Jump to content

Φανταριλίκια και λοιπά στρατιωτικά

PrivateeR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακους τα λελεδονια μπίλυ;

ΧεΧεΧε...

Πολυ καθαρα πλεον φιλε! εχουν παει πανω απ τον βολο τωρα!

Never Give Up:!:

Join friend!

• Απαντήσεις 8,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι υπηρεσίες και αηδίες ρε; Κάθε μέρα σπιτάαααακι μου ... Έχω να δω υπηρεσία από το Δεκέμβρη :ρ λολ άντε να ρθει ο Αύγουστος να πάμε για κάνα μπάνιο γιατί απ' το πολύ τιμόνι κουράστηκαν τα χέρια μου χεχεχεχε
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

λελενομε!!

ακομα 1 σκοπια στις 16 του μηνα και τελος! ξεκιναει η τουριστικη μου περιοδος!

ειμαι πολυ χαρουμενος!

επισης ηταν η πρωτη μου φορα που εμεινα 2 μερες συνεχομενα μεσα και ξεκουραστικα απιστευτα!

παιδια ολοι στρατο! :p

Άντε να οργανώσουμε και κανα καλοκαιρινό meeting!:p

καλησπέρα...θα ήθελα να ρωτήσω το εξής αν ξέρει κάποιος.είμαι δοκιμος στην κομοτηνη.2008 α εσσο δηλαδή 302.άκουσε κανείς τελικά ή μήπως έμαθε αν το 17 μηνο έγινε 15μηνο ή ήταν ράδιο αρβύλα τελικά?πού μπορόύμε να μάθουμε με σιγουριά?

ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000)

Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010

Παιδιά έχω μια απορία και θέλω μια απάντηση άμεσα!

Θεωρούμαι ανυπότακτος εσωτερικού (ενώ μένω αμερική!), και υπάρχει απαγορευτικό εξόδου για αυτό και δε μπορώ να βγάλω διαβατήριο.

Σε ένα χρόνο που κλείνω 11 χρονια στην Αμερική και θα θεωρούμαι MKE θα ισχύει ακόμα το απαγορευτικό εξόδου? Όταν γίνω MKE τι πρέπει να κάνω για να σβήσει?

Θα πρέπει να στείλω κάποιο χαρτί που να δηλώνω μόνιμος κάτοικος εξωτερικού? Θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το να έρχομαι έως 6 μήνες το χρόνο??

Φοβάμαι μη μου πούνε ότι δε σβήνεται το απαγορευτικό εξόδου γιατί όταν με κηρύξανε ανυπότακτο δεν ήμουν MKE! παίζει κάτι τέτοιο?

παρακαλώ οποιος ξέρει να απαντήσει γιατί αν είναι να έχω προβλήματα πάλι σε ένα χρόνο να έρθω φέτος ελλάδα γιατί έχω κάτι δουλειές να κανονίσω. thanks!

Επίσης, υπάρχει κάποιο άλλο site/forum να ασχολείται με στρατολογικά εκτος το θητεία και όμηροι? εκεί ρωτάω και δεν απαντάει κανεις....:mad:

I don't live in Greece, Greece lives in me...

Σήμερα μου ήρθε το σημείωμα κατάταξης που λέει ότι πρέπει να παρουσιαστώ στις 11 Αυγούστου. Εγώ όμως έδινα φέτος πανελλήνιες και περιμένω να δω που περνάω.

Ξέρει κανείς τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να πάρω αναβολή? Στο ΑΤ που ρώτησα μου είπαν πως θα πρέπει να πάω στο Ρούφ για να μου δώσουν 2-3 μήνες αναβολή μέχρι να περάσω σε κάποια σχολή από την οποία μπορώ μετά να πάρω αναβολή σπουδών. Καλά μου τα είπανε? Αν ναι, τι χαρτιά θα πρέπει να έχω μαζί μου για να μου δώσουν αυτήν την προσωρινή αναβολή?

Ευχαριστώ.

Καλησπερα.Μου εχει ερθει το χαρτι να παρουσιαστω 12 Αυγουστου.Αν τελικα γινει μεταταξη για αεροπορια ποτε περιπου θα μου ερθει το νεο χαρτι?

Επισης,καθε φορα που γινονται μεταταξεις ο αριθμος που δεχεται η αεροπορια ειναι ιδιος ή αλλαζει για καθε φουρνια?

φιλαρακι ακριβως ιδια περιπτωση ειμαι.για που σου ηρθε χαρτι?

εγω μηχανικο ναυπλιο.εχω και εκει βυσμα, αλλα προτιμω αεροπορια που θα ειμαι αθηνα.

ελπιζω να γυρισω απο διακοπες πρωτα και μετα να μαθω τα μαντατα. :cool:

Guys na rotiso k ego kati, ekoptsa tin anavoli 13 maiou k dilosa gia na katatago ton Augousto,omws to xarti den mou irthe akoma,iparxei periptosi na argisoun na me kalesoun gia ton augousto h tha pao telika ton noemvrio?

Guys na rotiso k ego kati, ekoptsa tin anavoli 13 maiou k dilosa gia na katatago ton Augousto,omws to xarti den mou irthe akoma,iparxei periptosi na argisoun na me kalesoun gia ton augousto h tha pao telika ton noemvrio?

