο μαχης λογο καιρου?:lol: :lol: :lol: ε ρε γλεντια ελληνικος στρατος σου λεει μετα..:lol: :lol:

Ε,ναι βρε hydro, μην κρυόσουν και μετά βγουν όλοι Ε.Υ.:lol:

Γιώργος

Έλα να μπαίνουν οι ψαρούληδες στις 13 να μεγαλώσουμε κατά μια σειρά ακόμα!!! :p

Όπως και να έχει θα περάσετε τέλεια μάγκες, η Τρίπολη για μένα ήταν η καλύτερη περίοδος του φανταρικού, που ακόμα διανύω (παρόλο που είμαι και μπατζής:ninja:), τρελό γέλιο, τα βύσματα δεν φαίνονται τόσο εκεί και όλοι (ε όλοι... λέμε τώρα!) κάνουν τα πάντα. Μην σας ψαρώσουν με τις φωνές και τις μ@λ@κίες. Κοιτάξτε να απολαύσετε τον πανικό...!!! Θα κάνει τρελό κρύο κάτω πάντως!! :wacko:

Α' 2006

Καλό ταξίδι Αλέξανδρε...

Δεν σε κάνω πλάκα. Τις πρώτες 18 μέρες κάναμε μόνο παρέλαση για να μην λερωθούν τα τζάκετ και τα φορούσαμε λερωμένα στην ορκομοσία. Μέτα πιάσανε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, κάτι τα χιόνια κάτι από εδώ κι απο κει, χάθηκαν 7 βδομάδες!

Όπλο στην μονάδα έμαθα να λύνω.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

καλα και που το εμαθες?.... αλλωστε σε δυο χρονια θα το αλλαξουν (επιτελους)και θα περασουμε σε μια νεα καλυτερη περιοδο viva hk-36 πραγματικα θα το λατρεψετε ειδικα εν κινησει ραβει κοσμο :D

Καλησπέρα,εφοσον διαβασα τις γνωμες των υπολοιπων συmyphoneνιστων, ειπα να εκφρασω και εγω την γνωμη μου για οσα εζησα και ειδα κατατην διαρκεια της θητειας μου,να διαφωνισω ή να συμφωνησω με τα γραφομενα σας.

Εγω την θητεια μου την εκανα στην αεροπορια στην Τριπολη,οχι δεν ηταν επιλογη μου,οπως μπορουν να σκεφτουν καποιοι,ουτε το να παω εκει ουτε το να μεινω εκει τοσο καιρο.

Λοιπον εχουμε και λεμε η αεροπορια ειναι οντως κατα την γνωμη πολυ πιο χαλαρη απο τα αλλα σωματα αλλα και παλι πστευω οτι ποιο πολυ μετραει η μοναδα που θα εισαι ανεξαρτητα του αν εισαι αεροπορια\πεζικο\ναυτικο.

Κεφαλαιο 1 - Βισματα

Ακουσα κατι πραγματα τα οποια πραγματικα μου ηρθαν να βαλω τα γελια.Οτι βισμα και να εχεις παντα καποιος θα εχει μεγαλυτερο απο εσενα.Αυτο ειναι νομος απαραβατος,.Το μεγαλο βισμα θα σε βοηθησει να παρεις ειδικοτητα και την μεταθεση σου,εαν νομιζετε παιδια οτι οσοι πατε το βισμα θα σας γλιτωσει απο την σκοπια ή την αγκαρια μαλλον πρεπει να αναθεωρησετε λιγο τις αποψεις σας,γιατι πολυ απλα κανενας δεν θα κατσει να εκτεθει,για την παρτη κανενος ειδικα στον στρατο.

Ειναι πολυ καλυτερο να ξερεις μεσα στο στρατοπαιδο που θα εισαι τον σμηνια και τον αρχισμηνια παρα τον ταξιαρχο στο ΓΕΑ/ΓΕΣ/ΓΕΝ γιατι πολυ απλα το προγραμμα του στρατοπαιδου καθε μερα αυτοι το κανονιζουν και δεν πανα πει οτι θελει ο θεος/φιλος/κουμπαρος στο τηλεφωνο γιατι πολυ απλα εαν γινει καμμια στραβη ο μονος που δεν την πληρωσει θα ειναι αυτος που σε εβαλε να κανεις την υπηρεσια σου(το εχω δει και το λεω).

Στην συνεχεια επισης μην εχετε την εντυπωση οτι μεγαλα βισματα ειναι εκεινοι που το λενε ,αλλα ατομα τα οποια δεν προκυται ποτε να παει το μυαλλο σας (δευτερος κανονας).

