giorgaras Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Πάντως μίλησα με έναν φίλο που είναι δόκιμος στο ΓΕΑ και μου λέει να μειωθεί η θητεία δεν παίζει. Αν μειωθεί θα το κλείσουμε το μαγαζί. Δεν έχει ακούσει βέβαια και τίποτα για αύξηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 PERSY PHGA FANTAROS EGO, KAI 8YMAMAI THN PROTH MERA MAS KANANE 3 EMVOLIA, KAI META APO 3-4 VDOMADES NOMIZO MAS KANANE ALLO ENA. 8YMATAI KANEIS, H KSEREI, TI KAI POIA EMVOLIA HTAN AYTA?? (GIATI DE MAS EIXE PEI KAI KANENAS EPISHMA).... PROS MODS: AFHSTE TO LIGO TO TOPIK ETSI NA FAINETAI, KAI MOLIS APANTHSEI KANEIS, METAFERETE TO STA "FANTARILIKIA". THANKS. κατ'αρχάς γράφε σε παρακαλώ με μικρά και αν μπορείς με Ελληνικά. απ'οσο θυμάμαι αυτά που μας έκαναν ήταν το τριπλό. Διφθερίτιδας,πολυομυελίτιδας και φυματίωσης καθώς και τον αντιτετανικό με ισχύ 10 ετών.( μετά τα 10 χρειάζεται αναμνηστική δόση ) Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Thanks porcupine! Κανας αλλος μπορει να επιβεβαιωσει η να προσθεσει τιποτα αλλο? Επισης, γιατι οποτε ρωταγαμε (εγω προσωπικα) δε μας λεγανε? Ειμασταν την πρωτη μερα στοιβαγμενοι ολοι στα ιατρεια, αλλα οποιον και να ρωταγες δεν ελεγε ... "ειναι εμβολια για να μην παθαινετε τιποτα...", η μονιμη απαντηση τους. Το αφησα κι εγω ετσι, αλλα να τωρα που χρειαστηκα να ξερω τι εμβολια εχω κανει τα τελευταια χρονια...:( Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 καταρχας εαν πηγες σε καμια περιεργη μοναδα (σαμο ετεθ κτλ)μπορει και να σου κανουν αλλο ενα στο πισω μερος οπου ειναι 7 εμβολια μαζι δεν τα θυμαμαι πια αλλα ξερω πως πονουσε για μια εβδομαδα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Πρεπει να εισαι πολυ γκαντεμης δηλαδη για να μην κολλας σε καμια απο αυτες τις διαταξεις και αναγκαστικα να κανεις 12μηνο...:O E τι γκαντέμης, μόνο οι κάτοικοι εξωτερικού και κάτι πολύτεκνοι (μικρή μειοψηφια δλδ) κάνει 9μηνο, τι άλλες διατάξεις υπάρχουν δλδ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Ευτυχώς έχω αρκετό καιρό ακόμα μέχρι να αρχίσω να το σκέφτομαι:lol: (σχολείο,σπουδές,μεταπτυχιακό,αν κάνω:X,για το τελευταίο λέμε! )και μετ΄σ βλέπουμε! Αλλά δυστυχώς θα ρθει κάποια στιγμή η ώρα μου και μένα Υ.ΓΤι να πει και ο πατέρας μου που έχει κάνει 24 μήνες στην εποχή του!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Να ρωτήσω για κάτι που έμαθα χθες.Στη σειρά που μπήκε τώρα τα παιδιά μάθανε ότι η θητεία αυξάνεται....Εγώ παρουσιάζομαι σε 3 μήνες...γνωρίζει κάτι κάποιος?? Ελα ρε σειρα! :lol: Τελικα αυξανεται η οχι ρε παιδεια ? :cry: Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npaul Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Παρουσιάζομαι τη Δευτέρα 28/8 στο Σκαραμαγκά (Ναυτικό). Καλή θητεία σε όλα τα παιδιά και μια ερώτηση χιλιοπαιγμένη αλλά κρίσιμη Το κινητό να το έχω μαζί μου όταν θα μπαίνω μεθαύριο ή θα μου το φέρουν στο κεφάλι όταν το