νομιζω τον νοεμβριο θα πας, γιατι κι εγω ηθελα να παω αυγουστο και μου ειπαν οτι μεχρι τελος απριλη ηταν η προθεσμια.αν ξερω καλα, πρεπει να διακοψεις την αναβολη μεχρι την προηγουμενη εσσο απο αυτη που θες να πας.και η τελευταια πριν του αυγουστου ηταν καπου αρχες μαη, οποτε μαλλον για λιγο δεν προλαβες.

Για να παρεις αναβολη απο το Ρουφ θελει και χαρτι απο τη σχολη που περασες.

Το πιο ευκολο και σιγουρο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις τηλ στο στρατολογικο γραφειο στο Ρουφ,εκει θα σου πουν ακριβως τι χρειαζεσαι.

Εγω οταν ειχα παρει ηταν πολυ ευγενικοι και εξυπηρετικοι(πανε χρονια βεβαια).

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Πήγαινε από το ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ και ρώτα...είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις..

Για να παρεις αναβολη απο το Ρουφ θελει και χαρτι απο τη σχολη που περασες.

Το πιο ευκολο και σιγουρο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις τηλ στο στρατολογικο γραφειο στο Ρουφ,εκει θα σου πουν ακριβως τι χρειαζεσαι.

Εγω οταν ειχα παρει ηταν πολυ ευγενικοι και εξυπηρετικοι(πανε χρονια βεβαια).

Ναι αλλά πως θα πάρω χαρτί από τη σχολή όταν δεν έχουν βγει ακόμα οι βάσεις και δεν ξέρω σε ποια σε ποια σχολή περνάω?:wacko:

Τα τηλέφωνα του Ρουφ αυτά που γράφει στο Α΄ΣΓ Αθηνών είναι?

νομιζω τον νοεμβριο θα πας, γιατι κι εγω ηθελα να παω αυγουστο και μου ειπαν οτι μεχρι τελος απριλη ηταν η προθεσμια.αν ξερω καλα, πρεπει να διακοψεις την αναβολη μεχρι την προηγουμενη εσσο απο αυτη που θες να πας.και η τελευταια πριν του αυγουστου ηταν καπου αρχες μαη, οποτε μαλλον για λιγο δεν προλαβες.

Nai auto to exo akousei alla den to ixera prin koptso tin anavoli mou.Pantws otan ekoptsa tin anavoli me rotisan pote ithela na pao,k dilosa gia ton augousto,den mou ipan oti den mporousa na pao ton augousto giati eixe lixei h prothesmia gia ton augousto.

Τελικά πήγα στο Ρουφ και πήρα αναβολή. Μικρή διαδικασία ήταν και ξεμπέρδεψα πολύ γρήγορα. Το μόνο που χρειάστηκα να έχω μαζί μου ήταν το σημείωμα κατάταξης και το απολυτήριο.

Γεια σας παιδες

Εχω επιλεγει για Πεζικο, Οπλιτης και στις 12 Αυγουστου παρουσιαζομαι:

ΞΑΝΘΗ, ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ 557

Μ'εχει φαει το αγχος επειδη εχω προβλημα ομιλιας και σκεφτομαι πως θα την παλεψω εκει... Σε γενικες γραμμες μιλαω καλα, αλλα μερικες λεξεις δεν μου βγαινουν ρε γαμ##ο.

Τεσπα, ποιος αλλος απο το forum θα παρουσιαστει στο 557?

Πως ειναι τα πραγματα εκει περα?

''Absence of evidence is not evidence of absence'' - Carl Sagan

Γεια σας παιδες

Εχω επιλεγει για Πεζικο, Οπλιτης και στις 12 Αυγουστου παρουσιαζομαι:

ΞΑΝΘΗ, ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ 557

Μ'εχει φαει το αγχος επειδη εχω προβλημα ομιλιας και σκεφτομαι πως θα την παλεψω εκει... Σε γενικες γραμμες μιλαω καλα, αλλα μερικες λεξεις δεν μου βγαινουν ρε γαμ##ο.

Τεσπα, ποιος αλλος απο το forum θα παρουσιαστει στο 557?

Πως ειναι τα πραγματα εκει περα?

Καλη θητεία φίλε μου... Και να θυμάσαι ... όλα χαλαρά και θα περάσεις καλά...έχει πολύ γέλιο η υπόθεση...

Και εγω με την σειρα μου 12 Αυγουστου Γρεβενα.Γνωριζει κανενας αν ειναι καλα Στεφανοβικι Βολου (αεροπορια ξηρας) και πως πανε τα μεσα-εξω?

γεια σας παιδες!! Ξερει κανεις τεθωρας, οσοι πανε αλεξανδρουπολη για βολες πριν την κυπρο, ποσο καθονται πανω??
Shit Happens!!!

Kalispera k apo mena, parousiazome 13 augoustou aulwna me endiksi yea, epeidh den me vlepw gia dokimo ti eidikotita pernoun pernoun aftoi p kovontai apo yea?

kanas allos pou na mpenei mazi mou?:)

Kalispera k apo mena, parousiazome 13 augoustou aulwna me endiksi yea, epeidh den me vlepw gia dokimo ti eidikotita pernoun pernoun aftoi p kovontai apo yea?

kanas allos pou na mpenei mazi mou?:)

Δεν έχει καμία απολύτως σχέση το ότι θα κοπείς από ΥΕΑ με την ειδικότητα που θα πάρεις.