Οποτε οσο και βισμα να λεει οτι εχει καποιος (και επειδη το βισμα το εχουμε συνδιασει με υψηλοβαθμα στελεχη κατι το οποιο δεν εχει καμμια σχεση)ειναι ανωφελο και ανουσιο γιατι ειχα δει περιπτωσεις που γινοτανε το θελω υπαξιωματικου παρα του στρατηγου.

Κεφαλαιο 2 - Τι προσφερει ο Ε.Σ.

Εχουν περασει σχεδον 5 χρονια συν 20 μηνες που ημουν φανταρος και πραγματικα δε καταλαβα οχι του τι προσφερε σε εμενα(μιας και εμενα πιστευω οτι μου εμεθε πολλα ) αλλα σε ατομα τα οποιο ερχονταν στα 30 τους ειχαν μερικοι τελειωσει καποια πολυ καλα πανεπιστημια και ειχαν αφησει τις δουλειες απο τις οποιες πολλοι επαιρναν πολυ καλα λεφτα(που ακομα και σημερα το εισοδημα απο την δουλεια τους θα αφηνε πολλους με ανοιχτο το στομα,προσοχη δεν λεω οτι δεν επρεπε να πανε στρατο αλλα αυτο το οποιο επισημενο ειναι οτι δεν εκμεταλευονταν σωστα τα προσοντα τους λογο καποιον ηλιθιων κατα εμενα αιτιων),και εδω ακουσα πολλους να λενε οτι στο στρατο χασαν τον χρονο τους(ακριβως το αντιθετο πιστευω ,γιατι θεωρω πλεον σημερα και εφοσον τελειωσα το στρατιωτικο μου,οτι ο στρατος ειναι τα χρονια της ζωης του καθενος οπου πραγματικα( για την συντριπτικη πλειψηφεια τουλαχιστον ) οπου πραγματικα οι ευθυνες και οι απαιτησεις που εχεις να αντυμετωπισεις δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα τα οποια θα χρειαστεις στην ζωη σου.

Για το τι του διδαξε ο στρατος θα ηθελα να ρωτησω σημερα αν μου δινοτανε η ευκαιρια εναν Ελληνα διυθυντη χειρουργικης στην Ιταλια ο οποιος απφασισε να γυρισει Ελλαδα και παρα τα αρκετα του χρονια αποφασισε να παει στρατο και αυτο το οποιο θεωρησε ο στρατος το οποιο μπορουσε να προσφερει ειναι το να γαζει φωτοτυπιες και να σκουπιζει επειδη λογω της ηλικιας του θα εκανε εξαμηνο,την ωρα που στα ιατρεια ενα παιδι που μολις ειχε τελειωσει την ιατρικη, και με πηγε σηκωτο ενας φιλος μου σε μια κατασταση τραλαλα και τραλλαλο να νομιζει οτι του κανουμε πλακα και οτι εχω πιει τον ΒΟΛΓΑ(που λεει και καποιος γνωστος μου-ονομα ποταμου),και να εχουμε μεινει και οι 2 μας με την απορια ανν εκτος απο μπομπες ουσκι κανουν και μπομπες στην πορτοκαλαδα της FANTA:lol: ,και να χρειαστει να παω μετα απο μια μερα περιπου ξανα για να δει οτι η πιεση μου ηταν κοντα στο 21 και να με στειλει αμεσως στο νοσοκομειο,και παλι καλα που ηταν και εκεινος ο γιατρος που σας ελεγα ποιο πανω οτι ειχε κριθει καλος μονο για να βγαζει φωτοτυπιες και μου ειπε να μην παρω τα χαπια πυ μου δωσανε γιατι μπορει να μην ημουν εδω τωρα να γραψω.

Να ρωτησω τι προσφερε σε ενα αρχιτεκτονα ο οποιος ειχε σπουδασει στην Νεα Υορκη και τον ειχαν λιωσει τους πρωτους μηνες στη αγγαρεια ωσπου ανακαλυψε καποια στιγμη καποιος το τι αξιζε το παιδι (ναι γιατι ειχα την τυχη να γνωρισω ατομα πολλα τετοια που δεν την ειχαν δει καθολου, α επειδη εισαι φανταρος θα σε γα@@@@@ ,αλλα υπηρχαν γιατι και ο στρατος ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας απλα πολυ πιο οργανωμενη,και οπως και εξω απο τον στρατο ετσι και μεσα θα δεις και καλους και κακους,εξαλλου και οι στρατιωτικοι ειναι μερος της κοινωνιας στην οποια ζουμε και αυτοι) και απο τοτε η μονη του ασχολια ηταν ο υπολογιστης και το προγραμμα σχεδιασμου(και εκει ηταν που ειδα χαμηλοβαθμο στελεχος να λεει σε μεγαλυτερο κεφαλι μην τολμησεις και τον βαλεις σκοπια η αγγαρια γιατι εχει ΔΟΥΛΕΙΑ να κανει,να βαλεις τα κολοβισματα σου και φυσικα για μαντεψτε τι εγινε!

Να ρωτησω εναν γνωστο δικηγορο το τι του προσφεραι ο στρατος οταν τους πρωτους 9 μηνες μοιραζε τα γραμματα στο στρατοπαιδο και μολις πηρε μεταθεση πηγε ΤΟ ΒΙΣΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο Ε.Σ. ΥΠΟ8ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΧΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕ ΚΑΠΟΙΑ million $ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ,αλλα ξεχασα επειδη ηταν καθε μεσημερι σπιτι του αυτος δεν προσφερε τιποτα και παραλληλα εχωσε και καποιον αλλον να κανει σκοπιες στην θεση,το ελληνικο κρατος δεν βγηκε κερδισμενο απο αυτον,οι Ελληνες φορολογουμενοι δεν κερδισαν απο αυτον αλλα κερδισαν απο αλλα κεδισαν ΜΟΝΟ απο αυτους που ησαν στην σκοπια και στις ασκησεις και και και .....

Δουλεια του στρατου δεν ειναι μονο να προσφερει τις υπηρεσιες του σε καιρο πολεμου αλλα και στην καθημερηνοτητα μας,αν και πολλες φορες αυτο δεν το ξερουμε.Αλλα ξαναλεω εγω πχ που για παραδειγμα εκανα και καμμια σκοπια τον μηνα ημουν πιο οφελημος απο αυτον,και αυτος κ@@@βυσμα που καθε μερα ηταν σπιτι του.

Και αλλες πολλες περιπτωσεις που αν αρχισουμε.....

Αλλα ειπαμε τι ηξεραν οι πολυεθνικες που πολλοι απο αυτους δυλευαν και τους πληρωναν αδρα ηρθαν στο στρατο και εκει θα κανει ο καθενας οτι αξιζει.

Ξαναλεω δεν ειμαι αντιθετα του στρατου αλλα ειμαι αντιθετα στην νοοτροπια που υπαρχει στον στρατο για ατομα κυριως μεγαλης ηλικιας ανω απο 27 ετων και την χρηση τους στο στρατο ειτε ειναι βισματα ειτε οχι.

Ακουσα πολλους να λενε οτι θα καθοντε και θα χανουν το χρονο τους και και αλλα κανεναν δεν ακουσα να λεει για τις εξελιξεις τις οποιες χανεις πανω στην δουλεια σου ειδικα για τα ατομα τα οποια εχουν σπουδασει,γιατι αν πιστευεται οτι το μειον στο στρατο ειναι οτι θα εισαι μεσα στο στρατοπαδο μαλλον βλεπεται το δεντρο και χανεται το δασος(και μακαρι να κανουν αυτο που λενε να ειναι ο στρατος υποχρεωτικος μετα το σχολειο ειμαι πολυ υπερ αυτου μιας και το ζω γιατι εχοντας τελειωσει πρωτα το στρατιωτικο και χωρις υποχρεωσεις πλεον προς την πατριδα πλεον μπορω να πω οτι μου γηκε σε πολυ καλο).

Αυτα τα παραπανω ειναι εμενα που με χαλασαν στο στρατο κα ειναι αυτο το οποιο αποκαλω οχι θεατρο του παραλογου αλλα κουκλοθεατρο.

Ακουσα επισης οτι αν θες να μαθεις κατι στο στρατο πηγαινε Ειδικες Δυναμεις,αυτο με βρισκει εκ μετρου αντιθετο-πηγαινε ειδικες δυναμεις αν θες να κανεις κατι το οποιο θα το γουσταρεις και θα το κανεις μονο και μονο για την καβ@@ σου και οχι επειδη δε διαταξε καποιος αλλα αν θες να μαθες κατι το οπιοιο θα σε βοηθησει μετα τον στρατο,υπαρχουν πολλες αλλες ειδικοτητες και αναρωτιεμαι πραγματικα, ποιο εχει τις μεγαλυτερες ευθυνες το να εισαι σε ενα γραφειο και να εχεις στο κεφαλι σου τις εννοιες για 1000 ατομα που πρεπει να τους φτιαξεις τα μητρωα,τις μεταθεσεις τους κτλ και αν κανεις μακαλια να σε παρει και να σε σηκωσει ο διαβολος και να πας μεχρι στρατοδικειο(μην σας φενεται παραξενο) ή εαν δεν κανεις μια βολη σωστα η μια ασκηση σωστα να πρεπει να κανεις καμμια 4-5km και να το ξανακανεις,επειδη τα εζησα και τα 2 σας πληροφορω οτι εγω 8α διαλεγα το 2 γιατι πολυ απλα δεν εχεις το ανχος .

Επισης πραγματικα δεν καταλαβα παιδια ορισμενοι που λετε οτι μονο στις Ε.Δ.θα μαθεις κατι,πραγματικα εγω δεν περιμενα να μου μαθει ο στρατος οτι μπορω αν το θελω να τρεχω km καθε μερα το εμαθα μονος μου ,

δεν περιμενα να μου μαθει ο στρατος οτι μπορω να κανω πολλες καμψεις το εμαθα μονος μου ,

δεν περιμενα να μου μαθει ο στρατος οτι μπορω να πηδαω με αλεξιπτωτα φροντισα να το μαθω μονος μου(παραπεντε που το θεωρω πολυ πιο απαιτητικο πτωση και πολυ πιο επικυνδινο-και αν εχω τα κοτσια μετα απο και ρο να προχωρησω και σε ελλευθερη πτωση)

δεν περιμενα να μου μαθει ο στρατος οτι μπορω να κανω καταδειση φροντισα να το μαθω μονος ,

δεν περιμενα να μου μαθει ο στρατος οτι μπορω να μαθω διαβιωση χειμερινη και ορειβασια αλλα ειδα οτι μπορουσα να το μαθω και μονος μου και σε πολυ πιο αντιξοες συνθηκες απο αυτες που θα αντιμετοπιζα στον στρατο(κλιματολογικες),

βαβαια ολα αυτα με το αναλογο κοστος αλλα "if you want to play you have to pay" το οποιο το προτιμω απο το να χαλαω τα λεφτα μου σε οποιαδηποτε αλλη βλακεια.

Βεβαια υπαρχει και η ατμοσφαιρα οταν αυτα τα κανεις στο στρατο και εκει παω πασο.

Οποτε οπως καταλαβαινετε γνωμη μου που την ειπα και πιο πανω οσοι θελετε να πατε Ε.Δ. πηγαιντε να κανετε την καλβα σας αλλα αν 8ελετε να μαθεται κατι που εξω θα σας χρησιμευσει στην καθημερηνοτητα σας υπαρχουν πολλες ειδικοτητες που θα σας διευκολυνουν πολυ περισσοτερο απο οτι η εκπαιδευση στις Ε.Δ.(αν και εγω αν ξαναπηγαινα στρατο και μπορουσα να επιλεξω θα πηγαινα Ε.Δ.γιατι μερικα πραγματα τα κανεις απλα για να να τα κανεις χωρις λογο-παραλογο εντελως-).

Και θα ηθελα να ρωτησω ποσοι απο αυτους που ησαν Ε.Δ κανουν και μετα το στρατο και αυτα που εκεναν εκει,απο οτι ξερω λιγοι,αλλα ξερω πολλους που αυτο που εκαναν στο στρατο ειναι και η δουλεια τους και απο αυτην ζουν.

Και επειδη δεν γινεται να ειναι ολοι Ε.Δ.γιατι ενας τετοιος στρατος δεν μπορει να λειτουργησει κοιταξτε να περασετε οσο πιο καλα μπορειτε εκει πο θα πατε.

Αυτα τα περι χρησιμοτητας και αποτελουν την προσωπικη μου γνωμη σε σχεση με καποια πραγματα τα οποια ανεφεραν καποια παιδια σε παλιοτερα post.

Κεφαλαιο 3 -Συμπερασματα

Στον στρατο να ξερετε παιδια δυστηχως δεν υπαρχει καλος υπαρχει ο μακαλας(και αυτο οφειλεται στην νοοτροπια που εχουν τα στελεχη του ειτε ειναι φανταροι η μονιμοι)και το σιγουρο ειναι οτι ολοι θα κοιταξουν πως θα σας χωσουν γαι να περασουν αυτοι καλυτερα.

Στο στρατο επισης εν πρεπει να δειχνεις οτι εχεις φιλοτιμο γιατι απλα θα στο βγαλουν απο την μυτη,

και επισης στο στρατο τα παντα ρει και αυτο ειναι πολυ κακο γιατι σε επηρεαζει και εσενα ως φανταρο.

ΑΣΧΕΤΟ

Και θα ηθελα να θυμησω σε οσους λενε οτι αν δεν ξερεις να λυνεις οπλο και και και ...τι θα γινει σε περιπτωση πολεμου, οτι η ιστορια γενικα αλλα και Ελληνικη ιστορια, ειδικα διδαξαν οτι οι πολεμοι που κερδιθηκαν για να ζουμε εμεις σημερα ελευθεροι κερδιθηκαν απο ατομα που δεν ηξεραν να λυνουν οπλο,αλλα ηξεραν να χυσουν το αιμα τους για την πατριδα τους.

Αυτα τα ολιγα απο εμενα παντα φιλικα :) και στα πλαισια των κανονων του Chat and Fun του myphone.gr

Y.Γ.Αν το μεγεθος κουραζει παρακαλω καποιος mod να το σπασει

Δώσε στους άλλους αυτό που θέλουν να δούν,και κάντους να πιστέψουν αύτο που βλέπουν.

ΑΣΧΕΤΟ

Και θα ηθελα να θυμησω σε οσους λενε οτι αν δεν ξερεις να λυνεις οπλο και και και ...τι θα γινει σε περιπτωση πολεμου, οτι η ιστορια γενικα αλλα και Ελληνικη ιστορια, ειδικα διδαξαν οτι οι πολεμοι που κερδιθηκαν για να ζουμε εμεις σημερα ελευθεροι κερδιθηκαν απο ατομα που δεν ηξεραν να λυνουν οπλο,αλλα ηξεραν να χυσουν το αιμα τους για την πατριδα τους.

Καλά το τελεύταιο είναι όντως άσχετο ή μάλλον άστοχο.

Για τα υπόλοιπα που έγραψες υπάρχουν αρκετά σωστά σημεία αλλα χάνοντε μέσα στο αχανές κειμενό σου.

Αρχικό Μήνυμα από panda

υπαρχουν πολλες ειδικοτητες που θα σας διευκολυνουν

Pes mas kai kanena paradeigma gia emas pou den exoume paei

Mallon den ennoeis thn dieykolunsh sthn opoia anaferwmoun sthn sunexeia autou pou ekenes quote.:lol:

An ennoeis authn ,dusthxws, kai an 8umamai kala oti eixes pei se kapoio allo thread oti eisai sumboulos epixhrhsewn den 8a kaneis tipota paromoio sto strato,an omws ennoeis thn allh dieukolunsu exartate ti 8es px gia emena mia apo tis kaluteres einai o kruptografos kanenas den erxetai ekei pou eisai monos autos pou 8a se allaxei, kai sthn aeroporia mia tetoia idikothta htan apo tis kaluteres.

Δώσε στους άλλους αυτό που θέλουν να δούν,και κάντους να πιστέψουν αύτο που βλέπουν.

Mallon den ennoeis thn dieykolunsh sthn opoia anaferwmoun sthn sunexeia autou pou ekenes quote.:lol:

An ennoeis authn ,dusthxws, kai an 8umamai kala oti eixes pei se kapoio allo thread oti eisai sumboulos epixhrhsewn den 8a kaneis tipota paromoio sto strato,an omws ennoeis thn allh dieukolunsu exartate ti 8es px gia emena mia apo tis kaluteres einai o kruptografos kanenas den erxetai ekei pou eisai monos autos pou 8a se allaxei, kai sthn aeroporia mia tetoia idikothta htan apo tis kaluteres.

Anaferomoun sto "αν 8ελετε να μαθεται κατι που εξω θα σας χρησιμευσει στην καθημερηνοτητα σας". Oxi aparaitita epaggelmatika.

Kati pou na kaneis kati xrisimo vre aderfe, ektos apo ED.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι... Οι γιατροι κ οι βιολόγοι παρουσιάζονται συνήθως στην Άρτα στο υγειονομικό. Οι μηχανικοί (από πολυτεχνείο) παρουσιάζονται σε συγκεκριμένο μέρος, ή όχι;
Τhe end of an era...

Villis Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι... Οι γιατροι κ οι βιολόγοι παρουσιάζονται συνήθως στην Άρτα στο υγειονομικό. Οι μηχανικοί (από πολυτεχνείο) παρουσιάζονται σε συγκεκριμένο μέρος, ή όχι;

oxi opou laxei