δούν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jarjap Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Παρουσιάζομαι τη Δευτέρα 28/8 στο Σκαραμαγκά (Ναυτικό). Καλή θητεία σε όλα τα παιδιά και μια ερώτηση χιλιοπαιγμένη αλλά κρίσιμη Το κινητό να το έχω μαζί μου όταν θα μπαίνω μεθαύριο ή θα μου το φέρουν στο κεφάλι όταν το δούν? Δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάρ' το μαζί σου. Παράθεση Open your Windows to Freedom! [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.reactos.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Διαβιβαστής ; Nai.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάρ' το μαζί σου.[/QUOTε] απορω ρε παιδια... τα δικαιωματα σας οσοι πατε φανταροι δε τα ξερετε??καμια διαταξη δεν απαγορευει τα κινητα εντος στρατοπεδων!! :ninja: :ninja: :ninja: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Το κινητό να το έχω μαζί μου όταν θα μπαίνω μεθαύριο ή θα μου το φέρουν στο κεφάλι όταν το δούν? Αν το έχεις σε κάποια εσωτερική τσέπη κλπ δεν πρόκειται να σου το πάρουν, γιατί δεν επιτρέπεται να σου κάνουν σωματικό έλεγχο. φυσικά να έχεις και ότι έχει να κάνει με το κινητό επάνω σου (φορτιστή κλπ), γιατί αλλιώς θα σε ψιλιαστούν. Εξάλλου όπως θα σου πουν και όσοι άλλοι έχουν πάει στρατό, το κινητό επιτρέπεται, αρκεί να μη σε δουν να το χρησιμοποιείς. Αυτό από το οποίο κινδυνεύει περισσότερο το κινητό σου είναι η κλοπή. Γι' αυτό θα έλεγα να μην το αφήνεις εκτεθειμένο όπου να 'ναι :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Παρουσιάζομαι τη Δευτέρα 28/8 στο Σκαραμαγκά (Ναυτικό). Καλή θητεία σε όλα τα παιδιά και μια ερώτηση χιλιοπαιγμένη αλλά κρίσιμη Το κινητό να το έχω μαζί μου όταν θα μπαίνω μεθαύριο ή θα μου το φέρουν στο κεφάλι όταν το δούν? στειλε μου το ονομα σου και κατι θα κανω :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 μια ερωτηση και απο εμενα.. τον Νοεμβριο θα μπω και εγω στην Τριπολη (αεροπορια)...... με 8 βαθμους μυωπια και στα 2 ματια,1,5 αστιγματισμο και με πρωτοπαθες γλαυκωμα ανοιχτης γωνιας (για οσους ξερουν, η πιεση μου ποτε ειναι πανω απο 21 ,ποτε κατω....) βγαινω Ι3 αοπλο;;; κατεβασα το προεδρικο διαταγμα αλλα α)σιγουρα ειμαι Ι3 λογω μυωπιας..δεν αναφερει ομως αν ειναι αοπλο ή οχι β)αν αποδεχτουν οτι εχω γλαυκωμα βγαινω Ι4....το θεμα ειναι οτι με 11-21 φυσιολογικη πιεση , οι τιμες που εχω ειναι κοντα απο 19-24.... ευχαριστω προκαταβολικα... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 συγνωμη αλλα και το προβλημα με τα ματια σου να μην 8εωρη8ει σοβαρο,που πας με τετοια πιεση??????? (αααα χαμι,κομενες οι Πεμπτες...:p) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 κοιτα...η πιεση δεν ειναι παντα πανω απο τα ορια..... με φυσιολογικη τιμη 21 παιζω εκει κοντα (τιμες χωρις αγωγη φυσικα)....ενα betoptic παιρνω που δρα νευροληπτικα....σε κανονικη αγωγη για γλαυκωμα και υπερτονια δεν εχω μπει,.... το θεμα ειναι να μη με μετρησουν σε κανα ΓΝΑ και μου βρουν πχ 19 και μου πουν "εισαι ΟΚ" και την επομενη εχω κανα 25αρι....θα το καταλαβουν αυτο ή θα μου τα κανουν zeppelin;;;; Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 μα πιεση 19 δεν ειναι νορμαλ!!!τεσπα...μπαινουμε σε αλλα χωραφια... καλη τυχη σου ευχομαι και καλος πολιτης Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 19 ειναι νορμαλ...τουλαχιστον ειναι στα ανωτερα φυσιολογικα... Ιατρος ειμαι..11-21 ειναι οι φυσιολογικες τιμες.... οχι πως χαιρομαι που για τις τιμες που εχω,αλλα μη με αγχωνεις αλλο :p Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Δεν υπάρχει πρόβλημα. Πάρ' το μαζί σου.[/QUOTε] απορω ρε παιδια... τα δικαιωματα σας οσοι πατε φανταροι δε τα ξερετε??καμια διαταξη δεν απαγορευει τα κινητα εντος στρατοπεδων!! :ninja: :ninja: :ninja: parapliroforisi : http://www.army.gr/n/g/info/camp/equipment/ Απαγορεύεται να φέρει μαζί του κινητό τηλέφωνο, όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικούς μηχανισμούς, οινοπνευματώδη ποτά, φωτογραφικές μηχανές, ραδιόφωνο, προκηρύξεις και έντυπα που έχουν σκοπό κάθε είδους προσηλυτισμό. a...kai otan pas fantaros.. den exeis dikaiomata..mono ipoxreoseis! :p Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s1.1 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 a...kai otan pas fantaros.. den exeis dikaiomata..mono ipoxreoseis! :p Συμφωνω απολυτα... Η μετατοπιση της ευθυνης παει συννεφο στις Ενοπλες Δυναμεις! Παντα φταιει ο πιο αδυναμος (=στρατευμενος) :mad: Τεσπα, σε οτι αφορα τα κινητα επιτρεπονται υπο (αγραφους) ορους... Δλδ, μην παρουσιαστεις με το κινητο ανα χειρας! Βαλτο στο αθορυβο στην πρωινη/απογευματινη κλιση. Οταν περναει καποιος ανωτερος κ πρεπει να χαιρετησεις καντο αλλα οχι με το κινητο (...κ ομως αυτο εγινε στον Πορο...) Απλα ειναι τα πραγματα, αν δεν προκαλεις δεν θα ασχοληθουν μαζι σου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Τελικά ρε παιδιά αυξάνεται η θητεία που ακουστηκε για όσους μπουν απο Νοέμβρη? Γαμωτο! Μπαινω Νοέμβρη και έτσι και αυξάνεται είμαι πολύ γκαντέμης!!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Ρε παιδια που τα ακούτε όλα αυτά και κανεις άλλος δεν τα μαθαίνει;Ακόμα δεν μπήκατε στον στρατό και η ραδιο-αρβίλα πάει σύννεφο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 το πιο αστειο που εχω ακουσει ατομα πηρανε αναβολη γιατι ειχανε ακουσει πως θα γλιτωναν 1 μηνα θητεια ελεος 290 πολιτες πια Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Μου θυμίζει ότι θα απολύονταν 1-2 μήνες νωρίτερα λόγω των Ολυμπιακών, η δική μου (257) επειδή έπεσε πάνω στις εκλογές του 2000 θα απολυόμαστε νωρίτερα επειδή επι 2 μήνες είμασταν επιφυλακή και δεν πέρναμε άδειες κτλ κτλ κτλ Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Γεια σας θέλω να μ πείτε τι χρειάζεται ή να μ δώσετε κανένα οδηγό γία τήν αεροπορία διότι θέλω να καταταχτω εκεί είναι λίγο νωρίς το ξέρω αλλα.... Σχολή Ικαρων πόσα μόρια παίζει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts